geokostas Δημοσιεύτηκε July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 6, 2014 Καλησπερα σε ολους. Τον τελευταιο καιρο ειμαι σε διλλημα γι αυτα τα δυο τηλεφωνα. Μου αρεσουν και τα δυο εξισου και οι λεπτομερειες θα κανουν την διαφορα. Οποιες γνωμες δεκτες. Ευχαριστω. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Εμένα μου κάνει κλικ το οππο. Ομορφότερο και ταχύτερο ui, ποιοτικός ήχος, για μένα πιο καλαισθητη συσκευή.. Από την άλλη μικρότερες διαστάσεις και ίσως ελαφρώς καλύτερη μπαταρία... Πάρε το οππο κι αν σε δυσαρεστήσει το πουλάς για το LG Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Παρε το Oppo αδερφε. Πανεμορφο ειναι το ατιμο. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Εμένα μου κάνει κλικ το οππο. Ομορφότερο και ταχύτερο ui, ποιοτικός ήχος, για μένα πιο καλαισθητη συσκευή.. Από την άλλη μικρότερες διαστάσεις και ίσως ελαφρώς καλύτερη μπαταρία... Πάρε το οππο κι αν σε δυσαρεστήσει το πουλάς για το LG Ευχαριστώ για την απάντηση. Κι εγω απο καιρό πριν ήθελα και περίμενα να έρθει το 7αρι. Στο μόνο που κολλάω ειναι στο service μιας και με το lg απευθύνεσαι κάπου, ενω στην αλλη περίπτωση μπλέκεις με Κινα. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Δεν μπλεκεις καθόλου με Κίνα φίλε ή oppo έχει αποθήκες και service στην Ευρώπη Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 (edited) και από μένα oppo και με δυο χρονια εγγύηση και ΑΨΟΓΟ service και πολύ καλές συσκευές οσο για ποιότητα κατασκευής ηχεία κλπ εκει η oppo δεν εχει αντιπάλους (ίσος η σειρα one της htc) + δεν μπλεκεις με την κίνα αν χαλάσει κάτι 1. ανοίγεις ένα rma στην σελίδα που θα σου δώσουν 2. αν πράγματι υπάρχει θέμα σου στέλνουν courier σπίτι και μέσα σε 2 μέρες έρχεται και σε άλλες δυο φτάνει στην ευροπαικη τους αποθήκη 3. το επισκευάζουν η το αλλάζουν (στης περισσότερες περιπτώσεις τσακ μπαμ) και στο στέλνουν πίσω ενα θέμα μόνο πρέπει να ξέρεις αγγλικά για να εξηγήσεις το πρόβλημα στο rma Edited July 6, 2014 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Πολυ σημαντικές οι πληροφορίες σας παιδιά, σας ευχαριστώ. Πάντως ενα βιντεακι στο YouTube που ειδα δίπλα δίπλα τα δυο τηλέφωνα, η οθονη του find 7 έδειχνε καλύτερη απο αυτή του g3, του οποίου η οθόνη στο λευκό της γκριζαρε λίγο. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Πολυ σημαντικές οι πληροφορίες σας παιδιά, σας ευχαριστώ. Πάντως ενα βιντεακι στο YouTube που ειδα δίπλα δίπλα τα δυο τηλέφωνα, η οθονη του find 7 έδειχνε καλύτερη απο αυτή του g3, του οποίου η οθόνη στο λευκό της γκριζαρε λίγο. δες το review του danny winget για το 7. θα σε πεισει. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Δυστυχώς δεν έχω κανένα από τα 2 αλλά το 7Α..πάντως από review και από αυτά που είδα στο δικό μου+ότι διαβάζω στο oppoforum και για το g3...τα + του g3 είναι το μέγεθος,είναι όμορφο(αν και μου αρέσει εξίσου και το 7)..ότι έχει kit Kat ..πάντως το 7 έχει υποδειγματική ποιότητα..το δε κουτί είναι απλά θρυλικό σε ποιότητα..Ο ήχος του είναι δυνατός και Πολύ όμορφος..τα ακουστικά του είναι πολύ καλά....Δεν λαγκαρει,έχει λίγα θεματάκια στο firmware αλλά Κάθε λίγο διορθώνουν..Η δε color os είναι πολύ όμορφη και έχει τα πάντα και ακόμη περισσότερα..Δεν την βαριέσαι..βέβαια κάτι το εντυπωσιακό led κάτι η ταχεία φόρτιση είναι τρέλα features Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Lg φίλε μου.για μένα πιο ωραίο και τρομερή αντιπροσωπεία χωρίς να περιμένεις μήνα αν κάτι τύχει. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Lg φίλε μου.για μένα πιο ωραίο και τρομερή αντιπροσωπεία χωρίς να περιμένεις μήνα αν κάτι τύχει. το ιδιο και το oppo ελάχιστες μέρες κανουν...... με μόνη διαφορά που με τα lg εχεις περισσότερες φορές ανάγκη για service (μόνο για το θέμα gps/microphone στο g2 έχουν πάει ένα καρό κινιτα για αλλαγή μητρικής.......... ευτυχώς τα αλλάζει χωρίς να πει κιχ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Lg φίλε μου.για μένα πιο ωραίο και τρομερή αντιπροσωπεία χωρίς να περιμένεις μήνα αν κάτι τύχει. Είχες oppo και περίμενες κάνα μήνα για το service; Έχω το Find 7a και σας πληροφορώ πως το service της oppo είναι υποδειγματικο. Θα το συγκρινα με το αντίστοιχο της Dell. Και επίσης κάτι παραμύθια του τύπου που να μπλέκεις με Κίνα δεν ισχύουν. Έχουν ευρωπαϊκό κατάστημα. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Δεν υπάρχει μπλέκω με Κίνα με τα oppo... Τη διαδικασία με το rma την εξήγησε ο egodemis πιο πριν... Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Και απο έμενα Oppo 7. Ποιοτικότερη συσκευη,φόρτιση αστραπιαία,ποιοτικότερη οθόνη,150 ευρώ φθηνότερη,εγγύηση και εδώ 2 έτη,ποιοτικότερα ηχεία και γενικώς σαν δεσιμο software/hardware ανώτερη απο το g3 συν το notification led μιλάμε αλλού. Ανάμεσα στα 2 το Oppo 7 με κλειστά ματιά. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyz Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Και απο έμενα Oppo 7. Ποιοτικότερη συσκευη,φόρτιση αστραπιαία,ποιοτικότερη οθόνη,150 ευρώ φθηνότερη,εγγύηση και εδώ 2 έτη,ποιοτικότερα ηχεία και γενικώς σαν δεσιμο software/hardware ανώτερη απο το g3 συν το notification led μιλάμε αλλού. Ανάμεσα στα 2 το Oppo 7 με κλειστά ματιά. Ακόμα και εδώ θάβεις το G3; Πλάκα κάνω... Λοιπόν, εγώ προτείνω το G3 για τους εξής λόγους: 1. Ξέρεις τι παίρνεις. Το LG G3 έχει έρθει στην Ελλάδα και υπάρχει σε όλα τα καταστήματα. Μπορείς να το πιάσεις στα χέρια σου και να παίξεις μαζί του πριν το αγοράσεις. Ακόμα και πρόβλημα να έχει το πας σε ένα εξουσιοδοτημένο service και το παίρνεις πίσω μετά από λίγες ημέρες. Με το Find 7 πρέπει να το στείλεις έξω, να περιμένεις να το δουν, να το φτιάξουν και να σου το ξαναστείλουν. Αν όχι μήνα τότε σίγουρα περιμένεις πάνω από 10 - 15 μέρες. 2. Το UI του G3 είναι πιο όμορφο από το ColorOS του Find 7. 3. Το G3 έχει οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και laser auto focus ενώ το Find 7 όχι. 4. Το G3 είναι διαθέσιμο σε περισσότερα χρώματα και είναι πιο εύκολο να βρεις διάφορα αξεσουάρ. Επίσης, υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση ενώ το Find 7 (από όσο ξέρω) όχι. 5. Το G3 έχει μικρότερα (σχεδόν ανύπαρκτα) bezels. Από εκεί και πέρα, τα χαρακτηριστικά τους είναι πάνω κάτω τα ίδια με το G3 κατά τη γνώμη μου να έχει περισσότερες ωραίες προσθήκες (Knock On και Knock Code, υποστήριξη ασύρματης φόρτισης κλπ). Επίσης, η συσκευή αφήνει μία πολύ ωραία αίσθηση στο χέρι με το μεταλλικό φινίρισμα στο πίσω μέρος να κάνει εκπληκτική δουλειά. Επιπλέον, από ότι διαβάζω σε διάφορα ξένα forums, η μπαταρία του Find 7 δεν είναι καλύτερη από του G3. Πολλοί αναφέρουν πως η μπαταρία του βγάζει μία ημέρα με μέγιστο 3 ώρες χρήση οθόνης. Όσον αφορά τώρα τα updates τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα με πολλούς να αναφέρουν πως μετά από 9 μήνες δε βλέπουν κανένα update με αποτέλεσμα πολλές συσκευές της Oppo να έχουν μείνει σε παλαιότερη έκδοση του Android και να μην πήραν το 4.4 Kitkat. Εντάξει δε λέω, ωραία τα τεχνικά χαρακτηριστικά ή και το design (για μερικούς) αλλά αν είναι να δώσεις τόσα χρήματα και να μη σου δίνει updates παρά μόνο για 9 μήνες τότε ποιος ο λόγος να το πάρεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Ακόμα και εδώ θάβεις το G3; Πλάκα κάνω... Λοιπόν, εγώ προτείνω το G3 για τους εξής λόγους: 1. Ξέρεις τι παίρνεις. Το LG G3 έχει έρθει στην Ελλάδα και υπάρχει σε όλα τα καταστήματα. Μπορείς να το πιάσεις στα χέρια σου και να παίξεις μαζί του πριν το αγοράσεις. Ακόμα και πρόβλημα να έχει το πας σε ένα εξουσιοδοτημένο service και το παίρνεις πίσω μετά από λίγες ημέρες. Με το Find 7 πρέπει να το στείλεις έξω, να περιμένεις να το δουν, να το φτιάξουν και να σου το ξαναστείλουν. Αν όχι μήνα τότε σίγουρα περιμένεις πάνω από 10 - 15 μέρες. 2. Το UI του G3 είναι πιο όμορφο από το ColorOS του Find 7. 3. Το G3 έχει οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και laser auto focus ενώ το Find 7 όχι. 4. Το G3 είναι διαθέσιμο σε περισσότερα χρώματα και είναι πιο εύκολο να βρεις διάφορα αξεσουάρ. Επίσης, υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση ενώ το Find 7 (από όσο ξέρω) όχι. 5. Το G3 έχει μικρότερα (σχεδόν ανύπαρκτα) bezels. Από εκεί και πέρα, τα χαρακτηριστικά τους είναι πάνω κάτω τα ίδια με το G3 κατά τη γνώμη μου να έχει περισσότερες ωραίες προσθήκες (Knock On και Knock Code, υποστήριξη ασύρματης φόρτισης κλπ). Επίσης, η συσκευή αφήνει μία πολύ ωραία αίσθηση στο χέρι με το μεταλλικό φινίρισμα στο πίσω μέρος να κάνει εκπληκτική δουλειά. Επιπλέον, από ότι διαβάζω σε διάφορα ξένα forums, η μπαταρία του Find 7 δεν είναι καλύτερη από του G3. Πολλοί αναφέρουν πως η μπαταρία του βγάζει μία ημέρα με μέγιστο 3 ώρες χρήση οθόνης. Όσον αφορά τώρα τα updates τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα με πολλούς να αναφέρουν πως μετά από 9 μήνες δε βλέπουν κανένα update με αποτέλεσμα πολλές συσκευές της Oppo να έχουν μείνει σε παλαιότερη έκδοση του Android και να μην πήραν το 4.4 Kitkat. Εντάξει δε λέω, ωραία τα τεχνικά χαρακτηριστικά ή και το design (για μερικούς) αλλά αν είναι να δώσεις τόσα χρήματα και να μη σου δίνει updates παρά μόνο για 9 μήνες τότε ποιος ο λόγος να το πάρεις; ναι αλλα το colorOS εχει theme engine! ναι αλλα το FInd 7 εχει rapid charging το οποιο κανει θαυματα! ναι αλλα και το find 7 εχει knock on! ναι αλλα και η Oppo κανει συνεχως Updates! σε καλυψα? Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 η γνώμη μου πάρε lg γιατι έχει περισσότερες πιθανότητες να πάρει αναβαθμίση σε android L + το oppo μπορεί στο σύνολο σαν συσκευή να ναι πιο καλή αλλα απο τ είδα είναι ακόμα με 4.3 μπορεί να μην έχει ούτε ελληνικό λεξικό στο πληκτρολόγιο όπως σχεδόν όλα τα κινέζικα + το lg σίγουρα θα περπατήσει πιο πολύ σαν συσκευή κ αν χρειαστείς κάτι από ανταλλακτικά, αξεσουάρ θα τα βρεις πιο εύκολα. + το lg αν θελήσεις να το πουλήσεις κάποια στιγμή θα φύγει πιο εύκολα (ελληνική αποδιξει αγορας, εγγύηση κτλ) Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 παίρνω ποπκόρν ξεκινάει πόλεμος :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 η γνώμη μου πάρε lg γιατι έχει περισσότερες πιθανότητες να πάρει αναβαθμίση σε android L + το oppo μπορεί στο σύνολο σαν συσκευή να ναι πιο καλή αλλα απο τ είδα είναι ακόμα με 4.3 μπορεί να μην έχει ούτε ελληνικό λεξικό στο πληκτρολόγιο όπως σχεδόν όλα τα κινέζικα + το lg σίγουρα θα περπατήσει πιο πολύ σαν συσκευή κ αν χρειαστείς κάτι από ανταλλακτικά, αξεσουάρ θα τα βρεις πιο εύκολα. + το lg αν θελήσεις να το πουλήσεις κάποια στιγμή θα φύγει πιο εύκολα (ελληνική αποδιξει αγορας, εγγύηση κτλ) Παμε παλι. Η Oppo εχει service στην ΕΥΡΩΠΗ. Δεν υπαρχει θεμα με αξεσουαρ-ανταλλακτικα. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Oppo γιατί έχει κάτι το διαφορετικό από τα κλασικά και τετριμμένα κορεάτικα, πέραν των άλλων χαρακτηριστικων του Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyz Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 ναι αλλα το colorOS εχει theme engine! ναι αλλα το FInd 7 εχει rapid charging το οποιο κανει θαυματα! ναι αλλα και το find 7 εχει knock on! ναι αλλα και η Oppo κανει συνεχως Updates! σε καλυψα? - Το G3 σου δίνει τη δυνατότητα να αλλάξεις τα εικονίδια. - Το G3 σου επιτρέπει να τρέξεις 2 εφαρμογές ταυτόχρονα (dual window) - το find 7 δε βλέπω να υποστηρίζει κάτι τέτοιο (εκτός και αν κάνω λάθος). - Νομίζεις πως το Find 7 θα πάρει το Android L; Μπορεί μερικούς να μην τους νοιάζει αλλά όταν κάποιος σκάει 400+ ευρώ για μία συσκευή θέλει να έχει και τα updates. Δεν αναφέρομαι σε bug fixes γιατί αυτά λίγο πολύ τα δίνουν όλες οι εταιρείες. - Ναι και επειδή έχει το rapid charging θα είναι όλη μέρα με ένα φορτιστή στο χέρι. Εγώ απλά τη γνώμη μου είπα. Δεν του είπα πάνε πάρε το G3. Ο geokostas ξέρει τι ακριβώς θέλει από μία συσκευή και θα επιλέξει με βάση αυτά τα κριτήρια. Δεν είπα ότι το Find 7 είναι για πέταμα. Και οι 2 συσκευές είναι πολύ καλές (μιας και έχουν πάνω κάτω τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά). Και οι 2 όμως έχουν μειονεκτήματα και για αυτό μας ζήτησε ο άνθρωπος να πούμε τη γνώμη μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 (edited) Δεν υπάρχει κανένα θαψιμο φίλε μου. Το παιδί ζήτησε την γνώμη μας και την αναφέρουμε απλα. Αν είχε κυκλοφορήσει νωρίτερα το Oppo 7 και ηταν εώς 5-5.2 ιντςες θα το είχα προτιμήσει έναντι αυτών που βλέπεις στην υπογραφή μου;) Και ναι σε κάποια πράγματα υπερέχει το Oppo τι να κάνουμε δηλαδή. Ποιοτικότερη συσκευη εχει με ποιοτικότερα υλικά. Υποστηρίζει αστραπιαία φόρτιση. Εχει καλύτερο δέσιμο hardware/software και ούτε lag εχει,ούτε υπερθερμενεται δείχνει τα δόντια του σε επιδόσεις με όλους τους αλλους με αντιστοιχα specs. Στο 4k εχει την καλύτερη υλοποίηση χωρίς υπερθέρμανση και να τραβάς την περισσότερη ώρα χωρίς διακοπές,κλείσιμο κάμερας κλπ που υπάρχει στον ανταγωνισμό(z2/g3/s5) Εχει φωτεινότερη οθόνη με καλύτερο μαυρο απο το g3. Στα gestures ειναι με διαφορα η καλύτερη συσκευη double tap και δεν συμαζευεσαι αλλού είδους τέτοια κόλπα. Εχει καλύτερη υλοποίηση του led notification. Και το βασικό ειναι 150 ευρώ φθηνότερη με τα ίδια specs και ούτε κάνει διαχωρισμούς η εταιρία σε χρώματα αν θα έχεις εγγύηση η όχι. Στα μειών του η έλλειψη ραδιοφώνου και το ελαφρώς μεγαλύτερο μέγεθος. Στην αυτονομία άντε ελαφρώς να υπερέχει το g3 που δεν παίζει και κανένα ρόλο μιας και αυτα τα κινητά με αυτήν την ανάλυση για μια μέρα ειναι στην ουσία και σε καλύπτουν ετςι κι αλλιως άλλο το Oppo υπερέχει στην πολυ Γρηγόρη φόρτιση. Edited July 7, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 - Το G3 σου δίνει τη δυνατότητα να αλλάξεις τα εικονίδια. - Το G3 σου επιτρέπει να τρέξεις 2 εφαρμογές ταυτόχρονα (dual window) - το find 7 δε βλέπω να υποστηρίζει κάτι τέτοιο (εκτός και αν κάνω λάθος). - Νομίζεις πως το Find 7 θα πάρει το Android L; Μπορεί μερικούς να μην τους νοιάζει αλλά όταν κάποιος σκάει 400+ ευρώ για μία συσκευή θέλει να έχει και τα updates. Δεν αναφέρομαι σε bug fixes γιατί αυτά λίγο πολύ τα δίνουν όλες οι εταιρείες. - Ναι και επειδή έχει το rapid charging θα είναι όλη μέρα με ένα φορτιστή στο χέρι. Εγώ απλά τη γνώμη μου είπα. Δεν του είπα πάνε πάρε το G3. Ο geokostas ξέρει τι ακριβώς θέλει από μία συσκευή και θα επιλέξει με βάση αυτά τα κριτήρια. Δεν είπα ότι το Find 7 είναι για πέταμα. Και οι 2 συσκευές είναι πολύ καλές (μιας και έχουν πάνω κάτω τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά). Και οι 2 όμως έχουν μειονεκτήματα και για αυτό μας ζήτησε ο άνθρωπος να πούμε τη γνώμη μας. δεν θάβει κανείς κανεναν............ απλός των βοηθάμε να διαλεξει το καλύτερο....... και στην περίπτωση μας το find 7 είναι καλύτερο του g3/g2 αλλο να έλεγες g3 vs z2/galaxy s5 η g2 vs z1 εκει ναι το lg θα ήταν καλύτερο..... αλλα οχι και εδώ........ +αφου καίγεσαι τοσο πολύ για λειτουργικό και έκδοση του κλπ να ξέρεις οτι η oppo συνεργάζεται επισιμα με την cyanogenmod και έχει σχεδόν για όλα τα κινιτα επισιμη cyanogenmod ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyz Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 δεν θάβει κανείς κανεναν............ απλός των βοηθάμε να διαλεξει το καλύτερο....... και στην περίπτωση μας το find 7 είναι καλύτερο του g3/g2 αλλο να έλεγες g3 vs z2/galaxy s5 η g2 vs z1 εκει ναι το lg θα ήταν καλύτερο..... αλλα οχι και εδώ........ +αφου καίγεσαι τοσο πολύ για λειτουργικό και έκδοση του κλπ να ξέρεις οτι η oppo συνεργάζεται επισιμα με την cyanogenmod και έχει σχεδόν για όλα τα κινιτα επισιμη cyanogenmod ;) Το θάψιμο το είπα για πλάκα. Το αναφέρω και στο αρχικό σχόλιο ;) Κοίτα, από τη στιγμή που αναφέρατε τα θετικά του Oppo νομίζω πως έπρεπε να αναφερθούν και τα αρνητικά. Η τέλεια συσκευή δεν υπάρχει και δε θα κυκλοφορήσει ποτέ. Και τα δύο έχουν θετικά αλλά και αρνητικά. Τώρα από εκεί και πέρα την τελική απόφαση θα την πάρει ο φίλος geokostas. Εμείς ότι και να λέμε το πιο σίγουρο είναι να τον μπερδέψουμε ακόμα περισσότερο. Πάντως όποιο και να διαλέξει νομίζω πως θα είναι ευχαριστημένος και θα μπορεί να κάνει τη δουλειά του άνετα. Πλέον σχεδόν όλες οι συσκευές βγάζουν μία ημέρα με μέτρια προς βαριά χρήση. Αλλά αν δεν ασχολείται και όλη την ώρα μαζί του νομίζω πως θα βγάλει άνετα και 1,5 - 2 ημέρες. Εγώ θέλω άλλα πράγματα (εκτός από τα βασικά) από ένα κινητό (η μπαταρία να βγάζει 1 - 1.5 ημέρα, να παίρνει updates σε νεότερη έκδοση του Android, να υποστηρίζει dual window, να έχει ωραία εμφάνιση και ωραίο UI, η εταιρεία να έχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα κλπ), εσύ θέλεις άλλα και ο geokostas θέλει άλλα. Δε γίνεται να θέλουμε όλοι τα ίδια πράγματα και να μας αρέσουν οι ίδιες συσκευές. Και στο κάτω κάτω τζάμπα μαλώνουμε. Εμείς δεν έχουμε να κερδίσουμε τίποτα. Στο τέλος μόνο οι εταιρείες βγαίνουν κερδισμένες καθώς σε 1-2 χρόνια πάλι θα τα σκάσουμε για να πάρουμε κάτι καλύτερο και πιο καινούριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 - Το G3 σου δίνει τη δυνατότητα να αλλάξεις τα εικονίδια. - Το G3 σου επιτρέπει να τρέξεις 2 εφαρμογές ταυτόχρονα (dual window) - το find 7 δε βλέπω να υποστηρίζει κάτι τέτοιο (εκτός και αν κάνω λάθος). - Νομίζεις πως το Find 7 θα πάρει το Android L; Μπορεί μερικούς να μην τους νοιάζει αλλά όταν κάποιος σκάει 400+ ευρώ για μία συσκευή θέλει να έχει και τα updates. Δεν αναφέρομαι σε bug fixes γιατί αυτά λίγο πολύ τα δίνουν όλες οι εταιρείες. - Ναι και επειδή έχει το rapid charging θα είναι όλη μέρα με ένα φορτιστή στο χέρι. Εγώ απλά τη γνώμη μου είπα. Δεν του είπα πάνε πάρε το G3. Ο geokostas ξέρει τι ακριβώς θέλει από μία συσκευή και θα επιλέξει με βάση αυτά τα κριτήρια. Δεν είπα ότι το Find 7 είναι για πέταμα. Και οι 2 συσκευές είναι πολύ καλές (μιας και έχουν πάνω κάτω τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά). Και οι 2 όμως έχουν μειονεκτήματα και για αυτό μας ζήτησε ο άνθρωπος να πούμε τη γνώμη μας. τα οππο ειναι πανευκολα στο ρουτ, απλα βαζεις το xhalo και τρεχεις ΟΣΕΣ εφαρμογες θες, οχι αυτες που θελει η Lg. θες να αλλαξεις εικονιδια? αλλαξε Launcher. Ολα οσα αναφερεις διορθωνονται σε συνολικα 10 λεπτα. Η μπαταρια του δεν ειναι και τοσο ασχημη. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts