Jump to content

Alias (ABC)

Flamenerve
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eιδα και το 5ο επεισοδιο...

Λαλακας εμεινα και στο τελος του επεισοδιου...τελειως ομως!!!!

Αν έχεις σκοπό να τα δεις όλα έχει να μείνεις πολλές φορές ακόμα λαλάκας :lol:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

• Απαντήσεις 277
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Eιδα και το 5ο επεισοδιο...

Η σειρα αρχιζει και τα σπαει...

Cliffangers αλα Lost(μαλλον το αντιθετο επρεπε να πω)...

Α ρε Abrams...

Αυτη η Κεητ Τζοουνς τι διαολο ειναι ρε παιδια?Εμεινα λαλακας...Κεητ Τζοουν αν θυμαμαι ηταν το ψευτικο ονομα με το οποιο ταξιδεψε η Σιντνευ στο Μαροκο..

Αυτη που βρεθηκε?

Λαλακας εμεινα και στο τελος του επεισοδιου...τελειως ομως!!!!

Welcome to the club...

και όπως είπε και ο lefkal θα μείνεις λαλάκας πάαααρα πολλές φορές ! Επίσης σου λέω ότι θα λατρέψεις τη 2η σεζόν... η τρίτη θα σε ξενίσει αλλα αν έχεις λίγη φαντασία και γερή υπομονή θα τη λατρέψεις και αυτή... η 4η... πολύ Rambaldi (όχι πως οι άλλες έχουν λιγότερο, απλώς σε αυτή γίνεται αισθητός κατα τη γνώμη μου) αλλα λίγο διαφορετική (καλή πάντως) απο τις άλλες καθώς όλο το crew του alias πήγε στο lost...

Εγώ πάντως περιμένω να βγει το dvd της 5ης :p (δυστυχώς δεν έχω δει τπτ απο 5η σεζόν... περιμένω να συνδεθει το dsl να κατεβάσω κανα επισόδειο και να βολευτώ μέχρι να βγει το dvd box;))

Και δυστυχώς η σειρά δεν έχει άλλη σεζόν :(:cry:

Kate Joouns δεν είναι αυτή που είπαν στον will ότι ταξίδευε μαζί με τον αραβωνιαστικό της Sidney όταν άρχισε ο Will να ανακαλύπτει στοιχεία?

Ναι ναι...αυτη ηταν,μονο που ηταν "βαλτη" πρακτορας της SD-6 και ηδη βλεπει τα ραδικια αναποδα...!

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

ναι το ξέρω... καμμένος και εγώ. μόνο την πρώτη σεζόν την έχω δει 5 φορές... αλλα η σειρά έχει τόσες ανατροπές που δε μπορεί. κάποια στοιχεία θα τα ξεχάσεις :p

τί κάποιο στοιχείο :p έχω δει όλα τα επεισόδια μέχρι και το τελευτάιο που έχει παιχτεί και έχω χάσει το μέτρημα για το πόσες φορές κάποιος ήταν καλός και πότε ήταν κακός.

billyvvl δεν μπορέις να φανταστείς τι έχει γίνει μέχρι στιγμής στην 5η season :p

Ααααα με τσακισες!!!

Βαλε κανενα σποιλερ!Δεν ηξερα οτι

η μανα της Σιντνευ ζει.... :(

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Χμμ εμένα πάλι μου αρέσει η 5η σεζόν τα πράγματα προχοράνε κάπως "περίεργα" αλλά λογικό είναι τελειώνει η σειρά οπότε πρέπει να μας λύσουν όσες περισσότερες απορίες μπορούν...

Πςςςς....

Συνεχιζω ακαθεκτος,η σειρα ειναι τρομερη...

Μολις ειδα το 1x17 - Q & A

Γουσταρω προφητειες!!!!

Τελικα η μανα ζει ε?Τρελααααα....!

--Alvar Hanso--

Πςςςς....

Συνεχιζω ακαθεκτος,η σειρα ειναι τρομερη...

Μολις ειδα το 1x17 - Q & A

Γουσταρω προφητειες!!!!

Τελικα η μανα ζει ε?Τρελααααα....!

File, poy eisai akoma. Stin season 2 emfanizetaii mama kai einai OLA TA LEFTA. Klevei tin parastasi kai ektinazei sta ypsi tin season.

Meta tin 3 arixzei i katakorifi ptosi tis seiras. Okoklirothike stin 5 season me 15 epeisodia alla stin 4 stamata den exei noima meta.

Oi 1-2 einai oi kalyteres alla kai i 3 sympathitiki.

"True friends stab you in the front" - O. Wilde :wacko:

τί κάποιο στοιχείο :p έχω δει όλα τα επεισόδια μέχρι και το τελευτάιο που έχει παιχτεί και έχω χάσει το μέτρημα για το πόσες φορές κάποιος ήταν καλός και πότε ήταν κακός.

billyvvl δεν μπορέις να φανταστείς τι έχει γίνει μέχρι στιγμής στην 5η season :p

Μη τολμήσεις να μου πείς ! Είμαι απο το Σεπτέμβριο χωρίς spoiler ! I need my fix !:lol:

Α Amfipolis.... βάλε spoiler tags... δεν είναι κακό...:) [spoiler-] blah blah blah

(χωρίς την παύλα)

Sheik... 1x17 - Q & A... απο τα καλύτερα επισόδεια της πρώτης σεζόν κατά τη γνώμη μου :p

παει και αυτη.............κριμα :(
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Για αυτούς που είδαν τα 2 τελευταία επεισόδια...

μόνο έμενα δεν μου άρεσε το φινάλε η έχασα κάτι σηματνικό στην πλοκή και μου φάνηκε πολύ "flat"; :confused:

πολυ σηριαλ το εκαναν το φιναλε, του στυλ everybody lives happily ever after
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Καλό ήταν μάθαμε τι κάνανε στο τέλος το μόνο που βρήκα υπερβολικό ήταν ο Σλόαν :lol: πολύ υπερβολικό :lol:

• 2 weeks later...

Κοντευω στα μισα της 2ης σαιζον...

Η σειρα ειναι ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ!!!!

Η 2η σαιζον μου φαινεται ΠΟΛΥ ανωτερη απο την πρωτη...

Η Ιρινα,ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ....

--Alvar Hanso--

Χεχε...

Εχει πολλες ανατροπες η σειρα και πραγματικα την Ιρινα δεν μπορω να την ψυχολογησω ουτε μια στιγμη...

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι κανει αυτα που κανει και σε τι αποσκοπει...

Αντε να δουμε...

--Alvar Hanso--

Πολύ εσπευσμένο τέλος (5x17). Tην τέλειωσαν πριν την ώρα της ....και όχι όπως θα έπρεπε. Ψιλοαπογοητευτικό!

Παιδια,μολις ειδα το 2χ12: The Getaway....

Αν εχει καποιος την καλοσυνη και την προθυμια(και προπαντων αν θυμαται) ας μου πει τι ακριβως εγινε με την υποθεση Σλοαν-Εμιλυ γιατι καταμπερδευτηκα τελειως!Δεν καταλαβα χριστο το πως σκηνοθετησε τον θανατο της και τα εκανε ολα αυτα..please!

--Alvar Hanso--

Eίδα μόλις το τέλος της σειράς.

Θα έλεγα ότι είχε περισσότερο συναισθηματική αξία παρά κινηματογραφική, καθότι δεν νομίζω ότι έβαλαν και πολύ φαιά ουσία στο σενάριο και στην εκτέλεση. Για Ραμπάλντι ιδίως, με τόσο hype κατά τη διάρκεια της σειράς, ομολογώ ότι έχουμε δει στις προηγούμενες σεζόν πολύ πιο εμπνευσμένα και εντυπωσιακά φινάλε.

Το κακό έιναι - επαναλαμβάνω - ότι ο JJ δεν είχε πλέον χρόνο να αφιερώσει - στην σειρά που τον ανέδειξε - και απλά ήταν .... διεκπεραιωτικός μέχρι παρεξηγήσεως.... Κρίμα....

Θα μου λείψει το ALIAS... :( :(

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Eίδα μόλις το τέλος της σειράς.

Θα έλεγα ότι είχε περισσότερο συναισθηματική αξία παρά κινηματογραφική, καθότι δεν νομίζω ότι έβαλαν και πολύ φαιά ουσία στο σενάριο και στην εκτέλεση. Για Ραμπάλντι ιδίως, με τόσο hype κατά τη διάρκεια της σειράς, ομολογώ ότι έχουμε δει στις προηγούμενες σεζόν πολύ πιο εμπνευσμένα και εντυπωσιακά φινάλε.

Το κακό έιναι - επαναλαμβάνω - ότι ο JJ δεν είχε πλέον χρόνο να αφιερώσει - στην σειρά που τον ανέδειξε - και απλά ήταν .... διεκπεραιωτικός μέχρι παρεξηγήσεως.... Κρίμα....

Θα μου λείψει το ALIAS... :( :(

Aκριβώς, το "τελείωσαν" στην κυριολεξία. Αν αυτό ήταν η εκπλήρωση της προφητείας, τι να πώ..... Οσοι έχουν δεί όλους τους κύκλους θα καταλάβουν ότι στον προηγούμενο νομίζω κύκλο έγινε άλλη μια προσπάθεια να τελειώσει η σειρά (στη ρώσικη πόλη) κάπου άλλαξαν γνώμη και το συνέχισαν

• 3 weeks later...
Aκριβώς, το "τελείωσαν" στην κυριολεξία. Αν αυτό ήταν η εκπλήρωση της προφητείας, τι να πώ..... Οσοι έχουν δεί όλους τους κύκλους θα καταλάβουν ότι στον προηγούμενο νομίζω κύκλο έγινε άλλη μια προσπάθεια να τελειώσει η σειρά (στη ρώσικη πόλη) κάπου άλλαξαν γνώμη και το συνέχισαν

νομίζω οτι δεν ισχύει αυτό γιατί η σειρά ανανεώθηκε πέρυσι πολύ νωρίς πριν ολοκληρωθει ο 4ος κύκλος και όχι τελευταία στιγμή.

Λοιπόν...

εγώ παρακολουθώ τον 5ο κύκλο... χωρίς να έχω διαβάσει ούτε ένα spoiler...

...ως τώρα όλα καλά. Εμεινά λίγο όταν είδα την Irina αλλα μετά συνειδητοποίησα ότι ήταν λογικό να επιστρέψει μιας και δεν είχε πεθάνει... εκεί όμως που έμεινα πραγματικά ήταν όταν είδα το τέλος του 5x11 - Maternal Instinct...

o Vaughn back from the dead... βέβαια το είχα προβλέψει, αυτή τη σειρά τη ξέρω σαν τη παλάμη μου και έτσι πέφτω πάντα μέσα στις προβλέψεις μου

σε μιαμιση ώρα θα έχω και το 5x12... το οποίο έχει πολύ ωραίο τίτλο... hmmm can't wait.

Ειδα και το φιναλε της 2η σαιζον...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...

Φανταστικη σαιζον,εκτοξευτηκε στα υψη,συγκρινεται με πολυ λιγα πραγματα που εχω δει στην TV...

Και εις ανωτερα....

--Alvar Hanso--