spiros1314 Δημοσιεύτηκε July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 15, 2014 Καλησπέρα σε όλους, έχοντας ξεμείνει μ το galaxy s advance (πιστεύω απο τα καλύτερα που έχουν βγεί, αλλά τώρα πια πάλιωσε);) σκέφτηκα να αγοράσω καινούργιο κινητό. Είμαι ανάμεσα σε galaxy s4 και xperia z1. Είμαι σε αδιέξοδο διότι το μέν Ζ1 έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά (2,2 ghz 12,1mpxl κτλ) αλλά το δε galaxy μου αρέσει πιο πολύ εμφανισιακά (μπροστά στο Ζ1 που φαίνεται τεράστιο:p). Εκτός αυτού, η μπαταρία των σαμσουνγκ είναι γενικά χάλια και έχουν και βαρετό μενού. Δεν ξέρω. Πείτε μου την γνώμη σας. Ευχαριστώ πολύ....:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Καλησπέρα σε όλους, έχοντας ξεμείνει μ το galaxy s advance (πιστεύω απο τα καλύτερα που έχουν βγεί, αλλά τώρα πια πάλιωσε);) σκέφτηκα να αγοράσω καινούργιο κινητό. Είμαι ανάμεσα σε galaxy s4 και xperia z1. Είμαι σε αδιέξοδο διότι το μέν Ζ1 έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά (2,2 ghz 12,1mpxl κτλ) αλλά το δε galaxy μου αρέσει πιο πολύ εμφανισιακά (μπροστά στο Ζ1 που φαίνεται τεράστιο:p). Εκτός αυτού, η μπαταρία των σαμσουνγκ είναι γενικά χάλια και έχουν και βαρετό μενού. Δεν ξέρω. Πείτε μου την γνώμη σας. Ευχαριστώ πολύ....:D Xperia z1 ξεκαθαρα! Ανωτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Καλησπέρα σε όλους, έχοντας ξεμείνει μ το galaxy s advance (πιστεύω απο τα καλύτερα που έχουν βγεί, αλλά τώρα πια πάλιωσε);) σκέφτηκα να αγοράσω καινούργιο κινητό. Είμαι ανάμεσα σε galaxy s4 και xperia z1. Είμαι σε αδιέξοδο διότι το μέν Ζ1 έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά (2,2 ghz 12,1mpxl κτλ) αλλά το δε galaxy μου αρέσει πιο πολύ εμφανισιακά (μπροστά στο Ζ1 που φαίνεται τεράστιο:p). Εκτός αυτού, η μπαταρία των σαμσουνγκ είναι γενικά χάλια και έχουν και βαρετό μενού. Δεν ξέρω. Πείτε μου την γνώμη σας. Ευχαριστώ πολύ....:D Το μενού αλλάζει. Τώρα ανάμεσα στα δυο ίσως επέλεγαν το s4 γιατί είναι πιο μικρό και έχει καλύτερη κάμερα. Θα έβαζαν πάντως το g2 στην εξίσωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Γιατί όχι και το LG G2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Γιατί όχι και το LG G2; και εγω ψηφιζω lg g2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Το μενού αλλάζει. Τώρα ανάμεσα στα δυο ίσως επέλεγαν το s4 γιατί είναι πιο μικρό και έχει καλύτερη κάμερα. Θα έβαζαν πάντως το g2 στην εξίσωση... αν λες για launcher αλλάζει μεν αλλα οχι ολο τα ποιο βασικά σημεία του μένουν σπαστικά και άθλια........ αν λες για αλλαγη rom ναι μεν γινεται αλλα πλέων με την knoxara χάνεις για πάντα την εγγύηση και απο μένα πάντως το g2 και αν μπορεί από την κίνα το mi3 η το one Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tikswan Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Μεταξύ s4 και Ζ1 θα επέλεγα το Ζ1 αφού είναι ανώτερο από το s4 αν εξαιρέσεις τις γωνίες θέασης που σε πολλούς δεν αρέσουν . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1314 Δημ. July 16, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 thanks παιδιά.... Θα πάω να τα δω κ απο κοντά και θα αποφασίσω. Τα lg δέν ξέρω, δεν μου αρέσουν γενικά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 thanks παιδιά.... Θα πάω να τα δω κ απο κοντά και θα αποφασίσω. Τα lg δέν ξέρω, δεν μου αρέσουν γενικά.... Πάντως στο G2 η εταιρεία έχει κάνει εξαιρετική δουλειά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Πάντως στο G2 η εταιρεία έχει κάνει εξαιρετική δουλειά! ο ναι!! το g2 είναι πόλη καλή συσκευη!!!.............. το αστείο είναι ότι στο g3 τα σκάτωσε :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 ο ναι!! το g2 είναι πόλη καλή συσκευη!!!.............. το αστείο είναι ότι στο g3 τα σκάτωσε :lol::lol::lol: Δυστυχώς δεν έχεις άδικο. Έχει βγάλει κάποια σοβαρά προβλήματα (οι πρώτες παρτίδες στην Ελλάδα πχ παρουσιάζουν πρόβλημα συχνών επανεκκινήσεων) αλλά έκανε και το λάθος με τη QHD ανάλυση με τον 801. Όχι ότι αυτό είναι κάτι τόσο τρομερό αλλά ζορίζει τη συσκευή αρκετά απ' ότι έχω διαβάσει. Πάντως στο G2 έδωσε ρέστα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Δυστυχώς δεν έχεις άδικο. Έχει βγάλει κάποια σοβαρά προβλήματα (οι πρώτες παρτίδες στην Ελλάδα πχ παρουσιάζουν πρόβλημα συχνών επανεκκινήσεων) αλλά έκανε και το λάθος με τη QHD ανάλυση με τον 801. Όχι ότι αυτό είναι κάτι τόσο τρομερό αλλά ζορίζει τη συσκευή αρκετά απ' ότι έχω διαβάσει. Πάντως στο G2 έδωσε ρέστα ;) το δούλεψα πρόσφατα............ όσο ενθουσιάστηκα με το g2 τοσο απογοητεύτηκα με το g3 1. έχει lag (παντού ενα μικρο lag υπάρχει ) 2. υπερθερμενεται ειδικά στο browsing (μιλάμε καίει όχι αστεια) 3. μπαταρια φεύγει τσακ μπαμ (ειδικά αν αρχίζει και ζεσταίνετε) 4. οθονη είναι χειρότερη του g2 (ναι όσο και αστείο και αν ακούγεται) 5. μου έκανε καποιες φορές χωρίς λόγο και αιτία soft reboot το καλό ει ναι όμως οτι camera έγινε καλυτερη (έχει αρκετή διαφορά) κατά τα αλλα υπερτερεί το g2 Εχουμε και λεμε....... βιάστηκε δεν περίμενε το 805 και σοστη οθονη και έκανε πατάτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Κι εγώ τη περιεργάστηκα λίγο πριν μερικές μέρες στον Κοτσόβολο αλλά δεν είχα χρόνο να το ψάξω παραπάνω καθώς έκλεινε το κατάστημα :ρ Κρίμα πάντως για όλη τη καλή δουλειά που έκανε στο G2. Αν περίμενε λίγο ακόμη θα είχε κατασκευάσει κάτι αρκετά καλύτερο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Κι εγώ τη περιεργάστηκα λίγο πριν μερικές μέρες στον Κοτσόβολο αλλά δεν είχα χρόνο να το ψάξω παραπάνω καθώς έκλεινε το κατάστημα :ρ Κρίμα πάντως για όλη τη καλή δουλειά που έκανε στο G2. Αν περίμενε λίγο ακόμη θα είχε κατασκευάσει κάτι αρκετά καλύτερο.. εγω το ειχα σχεδόν μια μέρα στα χέρια πρόλαβα το ξεζούμισα.....α ναι κατι ακομι θετικό εχει καλυτερα πλαστικα (αλλα μεχρτι τα πλαστικα της nokia/oppo/xiaomi ακομι εχει δρομο) φέτος επιλογές στα κινιτα έχουμε (καλά) g2 note 33 καλά κινέζικα........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Και το G2 στα 289€ νομίζω καινούργιο, είναι ότι καλύτερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts