arfi-gorgona Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 (edited) χαμηλοτερη αναλυση οθονης,προωθειται για gaming με ακριβα αξεσουαρ ,μην πω οτι με το reship service θα βγει περισοτερο Τα αξεσουάρ δεν ειναι απαραίτητα,το τελευταιο ειναι το πρόβλημα μου,και η χαμηλότερη ανάλυση που ειναι πάνω από 1080π λιγο με νοιαζει.Κατασκευαστικα το βλεπω ανώτερο και με άμεσα updates από Nvidia,εχει και gps,αλλά ποιος εμπιστευτείτε να το πάρει από Αμερική με τα τελωνεία...Εδω το κόβω κανένα 350 στο νερό,που θα το κάνει ασύμφορο :( Edited July 31, 2014 by arfi-gorgona Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. July 31, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 (edited) Τα αξεσουάρ δεν ειναι απαραίτητα,το τελευταιο ειναι το πρόβλημα μου,και η χαμηλότερη ανάλυση που ειναι πάνω από 1080π λιγο με νοιαζει.Κατασκευαστικα το βλεπω ανώτερο και με άμεσα updates από Nvidia,εχει και gps,αλλά ποιος εμπιστευτείτε να το πάρει από Αμερική με τα τελωνεία...Εδω το κόβω κανένα 350 στο νερό,που θα το κάνει ασύμφορο :( Το αμεσα updates απο την nvidia απο που το συμπεραινεις; η nvidia δεν εχει καλη προιστορια με τα updates στις συσκευες της και καμια σχεση με την xiaomi που βγαζει update καθε βδομαδα, αν δεν ηταν η xiaomi στην μεση δεν νομιζω να επαιρνα μηχανημα με nvidia hardware οσο και δυνατο αν ηταν Edited July 31, 2014 by Saleakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 (edited) Το αμεσα updates απο την nvidia απο που το συμπεραινεις; η nvidia δεν εχει καλη προιστορια με τα updates στις συσκευες της και καμια σχεση με την xiaomi που βγαζει update καθε βδομαδα, αν δεν ηταν η xiaomi στην μεση δεν νομιζω να επαιρνα μηχανημα με nvidia hardware οσο και δυνατο αν ηταν Φίλε μου τα update για το hardware τις nvidia θα σου τα δώσει η xiaomi?Οπως και να εχει όμως αναγκαστικά θα πάω εκεί,γιατί το άλλο δεν συμφέρει. Edited July 31, 2014 by arfi-gorgona Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. July 31, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Φίλε μου τα update για το hardware τις nvidia θα σου τα δώσει η xiaomi?Οπως και να εχει όμως αναγκαστικά θα πάω εκεί,γιατί το άλλο δεν συμφέρει. Φυσικα και οχι αλλα η xiaomi υποστηριζει τις συσκευες της δεν τις αφηνει ετσι, εως τωρα ολες οι xiaomi συσκευες εχουν καθε βδομαδα update, και το ιδιο και το mipad αποτι βλεπω ως τωρα, τωρα αν η nvidia στο δικο της μηχανημα θα εχει την ιδια συχνοτητα με την miui δεν το ξερω αλλα δεν το νομιζω βλεποντας την σχεδον ανυπαρκτη υποστηριξη που ειχαν προηγουμενες συσκευες της, μακαρι να αλλαξει τακτικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgls35 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Παιδια το εχει παρει κανεις να μας πει εντυπωσεις γιατι ψηνομαι πολυ να το παρω; Αν και με χαλαει η μη υποστηριξη sim card και η ελειψη HDMI. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Το περιμένουμε φίλε μου.Ελπίζω μέχρι το τέλος της άλλης βδομάδας να μου έρθει... Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Εγώ με βλεπω για κίτρινο η πράσινο 64 με το καλό.Θα περιμένω λιγάκι ακόμα να πέσει και θα το χτυπήσω. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgls35 Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 to 64ρι το εχω βρει στο spemall στα 246 ευρω και λογικα με κουπονι θα πηγαινει στα 240.το εχει βρει κανεις αλλου ποιο φθηνα η να δινουν αξιολογα δωρακια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. August 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Παιδια το εχει παρει κανεις να μας πει εντυπωσεις γιατι ψηνομαι πολυ να το παρω; Αν και με χαλαει η μη υποστηριξη sim card και η ελειψη HDMI. μεχρι δευτερα τριτη πιστευω να εχω παραλαβει και θα γραψω εντυπωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 εμενα τελικα φανηκε σημερα στο ταχυδρομειο αλλα δεν μου το δινουν γιατι δεν εχουν ανοιξει το σακκο και και και αλλα Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Καλά ειναι βλάκες...εγω για να πάρω το κινητό είχα πάει ο ίδιος στα κεντρικά στην αθηνα (κοντά στον σταθμό Λαρίσης).Τους είπα οτι φεύγω εκτός απο δευτέρα,και έτσι το πήρα,αλλιώς 8α μου το έφερναν και εγω δεν ξέρω ποτε.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Παιδιά επειδή σκέφτομαι να πάρω κ ενα android tablet από που προτείνεται να το πάρω?ενδιαφερομαι για τα 64gb.σε μαύρο υπάρχει?απο Κίνα γίνονται όλα αποστολή?ευχαριστω!! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. August 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 παιδια εχει φτασει Ελλαδα απο το ΣΚ, σημερα αυριο το πολυ παραλαμβανω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 (edited) παιδια εχει φτασει Ελλαδα απο το ΣΚ, σημερα αυριο το πολυ παραλαμβανω :D Σουπερ!!! είμαι σχεδόν έτοιμος και εγω άλλα περιμένω το πράσινο η το κίτρινο χρώμα. Edited August 4, 2014 by arfi-gorgona Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Και το δικό μου έφτασε Ελλάδα.Λογικά αύριο μεθαύριο θα παραλάβω κ εγώ. Επίσης αύριο παραλαμβάνω την μπαταρία της xiaomi 10400mah αλλά κ το φορητό bluetooth ηχείο επισης της xiaomi.:) Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 εμενα ακομα να ανοιξουν το σακκο αλλα δεν ειχα ορεξη να βγαλω καβγα ,παντως θα κανω ενα video για αυτο Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Παιδιά επειδή σκέφτομαι να πάρω κ ενα android tablet από που προτείνεται να το πάρω?ενδιαφερομαι για τα 64gb.σε μαύρο υπάρχει?απο Κίνα γίνονται όλα αποστολή?ευχαριστω!! καποια βοηθεια παιδια?? :) Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 καποια βοηθεια παιδια?? :) Από κίνα,εγω το δικό μου θα το πάρω από merimobiles,μόνο άσπρο υπαρχει,και ίσως και κίτρινο στο 16ρι. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Εγώ από vickmall το αγόρασα,λευκό 16gb.Και μια λευκή θήκη της Nilkin από aliexpress.Σήμερα έφτασε Ελλάδα,οπότε λογικά σε κανα δυο μέρες θα παραλάβω. Αξιόπιστο κ το merimobiles,minideal και geekbuying. Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andoda Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 http://www.ibuygou.com/p-xiaomi_mipad_nvidia_tegra_k1_quad_core_2_2ghz_5_0_8_0_mp_2gb_ram_64gb_6700mah_7_9_inch_gorilla_iii_ips_capacitive_touchscreen-6195.html Μόνο σε άσπρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια!!εδω σε αυτο το site εχει μια επιλογη για αποστολη που λεει Greece Post/ACS 1-3 Business Days (only supports Greece Warehouse items).τι ακριβως ειναι αυτο?θα περασει τελωνειο εαν βαλω αυτη την επιλογη? http://www.merimobiles.com/the-xiaomi-mipad-64gb_p/meri10164.htm Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Φιλε μου καλύτερα να ρωτήσεις στο κατάστημα :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Το merimobiles έχει ελληνική αποθήκη αλλά έχει να την ανανεώσει κάτι αιώνες Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. August 5, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 (edited) Απο hardware το μηχανημα ειναι δυναμη, οτι πιο δυνατο εχω δει ως τωρα, κανει τα παντα ευκολα και γρηγορα, κολλημα μηδεν, οθονη πολυ καλη, μεγαλη ευκρινεια, ωραια χρωματα και καλες γωνιες θεασης, επισης σε οτι παιχνιδι δοκιμασα το παιζει για πλακα, αλλα απογοητευτηκα απο το software, λες και ειναι pre-beta version, λειπουν πολλες ρυθμισεις που κανουν την miui ασυναγωνιστη, οπως ασφαλεια, θεματα κλπ. η καμερα του ενω βγαζει φωτο μια χαρα δεν εχει καμια ρυθμιση, δεν μπορεις να αλλαξεις τιποτα, απλα μπαινεις και τραβας, τιποτα αλλο, και γενικα πολυ λιτο απο εφαρμογες, σχεδον τιποτα, ειναι κριμα και ελπιζω σε επομενα update να προστεθουν πραγματα, ετρεξα και τα 2 antutu με πολυ καλα σκορ, οτι αλλο θελετε να ρωτησετε ελευθερα [ATTACH]48150[/ATTACH][ATTACH]48151[/ATTACH] Edited August 5, 2014 by Saleakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Καλορίζικο φίλε.Άντε να πάρουμε κ εμείς σειρά τώρα...έφτασε χθες το πρωί αλλά ακόμα να παραλάβω.... Μήπως να κατεβάσεις την τελευταία Developer έκδοση? Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts