Jump to content

Μέχρι 100?

teotsi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια ένας φίλος θέλει να αγοράσει κινητό μέχρι 100 ευρώ, ούτε λεπτό πιο πολύ. Του πρότεινα το doogee turbo dg 2014, έχετε κάποια άλλη πρόταση? Εννοείται Κίνα.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Αν πιαστεί ομως σε κάνα τελωνιο τα 100 θα γίνουν 200.Γιατί δε κοιτάζει και για κάνα windows phone.Ακούω ότι τρέχουν καλά ακόμη και σε φθηνά smartphones.

Αν πιαστεί ομως σε κάνα τελωνιο τα 100 θα γίνουν 200.Γιατί δε κοιτάζει και για κάνα windows phone.Ακούω ότι τρέχουν καλά ακόμη και σε φθηνά smartphones.

θελει android....και γω wp σκεφτηκα αλλα...

could you do it again?

xiaomi hongmi 1s (με κανα 5 ευρω παρπανω)

όσο για τελωνείο με μερικές οδηγίες το γλιτώνεις

1. επιλεγείς να σταλεί χωρίς το package box

2. να σταλεί με sigapure posts

3. να βάλουν τιμή 25 ευρώ και να το σιμειοσουν σαν gift

και ουαλα σε 20 ήμερο περίπου το εχεις

xiaomi hongmi 1s (με κανα 5 ευρω παρπανω)

όσο για τελωνείο με μερικές οδηγίες το γλιτώνεις

1. επιλεγείς να σταλεί χωρίς το package box

2. να σταλεί με sigapure posts

3. να βάλουν τιμή 25 ευρώ και να το σιμειοσουν σαν gift

και ουαλα σε 20 ήμερο περίπου το εχεις

Αυτό του πρότεινα πρώτο πρώτο... Αλλά δεν θέλει ούτε ευρώ πάνω...

could you do it again?

Γιατί δεν παίρνει καλύτερα ένα απλό τηλέφωνο να κάνει τη δουλειά του;Δε το λέω ειρωνικά, απλά τα τόσο φθηνά Android smartphones δεν αξίζουν ούτε για browsing οπότε ποιο το νόημα να τα πάρεις.

Γιατί δεν παίρνει καλύτερα ένα απλό τηλέφωνο να κάνει τη δουλειά του;Δε το λέω ειρωνικά, απλά τα τόσο φθηνά Android smartphones δεν αξίζουν ούτε για browsing οπότε ποιο το νόημα να τα πάρεις.

Έχει δίκαιο ο φίλος από πάνω, πες του όπως άμα θέλει να μην πάνε τα λεφτά του στο σκουπιδοτενεκέ να βάλει αλλά 10-20 ευρώ να πάρει κάτι της προκοπής και να μην κλαίει τα λεφτά του και σου λέει και εσένα τίποτα από πάνω. :happy:

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Έχει δίκαιο ο φίλος από πάνω, πες του όπως άμα θέλει να μην πάνε τα λεφτά του στο σκουπιδοτενεκέ να βάλει αλλά 10-20 ευρώ να πάρει κάτι της προκοπής και να μην κλαίει τα λεφτά του και σου λέει και εσένα τίποτα από πάνω. :happy:

ειναι αυτη τη στιγμη με το lg optimus One p500...Πιστεψτε με οτιδηποτε θα του φανει παραδεισος :lol: του το πα και γω οτι δεν εχει πολλες επιλογες αλλα δεν το κουναει ρουπι... θα του πω να διαλεξει το coolpad και ο θεος βοηθος...

could you do it again?

ειναι αυτη τη στιγμη με το lg optimus One p500...Πιστεψτε με οτιδηποτε θα του φανει παραδεισος :lol: του το πα και γω οτι δεν εχει πολλες επιλογες αλλα δεν το κουναει ρουπι... θα του πω να διαλεξει το coolpad και ο θεος βοηθος...

το καλό είναι αν δεν θα του βγει καλό θα του πεις με ενα χαμόγελο ¨σου το έλεγα εγώ" :lol::lol::lol::lol: (οχι δεν είμαι κακός μου βγαίνει :lol:)

το καλό είναι αν δεν θα του βγει καλό θα του πεις με ενα χαμόγελο ¨σου το έλεγα εγώ" :lol::lol::lol::lol: (οχι δεν είμαι κακός μου βγαίνει :lol:)

η κακια ειναι εμφυτο χαρακτηριστικο μου :lol:

could you do it again?

Παιδια ένας φίλος θέλει να αγοράσει κινητό μέχρι 100 ευρώ, ούτε λεπτό πιο πολύ. Του πρότεινα το doogee turbo dg 2014, έχετε κάποια άλλη πρόταση? Εννοείται Κίνα.

Γιατι εκανες αυτο το εγκλημα?:lol:

coolpad 7320 : 100 ευρω και 81 σεντ . . .

Η κορυφαια VFM συσκευη στα 100 Ευρω και η καλυτερη προταση αν δεν τον ενοχλουν οι 5.5 ιντσες.Διαφορετικα μπορεις να δεις τα Bluboo X1,HTM H9500+,Star S5+ στα 85$ στο clearance του Pandawill.

Προφανως δεν γνωριζεις απο Κινεζικα...

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

η κακια ειναι εμφυτο χαρακτηριστικο μου :lol:

τοτε προχώρα τουλάχιστον θα το διασκεδάσεις :lol::lol::lol:

Αυτό πως σου φαίνεται!?

IOCEAN X7 HD

101.46€ έχει, αλλά υποστηρίζει και διπλή sim.

στα χαρτιά καλό αλλά άκουσα πολλά θέματα από μεριά software

αν έχει καμία μπακατέλα να ψιλοδουλεύει μπορεί να την δώσει για απόσυρση στην cosmote (μέχρι 31/8)και να πάρει το Nokia 630 με 99€

http://i1209.photobucket.com/albums/cc399/dimis164/nokia.jpg

-------------------------------------------------------------

Life is what happens when your cell phone is charging.

Παιδια τελικά κατάφερα να τον πείσω για το hongmi 1s...Που το έχει πιο φθηνά? Απ ότι είδα σε όλα τα μεγάλα μόνο στο minideal και στο etotalk το έχει στα 149$...

could you do it again?

Παιδια τελικά κατάφερα να τον πείσω για το hongmi 1s...Που το έχει πιο φθηνά? Απ ότι είδα σε όλα τα μεγάλα μόνο στο minideal και στο etotalk το έχει στα 149$...

Και στο coolicool βλέπω....

http://www.coolicool.com/xiaomi-hongmi-redmi-mtk6589t-15ghz-47-inch-hd-screen-miui-v5-support-android-42-3g-smartphone-g-33595

Για το coolicool έχει και τη δυνατότητα με +6$ να το ασφαλίσει για την περίπτωση που περάσει από το τελωνείο.

μαλλον μπερδευτικες εμεις λεγαμε 105 110 ευρω οχι δολαρια (για αυτο μαλλον μπερδευτικες μαλλον νομιζε σε δολαρια το λεγαμε )

μαλλον μπερδευτικες εμεις λεγαμε 105 110 ευρω οχι δολαρια (για αυτο μαλλον μπερδευτικες μαλλον νομιζε σε δολαρια το λεγαμε )

τελικα αδικος ο κοπος....πηγε και πηρε το L7 ii....:wacko::wacko::X

Edited by navi55

could you do it again?

τελικα αδικος ο κοπος....πηγε και πηρε το L7 ii....:wacko:

l7? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλα να παθει :rolleyes:

Edited by navi55

τελικα αδικος ο κοπος....πηγε και πηρε το L7 ii....:wacko::wacko::X

Δεν πειράζει, θα του κολλάει και θα του λες, στο έλεγα εγώ :lol:. Εγώ θα το χαιρόμουν πολύ, είμαι κακός; :p

Edited by navi55