manos the greek Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Δυστηχος το δικο μου ειναι μεγαλο θα βαλω το παλιο: mzizt M.Z.I.Z.T.: Mechanical Zombie Intended for Zealous Troubleshooting http://www.brunching.com/cybimages/M/cyb-MZIZT.gif Οχι και ζομπι ρε παιδια!! Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 T.R.A.P.P.E.D.: Transforming Robotic Android Programmed for Peacekeeping and Efficient Destruction οκειιιι =ρ Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nantia Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 ΑΑΑ!! Τώρα πήρα μπρός!! Λοιπόν... N.A.N.T.I.A.: Networked Artificial Nocturnal Troubleshooting and Infiltration Android.... ;Oλα αυτά εγώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 FREAK_OF_NATURE: Functional Replicant Engineered for Assassination and Killing__Obedient Fascimile__Network Android Trained for Ultimate Repair and Exploration...... 8ee mou!!!ego apo ena tragoudi to dialeksa!!! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 T.R.O.D.: Transforming Replicant Optimized for Destruction Μαλιστα... Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaNoS_HiM Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 P.A.N.O.S.H.I.M. Positronic Artificial Neohuman Optimized for Scientific Harm and Intensive Mathematics An einai dynaton!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!: :!: :!: :!: :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. October 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2003 Λοιπον μια συννεφιασμενη κυριακη,πηγα να ανοιξω ι-μειλ (η μηπως ι-μελι?) στο YAHOO,και αγου εδωσα τα σχετικα ψευδη στοιχεια για φακελωμα αρχισαν τα κοκκινα γραμματακιααα..... :mad: nick allready exists ... και ξανα και ξανα και ξανα.... αντε να βρεις μικρο ονομα για να μη ποναν τα χερια και τα ματια αυτου που θελει σα σου στειλει ι-μειλ... αφου δοκιμασα καμια δεκαρια nick και ηθελε παντα 2 τουλαχιστον νουμερα κοτσαρισμα απο πισω για να το δεχτει,εσβησα το πισι και πηγα στην πλατεια του χωριου... :wacko: Εκει εμφανιζεται ενα φιλαρακι μετα απο αγρια σουρα,με την rasta μαλλουρα ανακατωμενη,τα ματια πρησμενα απ το ξενυχτι και το πιωμα,κοινως σε αποσυνθεση :blink: , και γυρναει ενας παππους και του λεει: παρε βρε ντ μουτσουνα ς απ ντη πλατεια,κυκλοφορουν ξεν κι μκρα πιδια,θα τς τρουμαξεις ουλ κι θα φυγεν,μι βγικης σα του ΣΤΧΙΟ τς δρακοτρυπας πουρνο πουρνο ζτου γκαφενε... :alien: ;) αμαν λεω να ενα original greek επαρχιωτικο nick που αποκλειεται να το χει καποιος στην inter-πιατσα! ε κατωχυρωθηκε με την μια! :!: Στχια χαρακτηριζανε οι παπουδες μας τα φαντασματα που βγαιναν το βραδυ και τρομαζανε τον κοσμο.Λεει ο παππους "εβγινι του βραδ του στχιο τσι πλακας κι ουλ χεζνταν αμπ ντου φοβου ντουν,δε ζυγουνι κανενας κι σαπαν... (τοπικος θρυλος) Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. October 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2003 Εχμμμ...Ενδιαφέροντα όλα αυτά δεν λέω, αλλά δες λίγο το πρώτο ποστ στην πρώτη σελίδα για να καταλάβεις το νόημα του thread! :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. October 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2003 poy mporo na do ti simenei to nick moy?please help :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. October 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Reginald Λοιπόν...ψάχνωντας στο internet ανακάλυψα τι πραγματικά είμαι!!!! Θέλετε να δείτε και έσεις...δεν έχετε παρά να κλικάρετε Εδώ. Εγώ είμαι: R.E.G.I.N.A.L.D.: Robotic Electronic Guardian Intended for Nocturnal Assassination and Logical Destruction :p :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. October 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2003 ti kano grafo jog alla den anoigei terma kato :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. October 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2003 ElecTROnic ROBotoid COrPoration® Eίμαι της "εταιρείας"... :cool: Είναι το όνομα που είχα δώσει σε ένα πολιτισμό που είχα φτιάξει στο Empire Earth και αποτελούνταν κατά βάση από υπερ-βελτιωμένα ανδροειδή. Έπαιζα άνετα στο hardest με καμια δεκαριά αντίπαλους...και φυσικά κέρδιζα πάντα... Cybernetics rulez!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sephiroth_D88S Δημ. November 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2003 Wirelessly posted (SonyEricssonT310/R201) Αρχικό μήνυμα από τον/την Reginald Λοιπόν...ψάχνωντας στο internet ανακάλυψα τι πραγματικά είμαι!!!! Θέλετε να δείτε και έσεις...δεν έχετε παρά να κλικάρετε Εδώ. Εγώ είμαι: R.E.G.I.N.A.L.D.: Robotic Electronic Guardian Intended for Nocturnal Assassination and Logical Destruction :p ΞΞΞΑΩΠΞΞ£ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. November 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Sephiroth_D88S Wirelessly posted (SonyEricssonT310/R201) ΞΞΞΑΩΞ_ΞΞ£ Φίλε μου άλλαξε κάτι στις ρυθμίσεις στο κινητό σου γιατί δεν βγαίνουν γράμματα αλλά τετράγωνα, Ξ, και άλλα σύμβολα! :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2003 ego Judge Optimized for Gratification :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. November 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2003 S.P.I.D.E.Y.: Synthetic Positronic Individual Designed for Exploration and Yardwork ουτε KILLER ουτε DESTROYER ουτε ΤΙΠΟΤΑ!!! Μαλλον "ALBANO" ROBOT... :wacko: :wacko: :wacko: :whistle: :whistle: :whistle: Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. November 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2003 Εγώ τί να πω... Το nick μου είναι απλό και ρομαντικό. Βασικά το έχω απο το τσατ της κοσμοτέ και ταυτίστηκα! Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. November 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον kardoula Εγώ τί να πω... Το nick μου είναι απλό και ρομαντικό. Βασικά το έχω απο το τσατ της κοσμοτέ και ταυτίστηκα! Δες λίγο το πρώτο ποστ στην πρώτη σελίδα! ;) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
McLoud Δημ. November 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2003 M.C.L.O.U.D.: Mechanical Cybernetic Lifeform Optimized for Ultimate Destruction u better watch out!!! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Mc_Vtec/12660/144459/0/redliners.jpg -Ti kaneis ekei?.........-Ti kanw?prospathw na anoiksw!!! -Ma DEN exoume IBIZA!...........-Pali kala!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. November 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2003 D.E.A.D.L.Y.S.I.N.: Digital Electronic Android Designed for Learning/Ytterbium Synthetic Infiltration Neohuman kai ektos apo ola auta eimai kai omorfos :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basmati Δημ. November 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2003 B.A.S.M.A.T.I.: Biomechanical Artificial Soldier Manufactured for Assassination and Terran Infiltration Nαι ε? Το λένε αλήθεια??? :wacko: :'( Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/514/2578sleeping-thumb.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulmate Δημ. November 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2003 S.O.U.L.M.A.T.E. Synthetic Obedient Unit Limited to Mandatory Assassination and Terran Exploration Εντελώς γελοίο; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anderson Δημ. November 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2003 A.N.D.E.R.S.O.N.: Artificial Networked Device Engineered for Rational Sabotage and Online Nullification :'( Πολύ κακό ακούγεται... :blink: Παράθεση I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. November 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2003 ta 'xo pari (sto kranio) h technichally advanced xrayed operator patroler @ radioinjection lol asheto? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freestyler Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 delete Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/ban.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts