Giorgekid Δημοσιεύτηκε July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 6, 2014 (edited) Καλησπέρα σας !!!!!ειμαι νεο μελος με αρκετές γνωσεις ομως οχι τοσο αρκετές ωστε να καταλαβω αυτα που λετε εδω περα........μου φαίνονται σαν κινεζικά οποτε εαν σας ειναι ευκολο θα ηθελα να με βοηθήσετε με πιο "απλο" τροπο!!!!:O........αυτην την στιγμη εχω στην κατοχή μου το alcatel one touch 918 mix το οποιο ειναι και το πρωτο μου κινητο!!!!!!τωρα ομως που πλησιάζουν τα γενεθλια μου αποφασισα να αλλάξω κινητο!!!!!και ετσι ρωτησα την μαμα μου και μου ειπε οτι μπορω να παρω εαν κινητο μεχρι 100€.......σαφώς θελω να ειναι πιο γρήγορο απο το κινητο που εχω τωρα ........απο θεματα χώρου δεν εχω ιδιαίτερες απαιτήσεις ομως η μνήμη του κινητου μου δεν με καλύπτει.......περισσοτερο ακουω μουσική αλλα παίζω και κανενα παιχνιδι......το κινητο μου ομως δεν παίρνει μεγάλα παιχνιδια......και εδω ειναι το ερώτημα μου:εχω βρει σε μια ιστοσελίδα πωλήσεων μια απομίμηση του samsung galaxy s4......πιστευω πως ειναι πολυ καλη η απομιμηση απλα θα ηθελα και την γνωμη σας......την συσκευή την πουλάνε απο Κίνα (απο που αλλου) και την δίνουν 50€......αξιζει να το παρω???.......μπορω να βαλω το λινκ για την ιστοσελίδα η θα θεωρηθεί διαφήμιση (κατα των όρων του φορουμ).....???δεν προκειται ποτε να παίξω μανιωδώς παιχνιδια γιατι ειμαι και κάτοχος ενος ipad 3 retina display 16gb και οτι παιχνιδι θελω το εχω εκει.......επισης ενας που ξερω πηρα παλι το ιδιο κινητο αλλα απο αλλο προμηθευτή και δούλευε μια χαρα.........σας ευχαριστω προκαταβολικα -και συγγνωμη για την εκθεση- Φιλικα, Γιωργος!!!!!!!:happy: ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οριστε και τα δυο λινκ: το ενα ειναι της αποτίμησης που αν πάτε κατω-κατω θα δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά και το 2ο ειναι του κινητου μου τα τεχνικά χαρακτηριστικά.......http://www.ebay.com/itm/5-Unlocked-Android-4-2-Cell-Smart-Phone-Dual-Core-GPS-WIFI-AT-T-Straight-Talk-/181418341892?pt=Cell_Phones&hash=item2a3d603604 Και. http://www.gsmarena.com/alcatel_ot_918-4659.php Edited July 6, 2014 by Giorgekid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 (edited) Μακριά από τους κλώνους. Εκτός από κακές απομιμήσεις δεν έχουν δικιά τους προσωπικοτητα, δηλαδή θα σε ρωτάνε τι κινητό έχεις και θα λες Galaxy S4 ενώ δεν είναι; Ελπίζω να σε κάλυψα :) Πάρε ένα Nokia Lumia 520 που στα skroutzομάγαζα κάνει 90 ευρώ. Δεν προκειται να σου κολλήσει ποτέ. Αυτό έχει και λίγο χάλια χαρακτηριστικά :) Edited July 6, 2014 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgekid Δημ. July 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Φιλε αλεξ (υποθέτω) δεν εχω θεμα οσων αφορα το τι θα λεω για το κινητο....όσα παιδια ξερω εχουν κινητά μούφα,,.....πχiPhone 5s-samsung galaxy s4.......απο εκει και περα εγω ρωταω εαν τα τεχνικά του χαρακτηριστικά ειναι καλα για την τιμη.......το κοιταξες?εαν σου πω οτι το lumia το κοιτούσα επι 1 μηνα και ειχα τρελαθεί???-^_^...........και μου αρεσει και η τιμη του.....ομως.......δεν ξερω......μου φαινεται καλυτερα το μούφα για καποιο λογο......εσυ εχεις το lumia 520???μου φάνηκε βασικα λιγο παραξενο το μενού του......ο θείος μου εχει το galaxy s4 το αυθεντικό και ειναι φοβερό.......για αυτο εχω κολλήσει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 (edited) Φιλε αλεξ (υποθέτω) δεν εχω θεμα οσων αφορα το τι θα λεω για το κινητο....όσα παιδια ξερω εχουν κινητά μούφα,,.....πχiPhone 5s-samsung galaxy s4.......απο εκει και περα εγω ρωταω εαν τα τεχνικά του χαρακτηριστικά ειναι καλα για την τιμη.......το κοιταξες?εαν σου πω οτι το lumia το κοιτούσα επι 1 μηνα και ειχα τρελαθεί???-^_^...........και μου αρεσει και η τιμη του.....ομως.......δεν ξερω......μου φαινεται καλυτερα το μούφα για καποιο λογο......εσυ εχεις το lumia 520???μου φάνηκε βασικα λιγο παραξενο το μενού του......ο θείος μου εχει το galaxy s4 το αυθεντικό και ειναι φοβερό.......για αυτο εχω κολλήσει..... Ναι, είδα τώρα τα χαρακτηριστικά του, δεν είναι και πολύ καλά... Θα σου σπάσει τα νεύρα από το κόλλημα. Δεν έχω το συγκεκριμένο lumia, έχω το 720 που έχει την ίδια RAM και δεν κολλάει ποτέ. Το κανονικό Galaxy S4 έχει πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά. Ναι, Αλέξανδρο με λένε :) Edited July 6, 2014 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Το πιο βασικό είναι να δεις ποιο λειτουργικό σε βολεύει, καθόσον τα lumia τρέχουν windows και όχι android. Θα σε συμβούλευα να περάσεις από κάποιο κατάστημα και να δοκιμάσεις μερικά κινητά, του lumia συμπεριλαμβανομένου. Από εκεί και πέρα σε αυτά τα λεφτά δεν υπάρχουν πολλές επιλογές, εκτός αν κινηθείς σε κινητό από κινεζική εταιρία, με όποια πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα αυτό συνεπάγεται. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Αφού παίζεις στο ipad τι την θες την περισσότερη μνήμη στο κινητό; Και μακριά από απομιμήσεις φυσικά, η φτήνια τρώει τον παρά που λένε. Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Οπος είπαν τα παιδιά μακριά από τους κλώνους........... αν θέλεις να πάρεις μια εξιολογη συσκευη από την κίνα καλός έχει τόσες και τόσες εταιρείες αλλα οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιι κλονοοοοοοοο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgekid Δημ. July 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Ετσι και αλλιως τέτοιου στυλ κινητο θελω:κινέζικο.......οχι απαραίτητα κλωνο.........παίζω στο ipad αλλα το να πας ας πουμε για ενα καφε με το ipad στο χερι δεν λεει.......ουτε στην τσέπη δεν μπαίνει......οποτε......το lumia το εχω δοκιμάσει και στα public αλλα δεν με βολευει το λειτουργικό τους.......μπερδεύονται......να ρωτησω κατι αλλο......(τωρα θα μου πειτε οτι κόλλησα στο συγκεκριμενο κινητο!!!χαχαχαχαχα εχετε δικιο) σε σχεση με το alcatel one touch 918 mix ειναι καλύτερος ο κλωνος που εβαλα η οχι.......εχετε καμια καλη κινεζια???κοντα στα 50-60€??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgekid Δημ. July 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Τι λετε για το sony xperia e???το βρηκα 67€ μετα μεταφορικα στο skroutz!!!!!αξιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgekid Δημ. July 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Να ρωτησω το τι κακό εχουν οι κλώνοι εφοσον ειναι ικανοποιητικοί για μενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 (edited) Να ρωτησω το τι κακό εχουν οι κλώνοι εφοσον ειναι ικανοποιητικοί για μενα? Ο συγκεκριμένος δεν λειτουργεί με 3G/4G και έχει 256 mb RAM. Επίσης έχει επεξεργαστή Mediatek. Η οθόνη είναι πολύ χειρότερη του κανονικού S4 επιπλέον. Είναι και διπύρηνο. Ακόμη, η πίσω κάμερα είναι 5mp. Edited July 6, 2014 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgekid Δημ. July 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Αλεξ τωρα μολις γύρισα απο τα public οπου ξανα πηγα για να δω το nokia lumia 520........