zoi250 Δημοσιεύτηκε July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 22, 2014 γεια σε ολους εχω ενα λαπτοπ dell και μια εξωτερικα συνδεομενη καμερα creative live cam sosialize ...την εκανα πριν κανα μηνα εγκατασταση και ενω λειτουργησε κανονικα ...τωραδεν λειτουργει ..την εκανα απεγκατασταση και εγκατασταση παλι πολλες φορες και τιποτα..την χρειαζομαι για μια συνεδρια που εχω για την δουλεια μου και δεν ξερω τι να κανω...σε αλλο pc που την βαλαμε λειτουργησε κανονικα.//..tι μπορει να εγινε?σας παρακαλω sos οποιος μπορει ας βοηθησει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Οταν λες δε λειτουργει; Εχει καποιο software (εχει); Στο skype τι δοκιμαζεις; Στο device manager τη βλεπεις οταν τη συνδεσεις; Αφου παιζει σε αλλο pc μαλλον καποια ρυθμιση ειναι; Δωσε περισσοτερες πληροφοριες. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Δοκίμασε την και σε άλλη θύρα usb συν τα παραπάνω. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoi250 Δημ. July 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 παιδια δεν εχω πολλες τεχνικες γνωσεις απο υπολογιστες..δλδ το device manager τι ειναι?μπορειτε να μου πειτε αναλυτικα τι να κανω?αν καποιος μπορει να βοηθησει ας τα πουμε απο facebook η τηλ?η απο εδω στειλτε μηπως βγαλω ακρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 device manager είναι η διαχείριση συσκευών. Τι windows έχεις ; Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Θα βγάλεις άκρη,μην άγχωνεσαι... Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoi250 Δημ. July 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 windows 7 bit 32 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Μπερδεεγουει των driver μου φαίνεται... Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts