Jump to content

Πρόβλημα με Ενσυρματο Δίκτυο

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους...

έχω ένα μικρό προβλημα, και θα ήθελα κάποιος φίλος να μου δώσει τα φώτα του...

Λοπόν έχω στο σαλόνι ένα ADSL modem που έχει 4 λαν, το ένα φέυγει και πάει σε ένα δομάτιο που έχω στήσει έναν server, το άλλο καλώδιο πάει απο το adsl modem, σε ένα 8πλο switch που εκει πάνω έχω 1 σμαρτ tv, ενα PS3, 1 dreambox, και προσφατα έβαλα και εναν σκληρό δίσκο NAS (lan disk)..

Όλα καλα μέχρι που αποφάσισα στο δομάτιο του server ήθελα να βάλω dvr, και να το βλέπω όχι απο μόνιτορ αλλά απο browser του server ή κα΄ποιου άλλου pc....

το καλώδιο λοιπόν που ερχόταν απο το adsl μοδεμ αντι να παει κατευθειαν στον server το έριξα σε ενα μικρό switch και απο το switch δινω στον server και στο dvr...

Απο τότε λοιπόν ο server ΔΕΝ παίρνει ip και μου λέει ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ Δίκτυο και οι άλλες συσκευες σταμάτησαν να βλέπουν δίκτυο...

Reboot, ξανα reboot, reset, ξανά reset τίποτα, τώρα δεν παιζουν όυτε οπως έπαιζαν πριν...

αν μπορει κάποιος φίλος να μου δώσει τα φώτα του...

Ευχαριστώ πολύ

http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

O server τι λειτουργικο εχει, και τι δουλεια κανει; DC ειναι; Dhcp ποιος μοιραζε το modem ή ο server;

Δοκιμασες να βαλεις μονο εναν υπολογιστη πανω στο modem να δει αν παιρνει ip;

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Δοκιμασε αυτο που λεει ο manolog3 να δεις να δινει dhcp το adsl router σου.

Γενικα εχεις δωσει static ip στις συσκευες που εχεις στο σπιτι;

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Να υποθέσω ότι τα καλώδια είναι σωστά? ;););)

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

• 1 year later...
να κανω και εγω την ερωτηση μου ...εχω το tomson tg 782 ως ρουτερ που συνδεετε στην γραμμη και σαν δευτερο το tg 585 tomson παλι .τα συνδεω με utp και ετσι στελνω πανω στον τριτο μιας και ειμαι εγω στον πρωτο οροφο .εχω ομως προβληματα με το ασυρματο ...και γενικα πεφτει πολυ η ταχυτητα σε ολους .. το δευτερο το 585 το εχω ρυθμιση ως bridge εχω διαπίστωση ...oti για να μπω σε καποιο ρουτερ χρησιμοποιώ το 192.168.1.254 ...αλλα επειδη και τα δυο εχουν τον ιδιο αριθμο μπερδευωνται μαλλον και μια μπενω στο ενα μια στο αλλο ανάλογα ποιο κανω επανεκκίνηση ...μπορω να κανω κατι να μην εχω προβλήματα ,γιατι νομίζω οτι απο αυτο το προβλημα εχω μειωμένες ταχύτητες στο νετ ...
:ninja: