lordelesar Δημοσιεύτηκε September 29, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 29, 2004 Έχω MSI m/b (μοντέλο MS-6728, chipset 865PE) και το CoreCenter μου δείχνει τρελές θερμοκρασίες (έχει χτυπήσει 96 βαθμούς σε 100% load) Βέβαια για να είμαι ειλικρινής και το bios δεν δείχνει πολύ διαφορετικές θερμοκρασίες(σε κάθε περίπτωση 2-6 βαθμούς χαμηλότερα). Αυτό που με έβαλε σε σκέψεις είναι ότι μετά και από τα 2 bios update που έχω κάνει (v3.6 -> v3.8, v3.8 -> v3.9) η θερμοκρασίες που δείχνει είναι 5-6 βαθμούς ψηλότερεσ κάθε φορά! Τι λέτε,να αρχίσω να παίρνω μέτρα ή υπάρχει περίπτωση να κάνει λάθος,λαμβάνοντας υπόψη και αυτό για το bios update; Ο επεξεργαστής είναι P4E (Prescott) @ 3.0ghz,στο εσωτερικό του κουτιού επικρατεί αρκετή τάξη (round cables κλπ) οπότε και καλή ροή του αέρα και έχει και 2 fanάκια,ένα να βάζει και ένα να βγάζει αέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts