Jump to content

Galaxy S4 vs. Xperia Z1

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους,

έχοντας ξεμείνει μ το galaxy s advance (πιστεύω απο τα καλύτερα που έχουν βγεί, αλλά τώρα πια πάλιωσε);) σκέφτηκα να αγοράσω καινούργιο κινητό. Είμαι ανάμεσα σε galaxy s4 και xperia z1. Είμαι σε αδιέξοδο διότι το μέν Ζ1 έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά (2,2 ghz 12,1mpxl κτλ) αλλά το δε galaxy μου αρέσει πιο πολύ εμφανισιακά (μπροστά στο Ζ1 που φαίνεται τεράστιο:p). Εκτός αυτού, η μπαταρία των σαμσουνγκ είναι γενικά χάλια και έχουν και βαρετό μενού. Δεν ξέρω. Πείτε μου την γνώμη σας. Ευχαριστώ πολύ....:D

Καλησπέρα σε όλους,

έχοντας ξεμείνει μ το galaxy s advance (πιστεύω απο τα καλύτερα που έχουν βγεί, αλλά τώρα πια πάλιωσε);) σκέφτηκα να αγοράσω καινούργιο κινητό. Είμαι ανάμεσα σε galaxy s4 και xperia z1. Είμαι σε αδιέξοδο διότι το μέν Ζ1 έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά (2,2 ghz 12,1mpxl κτλ) αλλά το δε galaxy μου αρέσει πιο πολύ εμφανισιακά (μπροστά στο Ζ1 που φαίνεται τεράστιο:p). Εκτός αυτού, η μπαταρία των σαμσουνγκ είναι γενικά χάλια και έχουν και βαρετό μενού. Δεν ξέρω. Πείτε μου την γνώμη σας. Ευχαριστώ πολύ....:D

Xperia z1 ξεκαθαρα! Ανωτερο

Καλησπέρα σε όλους,

Το μενού αλλάζει. Τώρα ανάμεσα στα δυο ίσως επέλεγαν το s4 γιατί είναι πιο μικρό και έχει καλύτερη κάμερα.

Θα έβαζαν πάντως το g2 στην εξίσωση...

Το μενού αλλάζει. Τώρα ανάμεσα στα δυο ίσως επέλεγαν το s4 γιατί είναι πιο μικρό και έχει καλύτερη κάμερα.

Θα έβαζαν πάντως το g2 στην εξίσωση...

αν λες για launcher αλλάζει μεν αλλα οχι ολο τα ποιο βασικά σημεία του μένουν σπαστικά και άθλια........ αν λες για αλλαγη rom ναι μεν γινεται αλλα πλέων με την knoxara χάνεις για πάντα την εγγύηση

και απο μένα πάντως το g2 και αν μπορεί από την κίνα το mi3 η το one

thanks παιδιά.... Θα πάω να τα δω κ απο κοντά και θα αποφασίσω. Τα lg δέν ξέρω, δεν μου αρέσουν γενικά....

thanks παιδιά.... Θα πάω να τα δω κ απο κοντά και θα αποφασίσω. Τα lg δέν ξέρω, δεν μου αρέσουν γενικά....

Πάντως στο G2 η εταιρεία έχει κάνει εξαιρετική δουλειά!

Πάντως στο G2 η εταιρεία έχει κάνει εξαιρετική δουλειά!

ο ναι!! το g2 είναι πόλη καλή συσκευη!!!.............. το αστείο είναι ότι στο g3 τα σκάτωσε :lol::lol::lol:

ο ναι!! το g2 είναι πόλη καλή συσκευη!!!.............. το αστείο είναι ότι στο g3 τα σκάτωσε :lol::lol::lol:

Δυστυχώς δεν έχεις άδικο. Έχει βγάλει κάποια σοβαρά προβλήματα (οι πρώτες παρτίδες στην Ελλάδα πχ παρουσιάζουν πρόβλημα συχνών επανεκκινήσεων) αλλά έκανε και το λάθος με τη QHD ανάλυση με τον 801. Όχι ότι αυτό είναι κάτι τόσο τρομερό αλλά ζορίζει τη συσκευή αρκετά απ' ότι έχω διαβάσει.

Πάντως στο G2 έδωσε ρέστα ;)

Δυστυχώς δεν έχεις άδικο. Έχει βγάλει κάποια σοβαρά προβλήματα (οι πρώτες παρτίδες στην Ελλάδα πχ παρουσιάζουν πρόβλημα συχνών επανεκκινήσεων) αλλά έκανε και το λάθος με τη QHD ανάλυση με τον 801. Όχι ότι αυτό είναι κάτι τόσο τρομερό αλλά ζορίζει τη συσκευή αρκετά απ' ότι έχω διαβάσει.

Πάντως στο G2 έδωσε ρέστα ;)

το δούλεψα πρόσφατα............ όσο ενθουσιάστηκα με το g2 τοσο απογοητεύτηκα με το g3

1. έχει lag (παντού ενα μικρο lag υπάρχει )

2. υπερθερμενεται ειδικά στο browsing (μιλάμε καίει όχι αστεια)

3. μπαταρια φεύγει τσακ μπαμ (ειδικά αν αρχίζει και ζεσταίνετε)

4. οθονη είναι χειρότερη του g2 (ναι όσο και αστείο και αν ακούγεται)

5. μου έκανε καποιες φορές χωρίς λόγο και αιτία soft reboot

το καλό ει ναι όμως οτι camera έγινε καλυτερη (έχει αρκετή διαφορά) κατά τα αλλα υπερτερεί το g2

Εχουμε και λεμε....... βιάστηκε δεν περίμενε το 805 και σοστη οθονη και έκανε πατάτα

Κι εγώ τη περιεργάστηκα λίγο πριν μερικές μέρες στον Κοτσόβολο αλλά δεν είχα χρόνο να το ψάξω παραπάνω καθώς έκλεινε το κατάστημα :ρ

Κρίμα πάντως για όλη τη καλή δουλειά που έκανε στο G2. Αν περίμενε λίγο ακόμη θα είχε κατασκευάσει κάτι αρκετά καλύτερο..

Κι εγώ τη περιεργάστηκα λίγο πριν μερικές μέρες στον Κοτσόβολο αλλά δεν είχα χρόνο να το ψάξω παραπάνω καθώς έκλεινε το κατάστημα :ρ

Κρίμα πάντως για όλη τη καλή δουλειά που έκανε στο G2. Αν περίμενε λίγο ακόμη θα είχε κατασκευάσει κάτι αρκετά καλύτερο..

εγω το ειχα σχεδόν μια μέρα στα χέρια πρόλαβα το ξεζούμισα.....α ναι κατι ακομι θετικό εχει καλυτερα πλαστικα (αλλα μεχρτι τα πλαστικα της nokia/oppo/xiaomi ακομι εχει δρομο)

φέτος επιλογές στα κινιτα έχουμε (καλά)

g2

note 33

καλά κινέζικα...........