Jump to content

Επιλογή LG G2 ή Xiaomi Mi3? Help!

sillya
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όπως καταλάβατε και από τον τίτλο του θέματος είμαι στην θέση να επιλέξω ανάμεσα σε αυτά τα δύο κινητά!Τι μου προτείνεται και γιατί;

"Δώστε τα φώτα σας!!!"

*Αν έχετε να προτείνεται και κάτι άλλο σε αυτά τα χρηματικά πλαίσια δεκτό! :)

ανάλογα τι χρειάζεται ακριβός...........

για αρχη τα αρνητικά και των δυο............

και τα δυο έχουν πάνω κατο 10 gb ελεύθερου χώρου (16 gb έκδοση)

τώρα τα θετικά του mi3 σε σχέση με το g3

1. καλυτερη ποιότητα υλικού (μέτριο πλαστικό vs μαγνήσιο υψηλής ποιότητας)

2. καλυτερη τιμή 200 ευρω vs 310 ευρω

3. λίγο καλυτερη οθονη

4. καλύτερο touch panel (πιανει και με γάντια)

5. λίγο καλυτερη camera

6. λίγο καλυτερη μπαταρια (λόγο λογισμικού)

7. έχει MIUI πάνω του

8. εχει καλύτερο ήχο (και στα ακουστικά και στα ηχεία)

9. υπαρχει εκδοση με 64 gb με ελάχιστα χρήματα ποιο πάνω

τα θετικά του G2 ενάντια στο mi3

1. καλύτερες διαστάσεις

2. έχει εγγύηση Ελλάδα (η έκδοση με τα 10 gb η έκδοση μετά 32 δεν έχει)

3. έχει 4G

4. η διάταξη κουμπιών πίσω είναι εξαιρετικά βολική

Xiaomi M3 16 gb 205 ευρω

Xiaomi M3 64 gb 275 ευρω

LG G2 16 gb 305 ευρω

LG G2 32 GB 360 ευρω

Edited by egodemis

Eχουν 100 ευρω διαφορα... το Mi3 16αρι κανει 210 και το 32αρι 275! ενω το G2 16αρι κανει 305 και το 32αρι 365! εγω παντως θα επιλεγα το Mi3 γιατι και λιγοτερα λεφτα θα δωσεις και γιατι ειναι καλυτερο σε θεμα επιδοσεων,λειτουργικου,updates και αυτονομιας... και το 32αρι mi3 ειναι φθηνοτερο απο το 16αρι G2... το μονο καλυτερο που εχει το G2 ειναι η οθονη του! οχι οτι του mi3 δεν ειναι καλη! μια χαρα ειναι κ αυτη! Eπισης στα χρηματα αυτα υπαρχει και το Oneplus One (280 ευρω το 16αρι) το οποιο ειναι καλυτερο απο το G2 και το Mi3

Eχουν 100 ευρω διαφορα... το Mi3 16αρι κανει 210 και το 32αρι 275! ενω το G2 16αρι κανει 305 και το 32αρι 365! εγω παντως θα επιλεγα το Mi3 γιατι και λιγοτερα λεφτα θα δωσεις και γιατι ειναι καλυτερο σε θεμα επιδοσεων,λειτουργικου,updates και αυτονομιας... και το 32αρι mi3 ειναι φθηνοτερο απο το 16αρι G2... το μονο καλυτερο που εχει το G2 ειναι η οθονη του! οχι οτι του mi3 δεν ειναι καλη! μια χαρα ειναι κ αυτη! Eπισης στα χρηματα αυτα υπαρχει και το Oneplus One (280 ευρω το 16αρι) το οποιο ειναι καλυτερο απο το G2 και το Mi3

μια διορθοση μονο, δεν υπαρχει 32 gb mi3 μόνο 16 και 64 το πρώτο κοστίζει 205 ευρώ το δεύτερο κάπου στα 270

Το έχω δει το Οneplus one, από specs μου φαίνεται εντυπωσιακό! Αλλά δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου συζητήσεις γύρω από αυτό το κινητό..Δηλαδή τι ψάρια πιάνει στην πράξη!

μια διορθοση μονο, δεν υπαρχει 32 gb mi3 μόνο 16 και 64 το πρώτο κοστίζει 205 ευρώ το δεύτερο κάπου στα 270

Eχεις δικιο... 64 ειναι! οσο για τις τιμες ειναι αναλογως το μαγαζι.. εγω μιλαω για το to2c! παντως επειδη κ εγω θα παρω μεσα στο καλοκαιρι καινουργιο κινητο σε αυτο το ευρος τιμης, εχω καταληξει στο mi3 ή ΟnePlus One... καλο και το G2 αλλα αυτα τα 2 και καλυτερο λογισμικο εχουν κ ειναι κ πιο φθηνα και εχουν κ καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και υψηλοτερο score στα benchmarks(καλυτερη αποδοση γραφικων,επεξεργαστη κτλ κτλ)

----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το έχω δει το Οneplus one, από specs μου φαίνεται εντυπωσιακό! Αλλά δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου συζητήσεις γύρω από αυτό το κινητό..Δηλαδή τι ψάρια πιάνει στην πράξη!

Αξιζει με τα χιλια! αμα σου φτανουν τα 10gb στην πραξη, πας για oneplus one, αμα οχι τοτε πας στο mi3 το 64αρι! :)

Αξιζει με τα χιλια! αμα σου φτανουν τα 10gb στην πραξη, πας για oneplus one, αμα οχι τοτε πας στο mi3 το 64αρι! :)

εχει και το Oneplus 64gb εκδοση!

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

εχει και το Oneplus 64gb εκδοση!

Mιλαμε για ευρος τιμης 200-300 ευρω! αλιως θα μιλουσα και για το 32αρι G2 το οποιο ειναι αρκετα πιο ακριβο οπως το 64αρι oneplus one!

Mi3 ασυζητητή και για μένα. Εγώ έχω το 64άρι για να είμαι χαλαρός σε ΜΒ, αλλά εάν δεν έχεις απαιτήσεις και το 16άρι θα σου φτάσει. Δες στο σχετικό θέμα στο φόρουμ -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5479779#post5479779

Nα συμπληρωσω κ τη καλυτερη λειτουργια του gps του Mi3 ,μιας κ απο οσο -αρκετα- εχω διαβασει εδω, στο Lg προεκυπταν συχνα πυκνα θεματακια..

Nα συμπληρωσω κ τη καλυτερη λειτουργια του gps του Mi3 ,μιας κ απο οσο -αρκετα- εχω διαβασει εδω, στο Lg προεκυπταν συχνα πυκνα θεματακια..

αυτό με το gps είναι θέμα hardware στο g2 αλλα ευτυχώς η lg αλλάζει μητρική χωρίς δεύτερη κουβέντα......

αλλα και πάλι υποστηρίζω την αγορά του mi3