ενας πολυ ευγενικός κύριος εκει μου εξήγησε τι παιζει και τωρα μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο τα android!!!!!!ομως η τιμη του απαγορευτική σε σχεση με το Σκρουτζ.....αρα θα παρω μαλλον το nokia lumia 520 απο το skroutz!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Αλεξ τωρα μολις γύρισα απο τα public οπου ξανα πηγα για να δω το nokia lumia 520........ενας πολυ ευγενικός κύριος εκει μου εξήγησε τι παιζει και τωρα μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο τα android!!!!!!ομως η τιμη του απαγορευτική σε σχεση με το Σκρουτζ.....αρα θα παρω μαλλον το nokia lumia 520 απο το skroutz!!!!!! Ναι, η τιμή των καταστημάτων είναι αίσχος. Καλή αγορά λοιπόν! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgekid Δημ. July 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Βρε παιδια......γνωμη για samsung galaxy s duos και samsung galaxy trend plus???ποιο απο τα δυο ειναι καλυτερο?τα εχει το public το πρωτο 130 € και το δευτερο 140€......και σκέφτηκα κατι.....τα public εχουν το προγραμμα trade n save......θα παω λοιπον το alcatel το οποιο ειναι σε ΑΨΟΓΗ κατασταση και θα πιάσει κανά 100€.....ετσι και αλλιως τοσο το πηρα......και θα χρειαστεί να βαλω μονο κανά 40-50€......και 6 Αυγούστου ειναι τα γενεθλια μου.......μαντέψατε ποιος θα παρει ενα απο τα δυο!!!!ποιο λετε οτι ειναι καλυτερο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Βρε παιδια......γνωμη για samsung galaxy s duos και samsung galaxy trend plus???ποιο απο τα δυο ειναι καλυτερο?τα εχει το public το πρωτο 130 € και το δευτερο 140€......και σκέφτηκα κατι.....τα public εχουν το προγραμμα trade n save......θα παω λοιπον το alcatel το οποιο ειναι σε ΑΨΟΓΗ κατασταση και θα πιάσει κανά 100€.....ετσι και αλλιως τοσο το πηρα......και θα χρειαστεί να βαλω μονο κανά 40-50€......και 6 Αυγούστου ειναι τα γενεθλια μου.......μαντέψατε ποιος θα παρει ενα απο τα δυο!!!!ποιο λετε οτι ειναι καλυτερο??? Μακρια απο τα φθηνα της samsung. θα κλαις τα λεφτα σου. Καλυτερα να παρεις απο την Κινα ενα καλο κινητο με 120 ευρω(xiaomi hongmi) και να το χαιρεσαι...αυτα τα τερατουργηματα της samsung ΑΠΕΦΥΓΕ ΤΑ! Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Βρε παιδια......γνωμη για samsung galaxy s duos και samsung galaxy trend plus???ποιο απο τα δυο ειναι καλυτερο?τα εχει το public το πρωτο 130 € και το δευτερο 140€......και σκέφτηκα κατι.....τα public εχουν το προγραμμα trade n save......θα παω λοιπον το alcatel το οποιο ειναι σε ΑΨΟΓΗ κατασταση και θα πιάσει κανά 100€.....ετσι και αλλιως τοσο το πηρα......και θα χρειαστεί να βαλω μονο κανά 40-50€......και 6 Αυγούστου ειναι τα γενεθλια μου.......μαντέψατε ποιος θα παρει ενα απο τα δυο!!!!ποιο λετε οτι ειναι καλυτερο??? Επειδη το αγόρασες 100€ δεν σημαινει οτι θα πιασει τα ιδια λεφτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Βρε παιδια......γνωμη για samsung galaxy s duos και samsung galaxy trend plus???ποιο απο τα δυο ειναι καλυτερο?τα εχει το public το πρωτο 130 € και το δευτερο 140€......και σκέφτηκα κατι.....τα public εχουν το προγραμμα trade n save......θα παω λοιπον το alcatel το οποιο ειναι σε ΑΨΟΓΗ κατασταση και θα πιάσει κανά 100€.....ετσι και αλλιως τοσο το πηρα......και θα χρειαστεί να βαλω μονο κανά 40-50€......και 6 Αυγούστου ειναι τα γενεθλια μου.......μαντέψατε ποιος θα παρει ενα απο τα δυο!!!!ποιο λετε οτι ειναι καλυτερο??? Πάρε κάποιο φθηνό lumia (520,620). Το κινητό σου πάνω από 20€ δεν θα πιάσει στο trade and save εγγυημένα. Μακρια απο τα φθηνα της samsung. θα κλαις τα λεφτα σου. Καλυτερα να παρεις απο την Κινα ενα καλο κινητο με 120 ευρω(xiaomi hongmi) και να το χαιρεσαι...αυτα τα τερατουργηματα της samsung ΑΠΕΦΥΓΕ ΤΑ! Συμφωνώ απόλυτα, πάρα πολύ καλή επιλογή. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Βρε παιδια......γνωμη για samsung galaxy s duos και samsung galaxy trend plus???ποιο απο τα δυο ειναι καλυτερο?τα εχει το public το πρωτο 130 € και το δευτερο 140€......και σκέφτηκα κατι.....τα public εχουν το προγραμμα trade n save......θα παω λοιπον το alcatel το οποιο ειναι σε ΑΨΟΓΗ κατασταση και θα πιάσει κανά 100€.....ετσι και αλλιως τοσο το πηρα......και θα χρειαστεί να βαλω μονο κανά 40-50€......και 6 Αυγούστου ειναι τα γενεθλια μου.......μαντέψατε ποιος θα παρει ενα απο τα δυο!!!!ποιο λετε οτι ειναι καλυτερο??? Όχ, όχι, όχι, όχι... Μακριά από Samsung, το λογισμικο που βάζει η εταιρεία είναι βαρύ και κανει το κινητό να σέρνεται σαν φίδι. Αν έχεις διάθεση να το πειράξεις, ίσως αξίζει, αλλιώς όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Πάρε ενα lumia 520,δεν κολλάει με τίποτα και οπου νανε έρχεται η επίσημη 8.1.Τα αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω (πολύ ξεφτιλα τιμή) Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgekid Δημ. July 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Εμα βρε παιδια........τοσο καλο ειναι το lumia....???εγω το ειχα υποτιμήσει πολυ.......αρα πρωτα απο ολα εχω την επιλογη nokia lumia.....σε σύγκριση με το nokia lumia 520 το sony xperia e πιανει τπτ η οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Εμα βρε παιδια........τοσο καλο ειναι το lumia....???εγω το ειχα υποτιμήσει πολυ.......αρα πρωτα απο ολα εχω την επιλογη nokia lumia.....σε σύγκριση με το nokia lumia 520 το sony xperia e πιανει τπτ η οχι? όταν δίνει τόσα λίγα λεφτά δεν υπαρχουν και πολλές επιλογές................. ετσι επιλέγεις συσκευη με windows phone μεν θα κάνεις λίγα αλλα τουλάχιστον σωστά, αν εδινε 110 και πάνω υπαρχουν μπόλικες αξιόλογες συσκευές να πάρεις από την κίνα....... αλλα ποιο κάτω έρχεται το χαος............ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 By far καλύτερο το lumia... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgekid Δημ. July 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 όταν δίνει τόσα λίγα λεφτά δεν υπαρχουν και πολλές επιλογές................. ετσι επιλέγεις συσκευη με windows phone μεν θα κάνεις λίγα αλλα τουλάχιστον σωστά, αν εδινε 110 και πάνω υπαρχουν μπόλικες αξιόλογες συσκευές να πάρεις από την κίνα....... αλλα ποιο κάτω έρχεται το χαος............ Αυτό παντως με την samsung δεν το περιμενα.....πίστευα πως ηταν η μεγαλύτερη εταιρία για ηλεκτρονικά κτλ.......τελικα το Sony xperia e μπορει να ανταγωνιστεί καθολου το nokia lumia 520 η οχι???το xperia e το βρηκα 60€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Αυτό παντως με την samsung δεν το περιμενα.....πίστευα πως ηταν η μεγαλύτερη εταιρία για ηλεκτρονικά κτλ.......τελικα το Sony xperia e μπορει να ανταγωνιστεί καθολου το nokia lumia 520 η οχι???το xperia e το βρηκα 60€ Κοίτα, το είχα δει σε ένα παιδί που το είχε και δούλευε απροβλημάτιστα, αλλά δεν έκανε και καμιά βαριά χρήση, μόνο FB και λίγες κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Ούτε για αστείο... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts