PATRINOS1976 Δημοσιεύτηκε July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 11, 2014 Kαλησπέρα. Είμαι καινούργιος στο Forum, καινούργιος στις Android συσκευές και καινούργιος στα Tablet. θέλω να παραγγείλω το LG Tablet V400 WiFi και θέλω να ρωτήσω. Πώς το βλέπετε σε σχεση με τα άλλα tablet της κατηγορίας του; Αυτό είναι για όσους δεν το ξέρουν http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/tablets-wifi/LG-Tablet-V400-WiFi-White-AGRCWH.htm. Ευχαριστώ παιδιά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 κανεις δεν το εχει παρει? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Θα το παραλάβω σήμερα το απόγευμα, οπότε αν θέλεις κάνε την καλή και editαρε το θέμα στα πρότυπα του: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374974 Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 περι9μενουμε εντυπωσεις φιλος Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 τελικα το πηρα σημερα, πολυ ευχαριστημενος για την ωρα. Μολις πηρα και μια αναβαθμιση lol. Αναλυτικοτερα πιο μετα Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 λοιπον μετα απο λιγες μερες εχω να πω τα εξης: απο επεξεργαστικη ισχυ δεν εχει κανενα θεμα, που και που και πολυ αραια θα δειτε κανενα σπασιματακι το οποιο ειναι αναιπαισθητο. μαλλον εχει να κανει με το μεγεθος της ραμ και οχι τον επεξεργαστη, απο παιχνιδια οτι ισχυει γενικοτερτα για τον 400ρι μπαταρια, ενταξει δεν τελειωνει με τιποτα, 10 ωρες χαλαρα με γενικη χρηση ταινιες youtube, παιχνιδια και εχω ακομα 47% με την φωτεινοτητα στο 55% φωτογραφικη, αν και εχει ειναι ανυπαρκτη, θα την δουλεψετε μονο αν εχει τελειωσει η μπαταρια της φωτογραφικης σας ή του κινητου σας και μονο σε εκτακτες αναγκες πχ αν προσγειωθει μπροστα σας εξωγηινος... ηχειο, @@στια, ενω εχει 2 γριλλες δουλευει μονο το ενα! το αλλο δεν εχει τπτ! το ηχειο μετριο αλλα αρκετα δυνατο οθονη, πολυ καλη, ωραια χρωματα και ευχαριστη στην θεαση. κατασκευη, εξαιρετικη, δεν ακουγεται τπτ σημα wifi πολυ καλο, πολυ δυνατο software, εχει το σκιν του G3 το οποιο ειναι μοντερνο και ευχαριστο, δεν ειναι πολυ βαρυ και ρολαρει καλα, ελευθερα ΜΒ ~350 ραμ. Γενικα ενα ταμπλετακι πολυ αξιολογο και που θα καλυψει ολες τις αναγκες σας, δεν ξεχωριζει πουθενα αλλα δεν υστερει και σε τπτ. Σε σχεση με το Asus υπερτερει στην οθονη και στον επεξεργαστη (οσον αφορα συμβατοτητες) και σε σχεση με το samsung tab 4 7'' στον επεξεργαστη, νομιζω κατα τα αλλα το σαμμυ ειναι ελαχιστα καλυτερο αλλα το touchwiz για μενα δεν παλευεται με τπτ Ξεχασα να πω οτι ρουταρεται πανευκολα, ενα ακομα θετικο σε συγκριση με το sammy Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Σκέφτομαι να πάρω το συγκεκριμένο tablet για την κόρη μου. Πλέον κοστίζει γύρω στα 100 ευρώ (με έξοδα αποστολής κλπ). Αξίζει σαν αγορά? Είναι αξιόπιστο? Ευχαριστώ Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtse Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Το πηρα σημερα και μπορω να πω οτι για τα 94€ που ειναι αψογο πολυ γρηγορο σερφαρισμα πολυ καλη οθονη τα παιχνιδια που παιζουν τα παιδια μου πανε σφαιρα μου ηρθε και μια ενημερωση μολις την κάνω. Θα επανέλθω. Με αυτο γράφω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtse Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 χτες έβαλα πρόγραμμα πλοήγησης και ανοίγοντας την μπαλκονόπορτα να βγω έξω μέσα σε 5'' μου έβγαλε ακριβές στίγμα. πάντως το wifi το είχα κλείσει πριν ενεργοποιήσω το gps. δεν έχω ξαναδεί τόσο γρήγορο gps θα το ξαναδοκιμάσω πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtse Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 ξέρει κανεις πως το ρουταρουμε για να κάνουμε εγκατάσταση εφαρμογών στην κάρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 το κέρδισα στη συνάντηση του myphone...θήκες που ταιριάζουν, έχει δει κανείς ; Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 τελικά πήρα απο τα κινέζικα θήκη...μια χαρά... Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 χτες έβαλα πρόγραμμα πλοήγησης και ανοίγοντας την μπαλκονόπορτα να βγω έξω μέσα σε 5'' μου έβγαλε ακριβές στίγμα. πάντως το wifi το είχα κλείσει πριν ενεργοποιήσω το gps. δεν έχω ξαναδεί τόσο γρήγορο gps θα το ξαναδοκιμάσω πάντως και εγώ αντίστοιχα όταν έβαλα εφαρμογή χθες, κλείδωσε σε ΠΟΛΥ γρήγορο χρόνο και μάλιστα μέσα στο σπίτι (ρετιρέ). Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Το παρελαβα χθες απ τα Media Markt στα 111 ευρω για τη γυναικα μου. Για τα χρηματα του είναι πολύ πολύ τιμια πρταση κατι που δε μπορουσα να πω και όταν ειχα πρωτοπαρει το Gpad των 8.3 μολις ειχε πρωτοβγει. Νεοτερα μετα απολιγες μερες χρησης παντως ξαναλεω αρχικη εντυπωση πολύ καλη για τα λεφτα του ειδικα:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtse Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 έχει προσπαθήσει κάνεις να φτιάξει χρήστες? έφτιαξα ένα χρήστη για να παίζουν τα μικρά και όσες εφαρμογές είχαν γίνει μεταφορά στην sd (στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης) δεν τις έδειχνε γνωρίζετε γιατί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcreed Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Απίστευτο το ταμπλετακι. Τίμιο μέχρι το τελευταίο ευρώ και μακρά η καλύτερη αυτονομία που έχω δει ποτέ σε 7αρι ταμπλετακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Το δοκίμασε κανείς στον δρόμο με χάρτη/gps να μας πει πως τα πάει; Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evan66 Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 μια χαρα τα παει, το δοκιμασα με ναβιγκον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Απίστευτο το ταμπλετακι. Τίμιο μέχρι το τελευταίο ευρώ και μακρά η καλύτερη αυτονομία που έχω δει ποτέ σε 7αρι ταμπλετακι. Έχω κάνει 1 φόρτιση και ακόμα είναι στη μέση με 4 ώρες οθόνη και στο 50% μετά 4 μισή μέρες!!!! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Παιδια μια ερωτηση θελω να κανω γιατι με ενδιαφερει το ταμπλετ προς αυτους που το εχουν ηδη: Μπορει να παιξει το hearthstone ανετα και χωρις κανενα κολλημα? Αν μπορουσε να μου απαντησει καποιος θα ημουν ιδιαιτερα ευγνωμων. Ευχαριστω πολυ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toyristas Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Μπορεί κάποιος από τους κατόχους που το έχει κανει root να πει ποιο πρόγραμμα χρησιμοποίησε; Ενδιαφέρομαι να το ταμπλετ αλλά δεν έχω βρει κάτι μέχρι στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toyristas Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Κανείς ρε παιδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtse Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Κανείς ρε παιδια; αυτό προσπαθώ και εγώ αλλά δεν τα έχω καταφέρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 μια χαρα τα παει, το δοκιμασα με ναβιγκον Παιδια και το v 480 λογικα θα εχει ιδια αποδοση στην πλοηγηση? Τα ιδια δεν ειναι σε αυτον τον τομεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts