xloupas Δημοσιεύτηκε July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 4, 2014 Παιδια θα χρειαστω την βοηθεια σας για αγορα ταμπλετας να πω οτι πιστευω οτι πλεον ηρθε ο καιρος αφου εχω μεινει αρκετα χρονια με την ''γρια'' archos 101t δεν λεω με εξυπηρετησε καλα ολο αυτο τον καιρο αλλα ηρθε η ωρα να παροπλιστει :p Λοιπον εχω καταληξη σε αυτα εδω Asus MeMO Pad HD 7 ME173X (16GB) Lenovo IdeaTab A3500 7" (8GB) ZTE S8Q 7.85" (4GB) απο οτι καταλαβατε ο προυπολογισμος μου δεν ειναι και πολυ υψηλος μεχρι εκει ειναι τωρα τι θελω απο την ταμπλετα σερφαρισμα,playstore (γιατι το archos δεν εχει),παιχνιδια,ταινιες και απο microsd αλλα και απο usb stick. Περιμενω τις αποψεις σας και την καθοδηγηση σας και αν σε περιπτωση μπορειτε να προτεινετε και καποιο αλλο μεσα στα ορια του προυπολογισμου μου οχι πανω απο 130 ευρω. Σας Ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Δες και το Estar που έχει πολύ καλή οθόνη και με 99 ευρώ νομίζω ότι είναι καλή σαν επιλογή...το είδα στο mediamarkt και αν δεν είχα ήδη tablet, θα το είχα αγοράσει. Το πήρα για έναν γνωστό μου όμως. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. July 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Δες και το Estar που έχει πολύ καλή οθόνη και με 99 ευρώ νομίζω ότι είναι καλή σαν επιλογή...το είδα στο mediamarkt και αν δεν είχα ήδη tablet, θα το είχα αγοράσει. Το πήρα για έναν γνωστό μου όμως. Ευχαριστω φιλε για την απαντηση σου οντως δειχνει αρκετα καλο για τα χρηματα που διαθετω ειδα επισης απο τον συνδεσμο που μου εδωσες και αυτο http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/ESTAR-Zoom-Quad-9%27%27-8GB,99452,480514,1325427.html?langId=-18 με λιγο μεγαλυτερη οθονη και μαλλον θα παω για αυτο το μονο που δεν βρηκα ειναι κανενα βιντεακι να το δω πως ειναι γιατι μαλλον θα κανω ηλεκτρονικη παραγγελια και δεν θα παω να το παρω ο ιδιος Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Το συγκεκριμένο δεν το είδα, είναι το λίγο μεγαλύτερο....;) Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Επειδή είμαι και εγώ στο ίδιο δίλημμα τι προτείνετε μεταξύ Lenovo a 3500 και Asus memo pad HD 7; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. July 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Επειδή είμαι και εγώ στο ίδιο δίλημμα τι προτείνετε μεταξύ Lenovo a 3500 και Asus memo pad HD 7; Καλημερα φιλε εγω ακομα δεν κατεληξα αλλα μαλλον θα παω για το eStar απλα να ξερεις το Asus memo pad HD απο οτι διαβασα δεν εχεισ επιλογη να παιξεις αρχεια βιντεο απο το otg δηλ. να βαλεις otg to usb και να βαλεις επανω στικακι ή εξωτερικο κα να δεις τα αρχεια βιντεο σου μονο μεσω τις microsd Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Δεν με απασχολεί αυτό το θέλω για home χρήση δεν με νοιάζει το otg απλά με νοιάζει να έχει καλή οθόνη (τηρουμένων των αναλογιών βέβαια) και γενικά να είναι αποκρισιμο μην σέρνεται. Για το Lenovo έχω διαβάσει καλά πράγματα όμως θέλω κ άλλες γνώμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Η 7η οθόνη σου φαίνεται ικανοποιητική ως μέγεθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Κανονικά 8αρα ήθελα πήγαινα για το Galaxy tab 8 αλλά το τελευταίο καιρό ανέβηκε στο Θεό η τιμή του και θα συμβιβαστώ με ένα vfm 7αρι καθώς δεν βρίσκω κάποιο αξιόλογο 8αρι στην ελληνική αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Για μένα καθυστέρησε λίγο την αγορά σου από το να πας σε 7αρι γιατί θα σε κουράσει... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. July 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Τελικα εγω μαλλον εχω καταληξη θα παω για το MODECOM FreeTAB 1001 στις 7,85'' απο τα καλα λογια που ακουσα απο τον trainer στο νημα Αγορά tablet, τι να προτιμήσω; Μου φανηκε ενθουσιασμενος απο την αγορα του και απο μερικα βιντεο που το ειδα καλυπτει ολες τις αναγκες. Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Δες και το Estar που έχει πολύ καλή οθόνη και με 99 ευρώ νομίζω ότι είναι καλή σαν επιλογή...το είδα στο mediamarkt και αν δεν είχα ήδη tablet, θα το είχα αγοράσει. Το πήρα για έναν γνωστό μου όμως. ερώτηση,.. μπορεί να αγοραστεί το συγκεκριμένο απο την κίνα πχ η από καποια άλλη χώρα? (θέλει μια φίλη μου της άρεσε εμφανισιακά) και δεν θελουμε να το πάρουμε από εδώ (όχι αλλο φπα στο ελληνικό κράτος - κλέφτες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts