Gdrdasky Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Εγώ προσωπικά έχω f2g αλλά για μια εβδομάδα είχα πάρει την σύνδεση της μάνας μου που είχα πάει 7ήμερη στην Ιταλία (cosmote κάτι) και ήρθε ο λογαργιασμός γύρω στα 170 ευρώ! Είχε φρικάρει η μάνα μου...Όταν ήρθε ο λογαργιασμός σκέφτηκα πολύ σοβαρά να ξαναπάω ιταλία για να μην με βρει η μάνα μου που ήθελε να με σκοτώσει :P Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 ο μεγαλυτερος μου λογιαριασμος ηταν πριν δυο χρονια της ταξεως των 210€......:(:(:( Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Το αυξησε στις 5.100+ ευρω!!!!!:wacko: να και το ηχητικο ντοκουμεντο.....;) Ο φίλος σου τι κάνει? Ακομή .......... μιλάει????????????????? Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Δεμ μας λέει κ το πως να... μιλήσουμε κ εμείς! Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_moon_ Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 πριν απο κάτι χρόνια 390 ευρώ κάπου και αυτό γιατι είχε γίνει μια (μπιπ) με το gprs.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themaras7 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 εγώ έχω φέρει τον εκπληκτικό λογαριασμό των 55 ευρώ ο αδερφός όμως 600!!έσπασε ρεκόρ!μετά του δώσαν το iphone τσάμπα!έκανε την vodafone πλούσια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 ο μεγαλύτερος λογαριασμός που'χω κάνει είναι 50 ευρώ. τώρα που το'χω internet από τη WIND ούτε cent παραπάνω δεν δίνω στη VF! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts