Steliossss Δημοσιεύτηκε July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 7, 2014 Καλησπέρα σας παιδιά. Ψάχνομαι στο να αγοράσω ένα κινητό με 2gb ram και οθόνη μικρότερη από 4.7'' 4πύρηνο να έχει καλούτσικη κάμερα και μπαταρία. Αξιόπιστο και δοκιμασμένο. Όχι πάνω από 150 ευρώ αν γίνεται. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 http://www.skroutz.gr/s/3907386/LG-Optimus-L9-II.html τετραπυρηνο δεν ειναι αλλα φθηνο. αλλιως lg g2 mini. πιο ακριβο ομως. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 μη μενεις στο 4.7" ειναι αμελητεα η διαφορα μεχρι τις 5" οπου υπαρχει μεγαλη γκαμα huawei honor 3c http://www.to2c.com/huawei-honor-3c-basic.html Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 http://www.to2c.com/huawei-honor-3c-basic.html ειναι μεγαλο για αυτα που ζηταει..αν και δεν θα βρεις αδερφε καλυτερο σε αυτη την τιμη. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steliossss Δημ. July 7, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 http://www.skroutz.gr/s/3907386/LG-Optimus-L9-II.html τετραπυρηνο δεν ειναι αλλα φθηνο. αλλιως lg g2 mini. πιο ακριβο ομως. Θέλω να έχει 2gb ραμ γιατί τα 1 μου φαίνονται λίγα τώρα πια.Το ανέφερερα στο πρώτο ποστ. Αλλά ρε παιδιά βλέπω ότι τα 5αρια είναι τεράστια.Δεν μπορώ να κυκλοφορώ με παντόφλα... Αν είναι επώνυμο δίνω 100 ευρώ παραπάνω περίπου. Δεν πρόλαβα το optimus g :( Σας ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Θέλω να έχει 2gb ραμ γιατί τα 1 μου φαίνονται λίγα τώρα πια.Το ανέφερερα στο πρώτο ποστ. Αλλά ρε παιδιά βλέπω ότι τα 5αρια είναι τεράστια.Δεν μπορώ να κυκλοφορώ με παντόφλα... Αν είναι επώνυμο δίνω 100 ευρώ παραπάνω περίπου. Σας ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις σας! αδερφε ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν θα βρεις σε τετοιο μεγεθος. Αν πας λιιιγο πιο πανω στις 5' και δωσεις τα παραπανω που αναφερεις περνεις το Mi3, και θα εισαι μαγκας! Πραγματικα φοβερη συσκευη, με φοβερη ρομ, και συνεχη υποστηριξη! Δες και στο μερος του forum για την συσκευη τι λενε, ειναι πραγματικα εξαιρετικη. Αξιζει την υπερβαση, αφου φαινεται πως εισαι διατεθειμενος να την κανεις. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 (edited) φιλε μη σκεφτεσαι οπως παλια που το μεγεθος οθονης ηταν τοοοσο σημαντικο. εγω δε θα εδινα 100 ευρω επιπλεον για 0.3" υπαρχουν σημερα συσκευες με οθονη 5" που ειναι μικροτερες απο παλαιοτερες συσκευες που ειχαν οθονες 4.7". εχουν λεπτυνει-μικρυνει τα bezels. εγω παλαιοτερα ηθελα 4.3" αλλα πλεον ψηνομαι ακομα και για 5.5" αν ειναι καλη συσκευη. εφοσον σε ενδιαφερει πολυ το μεγεθος, να συγκρινεις τις πραγματικες διαστασεις των συσκευων και οχι της οθονης. ισως καποια 5.0" να ειναι οσο αλλα με 4.7" Edited July 7, 2014 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 σε αυτά τα λεφτά αυτό που ζητάς απλός δεν υπάρχει. μετά στα 200 210 ευρώ έχει zte nubia z5s mini Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konak Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Thl T5s. Quad core,1GB RAM, 8MP πίσω κάμερα,5 μπροστινή, 4,7'' οθόνη.Ούτε 100 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steliossss Δημ. July 14, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Παιδιά γιατί δεν γράφει κανένα κινέζικο κινητό πόση ακτινοβολία έχει? Μήπως είναι φούρνος? Έψαχνα για sar και δεν έβρισκα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Παιδιά γιατί δεν γράφει κανένα κινέζικο κινητό πόση ακτινοβολία έχει? Μήπως είναι φούρνος? Έψαχνα για sar και δεν έβρισκα... τα περισσότερα είναι στα φυσιολογικά (μετρήσαμε στο εργαστήριο( μόνο μια συσκευη βρήκα να είναι πάνω από 1,1) δεν το γράφει γιατί .......... στην κίνα είναι αλλα standar στην ευροπη αλλα και στην αμερικη αλλα...... και από την στιγμη που η συσκευη δεν ει ναι για την ευροπη το μόνο που είναι υποχρεωμένου να αναγράφουν είναι ότι δεν ξεπερνά το 2 πχ το huawei ascend g700 το οποίο είναι για ευροπη αναγράφει ότι έχει 0,40 (πάρα πολύ καλή τιμή) και το huawei ascend g750 (που παρεπιπτοντος το εισάγει επίσημα η wind) έχει 0.51 (και αυτό πολύ καλό) και μιλάμε για δικαρτες συσκευές και με της δυο sim ενεργές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 και το huawei ascend g750 (που παρεπιπτοντος το εισάγει επίσημα η wind) έχει 0.51 (και αυτό πολύ καλό) και μιλάμε για δικαρτες συσκευές και με της δυο sim ενεργές επειδη το g750 το εχω αγορασει ναι παιρνει 2 sim kartes αλλα όταν με καλουν και στους 2 αριθμους τον δευτερο που καλει του βγαινει μηνημα οτι εχω απενεργοποιημενο το κινητο και μονο οταν κλεισω τον 1ο με ερχεται σαν μήνυμα οτι ειχα κληση στον 2ο αριθμό Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 επειδη το g750 το εχω αγορασει ναι παιρνει 2 sim kartes αλλα όταν με καλουν και στους 2 αριθμους τον δευτερο που καλει του βγαινει μηνημα οτι εχω απενεργοποιημενο το κινητο και μονο οταν κλεισω τον 1ο με ερχεται σαν μήνυμα οτι ειχα κληση στον 2ο αριθμό dual standbuy ειναι (δλδ όσο ειναι σε αναμονη εκπέμπουν και τα δυο) αλλα αν κανουν κλήση μόνο ένα την φορά μπορεί dual active δυστυχώς έχει βαρβάτη ακτινοβολία υπαρχουν και κινιτα τα οποία έχουν μεν δυο κάρτες αλλα η μια ειναι τελείως κλήση μεχρι να κάνεις κλήση (ούτε καν standbuy δλδ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 το galaxy. s3 neo εχει 1.5gb ram και κανει λιγο πανω απο τα 200 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 το galaxy. s3 neo εχει 1.5gb ram και κανει λιγο πανω απο τα 200 ναι αλλα εχει και το lagwiz..... το οποιο και προπαθουν ολοι να αποφύγουν........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Στα 150 l9ii, στα 210/260 Xiaomi mi3 :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts