ns11 Δημοσιεύτηκε July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 9, 2014 πιο από τα δυο είναι καλύτερο ? μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα σε αυτά τα δυο πιο προτείνεται εσείς από αυτά τα δυο και αν μπορείτε να μου πείτε και το λόγο που προτιμάτε το ένα από το άλλο ευχάριστω πολύ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Τα ίδια είναι.. Μέτρια και τα 2..παρε οποίο σ αρέσει πιο πολύ εμφανισιακά Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 πιο από τα δυο είναι καλύτερο ? μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα σε αυτά τα δυο πιο προτείνεται εσείς από αυτά τα δυο και αν μπορείτε να μου πείτε και το λόγο που προτιμάτε το ένα από το άλλο ευχάριστω πολύ :) lg g2 mini. Ανωτερο σε ολα σε σχεση με το πανακριβο για αυτα που προσφερει s4 mini. κοιτα ομως και αυτο εδω: Μεγαλυτερη οθονη και καλυτερο σε ολα! Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. July 9, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 το ξέρω πως είναι μέτρια αλλα δεν τα θέλω για βαριά χρήση θέλω να βγάζω απλές καλές φωτογραφίες και να έχει καλο GPS γιατί το χρησιμοποιώ πολύ συχνά , μου αρέσει πιο πολύ το lg .. αλλα μήπως το galaxy mini είναι καλύτερο λόγο ram ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 το ξέρω πως είναι μέτρια αλλα δεν τα θέλω για βαριά χρήση θέλω να βγάζω απλές καλές φωτογραφίες και να έχει καλο GPS γιατί το χρησιμοποιώ πολύ συχνά , μου αρέσει πιο πολύ το lg .. αλλα μήπως το galaxy mini είναι καλύτερο λόγο ram ? με τις ******** της σαμμυ δεν παιζει ρολο η ραμ...το lg για φωτογραφιες ειναι εξαιρετο. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. July 9, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 τέλεια ! και εγώ το lg ήθελα :happy: μου άρεσε και πολύ η μεγάλη μπαταρία τον 2440mah :D *με το gps έχει κάποιο θέμα ? (το g2) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 τέλεια ! και εγώ το lg ήθελα :happy: μου άρεσε και πολύ η μεγάλη μπαταρία τον 2440mah :D τοτε απολαυσε το! πολυ ωραια συσκευη και μεσα και εξω! :happy: Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 +1 για LG G2 mini (παρολο που s4 mini εχει 1,5ram) Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. July 9, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 αύριο θα παω να το αγοράσω από ένα κατάστημα στην πανεπιστημιου στα 191 euro μου είπε ένας γνωστός μου πως θα έχω θέμα με το service εγγυηση στέκι όντως αυτό ? επειδή λέει (και το ξέρω δηλαδή) ότι τα φέρνουν από χώρες τις ευρώπης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 αύριο θα παω να το αγοράσω από ένα κατάστημα στην πανεπιστημιου στα 191 euro μου είπε ένας γνωστός μου πως θα έχω θέμα με το service εγγυηση στέκι όντως αυτό ? επειδή λέει (και το ξέρω δηλαδή) ότι τα φέρνουν από χώρες τις ευρώπης ρωτα εκει να σου πουν...μπορει και ναι μπορει και οχι...οπως και να χει, εκανες καλη επιλογη. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. July 9, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 ρωτα εκει να σου πουν...μπορει και ναι μπορει και οχι...οπως και να χει, εκανες καλη επιλογη. τι ακριβώς να ρωτήσω από πια χωρα είναι το κινητό ? μονο κινητά από Ελλάδα έχουν εγγυηση; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 τι ακριβώς να ρωτήσω από πια χωρα είναι το κινητό ? μονο κινητά από Ελλάδα έχουν εγγυηση; :confused: οχι. ρωτα τους εαν θα ισχυει η εγγυηση. Αν δεις οτι τα μασανε και γενικα τα πραγματα δεν φαινονται και πολυ καθαρα στην συγκεκριμενη επιχειρηση, υπαρχει παντα το skroutz ;) https://www.skroutz.gr/s/4836268/LG-G2-mini-LTE.html Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. July 9, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 οχι. ρωτα τους εαν θα ισχυει η εγγυηση. Αν δεις οτι τα μασανε και γενικα τα πραγματα δεν φαινονται και πολυ καθαρα στην συγκεκριμενη επιχειρηση, υπαρχει παντα το skroutz ;) https://www.skroutz.gr/s/4836268/LG-G2-mini-LTE.html το βρήκα στο skrouz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 το βρήκα στο skrouz αγαπμε σκρουτζ ;) Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dorbar Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 είμαι και εγώ ανάμεσα σε αυτα τα δύο κινητά... έχει κανένας άποψη ποιο έχει καλυτερη κάμερα ?? επίσης το 1 giga Ram του G2 mini μου φαίνεται λίγο... μπορεί κάποιος να μας πει πόση Ram έχει ακριβως και πόση χρησιμοποιεί ?? ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 είμαι και εγώ ανάμεσα σε αυτα τα δύο κινητά... έχει κανένας άποψη ποιο έχει καλυτερη κάμερα ?? επίσης το 1 giga Ram του G2 mini μου φαίνεται λίγο... μπορεί κάποιος να μας πει πόση Ram έχει ακριβως και πόση χρησιμοποιεί ?? ευχαριστώ πολύ!!! Το 1gb RAM του lg κάνει το κινητό να τρέχει καλύτερα από το 1,5 του s4 mini. ( έχω s4 το οποίο έχει 2 GB και τρώει τα κολλήματα του). Μην σου φαίνεται λίγο, λίγο να σου φανεί αν θες να του κάνεις foul χρήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. July 14, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 καλύτερη camera έχω την εντύπωση πως έχει το σ4 λίγο που τις κοίταξα μαζί το lg είναι αρκετά πιο γρήγορο .. πχ στο να άνοιξει τα μηνύματα και στο τηλέφωνο και αρκετά μεγάλη διαφορα στην μπαταρία έχει ελεύθερη ram συνεχεια περίπου 250 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 καλύτερη camera έχω την εντύπωση πως έχει το σ4 λίγο που τις κοίταξα μαζί το lg είναι αρκετά πιο γρήγορο .. πχ στο να άνοιξει τα μηνύματα και στο τηλέφωνο και αρκετά μεγάλη διαφορα στην μπαταρία Για κάμερα δεν ξέρω να απαντήσω. Αλλά σαν γενικό σύνολο το lg τρέχει πολύ καλύτερα. Μεγάλο συν είναι και η μπαταρία του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. July 14, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 άμα θέλεις μπορώ να σου ανεβάσω σήμερα η αύριο δυο τρεις φωτός από τα δυο κινητά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Το lg ξέρω τι φωτογραφίες τραβάει γιατί το πήρα δώρο στην δικιά μου.Για το Samsung δεν γνωρίζω γιατί ασχολήθηκα μόνο 3 μέρες από ανάγκη με αυτό το κινητό και το επέστρεψα αμέσως πίσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 καλύτερη φωτογραφική έχει το s4 όλα τα άλλα το g2 mini καθαρά και μόνο λόγω λογισμικού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dorbar Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Βρήκα αυτό το Link που έχει τις ίδιες φώτος τραβηγμένες από τα 2 κινητά: http://www.gsmarena.com/lg_g2_mini-review-1070p8.php Βέβαια είναι από διαφορετικές μέρες οι λήψεις, αλλά μου φαίνεται πως το G2 mini έχει περισσότερη λεπτομέρεια. Επίσης, νομίζω πως τονίζει τα χρώματα περισσότερο, αλλά αυτό έχει να κάνει με το γούστο του καθενός. Όσον αφορά τη RAM του G2-mini... η χρήση που κάνω είναι FB-App , Viber , SMS και μπορεί να ανοιξω και κανά site ή Youtube. Πιστεύετε θα είμαι ΟΚ με τα 800 MBytes που έχει συνολικά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Βρήκα αυτό το Link που έχει τις ίδιες φώτος τραβηγμένες από τα 2 κινητά: http://www.gsmarena.com/lg_g2_mini-review-1070p8.php Βέβαια είναι από διαφορετικές μέρες οι λήψεις, αλλά μου φαίνεται πως το G2 mini έχει περισσότερη λεπτομέρεια. Επίσης, νομίζω πως τονίζει τα χρώματα περισσότερο, αλλά αυτό έχει να κάνει με το γούστο του καθενός. Όσον αφορά τη RAM του G2-mini... η χρήση που κάνω είναι FB-App , Viber , SMS και μπορεί να ανοιξω και κανά site ή Youtube. Πιστεύετε θα είμαι ΟΚ με τα 800 MBytes που έχει συνολικά ? δεν είναι τέλεια camera αλλα σε καλιπτει και ναι θα είσαι οκ με αυτά που κάνεις (μην το γεμίζεις μόνο με apps με 1 gb δεν πας μακριά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tikswan Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Το s4 είναι καλύτερο από το g2 μινι και σε φωτογραφίες και γεικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Το s4 είναι καλύτερο από το g2 μινι και σε φωτογραφίες και γεικά ούτε στα ποιο τρελά του όνειρα, μόνο το λογισμικό του αρκεί που το σκοτώνει κανονικά και με τον νόμο, αν η samsungara είχε λίγο καλύτερο λογισμικό και δεν θα είχε bloatware θα ήταν πολύ πολύ καλύτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts