asbatey Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 cm δεν εχω δοκιμασει ποτε.την mokee την εβαλα οταν μου το ειπες και ηταν οντως ταχυτατη και μου αρεσαν πολυ καποιες παραμετροποιησεις που εχει.την εβγαλα και εβαλα του pesa την 3.63 επειδη δεν επιανε 3g/H+ μετα απο ενα σημειο.ειδαλλως,θα την ειχα κρατησει.. περιμενουμε τις εντυπωσεις σου απο τα νεα καμωματα της nubia...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Πολύ περίεργο αυτό που λες με την mokee δεν είχα πότε πρόβλημα με το 3g/4g είναι σταθερό. Η 3.80 είναι πολύ καλή τελικά γρήγορη - σταθερή δεν παρατήρησα προβλήματα προς το παρόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Πολύ περίεργο αυτό που λες με την mokee δεν είχα πότε πρόβλημα με το 3g/4g είναι σταθερό. Η 3.80 είναι πολύ καλή τελικά γρήγορη - σταθερή δεν παρατήρησα προβλήματα προς το παρόν. τι εταιρία έχεις; γιατί και γω είχα παρατηρήσει θέμα με τα δεδομένα με την 3.77 αλλά έχω wind που δεν έχει και το καλύτερο δίκτυο... πότε θα ανέβει η 3.80; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Εχω vodafone γενικά στην περιοχή μου έχει ικανοποιητικό σήμα. Η 3.80 είναι ενα update τον 65mb και όχι ολόκληρη Rom Όσοι είναι root η έχουν custom recovery θα πρέπει να κάνουν install την Twrp που υποστηρίζει ota update με το http://www.needrom.com/download/z7-max-all-in-one-tool-v1-1-0/ και μετα να κάνουν το update στην 3.80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 (edited) Πολύ περίεργο αυτό που λες με την mokee δεν είχα πότε πρόβλημα με το 3g/4g είναι σταθερό. Η 3.80 είναι πολύ καλή τελικά γρήγορη - σταθερή δεν παρατήρησα προβλήματα προς το παρόν. ..δεν το εκανε μονο με τη mokee.αλλα και με την 3.66 lightx και με την 3.78.στα ξαφνικα:wacko: τεσπα,μαλλον κατι εγινε με τη baseband υποθετω.με την 3.63 του pesa εφτιαξε,αλλα εχουμε θεμα αυτονομιας.. γι αυτο ψαχνομαι για αναβαθμιση/αλλαγη ρομ... Edited February 26, 2016 by asbatey Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 (edited) Εχω vodafone γενικά στην περιοχή μου έχει ικανοποιητικό σήμα. Η 3.80 είναι ενα update τον 65mb και όχι ολόκληρη Rom Όσοι είναι root η έχουν custom recovery θα πρέπει να κάνουν install την Twrp που υποστηρίζει ota update με το http://www.needrom.com/download/z7-max-all-in-one-tool-v1-1-0/ και μετα να κάνουν το update στην 3.80 από ΟΤΑ στην 3.78 μου είχε βγάλει ειδοποίηση για 3.94, σε εσένα γιατί σου βγάζει 3.80; Άκυρο, 3.9.4 η έκδοση του UI... θέλει δουλίτσα ακόμα η rom, κρασαρει όταν κρατάς πατημένο το home button για να δεις τις ανοιχτές εφαρμογές... Edited March 2, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Σε εμένα δεν το κάνει αυτό κρατημένο το home βλέπεις τής εφαρμογές και αν πατήσεις το Χ κλείνει όλες τις εφαρμογές κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Ναι στην αρχή δεν το έκανε, με το που έκανα restore κάποιες εφαρμογές από titanium και μετά άρχισε να το κάνει, δεν έχω αφαιρέσει καμία system εφαρμογή και πέρασα και 2η φορά τη ρομ μήπως και κάτι δεν κάθισε καλά αλλά συνεχίζει να το κάνει. Θα δούμε μπας και στρώσει με κάνα update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Εμένα πάλι με την έκδοση 2.65 του superSU δεν με δουλεύει το titanium backup ενώ με την παλιότερη έκδοση π.χ 2.49 δουλεύει.Έχει και κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Εμένα πάλι με την έκδοση 2.65 του superSU δεν με δουλεύει το titanium backup ενώ με την παλιότερη έκδοση π.χ 2.49 δουλεύει.Έχει και κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα;; με 2.52 είμαι και δουλεύει, δεν ήξερα ότι υπάρχει 2.65 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 ...εμενα εβγαλε update το supersu και πηγε στην 2.65.. ..αυτο το titanium τελικα ολο θεματα εχει.και στο ιταλικο φορουμ μια δουλευει,δεκα δεν δουλευει..κανε το ενα ,κανε το αλλο για να δουλεψει.. μου φαινεται καλα κανω και τα ξαναστηνω απο την αρχη..:) αλλη εναλλακτικη αξιοπιστη δεν υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Απο όσο έψαξα δεν βρήκα λύση στο να δουλέψει το titanium με την 2.65 κρίμα γιατί κάναμε την δουλειά μας μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 (edited) Απο όσο έψαξα δεν βρήκα λύση στο να δουλέψει το titanium με την 2.65 κρίμα γιατί κάναμε την δουλειά μας μια χαρά. κατι για sdfix λενε στο ιταλικο φορουμ tigreos. ..και κατι για να προσθεσεις μια γραμμη σε ενα xml file.. πας εδω etc/permissions/platform.xml βρισκεις αυτο WRITE_EXTERNAL_STORAGE και πρεπει να εχει απο κατω αυτα sdcard_r sdcard_rw media_rw ..συνηθως λενε λειπει το τελευταιο.το προσθετεις,σωζεις...και μετα επενεκκινηση..και μετα ..προσευχες:) Edited February 28, 2016 by asbatey Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Η λύση για να δουλέψει το titanium βρέθηκε είναι η τελευταία έκδοση του superSU 2.68 https://mega.nz/#F!84IHQJSA!-s90A5dDk9voY8smWbW4xA Κατεβάζετε τα 3 αρχεία SuperSU v2.68 Flash Recovery.zip SuperSU v2.68.apk SuperSu Pro Key.apk Κανουμε εγκατάσταση το SuperSU v2.68 Flash Recovery.zip μέσα από την recovery μετά κάνουμε επανεκκίνηση και εγκατάσταση το SuperSU v2.68.apk και το SuperSu Pro Key.apk ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 σας κάνει τπτ περίεργα το κινητό; ξεκλείδωμα και ξανά κλείδωμα από μόνο του; έχει αρχίσει και με κουράζει και βαριέμαι να περνάω πάλι ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Όχι με την 3.77 3.78 και τώρα την 3.80 δεν εχω τέτοιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 έχεις greenify; γιατί με το που το απεγκατέστησα σταμάτησε να το κάνει... επίσης στην 3.80 δεν μου αναγνωρίζει το donation package του greenify Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Εχω ναι v2.8 και δουλεύει κανονικά χωρίς donation package. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 το έβαλα ξανά αλλά αυτή τη φορά δεν ενεργοποίησα device administrator και accessibility για το greenify και μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει αυτά τα κλειδώματα ξεκλειδώματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 (edited) νέα ΟΤΑ 3.81 UI 4.0.1, κατέβηκε το 3% και σταματάει συνεχώς από κει και πέρα, communication interrupt Edited March 2, 2016 by Raven6681 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Εχω vodafone γενικά στην περιοχή μου έχει ικανοποιητικό σήμα. Η 3.80 είναι ενα update τον 65mb και όχι ολόκληρη Rom Όσοι είναι root η έχουν custom recovery θα πρέπει να κάνουν install την Twrp που υποστηρίζει ota update με το http://www.needrom.com/download/z7-max-all-in-one-tool-v1-1-0/ και μετα να κάνουν το update στην 3.80 η 3.81 με την OTA TWRP κάνει fail... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Απο που την κατεβάσεις;; Να δω γιατί κάνει fail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ προσπαθώ να κάνω όπως πέρασα και την 3.80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Τότε φλασαρε την στοκ recovery και δοκίμασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 μπα... τα ίδια...το ψάχνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts