ModysseasF Δημοσιεύτηκε July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 8, 2014 Καλησπέρα σε όλους! Η αγαπημένη μου αδελφή :) εκδήλωσε την επιθυμία να αγοράσει νέο καμάρι :rolleyes: και να μπεί κι αυτή στον κόσμο των androids;) με λίγο παρωπιδισμένο ύφος και εξηγώ... Είχε δει στις δόξες του το samsung galaxy S3 και είχε φάει ένα κολληματάκι .Τώρα που χάλασε το παλιό της θέλει σχεδόν αποκλειστικά να σκάσει 230 € για να το αγοράσει. Ερωτώ τους γνώστες της αγοράς γιατί δεν είμαι γνώστης..... Αν εξαιρέσω LG που δεν γνωρίζω τον λόγο που δεν την αρέσει σαν εταιρεία, τι άλλες καλλίτερες λύσεις θα μπορούσατε να μου προτείνετε τουλάχιστον μέχρι αυτά τα χρήματα (230€) που βρήσκω καινούργιο(υποχρεωτικά) το samsung και να ξέρω ότι θα το δουλεύει ακούραστα και απροβλημάτιστα(κυρίως internet και τηλέφωνο)???? Επίσης αν γνωρίζει κάποιος να μου προτεινει κανα φθηνομάγαζο (μέσω pm) Σας ευχαριστώ όλους εκ των προταίρων για το ενδιαφέρον!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Καλησπέρα σε όλους! Η αγαπημένη μου αδελφή :) εκδήλωσε την επιθυμία να αγοράσει νέο καμάρι :rolleyes: και να μπεί κι αυτή στον κόσμο των androids;) με λίγο παρωπιδισμένο ύφος και εξηγώ... Είχε δει στις δόξες του το samsung galaxy S3 και είχε φάει ένα κολληματάκι .Τώρα που χάλασε το παλιό της θέλει σχεδόν αποκλειστικά να σκάσει 230 € για να το αγοράσει. Ερωτώ τους γνώστες της αγοράς γιατί δεν είμαι γνώστης..... Αν εξαιρέσω LG που δεν γνωρίζω τον λόγο που δεν την αρέσει σαν εταιρεία, τι άλλες καλλίτερες λύσεις θα μπορούσατε να μου προτείνετε τουλάχιστον μέχρι αυτά τα χρήματα (230€) που βρήσκω καινούργιο(υποχρεωτικά) το samsung και να ξέρω ότι θα το δουλεύει ακούραστα και απροβλημάτιστα(κυρίως internet και τηλέφωνο)???? Επίσης αν γνωρίζει κάποιος να μου προτεινει κανα φθηνομάγαζο (μέσω pm) Σας ευχαριστώ όλους εκ των προταίρων για το ενδιαφέρον!:) Παρτης ενα t100s απο εδω, και αστην να λεει! επισης, δειξε της το LG G 2 Mini. Θα της αλλαξει την γνωμη ;) could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 s4 mini??? moto g? lg g2 mini? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 LG L9 II LG L90 Motorola Moto G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 (edited) οχι LG? παρε της το LG G2 mini :) Edited July 8, 2014 by telefoneri ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ModysseasF Δημ. July 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Αυτό με το LG G2 mini μου έκανε και μένα ένα εφέ από αρχής αλλά πρέπει να της το έδειξε ένας συνάδελφός της και δυσανασχέτησε και με το Brand και μόνο(βρε μανια)... Όσο για κινεζοκατάσταση παίζει μόνο μελοντικά για μένα.Η κοπέλα το θέλει άμεσα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Πιστεύω πως σίγουρα θα κάνει χρήση fb,whatsapp, viber,instagram και τα σχετικά.Εάν δεν έχεις σκοπό να rootareis και να ασχοληθείς με rom διάφορες που δουλεύουν καλά στο s3 τότε πάρτε άλλο κινητό.Το έχουν γονατίσει το s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 ε αφου το καψουρευτηκε, παρε της το galaxy s3 και τελος :happy: ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 αν κοιτάει τοσο πολύ το brand πάρε της ότι της αρέσει γιατί στην αντίθετη περίπτωση έχει γκρίνια....... και αυτό δεν νομίζω να το αντέξεις :lol::lol::lol: (εμπειρικά σου μιλάω.... ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Καλησπέρα σε όλους! Η αγαπημένη μου αδελφή :) εκδήλωσε την επιθυμία να αγοράσει νέο καμάρι :rolleyes: και να μπεί κι αυτή στον κόσμο των androids;) με λίγο παρωπιδισμένο ύφος και εξηγώ... Είχε δει στις δόξες του το samsung galaxy S3 και είχε φάει ένα κολληματάκι .Τώρα που χάλασε το παλιό της θέλει σχεδόν αποκλειστικά να σκάσει 230 € για να το αγοράσει. Ερωτώ τους γνώστες της αγοράς γιατί δεν είμαι γνώστης..... Αν εξαιρέσω LG που δεν γνωρίζω τον λόγο που δεν την αρέσει σαν εταιρεία, τι άλλες καλλίτερες λύσεις θα μπορούσατε να μου προτείνετε τουλάχιστον μέχρι αυτά τα χρήματα (230€) που βρήσκω καινούργιο(υποχρεωτικά) το samsung και να ξέρω ότι θα το δουλεύει ακούραστα και απροβλημάτιστα(κυρίως internet και τηλέφωνο)???? Επίσης αν γνωρίζει κάποιος να μου προτεινει κανα φθηνομάγαζο (μέσω pm) Σας ευχαριστώ όλους εκ των προταίρων για το ενδιαφέρον!:) S3!? Από ποιο μουσείο θα το πάρει!? Το είχε μέχρι πρόσφατα η γυναίκα μου και το τι βρισίδι του έριχνε γιατί αργούυυυυυσε δεν λέγεται! ΜΕ αυτά τα λεφτά χτυπάει Xiaomi Mi3 16GB που είναι ότι το καλύτερο κυκλοφορεί αυτή την στιγμή από κινητά! Για ρίξε του μια ματιά. Δες και το θέμα στο φόρουμ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Ας πάρει σ3 τότε... Μη ψάχνεις άδικα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mechpanos Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Παρτης το s4 mini! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 s4 ή s4 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Εγώ εχθές παρήγγειλα το lg g2 mini στην γυναίκα μου .Ήθελα να της πάρω το xiaomi mi3 που είναι σαφώς πιο καλό τηλέφωνο .Αλλά οι 20 τουλάχιστον μέρες αναμονής ,το ότι σε περίπτωση που έβγαζε βλάβη θα μου γινόταν το κεφάλι καζάνι και ότι το mini κατά την άποψη μου είναι πολύ όμορφο και εύχρηστο για γυναίκα (υπάρχει διαθέσιμο εκτός από λευκό και σε χρυσό και κοκκινο ) με έκαναν να επιλέξω το μίνι. Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Πάρτε της το s3 neo για Μην έχεις γκρίνιες. από mmshop για καλύτερη τιμή η kaizer shop για άμεσα [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ModysseasF Δημ. July 16, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Ευχαριστώ για τις συμβουλές όλους σας.Το ξέρω πως είναι αρχαίο το S3 και εφοσον δεν ψινεται με το LG G2 mini σκεφτόμουν το S4 to mini και έυχομαι να μην της κολάει και έχουμε κλάματα μετά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Ευχαριστώ για τις συμβουλές όλους σας.Το ξέρω πως είναι αρχαίο το S3 και εφοσον δεν ψινεται με το LG G2 mini σκεφτόμουν το S4 to mini και έυχομαι να μην της κολάει και έχουμε κλάματα μετά! αν το γεμίσει με εφαρμογές και βεβαία θα κολλάει (όχι βεβεα σαν το s3 που και χωρίς apps σαν σαλιγκάρι πάει ) παντος σε συμφέρει να κλαψει θα πεις "ορυστε σου το έλεγα":lol::lol::lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Πάρε της s4 mini γιατί οποιοδήποτε άλλο μη Samsung δε θα της αρέσει... Ειναι σκάλωμα τύπου iphone.... Και τώρα που το ανέφερα πάρε της ένα μεταχειρισμενο iphone 4s που θα της καλοαρεσει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ModysseasF Δημ. July 18, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Η πλάκα είναι να αγοράσω μετά από κανα μήνα κανα κινέζικο στα μισά λεφτά και να αρχίσει το κλάμα καταρράκτης.....Όπως ειπώθηκε παραπάνω "Στα λεγα γώ".... :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ModysseasF Δημ. August 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις.Το παρόν μπορεί να κλείσει πλέον! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts