Jump to content

Xiaomi Mipad

Saleakos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Hρθε τελικα και το παρελαβα σημερα.:)

Η πρωτη εντυπωση εξαιρετικη!!!

Είναι ολα κομπλε?

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

• Απαντήσεις 946
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πόσο αξιόπιστο είναι αυτό το κατάστημα, έναντι του spemall, vickmall, κλπ?

Πολύ φθηνό δεν το έχει?

Αξιόπιστο είναι.Εχουν αγοράσει αρκετοί εδώ μέσα.

Η τιμή που το έχει άντε να είναι 10$ πιο κάτω από άλλα μαγαζιά.

Εκανα το update κανονικα και φορτωθηκε η 3.21.0-4.8.22 με ελληνικα κανονικα απλα κατα την διαδικασια μου εβγαζε οτι η η υπηρεσια exchange service δεν λειτουργει πια..

Τι σημαινει αυτο? :worry::!:

Εκανα το update κανονικα και φορτωθηκε η 3.21.0-4.8.22 με ελληνικα κανονικα απλα κατα την διαδικασια μου εβγαζε οτι η η υπηρεσια exchange service δεν λειτουργει πια..

Τι σημαινει αυτο? :worry::!:

Εαν δεν γνωρίζει κάποιος εδώ,κάνε μια ερώτηση στα παιδία στην Miui ελληνική κοινότητα να σου απαντήσουν άμεσα.

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/4929/

Παιδιά όσοι το πήρατε έχει προτεκτορα στην οθόνη απο μαμά η οχι?

Mολις παρελαβα αυτο

http://www.tvc-mall.com/details/Seenda-IS11-MI7-Detachable-Bluetooth-Wireless-Keyboard-Leather-Stand-Case-for-Xiaomi-MiPad-A0101-Black-KEYB-715A/

Και εχω ενθουσιαστει,απιστευτα ποιοτικη θηκη με πληκτρολογιο το οποιο εχει προστατευτικη σιλικονη.Η τιμη των 14 ευρω ειναι απιστευτη.Οχι προστατευτικο δεν εχει απο την μαμα του για την οθονη,θα πρεπει να του αγορασετε.

Θα βρειτε στο ebay.

Η μπαταρια πως ειναι? Με gaming κραταει καθολου? Υπερθερμενεται? Μεθαυριο θα το εχω και εγω!

Αφού θα το έχεις μεθαύριο θα μας πεις εσύ τότε..

1+7 Pro

Η μπαταρια πως ειναι? Με gaming κραταει καθολου? Υπερθερμενεται? Μεθαυριο θα το εχω και εγω!

Παιζοντας συνεχεια trine μια μερα κρατησε 3,5 ωρες απο 100% η μπαταρια σε 15% και απο ζεσταμα νορμαλ ζεσταινεται

Edited by Saleakos

Φάνηκε και έμενα στο ταχυδρομειο ότι το παρέλαβαν στις 28.Πάντως το προγραμματακι που έχει το ταχυδρομειο βοι8αει να μην ψάχνεσαι για updates.

To έκανε προχθες review το gsmarena ή κατ εμέ, έκανε μια σύγκριση του mipad με το ipad παρά review.

http://www.gsmarena.com/reviewcomm-1121p2.php

"It's just that trying so hard to look like the iPad doesn't feel right, not where we come from. True, it will cost you much less and offer similar, and even superior specs, but the Mi Pad 7.9 does get carried away trying to impersonate the iPad. On the other hand, this may be a valid strategy in China and Asia Pacific where - we should not forget - this device is mostly meant for."

Κοινώς το ψιλοθάψανε με τον τρόπο τους και φυσικά θα έχουν τους λόγους τους.

Οπως γράφει και ένας "This IS A CATCH.. and GSM arena tries to sell it down in my opinion (also happening in MI3 and MI4 case)"

To έκανε προχθες review το gsmarena ή κατ εμέ, έκανε μια σύγκριση του mipad με το ipad παρά review.

"It's just that trying so hard to look like the iPad doesn't feel right, not where we come from. True, it will cost you much less and offer similar, and even superior specs, but the Mi Pad 7.9 does get carried away trying to impersonate the iPad. On the other hand, this may be a valid strategy in China and Asia Pacific where - we should not forget - this device is mostly meant for."

Οπως γράφει και ένας "This IS A CATCH.. and GSM arena tries to sell it down in my opinion (also happening in MI3 and MI4 case)"

δεν με νοιαζει καθολου αν μοιαζει με ipad η οχι, στην apple δεν δινω ουτε τα μισα λεφτα απο αυτα που ζητανε για αυτο που προσφερουν, προτιμω τον κινεζο στο 1/3 της τιμης και με ποιο δυνατο hardware, ξαναλεω... το ταμπλετακι για τα λεφτα του ειναι υπερτιμια προταση

δεν με νοιαζει καθολου αν μοιαζει με ipad η οχι, στην apple δεν δινω ουτε τα μισα λεφτα απο αυτα που ζητανε για αυτο που προσφερουν, προτιμω τον κινεζο στο 1/3 της τιμης και με ποιο δυνατο hardware, ξαναλεω... το ταμπλετακι για τα λεφτα του ειναι υπερτιμια προταση

Μαζί σου!

Μου ήρθε σήμερα η ειδοποίηση.Θα μπορούσε και χθες για να πάω σήμερα να το παραλάβω και να έχω ελεύθερο το Σ/Κ να το δουλέψω.Οι υπάλληλοι όμως του αεροδρομίου ,λόγω αδειών,είχαν αντίθετη γνώμη :mad:

12 μέρες διαφορά έχουμε, εμένα το παρέλαβαν στις 28 αρα λογικά μέχρι τις 10 του μηνα πιστεύω να έχει έρθει.

Εγώ θα έλεγα ακριβώς το αντίθετο. Είναι τιμή του να μοιάζει τόσο με τον δημιουργό και το πρότυπο της κατηγορίας. Στο review αυτό προβάλλεται ως το μοναδικό μειονέκτημα, αλλά για μένα ήταν ο βασικός λόγος που το πήρα...η ελευθερία του Android με λειτουργικό που μοιάζει με iOS γιατί δεν μου αρέσει η εμφάνιση του android στα τάμπλετ.

Εχθές το βράδυ μπήκα στον κόπο και διάβασα το νήμα από την αρχή..., και με ψήσατε!!!, έβαλα παραγγελία από vick για το 16άρι με SP και σήμερα με ειδοποίησαν ότι το έστειλαν ήδη :) & tracking.

αγοραστε και ενα wired xbox360 controller ,και παιξτε ολα τα exclusive k1 παιχνιδακια αψογα. δν χρειαζεται ουτε key mapping ουτε τπτ .να κοιταξετε ναναι αυθεντικο ομως.κυκλοφορουν πολλες αντιγραφες αυτων των χειρηστηριων. προσοχη το ασυρματο χειρηστηριο δν δουλευει τοσο καλα.

αγοραστε και ενα wired xbox360 controller ,και παιξτε ολα τα exclusive k1 παιχνιδακια αψογα. δν χρειαζεται ουτε key mapping ουτε τπτ .να κοιταξετε ναναι αυθεντικο ομως.κυκλοφορουν πολλες αντιγραφες αυτων των χειρηστηριων. προσοχη το ασυρματο χειρηστηριο δν δουλευει τοσο καλα.

βλέπω φίλος ότι είσαι από λαμία ..ευκαιρία να δω το xiaomi mipad από κοντά :p

Από wifi πως τα πάει από εμβέλεια ? άμα είναι σαν του hongmi 1s τότε θα ναι μια χαρά ..

Η οθόνη του σε χρώματα φωτεινότητα ? γενικά ένα review αναλυτικό δεν μας έχει γράψει κανένας :( τα θετικά του τα αρνητικά του κλτ.. (μάλλον το έχετε λιώσει όλοι στα games) γι αυτό και δεν έχετε χρόνο να μας πείτε εντυπώσεις και παραπονιέστε για θερμοκρασίες :cool: οι περισσότεροι που μιλάνε στο νήμα του είναι αυτοί που το λιγουρεβονται..

ότι είναι δύναμη το μηχάνημα φαίνεται από την cpu , gpu που φοράει ..

Edited by vagosvts7

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

βλέπω φίλος ότι είσαι από λαμία ..ευκαιρία να δω το xiaomi mipad από κοντά :p

Από wifi πως τα πάει από εμβέλεια ? άμα είναι σαν του hongmi 1s τότε θα ναι μια χαρά ..

Η οθόνη του σε χρώματα φωτεινότητα ? γενικά ένα review αναλυτικό δεν μας έχει γράψει κανένας :( τα θετικά του τα αρνητικά του κλτ.. (μάλλον το έχετε λιώσει όλοι στα games) γι αυτό και δεν έχετε χρόνο να μας πείτε εντυπώσεις και παραπονιέστε για θερμοκρασίες :cool: οι περισσότεροι που μιλάνε στο νήμα του είναι αυτοί που το λιγουρεβονται..

ότι είναι δύναμη το μηχάνημα φαίνεται από την cpu , gpu που φοράει ..

ελαα ρε παλιολαμιωτηη που εισαιι?? :) που μενεις ακριβως. βαριεμαι τωρα να γραφω review. ειναι υπερτελειο . και σου μιλαει ανθρψπος που γνωριζει απο τεχνολογια,εχουν περασει πολλα απτα χερια μου.

το ζεσταμα ειναι φυσιολογικο, μονο στα βαρια παιχνιδια, και μονο πανω δεξια γωνια του ταμπλετ. εκει θαναι ο cpu μαλλον. εχω εχω παρει stand κ εχω συνδεσει χειρηστ. οποτε δν με απασχολησε το θεμα.

οθονη εφαμιλλη του ipad , οποτε δν χρειαζεται εξηγηση νομιζω. wifi εμβελεια αψογη.

δν εχει κολησει ποτε,τα παιχνιδια τα παιζει ολα αψογα, ραμ καιει μπολικη το miui αλλα ευτιχως φτανει. ευτιχως εχει ενσωματωμενο προγραματακι που που κανει kill ολες τις εφαρμογες που τρεχουν με ενα πατημα. τωρα που θα βγει και η καινουρια miui λενε θαναι πιο ελαφρια .

ρωτα τι αλλο θες

ελαα ρε παλιολαμιωτηη που εισαιι?? :) που μενεις ακριβως. βαριεμαι τωρα να γραφω review. ειναι υπερτελειο . και σου μιλαει ανθρψπος που γνωριζει απο τεχνολογια,εχουν περασει πολλα απτα χερια μου.

το ζεσταμα ειναι φυσιολογικο, μονο στα βαρια παιχνιδια, και μονο πανω δεξια γωνια του ταμπλετ. εκει θαναι ο cpu μαλλον. εχω εχω παρει stand κ εχω συνδεσει χειρηστ. οποτε δν με απασχολησε το θεμα.

οθονη εφαμιλλη του ipad , οποτε δν χρειαζεται εξηγηση νομιζω. wifi εμβελεια αψογη.

δν εχει κολησει ποτε,τα παιχνιδια τα παιζει ολα αψογα, ραμ καιει μπολικη το miui αλλα ευτιχως φτανει. ευτιχως εχει ενσωματωμενο προγραματακι που που κανει kill ολες τις εφαρμογες που τρεχουν με ενα πατημα. τωρα που θα βγει και η καινουρια miui λενε θαναι πιο ελαφρια .

ρωτα τι αλλο θες

χεχε αυτό με το wifi με καλύψε ιδιαίτερα.. σου έστειλα PM πατρίδα για να μην είμαστε :offtopic: εδώ :happy:

Edited by vagosvts7

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Είμαι μεταξύ αυτού και του Shield, για να δούμε τι λέει και ο Κ1, κλείνω όμως προς το nvidia γτ το παραξεχείλωσε η xiaomi με το design της.. δεν θέλω επιτέλους ούτε ipad, ούτε iOS clone..:mad: Edited by Shuffle
Google Pixel 5

Εγω εχω κατεβασει το pppsspp για το psp,το epsx για το ps1 και το reicast για το dreamcast.Εχω το 64αρι αλλα εχω παρει και 128 γιγα καρτα μνημης και τα εχω περασει ολα εκει.Αλλα θα παρεις και αυτο http://www.ebay.co.uk/itm/161383820019?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Για να τα ευχαριστηθεις τα παιχνιδια.Πραγματικα εχω παθει πλακα,ακομη και του psp τρεχουν απροβληματιστα...

Ελπιζω να δουμε αξιολογα παιχνιδια ειδικα για το ταμπλετακι μας στο μελλον...Ευχαριστουμε ρε Xiaomi...

Η τιμη για της δυνατοτητες του μηχανηματος ειναι απιστευτη...

μπορεις να μου πεις με ποιο τροπο τα περασες στην καρτα μνημης?

επισης τα παιχνιδια μου φαινονται αργα και με οχι τοσο καλα γραφικα με το pppsspp..απο που τα κατεβαζεις, μηπως φταιει αυτο?

ποια ρομ εχεις εγκαταστησει?

τελευταια θα ηθελα να μαθω απο που θα κατεβασω το trine 2 kai to half life 2 και με ποιο τροπο θα τα εγκαταστησω..

σε ευχαριστω πολυ..

p.s το χειριστηριο θα το χτυπησω και εγω!

μπορεις να μου πεις με ποιο τροπο τα περασες στην καρτα μνημης?

επισης τα παιχνιδια μου φαινονται αργα και με οχι τοσο καλα γραφικα με το pppsspp..απο που τα κατεβαζεις, μηπως φταιει αυτο?

ποια ρομ εχεις εγκαταστησει?

τελευταια θα ηθελα να μαθω απο που θα κατεβασω το trine 2 kai to half life 2 και με ποιο τροπο θα τα εγκαταστησω..

σε ευχαριστω πολυ..

p.s το χειριστηριο θα το χτυπησω και εγω!

με emulators δεν εχω ασχοληθει, οσο για τα trine 2 και half life 2 υπαρχουν στο playstore

Παντως τραβαει καποια κολληματα και βγαζει και καποια σφαλματα.. Ολα θεμα software... Ποια ρομ εχετε εγκαταστήσει και αν εχετε καποιο προβλημα..