kritikos4 Δημοσιεύτηκε July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 1, 2014 (edited) Εχει κανεις καμμια εμπειρια με δαυτο ??? \Εχει πολυ καλα specs και τιμη εδω το εχω βρει 180 ευρα ενω απο amazon καπου 160 Λεω να παρω ενα tablet για να εχω μαζι μου στις καλοκαιρινες εξορμησεις Σκεφτομουν να παραγγειλω το Onda 975m που πανω κατω το ιδιο ειναι αλλα βαριεμαι να περιμενω τοσο καιρο ασε που κατα πασα πιθανοτητα θα το δωσω για να παρω το mipad οταν βγει... http://www.i-onik.de/sites/default/files/71839_25012_TP9_7-1200QC-Ultra_Zert_DataSheet2.pdf http://www.amazon.de/i-onik-TP9-7-Tablet-PC-Megapixel-dunkelgrau/dp/B00CJ064VI/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1404220327&sr=1-1&keywords=TP9.7-1200QC-Ultra http://www.info-world.gr/pegasus/products01/show00.php?code=70465&pcode=SHOW_PROD70465 Καμμια γνωμη ? Kαμμια εναλλακτικη ??? Edited July 1, 2014 by kritikos4 Παράθεση Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fronimitis Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Προσφορά 119€ http://www.e-shop.gr/ionik-tp97-1200qc-ultra-97-quad-core-12ghz-16gb-wi-fi-bt-android-42-silver-p-PER.902496 Παράθεση www.kithara.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakis85 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Το ειδα και εγω και με ψηνει η τιμη αλλα ψαχνω τα review να βγαλω ακρη αν εχει κανενας εμπειρια ας μας πει Παράθεση Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X .................. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vhanvergitsen Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Το έχω παραγγείλει και εγώ και με περιμένει αλλά περιμένω να ακούσω κάποια σχόλια από κάποιον πού το έπιασε στα χέρια του.ουτε ένας? ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_51 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Παρελαβα κι'εγω αυτο το ταμπλετ απο το e-shop... Δεν βλεπω κανενα ορατο προβλημα προς το παρον εκτος απο το βυσμα που το φορτιζει. Οθονη τελεια, ολα τα λεφτα, wi-fi αψογο με σωστη ταχυτητα και χωρις διακοπες. Η ταχυτητα πραγματι ειναι στο 1GHZ x 4, αλλα επειδη ειναι ρουτ ανεβασα την κατωτερη την πηγα στα 504 απο 120 και παει μια χαρα. Πολυ γρηγορο δεν ειναι αλλα ουτε και αργο ειναι και μαλιστα δεν κολλαει μεχρι τωρα. Τωρα με το ηχειο, αν βαλεις απο πισω το χερι σου σε σχημα οβαλ εκει που ειναι το ηχειο εχεις ηχο κανονικοτατο! Για την μπαταρια δεν μπορω να πω ακομα γιατι πρεπει να αποφορτιστει και επαναφορτιστει μερικες φορες για να αποδωσει στο μαξιμουμ. Εκδοση android 4.2.2 μια χαρα το βλεπω για 120 ευρω. Το βαρος του ειναι 600 γραμμαρια. Παράθεση Μην κανεις ποτε στους αλλους, αυτο που δεν θα ηθελες να σου κανουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qspock Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Παρελαβα κι'εγω αυτο το ταμπλετ απο το e-shop... Δεν βλεπω κανενα ορατο προβλημα προς το παρον εκτος απο το βυσμα που το φορτιζει. Οθονη τελεια, ολα τα λεφτα, wi-fi αψογο με σωστη ταχυτητα και χωρις διακοπες. Η ταχυτητα πραγματι ειναι στο 1GHZ x 4, αλλα επειδη ειναι ρουτ ανεβασα την κατωτερη την πηγα στα 504 απο 120 και παει μια χαρα. Πολυ γρηγορο δεν ειναι αλλα ουτε και αργο ειναι και μαλιστα δεν κολλαει μεχρι τωρα. Τωρα με το ηχειο, αν βαλεις απο πισω το χερι σου σε σχημα οβαλ εκει που ειναι το ηχειο εχεις ηχο κανονικοτατο! Για την μπαταρια δεν μπορω να πω ακομα γιατι πρεπει να αποφορτιστει και επαναφορτιστει μερικες φορες για να αποδωσει στο μαξιμουμ. Εκδοση android 4.2.2 μια χαρα το βλεπω για 120 ευρω. Το βαρος του ειναι 600 γραμμαρια. Συμφωνω απολυτα με τα παραπανω, το εχω κι εγω, μεχρι στιγμης ειναι πολυ αξιοπιστο χωρις κολληματα κτλ. Δε ξερω αν χρειαζεται να το ανεβασω σε ταχυτητα (αληθεια ερχεται rooted?) πως ακριβως το εκανες αυτο? Επισης, θέλω να αγορασω μια θηκη. Αυτη για ipad 1-4 που εχει το crazy sundays κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_51 Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Συμφωνω απολυτα με τα παραπανω, το εχω κι εγω, μεχρι στιγμης ειναι πολυ αξιοπιστο χωρις κολληματα κτλ. Δε ξερω αν χρειαζεται να το ανεβασω σε ταχυτητα (αληθεια ερχεται rooted?) πως ακριβως το εκανες αυτο? Επισης, θέλω να αγορασω μια θηκη. Αυτη για ipad 1-4 που εχει το crazy sundays κανει? Μην πειραξεις την ταχυτητα του γιατι θα κολλαει μετα...ναι ειναι ρουτ το μηχανημα απο την μανα του... Εγω παρηγγειλα αυτην την θηκη απο το e-shop και ειναι στις διαστασεις του, ελπιζω να κανει. http://www.e-shop.gr/g-cube-rotating-protection-case-for-ipad-1-4-a4-gpadr-77bk-black-p-PER.211712 Παράθεση Μην κανεις ποτε στους αλλους, αυτο που δεν θα ηθελες να σου κανουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fronimitis Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 (edited) Λοιπόν, έχω περάσει αρκετό χρόνο μαζί του. Δεν έχουν περάσει πολλά tablet από τα χέρια μου, πάντως ετούτο εδώ μου φαίνεται πολύ καλό για τα λεφτά του. Βασικό θετικό χαρακτηριστικό είναι η οθόνη υψηλής ανάλυσης, που είναι αρκετά φωτεινή και με πολύ καλή γωνία θέασης. Φαίνεται γρήγορο, αν και έχει μικροκολλήματα αν κάνεις πράγματα πολύ γρήγορα και ταυτόχρονα, δεν ξέρω αν το κάνουν όλα τα quad core με 2GB RAM αυτό ή αν θα πήγαινε καλύτερα με μια άλλη ROM (δεν έψαξα ακόμα να δω αν υπάρχει άλλη). Θήκη πήρα από το Jumbo, την πιο φτηνή (υφασμάτινη-ελαστική) με 2.99€ Όμως... μου παρουσίασε προβλήματα που δεν ξέρω αν είναι θέμα hardware ή software. Μια φορά έκανε reset (και αρχικοποίηση) από μόνο του στα καλά καθούμενα, και τώρα έχει κολλήσει και δεν ξεκινάει (βγάζει μόνο το εισαγωγικό λογότυπο και μετά η οθόνη μένει μαύρη με αναμμένο τον οπίσθιο φωτισμό). Δεν θέλω να δοκιμάσω factory reset, θα πάει στο service του e-shop.gr για ελεγχο. Προσθήκη: Τελικά δεν πήγε στο σέρβις γιατί αποφάσισε να ανοίξει πριν το πάω και όλα είναι στην θέση τους. Edited September 3, 2014 by fronimitis Παράθεση www.kithara.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fronimitis Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Υπάρχει κανείς που έβαλε κάποια άλλη (και καλύτερη) ROM από την μαμίσια; Υποψιάζομαι ότι η ROM φταίει που μου κάνει κόλπα το tablet. Το έστειλα στο σέρβις, και γύρισε χωρίς καμιά συνταρακτική αλλαγή συμπεριφοράς (δηλ. πάλι μου έκανε reset και έχασε τις εφαρμογές μου) Παράθεση www.kithara.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charoula_1983 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Υποψιάζομαι ότι η ROM φταίει που μου κάνει κόλπα το tablet. Το έστειλα στο σέρβις, και γύρισε χωρίς καμιά συνταρακτική αλλαγή συμπεριφοράς (δηλ. πάλι μου έκανε reset και έχασε τις εφαρμογές μου) Μια απο τα ίδια και το δικό μου...Αγορά απο e-shop...Επιστροφή στο τμήμα service...από εκεί στην επίσημη αντιπροσωπεία και διαφορά καμία... Όποτε θέλει κολλάει και κάνει μόνο του reset χάνοντας όλες τις εφαρμογές κλπ. Έχω βαρεθεί να τα περνάω ξανά και ξανά! :mad: ...Απο custom rom... βρήκα αυτό, http://www.android-hilfe.de/i-onik-tablets-forum/602559-custom-rom-fuers-i-onik-tp9-7-1200qc-ultra-4.html που οδηγεί εδώ https://mega.co.nz/#!XYhzhbCa!hhMWMZpehyIHDQDQk3F2vjSYyykkHDYoHz__h3ouC04 αλλά καθότι δεν έχω γνώση της γερμανικής διστάζω να προχωρήσω... αν ασχοληθεί κανείς ας ενημερώσει μπας και βγάλουμε άκρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fronimitis Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Θα μπορούσα να δοκιμάσω καμια ROM κι εγώ, αλλά δεν το κάνω γιατί θα χαθεί η εγγύηση. (φαντάσου κιόλας να μην πετύχει το flash και η συσκευή να γίνει brick) Σε επικοινωνία μου με το e-shop, όπου εξέφρασα την αγανάκτησή μου με email, μου απάντησαν το παρακάτω: (Πιστεύω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να κοινοποιήσω) Η αντ/ση ή επιστροφή χρημάτων παρέχετε εντός DOA7, εφόσον παρέλθει το διάστημα αυτό, την εγγύηση την αναλαμβάνει η αντ/πεια. Μπορείτε να μας παραδώσετε ξανά το ελαττωματικό προϊόν, και εφόσον το αποστείλουμε ξανά να αιτηθούμε πιστωτικό ή αντ/ση. Στο διάστημα αυτό μπορούμε να σας παρέχουμε προσωρινή αντ/ση ως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία κάλυψης. Οπότε, το πακετάρω και το παραδίδω... Παράθεση www.kithara.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fronimitis Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Το παρέδωσα και πήρα τα λεφτά μου πίσω. Στεναχωριέμαι βέβαια, γιατί δεν βρίσκω πουθενά άλλο tablet με παρόμοια χαρακτηριστικά και με παρόμοια τιμή. Αλλά, ας περιμένω λίγους μήνες ακόμα... οι τιμές πέφτουν συνεχώς. Παράθεση www.kithara.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_51 Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Παιδια εχω το I.ONIK 9,7 ουλτρα και μου εχει μπρικάρει...θα μπορουσε καποιος να μου δωσει καποια λυση? Χρησιμοποιησα το Phoenix Suit για να κανω αναβάθμιση και εκανα λαθος στην επιλογη...εβαλα να κανει φορματ πρωτα και μετα αναβαθμιση και την πατησα...:( τωρα ανοιγει μεν, αλλα δεν δειχνει τιποτα...:( Παράθεση Μην κανεις ποτε στους αλλους, αυτο που δεν θα ηθελες να σου κανουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qspock Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Παιδια εχω το I.ONIK 9,7 ουλτρα και μου εχει μπρικάρει...θα μπορουσε καποιος να μου δωσει καποια λυση? Χρησιμοποιησα το Phoenix Suit για να κανω αναβάθμιση και εκανα λαθος στην επιλογη...εβαλα να κανει φορματ πρωτα και μετα αναβαθμιση και την πατησα...:( τωρα ανοιγει μεν, αλλα δεν δειχνει τιποτα...:( Τελικα το ξεμπρικαρισες? Εκανες αναβαθμιση? Υπαρχει γενικα κανενας που του εβαλε την πειραγμενη εκδοση της γερμανικης σελιδας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qspock Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Aν εχει κανεις ακομα αυτο το tablet, εστω και brick-αρισμενο, ενδιαφερομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts