tsiglas Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 NUBIA 1.41 & 1.48 screen caller .zip - 4.7 MB Οκ..... Ορίστε και τα ζιπ για Full screen caller..... Ξεζιπαρετε το ζιπ που θα κατέβει και μέσα έχει τα 2 ζιπακια που τα φλασαρουμε με Cwm.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 (edited) το εχω κάνει αλλα δεν γίνεται τπτ!!! 10 φορές την έχω περάσει απο το πρωι Λοιπόν για να στρώση το θέμα σου κατεβάζεις από εδώ την Ιταλική multi language v1.41 Rom και την κάνεις εγκατάσταση απο Fast Boot. Για περισσότερες λεπτομέρειες πως θα την εγκαταστήσεις δες ΕΔΩ Υπάρχει κάποιος που να έχει δει το 4g να δουλεύει με την 1.48 και αν ναι πως αυτό απεικονίζεται.... Εγώ και με v1.41 και 1.48 μόνο H+ έχω δει! Είπαμε ότι είναι δοκιμαστική η έκδοση v1.48 και δεν λειτουργεί το 4G ακόμα,η τελική θα είναι κομπλέ αναμένουμε.Στην Stock v1.41 δουλεύει άψογα το 4G μήπως δεν υπάρχει κάλυψη 4G στην περιοχή σου; Edited November 22, 2014 by tigreos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 [/color]Είπαμε ότι είναι δοκιμαστική η έκδοση v1.48 και δεν λειτουργεί το 4G ακόμα,η τελική θα είναι κομπλέ αναμένουμε.Στην Stock v1.41 δουλεύει άψογα το 4G μήπως δεν υπάρχει κάλυψη 4G στην περιοχή σου; τι να σου πω δεν ξέρω..... Το δοκίμασα εν κινήσει στο αυτοκίνητο μεταξύ Αιγάλεω, Κορυδαλλο και Νίκαια.... Αλλά δεν είδα κάτι... Αλλά τώρα που είπες ότι δεν δουλεύει στην 148 Οκ να μην ψάχνομαι.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcstefan7 Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Λοιπόν για να στρώση το θέμα σου κατεβάζεις από εδώ την Ιταλική multi language v1.41 Rom και την κάνεις εγκατάσταση απο Fast Boot. Για περισσότερες λεπτομέρειες πως θα την εγκαταστήσεις δες ΕΔΩ Είπαμε ότι είναι δοκιμαστική η έκδοση v1.48 και δεν λειτουργεί το 4G ακόμα,η τελική θα είναι κομπλέ αναμένουμε.Στην Stock v1.41 δουλεύει άψογα το 4G μήπως δεν υπάρχει κάλυψη 4G στην περιοχή σου; Τίποτα δεν έκανε αυτη η ρομ...εκτος απο το οτι μ εχασε την ρικαβερι και έπρεπε να την περάσω πάλι...Αναγκαστικά χρειάζομαι το μοντεμ ιματζ για να δουλέψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Τίποτα δεν έκανε αυτη η ρομ...εκτος απο το οτι μ εχασε την ρικαβερι και έπρεπε να την περάσω πάλι...Αναγκαστικά χρειάζομαι το μοντεμ ιματζ για να δουλέψει Τι εννοείς με το ¨μοντεμ ιματζ¨ γίνε λίγο ποιο αναλυτικός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Αλλάζουμε κάτι στο gosms για να στέλνει 160 χαρακτήρες? Γιατί πάλι με το που γράψω 3 κεφαλαία πάει 50φευγα πάλι... Στην έκδοση 5 ρυθμίσεις, send & receive, locale support Και τικαρεις ελληνικά. Κάνε και ένα stop start την εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lacta13 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Στην έκδοση 5 ρυθμίσεις, send & receive, locale support Και τικαρεις ελληνικά. Κάνε και ένα stop start την εφαρμογή ευχαριστω πολυ! Εχω βαλει go launcher ex και ειναι σουπερ!για το 4G δεν εχω θεμα ακομα, γιατι εχω wind και στις 2 καρτες.λογικα θα στρωσει στις επομενες ρομ οπως ειπατε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lacta13 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Νέα παρατήρηση. Το double tap με κλειστή οθόνη δουλεύει καλά; εμένα μια πιάνει, μια δεν πιάνει στην 1.48 πάντα Ίσως να φτάσει κάνα άλλο πρόγραμμα? Ποιος ξέρει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Νέα παρατήρηση. Το double tap με κλειστή οθόνη δουλεύει καλά; εμένα μια πιάνει, μια δεν πιάνει στην 1.48 πάντα Ίσως να φτάσει κάνα άλλο πρόγραμμα? Ποιος ξέρει... το ίδιο και στην 1.41 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 (edited) Νέα παρατήρηση. Το double tap με κλειστή οθόνη δουλεύει καλά; εμένα μια πιάνει, μια δεν πιάνει στην 1.48 πάντα Ίσως να φτάσει κάνα άλλο πρόγραμμα? Ποιος ξέρει... το ίδιο και στην 1.41 Και σε εμένα το ίδιο μια πιάνει μια όχι με 1.48 Επίσης μόλις κατέβασα και εγκατέστησα την 1.48 από την official page και πάλι δεν έχω 4G πουθενά ενώ με την 1.41 είχα κανονικά με Cosmote. Edited November 24, 2014 by tigreos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Και σε εμένα το ίδιο μια πιάνει μια όχι με 1.48 Επίσης μόλις κατέβασα και εγκατέστησα την 1.48 από την official page και πάλι δεν έχω 4G πουθενά ενώ με την 1.41 είχα κανονικά με Cosmote. Αναφέρθηκε προηγουμένως ότι η 1.48 είναι δοκιμάστική και δεν δουλεύει το 4G, θα είναι κομπλέ στην επόμενη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lacta13 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Αναφέρθηκε προηγουμένως ότι η 1.48 είναι δοκιμάστική και δεν δουλεύει το 4G, θα είναι κομπλέ στην επόμενη η ιταλικη multilanguage που ειπε ενας φιλο πιο πανω, δεν ειναι καλυτερη αμα ειναι ιδια με την stock και εχει και ελληνικα; ή δεν ειναι ιδια; το λεω ως προς αν ειναι καλυτερο μεχρι να περιμενουμε να βγει η stable... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Ναι μόνο που το update του 1,48 που λέτε ότι δεν δουλεύει το 4G το είχα κατεβάσει από την κινέζικη σελίδα 107Mb ενώ τώρα δοκίμασα και κατέβασα από official page 780Mb που είναι πλέον η τελική εκδοσή και παρόλο που είναι η τελική έκδοση ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 (edited) Ναι μόνο που το update του 1,48 που λέτε ότι δεν δουλεύει το 4G το είχα κατεβάσει από την κινέζικη σελίδα 107Mb ενώ τώρα δοκίμασα και κατέβασα από official page 780Mb που είναι πλέον η τελική εκδοσή και παρόλο που είναι η τελική έκδοση ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ 4G. Ολοι μηλανε για αυτό...''Found the key to the problem ..... with 1:48 4G works only on slot 2 .... for it to work on slot 1 must choose China Unicom as Carrier .... the problem of slot 1 is that each time you restart Others will reset to reset and then goes hand of China Unicom to me ... now all appear 4G networks .... who has the 1:48 can you please try?'' Με λιγα λογια λεει ότι με την 1.48 το 4G λειτουργει κανονικα με την σιμ2....και με την 1 λειτουργει αρκει στο μενου να μη βαλεις ''other'' αλλα ''china unicom'' τοτε λεει ότι δουλευει αλλα προσωχη γιατι γυριζει μονο του στο μενου ''other'' ξανα όταν ανοιγοκλείσεις το 4g η επανακινησεις το τηλεφωνο....... απαντηση ''I'm trying, and I must tell you that the 4G now I see it in slot 2 ... and you connect to 4G on slot 2 !!! '' ''Hello everyone ... confirm Tim 4G ok second slot of 1:48 ... another successful '' Θα τρελαθώ...για πιο 4G στην σιμ2 μιλανε.....εμενα με ότι επιλογες εκανα δεν μου ενεργοποιεί το 4G στην σιμ2.....εννοείτε ότι εκλεισα το 4g στην σιμ1 και την εβαλα μονο 2g..... Μηπως μου εχει ξεφυγει κανα μενου????? Edited November 24, 2014 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 (edited) Πάντως με το που το άλλαξα σε China Unicom στην SIM 1 κλείδωσε αμέσως σε 4G.Οντος αν ανοιγοκλείσεις το 4g η επανακινησεις το τηλέφωνο χάνει την ρύθμιση και πρέπει χειροκίνητα να το κάνεις ξανά. Στην SIM 2 μόλις το δοκίμασα χωρίς καμία ρύθμιση είναι δηλαδή στο others 4G/3G/2G κλειδώνει αμέσως σε 4G. Edited November 24, 2014 by tigreos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Πάντως με το που το άλλαξα σε China Unicom στην SIM 1 κλείδωσε αμέσως σε 4G.Οντος αν ανοιγοκλείσεις το 4g η επανακινησεις το τηλέφωνο χάνει την ρύθμιση και πρέπει χειροκίνητα να το κάνεις ξανά.Στην SIM 2 δεν το δοκίμασα. Ναι φιλε μου απαντησε μου σε παρακαλω πως μπορεις να βαλεις 4G στην σιμ2??????Πια η διαδηκασια......ετσι απλα κλεινεις το 4g στην σιμ1 και πας στο μενου της σιμ2 και το ανοίγεις και εισαι οκ????Εμενα τα μενου του 4g στην σιμ2 είναι κλειστα....... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Πας εκεί που λέει Data Network και επιλέγεις την Sim 2 και μετά μέσα από το μενού της Sim 2 ανοίγεις το 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Ναι το 4G λειτουργεί κανονικά με αυτόν τον τρόπο... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 παιδια καλησπερα τι κωδικο θελει η official σελιδα για να κατεβασω την 1,48 ...780 mb που ελεγε το μελος tsiglas πιο πανω??την εχει κατεβασει κανας αλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 παιδια καλησπερα τι κωδικο θελει η official σελιδα για να κατεβασω την 1,48 ...780 mb που ελεγε το μελος tsiglas πιο πανω??την εχει κατεβασει κανας αλλος? password: cvuo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 password: cvuo Την 1.48 την έχω πάνω 5 μέρες τώρα.... Κάποιοι αναφέρουν για. Αυξημένη θερμοκρασία και μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας.... Ιδιαίτερα σε χρήση 3g δεδομένων..... Εγώ αυξημένη θερμοκρασία δεν παρατήρησα.... Και από μπαταρία περίπου στα ίδια επίπεδα την είδα.... Αντε 1τικ κάτω..... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lacta13 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 αλλη παρατηρηση. θυμαμαι ή με αυτην που μου ηρθε (μαλλον με αυτην) , ή με την CM11 (II), οτι γυρνουσε στην home screen, παντου.δλδ και landscape και αναποδα. στην 1.48 δεν το κανει μενα. σε σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Την 1.48 την έχω πάνω 5 μέρες τώρα.... Κάποιοι αναφέρουν για. Αυξημένη θερμοκρασία και μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας.... Ιδιαίτερα σε χρήση 3g δεδομένων..... Εγώ αυξημένη θερμοκρασία δεν παρατήρησα.... Και από μπαταρία περίπου στα ίδια επίπεδα την είδα.... Αντε 1τικ κάτω..... Δεν έχω παρατηρήσει κάτι, θερμοκρασία καθόλου, Μπαταρία είμαι με ελάχιστη χρήση βέβαια, 2 μέρες και 22 ώρες αυτή τη στιγμή στο 31% με 2 ώρες και 25 λεπτά οθόνης, wifi συνέχεια ανοιχτό αλλη παρατηρηση. θυμαμαι ή με αυτην που μου ηρθε (μαλλον με αυτην) , ή με την CM11 (II), οτι γυρνουσε στην home screen, παντου.δλδ και landscape και αναποδα. στην 1.48 δεν το κανει μενα. σε σας; Δεν χρησιμοποιώ τον μαμά launcher οπότε δεν μπορώ να σου πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 αλλη παρατηρηση. θυμαμαι ή με αυτην που μου ηρθε (μαλλον με αυτην) , ή με την CM11 (II), οτι γυρνουσε στην home screen, παντου.δλδ και landscape και αναποδα. στην 1.48 δεν το κανει μενα. σε σας; Ναι εχει αναφερθεί ότι μετα την 1.38 αυτή η λειτουργια δεν υποστοιριζεται πλεον......ουτε στην 1.41 ουτε και στην 1.48..... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Λοιπόν, απεγκατέστησα τον power manager της ZTE και η ενεργοποίηση της οθόνης με double tap δουλεύει ρολόι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts