Jump to content

LG Tablet V400 WiFi

PATRINOS1976
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kαλησπέρα. Είμαι καινούργιος στο Forum, καινούργιος στις Android συσκευές και καινούργιος στα Tablet.

θέλω να παραγγείλω το LG Tablet V400 WiFi και θέλω να ρωτήσω. Πώς το βλέπετε σε σχεση με τα άλλα tablet της κατηγορίας του;

Αυτό είναι για όσους δεν το ξέρουν http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/tablets-wifi/LG-Tablet-V400-WiFi-White-AGRCWH.htm.

Ευχαριστώ παιδιά...

• 3 weeks later...
Θα το παραλάβω σήμερα το απόγευμα, οπότε αν θέλεις κάνε την καλή και editαρε το θέμα στα πρότυπα του: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374974
Google Pixel 5

τελικα το πηρα σημερα, πολυ ευχαριστημενος για την ωρα. Μολις πηρα και μια αναβαθμιση lol. Αναλυτικοτερα πιο μετα
All it takes is a swipe...

λοιπον μετα απο λιγες μερες εχω να πω τα εξης:

απο επεξεργαστικη ισχυ δεν εχει κανενα θεμα, που και που και πολυ αραια θα δειτε κανενα σπασιματακι το οποιο ειναι αναιπαισθητο. μαλλον εχει να κανει με το μεγεθος της ραμ και οχι τον επεξεργαστη, απο παιχνιδια οτι ισχυει γενικοτερτα για τον 400ρι

μπαταρια, ενταξει δεν τελειωνει με τιποτα, 10 ωρες χαλαρα με γενικη χρηση ταινιες youtube, παιχνιδια και εχω ακομα 47% με την φωτεινοτητα στο 55%

φωτογραφικη, αν και εχει ειναι ανυπαρκτη, θα την δουλεψετε μονο αν εχει τελειωσει η μπαταρια της φωτογραφικης σας ή του κινητου σας και μονο σε εκτακτες αναγκες πχ αν προσγειωθει μπροστα σας εξωγηινος...

ηχειο, @@στια, ενω εχει 2 γριλλες δουλευει μονο το ενα! το αλλο δεν εχει τπτ! το ηχειο μετριο αλλα αρκετα δυνατο

οθονη, πολυ καλη, ωραια χρωματα και ευχαριστη στην θεαση.

κατασκευη, εξαιρετικη, δεν ακουγεται τπτ

σημα wifi πολυ καλο, πολυ δυνατο

software, εχει το σκιν του G3 το οποιο ειναι μοντερνο και ευχαριστο, δεν ειναι πολυ βαρυ και ρολαρει καλα, ελευθερα ΜΒ ~350 ραμ.

Γενικα ενα ταμπλετακι πολυ αξιολογο και που θα καλυψει ολες τις αναγκες σας, δεν ξεχωριζει πουθενα αλλα δεν υστερει και σε τπτ. Σε σχεση με το Asus υπερτερει στην οθονη και στον επεξεργαστη (οσον αφορα συμβατοτητες) και σε σχεση με το samsung tab 4 7'' στον επεξεργαστη, νομιζω κατα τα αλλα το σαμμυ ειναι ελαχιστα καλυτερο αλλα το touchwiz για μενα δεν παλευεται με τπτ

Ξεχασα να πω οτι ρουταρεται πανευκολα, ενα ακομα θετικο σε συγκριση με το sammy

All it takes is a swipe...

• 3 months later...

Σκέφτομαι να πάρω το συγκεκριμένο tablet για την κόρη μου. Πλέον κοστίζει γύρω στα 100 ευρώ (με έξοδα αποστολής κλπ).

Αξίζει σαν αγορά? Είναι αξιόπιστο?

Ευχαριστώ

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Γιάννης

Το πηρα σημερα και μπορω να πω οτι για τα 94€ που ειναι αψογο πολυ γρηγορο σερφαρισμα πολυ καλη οθονη τα παιχνιδια που παιζουν τα παιδια μου πανε σφαιρα μου ηρθε και μια ενημερωση μολις την κάνω. Θα επανέλθω. Με αυτο γράφω

χτες έβαλα πρόγραμμα πλοήγησης και ανοίγοντας την μπαλκονόπορτα να βγω έξω μέσα σε 5'' μου έβγαλε ακριβές στίγμα. πάντως το wifi το είχα κλείσει πριν ενεργοποιήσω το gps. δεν έχω ξαναδεί τόσο γρήγορο gps θα το ξαναδοκιμάσω πάντως

το κέρδισα στη συνάντηση του myphone...θήκες που ταιριάζουν, έχει δει κανείς ;

τελικά πήρα απο τα κινέζικα θήκη...μια χαρά...

χτες έβαλα πρόγραμμα πλοήγησης και ανοίγοντας την μπαλκονόπορτα να βγω έξω μέσα σε 5'' μου έβγαλε ακριβές στίγμα. πάντως το wifi το είχα κλείσει πριν ενεργοποιήσω το gps. δεν έχω ξαναδεί τόσο γρήγορο gps θα το ξαναδοκιμάσω πάντως

και εγώ αντίστοιχα όταν έβαλα εφαρμογή χθες, κλείδωσε σε ΠΟΛΥ γρήγορο χρόνο και μάλιστα μέσα στο σπίτι (ρετιρέ).

Το παρελαβα χθες απ τα Media Markt στα 111 ευρω για τη γυναικα μου.

Για τα χρηματα του είναι πολύ πολύ τιμια πρταση κατι που δε μπορουσα να πω και όταν ειχα πρωτοπαρει το Gpad των 8.3 μολις ειχε πρωτοβγει.

Νεοτερα μετα απολιγες μερες χρησης παντως ξαναλεω αρχικη εντυπωση πολύ καλη για τα λεφτα του ειδικα:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

έχει προσπαθήσει κάνεις να φτιάξει χρήστες?

έφτιαξα ένα χρήστη για να παίζουν τα μικρά και όσες εφαρμογές είχαν γίνει μεταφορά στην sd (στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης) δεν τις έδειχνε γνωρίζετε γιατί?

Απίστευτο το ταμπλετακι. Τίμιο μέχρι το τελευταίο ευρώ και μακρά η καλύτερη αυτονομία που έχω δει ποτέ σε 7αρι ταμπλετακι.

Το δοκίμασε κανείς στον δρόμο με χάρτη/gps να μας πει πως τα πάει;

Απίστευτο το ταμπλετακι. Τίμιο μέχρι το τελευταίο ευρώ και μακρά η καλύτερη αυτονομία που έχω δει ποτέ σε 7αρι ταμπλετακι.

Έχω κάνει 1 φόρτιση και ακόμα είναι στη μέση με 4 ώρες οθόνη και στο 50% μετά 4 μισή μέρες!!!!

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

• 3 weeks later...

Παιδια μια ερωτηση θελω να κανω γιατι με ενδιαφερει το ταμπλετ προς αυτους που το εχουν ηδη:

Μπορει να παιξει το hearthstone ανετα και χωρις κανενα κολλημα? Αν μπορουσε να μου απαντησει καποιος θα ημουν ιδιαιτερα ευγνωμων. Ευχαριστω πολυ. :)

Μπορεί κάποιος από τους κατόχους που το έχει κανει root να πει ποιο πρόγραμμα χρησιμοποίησε; Ενδιαφέρομαι να το ταμπλετ αλλά δεν έχω βρει κάτι μέχρι στιγμής.

• 2 weeks later...
μια χαρα τα παει, το δοκιμασα με ναβιγκον

Παιδια και το v 480 λογικα θα εχει ιδια αποδοση στην πλοηγηση?

Τα ιδια δεν ειναι σε αυτον τον τομεα?