Jump to content

ZTE Nubia Z7 Max

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

cm δεν εχω δοκιμασει ποτε.την mokee την εβαλα οταν μου το ειπες και ηταν οντως ταχυτατη και μου αρεσαν πολυ καποιες παραμετροποιησεις που εχει.την εβγαλα και εβαλα του pesa την 3.63 επειδη δεν επιανε 3g/H+ μετα απο ενα σημειο.ειδαλλως,θα την ειχα κρατησει..

περιμενουμε τις εντυπωσεις σου απο τα νεα καμωματα της nubia...:)

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πολύ περίεργο αυτό που λες με την mokee δεν είχα πότε πρόβλημα με το 3g/4g είναι σταθερό.

Η 3.80 είναι πολύ καλή τελικά γρήγορη - σταθερή δεν παρατήρησα προβλήματα προς το παρόν.

Πολύ περίεργο αυτό που λες με την mokee δεν είχα πότε πρόβλημα με το 3g/4g είναι σταθερό.

Η 3.80 είναι πολύ καλή τελικά γρήγορη - σταθερή δεν παρατήρησα προβλήματα προς το παρόν.

τι εταιρία έχεις; γιατί και γω είχα παρατηρήσει θέμα με τα δεδομένα με την 3.77 αλλά έχω wind που δεν έχει και το καλύτερο δίκτυο...

πότε θα ανέβει η 3.80;

Εχω vodafone γενικά στην περιοχή μου έχει ικανοποιητικό σήμα.

Η 3.80 είναι ενα update τον 65mb και όχι ολόκληρη Rom Όσοι είναι root η έχουν custom recovery θα πρέπει να κάνουν install την Twrp που υποστηρίζει ota update με το http://www.needrom.com/download/z7-max-all-in-one-tool-v1-1-0/ και μετα να κάνουν το update στην 3.80

..δεν το εκανε μονο με τη mokee.αλλα και με την 3.66 lightx και με την 3.78.στα ξαφνικα:wacko:

τεσπα,μαλλον κατι εγινε με τη baseband υποθετω.με την 3.63 του pesa εφτιαξε,αλλα εχουμε θεμα αυτονομιας..

γι αυτο ψαχνομαι για αναβαθμιση/αλλαγη ρομ...

Edited by asbatey

Η 3.80 είναι ενα update τον 65mb και όχι ολόκληρη Rom Όσοι είναι root η έχουν custom recovery θα πρέπει να κάνουν install την Twrp που υποστηρίζει ota update με το http://www.needrom.com/download/z7-max-all-in-one-tool-v1-1-0/ και μετα να κάνουν το update στην 3.80

από ΟΤΑ στην 3.78 μου είχε βγάλει ειδοποίηση για 3.94, σε εσένα γιατί σου βγάζει 3.80;

Άκυρο, 3.9.4 η έκδοση του UI...

θέλει δουλίτσα ακόμα η rom, κρασαρει όταν κρατάς πατημένο το home button για να δεις τις ανοιχτές εφαρμογές...

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Σε εμένα δεν το κάνει αυτό κρατημένο το home βλέπεις τής εφαρμογές και αν πατήσεις το Χ κλείνει όλες τις εφαρμογές κανονικά.

Ναι στην αρχή δεν το έκανε, με το που έκανα restore κάποιες εφαρμογές από titanium και μετά άρχισε να το κάνει, δεν έχω αφαιρέσει καμία system εφαρμογή και πέρασα και 2η φορά τη ρομ μήπως και κάτι δεν κάθισε καλά αλλά συνεχίζει να το κάνει. Θα δούμε μπας και στρώσει με κάνα update

Εμένα πάλι με την έκδοση 2.65 του superSU δεν με δουλεύει το titanium backup ενώ με την παλιότερη έκδοση π.χ 2.49 δουλεύει.Έχει και κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα;;

Εμένα πάλι με την έκδοση 2.65 του superSU δεν με δουλεύει το titanium backup ενώ με την παλιότερη έκδοση π.χ 2.49 δουλεύει.Έχει και κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα;;

με 2.52 είμαι και δουλεύει, δεν ήξερα ότι υπάρχει 2.65

...εμενα εβγαλε update το supersu και πηγε στην 2.65..

..αυτο το titanium τελικα ολο θεματα εχει.και στο ιταλικο φορουμ μια δουλευει,δεκα δεν δουλευει..κανε το ενα ,κανε το αλλο για να δουλεψει..

μου φαινεται καλα κανω και τα ξαναστηνω απο την αρχη..:)

αλλη εναλλακτικη αξιοπιστη δεν υπαρχει?

Απο όσο έψαξα δεν βρήκα λύση στο να δουλέψει το titanium με την 2.65 κρίμα γιατί κάναμε την δουλειά μας μια χαρά.

Απο όσο έψαξα δεν βρήκα λύση στο να δουλέψει το titanium με την 2.65 κρίμα γιατί κάναμε την δουλειά μας μια χαρά.

κατι για sdfix λενε στο ιταλικο φορουμ tigreos.

..και κατι για να προσθεσεις μια γραμμη σε ενα xml file..

πας εδω etc/permissions/platform.xml

βρισκεις αυτο WRITE_EXTERNAL_STORAGE

και πρεπει να εχει απο κατω αυτα

sdcard_r

sdcard_rw

media_rw

..συνηθως λενε λειπει το τελευταιο.το προσθετεις,σωζεις...και μετα επενεκκινηση..και μετα ..προσευχες:)

Edited by asbatey

Η λύση για να δουλέψει το titanium βρέθηκε είναι η τελευταία έκδοση του superSU 2.68

https://mega.nz/#F!84IHQJSA!-s90A5dDk9voY8smWbW4xA

Κατεβάζετε τα 3 αρχεία

SuperSU v2.68 Flash Recovery.zip

SuperSU v2.68.apk

SuperSu Pro Key.apk

Κανουμε εγκατάσταση το SuperSU v2.68 Flash Recovery.zip μέσα από την recovery μετά κάνουμε επανεκκίνηση και εγκατάσταση το SuperSU v2.68.apk και το SuperSu Pro Key.apk ;)

σας κάνει τπτ περίεργα το κινητό; ξεκλείδωμα και ξανά κλείδωμα από μόνο του;

έχει αρχίσει και με κουράζει και βαριέμαι να περνάω πάλι ρομ

έχεις greenify; γιατί με το που το απεγκατέστησα σταμάτησε να το κάνει...

επίσης στην 3.80 δεν μου αναγνωρίζει το donation package του greenify

το έβαλα ξανά αλλά αυτή τη φορά δεν ενεργοποίησα device administrator και accessibility για το greenify και μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει αυτά τα κλειδώματα ξεκλειδώματα

νέα ΟΤΑ 3.81

UI 4.0.1, κατέβηκε το 3% και σταματάει συνεχώς από κει και πέρα, communication interrupt

Edited by Raven6681

η 3.81 με την OTA TWRP κάνει fail...