Jump to content

Doogee Voyager2 DG310

spyrossss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η συσκευη κανει αναβαθμιση ΟΤΑ ;

η μηπως χρειαζεται κατεβασμα αρχειου και μεσω καλωδιου ;

Στον ελεγχο για ενημερωσεις εμφανιζεται χωρις νεωτερη ενημερωση.

μεσω wifi κανει για δες εδω http://hexamob.com/devices/devices-devices/android-rooting-methods-for-doogee-voyager2-dg310-with-android-version-4-4-kitkat/

• Απαντήσεις 837
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα gps που να μπορω να βάζω στην μνήμη του κάποια σημεία και το τηλέφωνο να με πήγαινει σε αυτά όταν θέλω? Αν ναι ποιο είναι αυτό?

https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.mapof.greece&hl=el πιστεύω να σε βολεύει

Καλησπερα,

Προχθες παρελαβα και εγω. Εχω ομως το εξης προβλημα.

Ενω το κινητο λειτουργει κανονικα χωρις κανενα προβλημα δεν λειτουργουν τα δεδομενα για το ιντερνετ.

Να σημειωσω οτι το Αpn ειναι κανονικα ρυθμισμενο, η καρτα που εχω ορισει για το 3g ειναι whats up.

Υποψην οτι εχει μεσα περιπου 2 ευρω χρονο και δεν εχω ενεργοποιησει καποιο πακετο δεδομενων.

Αλλα ομως το λεω αυτο γιατι σε αλλο κινητο που εχω (samsung i9082) εχω μεσα μια καρτα της Q στην οποια τα δεδομενα λειτουργουν κανονικα χωρις την αγορα καποιου πακετου ιντερνετ, δλδ χρεωση ανα kb.

Μηπως καποιος μπορει να με βοηθησει?

Goodness reflects the light and evil bears the seed of all darkness. These are the mirrors of the soul, reflections of the mind. Choose well...;)

Ευχαριστω για την απαντηση.

Μηπως γνωριζεις ποια ειναι η τελευταια ενημερωμενη εκδοση ;

Επισης μηπως υπαρχει καποιο προγραμμα οπως το find my phone του ios που να βλεπεις απο pc που βρισκεται η συσκευη ;

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Καλησπερα,

Προχθες παρελαβα και εγω. Εχω ομως το εξης προβλημα.

Ενω το κινητο λειτουργει κανονικα χωρις κανενα προβλημα δεν λειτουργουν τα δεδομενα για το ιντερνετ.

Να σημειωσω οτι το Αpn ειναι κανονικα ρυθμισμενο, η καρτα που εχω ορισει για το 3g ειναι whats up.

Υποψην οτι εχει μεσα περιπου 2 ευρω χρονο και δεν εχω ενεργοποιησει καποιο πακετο δεδομενων.

Αλλα ομως το λεω αυτο γιατι σε αλλο κινητο που εχω (samsung i9082) εχω μεσα μια καρτα της Q στην οποια τα δεδομενα λειτουργουν κανονικα χωρις την αγορα καποιου πακετου ιντερνετ, δλδ χρεωση ανα kb.

Μηπως καποιος μπορει να με βοηθησει?

Δεν Ρώτας την cosmote για αυτό

Εγώ με το f2g μονο με πακέτο έχω δεδομένα

Ευχαριστω για την απαντηση.

Μηπως γνωριζεις ποια ειναι η τελευταια ενημερωμενη εκδοση ;

Επισης μηπως υπαρχει καποιο προγραμμα οπως το find my phone του ios που να βλεπεις απο pc που βρισκεται η συσκευη ;

https://play.google.com/store/apps/details?id=us.trackview είναι δωρεάν και το είχα στο παλιό μου κινητό για λίγο για χαβαλέ το κάνει αυτό που ζητάς

Update του έkανα με το wifi δεν είδα και τίποτα το σημαντικό μάλλον μικρό ψεγάδι..... έβγαλε τώρα για κάποια άλλη δεν ξέρω .Αφού και έτσι είναι μια χαρά το κινητό , ποιος ο λόγος ; Αν δεν του έχεις κάνει άστο έτσι γνώμη μου

https://play.google.com/store/apps/details?id=us.trackview είναι δωρεάν και το είχα στο παλιό μου κινητό για λίγο για χαβαλέ το κάνει αυτό που ζητάς

Update του έkανα με το wifi δεν είδα και τίποτα το σημαντικό μάλλον μικρό ψεγάδι..... έβγαλε τώρα για κάποια άλλη δεν ξέρω .Αφού και έτσι είναι μια χαρά το κινητό , ποιος ο λόγος ; Αν δεν του έχεις κάνει άστο έτσι γνώμη μου

δες αυτό το βίντεο , διάβασε τα σχόλια και θα καταλάβεις, η τελευταία ενημέρωση του κινητού Version Number:0915..... και είναι αυτή που κάνει το κινητό από το ιντερνετ . Έκανα την ερώτηση σου στον πωλητή του κινητού μου , είναι υποχρεωμένος να απαντά

μέσα απο το google play, απο τη διαχείριση συσκευής

δες αυτό το βίντεο , διάβασε τα σχόλια και θα καταλάβεις, η τελευταία ενημέρωση του κινητού Version Number:0915..... και είναι αυτή που κάνει το κινητό από το ιντερνετ . Έκανα την ερώτηση σου στον πωλητή του κινητού μου , είναι υποχρεωμένος να απαντά

η βερσιον που φοραει είναι 4.4-20140915.

Οποτε υποθετω ότι είναι η τελευταια και για αυτό δεν χρειαζεται ενημερωση.

Οσον αφορα στο πρόγραμμα εντοπισμου, το εγκατεστησα στο τηλεφωνο και σε πισι.

Λειτοργουν οι ηχητικες ειδοποιήσεις και το βιντεο, όμως δεν μου εμφανιζει την τοποθεσια της συσκευης στο χαρτη.

Οι χαρτες λειτουργουν κανονικα. Με το που ανοιγω την εφαρμογή με βρισκει κανονικα.

Καμμια ιδεα ;

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

η βερσιον που φοραει είναι 4.4-20140915.

Οποτε υποθετω ότι είναι η τελευταια και για αυτό δεν χρειαζεται ενημερωση.

Οσον αφορα στο πρόγραμμα εντοπισμου, το εγκατεστησα στο τηλεφωνο και σε πισι.

Λειτοργουν οι ηχητικες ειδοποιήσεις και το βιντεο, όμως δεν μου εμφανιζει την τοποθεσια της συσκευης στο χαρτη.

Οι χαρτες λειτουργουν κανονικα. Με το που ανοιγω την εφαρμογή με βρισκει κανονικα.

Καμμια ιδεα ;

E -mail : support@trackview.us για απορίες σου :):):):)

E -mail : support@trackview.us για απορίες σου :):):):)

οκ απλα ειπα μηπως ηταν κατι που ηταν ηδη γνωστο.

ευχαριστω για τις απαντησεις.

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Σχετικά με τον εντοπισμό του τηλεφώνου ... γιατί δεν χρησιμοποιείς το Android Device Manager ? https://www.google.com/android/devicemanager Δεν χρειαζεται εφαρμογή και υποστηριζεται απο τη Google ... οτι και αν σημαίνει αυτό ! Edited by iliaskap2x
Εντοπισμός τηλεφώνου ..

Σχετικά με τον εντοπισμό του τηλεφώνου ... γιατί δεν χρησιμοποιείς το Android Device Manager ? https://www.google.com/android/devicemanager Δεν χρειαζεται εφαρμογή και υποστηριζεται απο τη Google ... οτι και αν σημαίνει αυτό !
Δεν το γνώριζα. Βρήκε τη συσκευή αμέσως. Όλα καλά. Με αυτό είναι μια χαρά καλυμμένος.
Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

το παραγγειλα κι εγω σε ασπρο απο everbuying για δευτερο κινητο και χρηση στην προπονηση. Για να δουμε....

το παραγγειλα κι εγω σε ασπρο απο everbuying για δευτερο κινητο και χρηση στην προπονηση. Για να δουμε....

Εγώ μπλε σκούρο από BANGGOOD επίσης χτες στα €69.68 . Για να δούμε ποιος είναι πιο γρήγορος .

Μετά από δυο μέρες σκληρής χρήσης, λέω να γράψω κι εγώ τις εντυπώσεις μου.

Το κινητό φυσάει. Πάρα πολύ γρήγορο, ότι κι αν του πέρασα δεν αρνήθηκε ούτε κόλλησε πουθενά!

Η μόνη άμεση αλλαγή που του έκανα, ήταν στον μαμίσιο launcher, ο οποίος πήρε δρόμο και έβαλα της Google, ο οποίος κατά την δική μου γνώμη είναι πολύ καλύτερος.

Η ποιότητα της συσκευής χονδρικά είναι παραπλήσια της κατηγορίας των 150 ευρώ στα κινητά που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά.

Η μόνη "αδυναμία" της συσκευής είναι η κάμερα, η οποία είναι μέτρια αλλά σίγουρα όχι άθλια. Την ημέρα τραβάει αξιοπρεπείς φωτογραφίες, αλλά το βράδυ, παρά την ύπαρξη διπλού led, τα αποτελέσματα είναι μέτρια.

Λόγω του μεγέθους της οθόνης είναι απαραίτητη η προμήθεια κάποιας θήκης, γιατί σε περίπτωση πτώσης (το έπαθα την πρώτη μέρα και τη γλίτωσα με ευτυχώς μόνο ένα χτύπημα στο κάτω μέρος!) υπάρχει σοβαρός κίνδυνος βλάβης και όλοι ξέρουμε πόσο ψυχοφθόρο και χρονοβόρο είναι να στέλνεις κάτι στην Κίνα και να περιμένεις να επιστρέψει.

Η οθόνη παρά τη χαμηλή ανάλυση είναι χορταστικότατη, πολύ φωτεινή και ευδιάκριτη ακόμα και κάτω από τον ήλιο.

Το μεγαφωνάκι αξιοπρεπέστατο, το gps κλειδώνει σε 5-10 δευτερόλεπτα, το WiFi άριστο, η μπαταρία χωρίς υπερβολική χρήση βγάζει περίπου μιάμιση μέρα, αισθητήρες κτλ λειτουργούν μια χαρά, ο φορτιστής του είναι 1000άρης και φορτίζει πολύ γρήγορα τη μπαταρία, σχεδόν μηδενικό bloatware, οπότε και κατά τη γνώμη μου δεν χρειάζεται να μπλέξω με ρουταρίσματα κτλ.

Για όποιον ακόμα το σκέφτεται, ας περιμένει να γίνει και η επίσημη εισαγωγή για να έχει 2ετή εγγύηση, σέρβις και ασφάλεια από πτώση όπως έχει υποσχεθεί η εταιρία.

Ακόμη και στα 99 ευρώ το συστήνω ανεπιφύλακτα και το θεωρώ κελεπούρι.

Εγώ το αγόρασα από b2cbuying.com στα 65 ευρώ, αλλά έπεσα πάνω στην μεγάλη Κινέζικη αργία και έκανε 40 μέρες να έρθει!

Εγώ μπλε σκούρο από BANGGOOD επίσης χτες στα €69.68 . Για να δούμε ποιος είναι πιο γρήγορος .

σημερα μου ρθανε κατι θηκες για το νοτελι μετα απο 43 μερες :X δυστυχως βαριομουν να ψαξω site με γρηγορο κουριερ και πηρα με flat rate. Καλα Χριστουγεννα για μενα :lol:

σημερα μου ρθανε κατι θηκες για το νοτελι μετα απο 43 μερες :X δυστυχως βαριομουν να ψαξω site με γρηγορο κουριερ και πηρα με flat rate. Καλα Χριστουγεννα για μενα :lol:

Για αυτό διάλεξα το Banggood .Επειδή συνήθως κάνει τρεις βδομάδες ........ :Xμην το γκαντεμιάσω:p

Καλησπέρα

Χθες πήρα καινούριο κινητόDOOGEE VOYAGER2 DG310 Smartphone MTK6582 Android 4.4

Ενεργοποιώ το GPS και παρ' όλα αυτά δε βρίσκει δορυφόρους.

Το έχω δοκιμάσει σε εξωτερικό χώρο πολλές φορές και τίποτα.

Έχει κάποιος το ίδιο κινητό ή καμιά ιδέα για το τι μπορεί να παίζει;

Δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα. Μηπως να εβλες την επιστροφη και αντικατασταση ;
Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Το ίδιο κι εγώ, κανένα πρόβλημα. Κλειδώνει δορυφόρο σε 5 δεύτερα.

Επικοινώνησε με το σαιτ που το αγόρασες.

Αφού άφησα πολλές ώρες το gps ανοιχτό με διάφορες εφαρμογές χωρίς επιτυχία,

είπα να ξανατσεκάρω πριν λίγο και επιτέλους δούλεψε :)