Stakantzi Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Έβαλα το RemixOS και δεν μου άρεσε δεν αξίζει εχει πολλά προβλήματα και άδικα έχασα όλη μου την μέρα. Πφφφφ και ήταν η τελευταία μου ελπίδα. Μήπως έχουμε καμιά Cm13 κατά νου;;; Όταν λες προβλήματα; τι έχουμε; Στάλθηκε από το MI PAD 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Πφφφφ και ήταν η τελευταία μου ελπίδα. Μήπως έχουμε καμιά Cm13 κατά νου;;; Όταν λες προβλήματα; τι έχουμε; Στάλθηκε από το MI PAD 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπα δεν υπάρχει. Κάνεις developer δεν ασχολείται με το tablet ούτε ο κατασκευαστής του. Το πιο σοβαρό πρόβλημα ήταν ότι οι ενδείξεις στην οθόνη στίς εφαρμογές και στα παιχνίδια δεν ήταν σωστές. Δηλαδή μία εφαρμογή καιρού φαινότανε η μισή ένα παιχνίδι που δοκιμασα ενώ βαρουσα τον εχθρό δεν πάθαινε τίποτα ή μπερδεύονταν όταν περπατούσε και πολλά άλλα προβλήματα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως ανέβασαν αυτό το πράγμα και έχασα τόσες ώρες άδικα μέχρι να ξανά γυρίσω όπως ήμουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Μπα δεν υπάρχει. Κάνεις developer δεν ασχολείται με το tablet ούτε ο κατασκευαστής του. Το πιο σοβαρό πρόβλημα ήταν ότι οι ενδείξεις στην οθόνη στίς εφαρμογές και στα παιχνίδια δεν ήταν σωστές. Δηλαδή μία εφαρμογή καιρού φαινότανε η μισή ένα παιχνίδι που δοκιμασα ενώ βαρουσα τον εχθρό δεν πάθαινε τίποτα ή μπερδεύονταν όταν περπατούσε και πολλά άλλα προβλήματα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως ανέβασαν αυτό το πράγμα και έχασα τόσες ώρες άδικα μέχρι να ξανά γυρίσω όπως ήμουν. Καλά στα σχόλια της ρομ δεν έγραφαν κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Έγραφαν ότι ήταν πολύ καλή! Έπρεπε να τα κάνω από την αρχή όλα ξανά TWRP 963 fix κ.τ.λ.Τι να πώ δεν δοκιμαζω ξανά τίποτα. Με έχει κουράσει το tablet τόσο πολύ από την στιγμή που το πήρα. Το δικό μου έχει πρόβλημα με την ώρα όταν το ανοίγω η ώρα έχει σταματήσει στην ώρα που το έκλεισα. Επίσης δεν μπαίνει με τίποτα σε recovery η fastboot με συνδιασμό πλήκτρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Έγραφαν ότι ήταν πολύ καλή! Έπρεπε να τα κάνω από την αρχή όλα ξανά TWRP 963 fix κ.τ.λ.Τι να πώ δεν δοκιμαζω ξανά τίποτα. Με έχει κουράσει το tablet τόσο πολύ από την στιγμή που το πήρα. Το δικό μου έχει πρόβλημα με την ώρα όταν το ανοίγω η ώρα έχει σταματήσει στην ώρα που το έκλεισα. Επίσης δεν μπαίνει με τίποτα σε recovery η fastboot με συνδιασμό πλήκτρων. Τι να σου πω, πραγματικά σε νιώθω. Εγώ από τη στιγμή που πήρα το Red MI note 3 το έχω αφημενο στην γωνία.... Εγώ πάλι έχω έντονο battery drain. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να το κάνω ένα reset; να ξαναπερασω τη ρομ μέσω recovery; να κάνω απλά τα wipes; ή να κάνω μια επαναφορά απλή της συσκευής; Η έκδοση λογισμικού είναι η ίδια αυτή που έχεις που βάλαμε μαζί τελευταία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Για μένα καλύτερα προσπάθησε να βρεις τι στο προκαλεί. Παρακολούθησε από το μενού χρήση μπαταρίας ή βάλε καμιά εφαρμογή από το play τύπο battery drain ή battery monitor. Μήπως αφήνεις ανοιχτό Bluetooth γιατί κάτι διάβασα ότι είχε κάποια τέτοια θέματα. Για να μην μπλέξεις αν δεν βάλεις άκρη με το προηγούμενο Κάνε ένα απλό wipe Cache & Dalvik/ART Cache δεν χάνεις τίποτα δεν χρειάζεται backup. Δες και αν συνεχίσει βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Για μένα καλύτερα προσπάθησε να βρεις τι στο προκαλεί. Παρακολούθησε από το μενού χρήση μπαταρίας ή βάλε καμιά εφαρμογή από το play τύπο battery drain ή battery monitor. Μήπως αφήνεις ανοιχτό Bluetooth γιατί κάτι διάβασα ότι είχε κάποια τέτοια θέματα... Και της γυναίκας μου είχε παρουσιάσει μια-δυο φορές αυτό το θέμα με το bluetooth. Με την διαφορά ότι το bluetooth δεν το είχαμε ανοιχτό! Αλλά συνήθως δεν έχει πρόβλημα η μπαταρία. Τώρα γιατί και πώς δεν ξέρω... Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Το mipad 1 πήρε MIUI 8 Alpha beta δεν θα αργήσει να έρθει και στο Mipad 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 (edited) xiaomi.eu_multi_MIPAD2_6.8.25_v8-5.1 Edited August 26, 2016 by kos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Καλησπέρα παιδιά ψάχνω για ένα ταμπλετάκι κι έχω στα υπ'όψιν το Mi Pad 2 (όσο και αν έψαξα δε μπόρεσα να βρω δικό του θέμα). Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας μετά από την πολύμηνη εμπειρία που έχετε. Τι πρέπει να προσέξω, αν κολλάει γενικά, η μπαταρία του πως πάει, κτλ. Ευχαριστώ. ☺ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Καλησπέρα παιδιά ψάχνω για ένα ταμπλετάκι κι έχω στα υπ'όψιν το Mi Pad 2 (όσο και αν έψαξα δε μπόρεσα να βρω δικό του θέμα). Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας μετά από την πολύμηνη εμπειρία που έχετε. Τι πρέπει να προσέξω, αν κολλάει γενικά, η μπαταρία του πως πάει, κτλ. Ευχαριστώ. ☺ Με το μανισιο λογισμικό που έρχεται δεν δουλεύει και αψεγαδιαστα. Να ξέρεις έχει σοβαρά θέματα το ταμπλέτ με τα παιχνίδια. Σε βαθμό που δεν αξίζει να το πάρεις εκτός και αν δεν παίζεις ΚΑΘΌΛΟΥ. Για ποιότητα κατασκευής δεν το συζητώ κορυφαίο. Κάμερα έτσι και έτσι. Multitasking μια χαρά, αστραπή. xiaomi.eu_multi_MIPAD2_6.8.25_v8-5.1 Την δοκίμασες; πώς πάει; Το αρχείο δεν υπάρχει στο λινκ που έδωσες. Προφανώς σβήστηκε μετά από τόσες μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 (edited) Εκείνη ήταν η πρώτη beta και δεν είναι διαθέσιμη πλέον. Έχουν βγει καινούργιες. Πέρνα οπωσδήποτε MIUI 8. Βάλε την τελευταία ευρωπαϊκή από εδώ. Κατεβάζεις το αρχείο και το κάνεις install με TWRP όπως είσαι δεν χρειάζεται backup θα είναι όλα όπως τα έχεις. Edited September 11, 2016 by kos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Εκείνη ήταν η πρώτη beta και δεν είναι διαθέσιμη πλέον. Έχουν βγει καινούργιες. Πέρνα οπωσδήποτε MIUI 8. Βάλε την τελευταία από εδώ. Κατεβάζεις το αρχείο και το κάνεις install με TWRP όπως είσαι δεν χρειάζεται backup θα είναι όλα όπως τα έχεις. είναι root αυτή που δίνεις? και αν όχι, γνωρίζεις ποια έκδοση supersu πρέπει να περάσουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 είναι root αυτή που δίνεις? και αν όχι, γνωρίζεις ποια έκδοση supersu πρέπει να περάσουμε? Όχι δεν είναι Root. Εγώ δεν έχω καταφέρει να κάνω Root στο tablet μόλις κάνω flash το supersu εχω bootloop αλλά σε μερικούς δουλεύει και δεν ξέρω γιατί. Η πιο καλή είναι η 2.46 που δουλεύει στους πιο πολλούς. Αν θες να δοκιμάσεις να έχεις το αρχείο zip με την ρομ στο tablet ώστε αν έχεις bootloop να μπεις σε TWRP και να το κάνεις flash ώστε να μπορέσει να ανοίξει ξανά το tablet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Όχι δεν είναι Root. Εγώ δεν έχω καταφέρει να κάνω Root στο tablet μόλις κάνω flash το supersu εχω bootloop αλλά σε μερικούς δουλεύει και δεν ξέρω γιατί. Η πιο καλή είναι η 2.46 που δουλεύει στους πιο πολλούς. Αν θες να δοκιμάσεις να έχεις το αρχείο zip με την ρομ στο tablet ώστε αν έχεις bootloop να μπεις σε TWRP και να το κάνεις flash ώστε να μπορέσει να ανοίξει ξανά το tablet. πόσα θέματα έχει πια αυτό το ταμπλετ?:lol: ευχαριστώ, όταν το δοκιμάσω θα γράψω αν πέτυχε ή όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Εκείνη ήταν η πρώτη beta και δεν είναι διαθέσιμη πλέον. Έχουν βγει καινούργιες. Πέρνα οπωσδήποτε MIUI 8. Βάλε την τελευταία ευρωπαϊκή από εδώ. Κατεβάζεις το αρχείο και το κάνεις install με TWRP όπως είσαι δεν χρειάζεται backup θα είναι όλα όπως τα έχεις. Βλέποντας τον αριθμό της έκδοσης βλέπω ότι είναι beta αυτή. Εγώ έχω την 7.5.2.0 stable. Αυτή που είχες και συ. με απλό install από twrp πας από σταθερή σε beta; δεν έκανες κάποιο wipe πριν το πέρασμα; Σκέφτομαι να τα κάνω όλα να περαστεί πιο καθαρά λόγω αναβάθμισης της Miui. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έγραφαν ότι ήταν πολύ καλή! Έπρεπε να τα κάνω από την αρχή όλα ξανά TWRP 963 fix κ.τ.λ.Τι να πώ δεν δοκιμαζω ξανά τίποτα. Με έχει κουράσει το tablet τόσο πολύ από την στιγμή που το πήρα. Το δικό μου έχει πρόβλημα με την ώρα όταν το ανοίγω η ώρα έχει σταματήσει στην ώρα που το έκλεισα. Επίσης δεν μπαίνει με τίποτα σε recovery η fastboot με συνδιασμό πλήκτρων. Τελικά πως το έλυσες το πρόβλημα που είχες και κατάφερες να κάνεις αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Οι beta τελείωσαν και τώρα βγαίνουν οι εβδομαδιαίες developer που βγαίνουν κάθε παρασκευή. Αυτη βγήκε την παρασκευή που μας πέρασερασε.Πέρασε την χωρίς wipe δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι πριν. Δεν έχω λύση τα προβλήματα που έχω με το tablet απλά για να μπω σε recovery μπαίνω ή από το μενού ή με εντολές από dnx mode και το πρόβλημα με την ώρα το έχω απο την πρώτη μέρα που το αγόρασα και κάθε φορά που το κλείνω πρέπει να την φτιάχνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Οι beta τελείωσαν και τώρα βγαίνουν οι εβδομαδιαίες developer που βγαίνουν κάθε παρασκευή. Αυτη βγήκε την παρασκευή που μας πέρασερασε.Πέρασε την χωρίς wipe δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι πριν. Δεν έχω λύση τα προβλήματα που έχω με το tablet απλά για να μπω σε recovery μπαίνω ή από το μενού ή με εντολές από dnx mode και το πρόβλημα με την ώρα το έχω απο την πρώτη μέρα που το αγόρασα και κάθε φορά που το κλείνω πρέπει να την φτιάχνω. Οκ σήμερα θα το κάνω λογικά και θα σου πω εντυπώσεις. Απο μπαταρία πώς πας; πόσες ώρες οθόνη βγάζεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Ελάχιστα καλύτερα από την stable με MIUI 7. Δεν ξέρω αν μόνο σε εμένα γίνεται αλλά στο μενού που λέει χρήση μπαταρίας και χρόνος χρήσης οθόνης σε εμένα δεν δουλεύει σωστά. Εκεί κάθε φορά βγάζει 3-4 ώρες αλλά στην πραγματικότητα είναι 7-8. Ενώ το έχω δουλέψει 2 ώρες αν πάω εκεί μπορεί να γράφει χρόνος οθόνης 40 λεπτα. Γενικά εμένα μου βγάζει 1 με 1,5 ώρα αλλά το δουλεύω συνέχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Ελάχιστα καλύτερα από την stable με MIUI 7. Δεν ξέρω αν μόνο σε εμένα γίνεται αλλά στο μενού που λέει χρήση μπαταρίας και χρόνος χρήσης οθόνης σε εμένα δεν δουλεύει σωστά. Εκεί κάθε φορά βγάζει 3-4 ώρες αλλά στην πραγματικότητα είναι 7-8. Ενώ το έχω δουλέψει 2 ώρες αν πάω εκεί μπορεί να γράφει χρόνος οθόνης 40 λεπτα. Γενικά εμένα μου βγάζει 1 με 1,5 ώρα αλλά το δουλεύω συνέχεια. Δεν πρόσεξα να σου πω γιατί πάντα μου πηγαίνει 6-7 ώρες και νόμιζα πως ήταν πραγματικό. Θα το τσεκάρω και αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 καλησπερα..ειμαι κατοχος του mipad και εχω περασει cyanogenmod. θα ηθελα να γυρισω πισω στην miui. εχει κανει καποιον οδηγο? ειμαι με custom recovery.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 βρες μια miui based rom και φλασαρε την απ το custom recovery Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAS3 Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Γνωρίζει κάποιος να μου πει εάν το xiaomi mipad έχει δέκτη GPS, το χρησιμοποιεί κάποιος για πλοηγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Όχι, δεν έχει GPS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Όχι, δεν έχει GPS. Που είσαι συ;;; Αραξες στην 8; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts