loukoumaki_x Δημοσιεύτηκε July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 23, 2014 Παιδιά καλημέρα, είμαι στην αναζήτηση καινούριου κινητού προσπαθώ να βρω ένα που να είναι πολύ κοντά στην γκάμα των srgb της adobe. Σκέφτομαι το samsung galaxy s4 . Έχετε κάποιο άλλο να προτείνεται στην ίδια τιμή ; Σας ευχαριστώ. Το κινητό θα χρησιμοποιείται από φωτογράφο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Παιδιά καλημέρα, είμαι στην αναζήτηση καινούριου κινητού προσπαθώ να βρω ένα που να είναι πολύ κοντά στην γκάμα των srgb της adobe. Σκέφτομαι το samsung galaxy s4 . Έχετε κάποιο άλλο να προτείνεται στην ίδια τιμή ; Σας ευχαριστώ. Το κινητό θα χρησιμοποιείται από φωτογράφο . αφου θες φωτογραφιες οπως καταλαβα, nokia lumia 1020. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 (edited) αν θέλεις οθόνη να δείχνει σωστά αυτό που τραβάς πρέπει να βρεις μια άψογη ips μην κοιτάς τα amoled της Samsung αυτά ανεβάζουν contract και saturation τέρμα και φαίνονται τα φοτο λες και πέρασαν από το photoshop γενικός πολύ ελάχιστα κινητά δείχνουν της πραγματικές φώτο περισσότεροι κατασκευαστες βάζουν φίλτρα για να δείχνουν όλα όμορφα (ψεύτικα) από όσα είδα το xiaomi mi3, zte nubia z5s/z5s mini lg g2 και oppo find 5 είναι κοντά σε αυτά που θέλεις lumia 1020 βγάζει καλές φοτο αλλά οθόνη του έχει ψεύτικα εντυπωσιακά χρώματα που δεν αντιπροσοπευουν την πραγματικότητα Edited July 23, 2014 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukoumaki_x Δημ. July 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 (edited) δεν θέλω κινητό να βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες , απλά θέλω ένα να μπορεί να δείχνει τα σωστά χρώματα και να μπορεί να διαχειριστεί μεγάλα αρχεία jpeg . Για το LG G2 τι γνώμη έχετε που είναι και true ips , ( για το 32 gb μιλάω) είναι στην ίδια τιμή με το s4 απλά νομίζω δεν έχει τόσο καλή κάμερα. Edited July 23, 2014 by loukoumaki_x Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 δεν θέλω κινητό να βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες , απλά θέλω ένα να μπορεί να δείχνει τα σωστά χρώματα και να μπορεί να διαχειριστεί μεγάλα αρχεία jpeg . αυτά τα λίγα κινιτα που έγραψα κανουν την δουλειά όποιος θυμάται και αλλα να κάνει τον κόπο να αναφέρει παρακαλώ δλδ έχουμε mi3 find 5 OnePlus One Motorola Moto X find 7/7a (εδω κρατάω μια επιφύλαξη λίγο για τα μπλεδισματα) nubia z5s nubia z5s mini lg g2 LG Optimus G lg optimus g pro iPhone 5/5s g3 δεν αναφέρω γιατί έχουν βάλει κάτι φίλτρα "εντυπωσιασμού" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukoumaki_x Δημ. July 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Μάλλον για lg 2 με βλέπω εφόσον έχει καλή οθόνη. Τα κινέζικα που ανάφερες τα βλέπω πολύ δυνατά , αλλά υπάρχει κάποιος αντιπρόσωπος εδώ Ελλάδα για service ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 θα πας κατευθειαν στο galaxy s4,και ακομα αν το παρεις απο ebay προτιμησε το i9500 octacore ...λογω αισθητηρα rs ,αλλιως το απλο i9505,το κινητο κανει παπαδες με τις φωτο...ειμαι κατοχος lg g2 και s4 i9500,g2 καλες βγαζει αλλα οχι οπως το s4,,amoled αθανατο χρωμα! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 θα πας κατευθειαν στο galaxy s4,και ακομα αν το παρεις απο ebay προτιμησε το i9500 octacore ...λογω αισθητηρα rs ,αλλιως το απλο i9505,το κινητο κανει παπαδες με τις φωτο...ειμαι κατοχος lg g2 και s4 i9500,g2 καλες βγαζει αλλα οχι οπως το s4,,amoled αθανατο χρωμα! είπε φοτο θέλει να βλέπει σε φυσικά χρώματα δεν τον νοιάζει καθόλου η camera τι σχέση εχει amoled οθονη με φυσικά χρώματα? :confused: :X Μάλλον για lg 2 με βλέπω εφόσον έχει καλή οθόνη. Τα κινέζικα που ανάφερες τα βλέπω πολύ δυνατά , αλλά υπάρχει κάποιος αντιπρόσωπος εδώ Ελλάδα για service ? η oppo έχει τα υπολιπα όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 αυτά τα λίγα κινιτα που έγραψα κανουν την δουλειά όποιος θυμάται και αλλα να κάνει τον κόπο να αναφέρει παρακαλώ δλδ έχουμε mi3 find 5 OnePlus One Motorola Moto X find 7/7a (εδω κρατάω μια επιφύλαξη λίγο για τα μπλεδισματα) nubia z5s nubia z5s mini lg g2 LG Optimus G lg optimus g pro iPhone 5/5s g3 δεν αναφέρω γιατί έχουν βάλει κάτι φίλτρα "εντυπωσιασμού" Το Χ έχει amoled, δεν νομίζω να μην έχει και έντονα χρώματα. Πολύ καλή οθόνη επίσης έχουν τα htc one, nexus 5, Ζ2, Ζ1c, moto g. Bασικα ότι έχει ips και αν εισαι τυχερός, igzoo πάνελ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Το Χ έχει amoled, δεν νομίζω να μην έχει και έντονα χρώματα. Πολύ καλή οθόνη επίσης έχουν τα htc one, nexus 5, Ζ2, Ζ1c, moto g. Bασικα ότι έχει ips και αν εισαι τυχερός, igzoo πάνελ... ops ναι εχεις δικαιο για αυτο πιγα να γραψω moto g........... το one exei oversaturated "φίλτρο εντυπωσιασμού κοινός" τουλαχιστον το m7, xperia ξεχνά τα me το bravia engine δεν είναι να βλέπεις πραγματικά χρώματά τα κάνει όλα όμορφα και εντυπωσιακά (ασχετα με την πραγματικότητά) το nexus έχει μεν καλή οθονη αλλα είναι misscalibrated και θέλει παίδεμα μεχρι να γίνει σοστη (δεν νομίζω να ασχοληθεί το άτομό) igzo μονο τα nubia έχουν (περήφανος κάτοχος είμαι και εγω και μαλιστα εντυπωσιασμένος :D :D ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Το G Pro εχει απιστευτη οθονη :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukoumaki_x Δημ. July 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 διαβάζω ότι το το s4 καλύπτει το 97% of the Adobe RGB Spectrum. Αν ισχύει αυτό τότε μιλάμε για πολύ καλή οθόνη έτσι δεν είναι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Όχι. Θες ρεαλιστικά χρώματα :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukoumaki_x Δημ. July 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Ποια πιστεύεις ότι είναι η καλύτερη επιλογή μέχρι τα 350 ευρώ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Για τα πιο φυσικά χρώματα, έχω ακούσει τρομερά σχόλια για nexus 5 G2 αν θες και καλή κάμερα :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 (edited) Όχι. Θες ρεαλιστικά χρώματα :) ναι τα χρώματα τα καλύπτει............. το θέμα ειναι ότι ανεβάζει τοσο πολύ το contrast τοσο πολύ το saturation και οχι μόνο που εικόνες είναι λες και πέρασαν απο το photoshop Για τα πιο φυσικά χρώματα, έχω ακούσει τρομερά σχόλια για nexus 5 G2 αν θες και καλή κάμερα :) δυστυχώς δεν κάνει το nexus 5 εκτός και αν κάτσει και ασχοληθεί με kernels κλπ στο nexus παίζει το εξής, τα χρώματα δεν είναι σωστά calibrarismena ούτε το contrast (θέμα λογισμικού δλδ) αν ειναι να πάρει απο την Ελλάδα είναι μόνο ένα κινιτο τον καλύπτει (σχεδόν) στα λεφτά που ζιταει το g2 Edited July 23, 2014 by Itchrist86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukoumaki_x Δημ. July 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Οπότε παιδιά στα λεφτά που διαθέτω προτείνετε το lg g 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Οπότε παιδιά στα λεφτά που διαθέτω προτείνετε το lg g 2? ναι αν θελεις απο την Ελλάδα άλλη επιλογή αυτή την στιγμη δεν υπάρχει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Οι προσωπικές αντιπαραθέσεις να λάβουν ΤΕΛΟΣ ΤΩΡΑ! Συνεχίζουμε στο θέμα μας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Ποια πιστεύεις ότι είναι η καλύτερη επιλογή μέχρι τα 350 ευρώ ? I9506 snapdragon 800 Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukoumaki_x Δημ. July 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 I9506 snapdragon 800 ξεφεύγω στην τιμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukoumaki_x Δημ. July 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 ναι σωστά αλλά το lg g2 είναι πολύ καλύτερο απο το 9505 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukoumaki_x Δημ. July 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 απ ότι έχω διαβάσει στα bechmarks είναι κατα πολύ πιο γρήγορο , έχει καλύτερη κάρτα γραφικών , η μπαταρία είναι καλύτερη . απλά το s4 έχει καλύτερη κάμερα . Είναι έτσι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Σε καποιο βαρυ παιχνιδι η εξομοιωτη εχουν ΜΕΓΑΛΗ διαφορα οι 2 καρτες γραφικων, η μπαταρια ειναι απλα ΠΟΛΥ καλυτερη και δεν χρειαζεται να σε νοιαζει αν αφαιρειται ακριβως για αυτο το λογο, το 32ρι εχει 350€ (το οριο σου δηλαδη) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukoumaki_x Δημ. July 24, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 καλα εννοείται ότι με ενδιαφέρει να μπορεί να τρέχει τα προγράμματα και να παίζει τα παιχνίδια πιο γρήγορα. Αυτό που με νοιάζει περισσότερο είναι η οθόνη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts