corsakias5146 Δημοσιεύτηκε July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 23, 2014 Γιατι να προτιμησω το nokia 630 εναντι του 520? εχει κατι το παραπανω? το νεο nokia 530 που αναμενεται συντομα, που μπορουμε ν το καταταξουμε εναντι αυτων? Παράθεση θες δε θες, θα γινει ο πολος σου κιοφτες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 (edited) Γιατι να προτιμησω το nokia 630 εναντι του 520? εχει κατι το παραπανω? το νεο nokia 530 που αναμενεται συντομα, που μπορουμε ν το καταταξουμε εναντι αυτων? το 630 σε σχέση με το 520 έχει -μεγαλύτερη οθόνη -clearblack οθόνη -ταχύτερο επεξεργαστη -καινούργιο και καλύτερο hardware στην κάμερα -lumia cyan από το κουτί του το 530 στα ίδια επίπεδα με το 520 θα έλεγα και στην τιμή και στα specs με την διαφορά ότι έχει onscreen buttons και cyan από το κουτί του και αυτό και τετραπύρηνο snapdragon 200 1.2 gz ενταντι στο διπύρηνο krait 1 gz του 520 Σκοπός του είναι να αντικαταστήσει την σειρά Asha , και θα κάνει περίπου 100 ευρώ (ίσως και φθηνότερα ) Edited July 23, 2014 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mishka Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Έχω και τα δυο Πάρα πολύ ευχαριστημένος με το 520 Πήγα στο 630 κυρίως λόγω μεγέθους οθόνης - στον 1 μήνα που το έχω είμαι εξίσου ευχαριστημένος Συμπέρασμα? Δεν μπορώ να σε βοηθήσω ... !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 520, ειναι πιο φτηνο εχει πιο πολλα καλουδια, οι επιδοσεις ειναι παραπλησιες, μπαταρια τα ιδια, καμερα τα ιδια, θα παρει την cyan, εχει κουμπι καμερας, και προσωπικα μου αρεσει περισσοτερο σαν σχημα Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Το 520 είναι ομορφότερο από το 630, αλλά το 630 είναι τεραπύρηνο smapdragon και το άλλο διπύρηνο krait. Το 530 δεν αξίζει να συγκριθεί με αυτά τα δύο, εκτός και αν είναι φθηνότερο του 520 στα καταστήματα, είναι χειρότερο και από τα δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 και τι εγινε που ειναι διπυρηνο, σαμπως θα δει διαφορα στη καθημερινη χρηση? ή μηπως σε παιχνιδια? ιδια gpu εχουν Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 βρείτε το 525 και τέλος παντός το 520 μια χαρά στέκεται τελικά κινητά τηλ. έχουμε ή υπολογιστές ;;;;; προσωπικά τηλ. παίρνω - αρχεία κειμένου που χρειάζομαι(κωδικοί σελίδων) και e-book τα έχω internet μπαίνω - φώτο τραβάω( όχι βραδυνές αλλά οκ) παιχνιδάκια αυτά που θέλω 5 εφαρμογές που χρειάζομαι της έχω τι άλλο να θέλω ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_aris Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Εγω θα επαιρνα το 630 μονο και μονο επειδη εχει τα 8.1 out of the box και νομιζω θα παρει περισσοτερες αναβαθμισεις απο το 520... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantastik7 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 +1για το 630 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Εγω θα επαιρνα το 630 μονο και μονο επειδη εχει τα 8.1 out of the box και νομιζω θα παρει περισσοτερες αναβαθμισεις απο το 520... Αφού είναι νεότερο, φυσικά και θα πάρει περισσότερες ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 ρε παιδιά την ίδια μνήμη RAM έχουν και τα δύο τη περισσότερες και λιγότερες αναβαθμίσεις θα πάρουν λέτε ; λίγο μεγαλύτερη οθόνη το 630 οπότε και λίγο μεγαλύτερη ανάλυση του βάλανε και 4πύρινο έναντι 2πύρινου και ;;;; στα ίδια είναι και τα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_aris Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Παντα το πιο καινουριο μοντελο θα παρει περισσοτερες αναβαθμισεις απο τα παλαιοτερα..Δεν συμφερει τις εταιριες να δινουν πολλες αναβαθμισεις και γιατι χανουν εσοδα επειδη ο κοσμος δεν αγοραζει πιο καινουρια μοντελα αλλα και γιατι τα παλια εχουν παλιο hardware και μετα απο ενα σημειο αρχιζουν να κολλανε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Παντα το πιο καινουριο μοντελο θα παρει περισσοτερες αναβαθμισεις απο τα παλαιοτερα..Δεν συμφερει τις εταιριες να δινουν πολλες αναβαθμισεις και γιατι χανουν εσοδα επειδη ο κοσμος δεν αγοραζει πιο καινουρια μοντελα αλλα και γιατι τα παλια εχουν παλιο hardware και μετα απο ενα σημειο αρχιζουν να κολλανε... με αυτό που λες το πρώτο πράγμα μου μου ήρθε στο μυαλό είναι να πάω να πάω Symbian :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts