Jump to content

Leagoo Lead 1

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρυθμίσεις --> Σχετικά με το τηλέφωνο --> Ασύρματη ενημέρωση.
Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

• Απαντήσεις 806
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

xposed framework + gravitybox.Είσαι όμως root; ποια ρομ έχεις πάνω; Γιατί δε γίνεται να δουλεύει σε μένα και να μη δουλεύει σε εσάς.Προσωπικά το κινητό το έχω πουλήσει ήδη αλλά την εφαρμογή την είχα δοκιμάσει και δούλευε

Δεν εχω ιδεα αν ειμαι root κ ουτε πως μπορω να το μαθω... :O:O Ειμαι ασχετη εντελως...:O:O Θα με βοηθησεις??:O:cry::(:(

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επίσης σε επικοινωνία που ειχα με τημ Leaggo για το Θέμα της μπαταρίας μου ζητησαν να του πω ποιο τηλέφωνο εχω με βαση 2 φωτογραφίες απο την περιοχή της μπροστινής κάμερας

[ATTACH]55242[/ATTACH]

[ATTACH]55243[/ATTACH]

Το δικό μου ειναι ιδιο με την δευτερη φωτογραφία και εγκατεστησα την 105.

Δεν εχω ιδεα αν ειμαι root κ ουτε πως μπορω να το μαθω... :O:O Ειμαι ασχετη εντελως...:O:O Θα με βοηθησεις??:O:cry::(:(

ως αρχαρια που εισαι θα σε συμβουλευα να μην κανεις ρουτ,απλως με το ρουτ αποκτας δικαιωματα διαχειριστη στο τηλ.και μπορεις να σβηνεις εφαρμογες η οποιες ειναι αρχικα εγκατεστημενες στο τηλεφωνο και αλλα πολλα,πες μου ομως ποιο ειναι το προβλημα που εχεις για να σε βοηθησουμε.

Δεν εχω ιδεα αν ειμαι root κ ουτε πως μπορω να το μαθω... :O Ειμαι ασχετη εντελως...:O:O Θα με βοηθησεις??:cry::(:(

Δεν χρειάζεται να το πειράξεις εφ'όσον εγκατέστησες την επίσημη.

Όπως λέει και ο bill, εάν χρειαασθείς οτιδήποτε θα σε βοηθήσουν τα μέλη .... :)

ως αρχαρια που εισαι θα σε συμβουλευα να μην κανεις ρουτ,απλως με το ρουτ αποκτας δικαιωματα διαχειριστη στο τηλ.και μπορεις να σβηνεις εφαρμογες η οποιες ειναι αρχικα εγκατεστημενες στο τηλεφωνο και αλλα πολλα,πες μου ομως ποιο ειναι το προβλημα που εχεις για να σε βοηθησουμε.

Δεν εχει ολοκληρωθει η εγκατασταση ακομα. Να την διακοψω;;

Δεν εχει ολοκληρωθει η εγκατασταση ακομα. Να την διακοψω;;

ΟΧΙ !!! ...

ΟΧΙ !!! ...

OK,ok...:lol::lol:

Εχω θεματακι με την μπαταρια.. Μετα απο 40% σε 2 λεπτα κλεινει χωρις να το πειραζω..:worry::worry:

OK,ok...:lol::lol:

Εχω θεματακι με την μπαταρια.. Μετα απο 40% σε 2 λεπτα κλεινει χωρις να το πειραζω..:worry::worry:

το διορθωνει η αναβαθμιση που εκανες αυτο

το διορθωνει η αναβαθμιση που εκανες αυτο

Τελεια!Τι να κανω τελικα για να ειναι μονιμα φωτισμενα τα κατω κουμπια οταν ειναι ανοιχτη η οθονη?

Για εγυκλοπαιδική και μονο χρηση περαν της διαφορας που φαινεται στην φωτογραφίες, οταν τελειώσει το update σε παρακαλώ κλεισε το τηλφωνο κοιτα τη γραφει κάτω απο τη καρτα Sim Α0 ΄η Α2

Για εγυκλοπαιδική και μονο χρηση περαν της διαφορας που φαινεται στην φωτογραφίες, οταν τελειώσει το update σε παρακαλώ κλεισε το τηλφωνο κοιτα τη γραφει κάτω απο τη καρτα Sim Α0 ΄η Α2

Ενταξει...:)

Τελεια!Τι να κανω τελικα για να ειναι μονιμα φωτισμενα τα κατω κουμπια οταν ειναι ανοιχτη η οθονη?

πρεπει να εισαι ρουτ για να το κανεις αυτο,εγω σε προειδοποιησα,ειναι δικια σου ευθυνη αν κανεις ρουτ και μετα μπρικαρει το τηλ.σου

πρεπει να εισαι ρουτ για να το κανεις αυτο,εγω σε προειδοποιησα,ειναι δικια σου ευθυνη αν κανεις ρουτ και μετα μπρικαρει το τηλ.σου

Τι σημαινει "μπρικαρει";; (ειμαι ασχετη στο ειπα):(

Τι σημαινει "μπρικαρει";; (ειμαι ασχετη στο ειπα):(

Καλυτερα να μην το παθεις

μονο για να το μάθεις:

http://en.wikipedia.org/wiki/Brick_%28electronics%29

The word "brick", when used in reference to consumer electronics, describes an electronic device such as a smart phone, game console, router, or tablet computer that, due to a serious misconfiguration, corrupted firmware, or a hardware problem, can no longer function, hence, is as useful as a "brick".

Καλυτερα να μην το παθεις

μονο για να το μάθεις:

http://en.wikipedia.org/wiki/Brick_%28electronics%29

The word "brick", when used in reference to consumer electronics, describes an electronic device such as a smart phone, game console, router, or tablet computer that, due to a serious misconfiguration, corrupted firmware, or a hardware problem, can no longer function, hence, is as useful as a "brick".

Οκ,τωρα με τρομαξες. Να την διακοψω?

Γιατι να εχω τετοιο προβλημα?

τι να διακοψεις???την αναβαθμιση??ακομα δεν εγινε???

Ειναι αργο το δικτυο μου... Ειναι στο 96%.. Ας μου πει καποιος που να ξερει σιγουρα. Τι να κανω?

Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά αν δρν υπάρχει καποιος ιδιαιτερος λογος μην το κάνεις root

εγω δεν το εχω ροοτάρει

Να ξερεις σε αυτες τις διαδικασίες firmeare update , root κλπ για διαφορους λογους(πχ προβλημα μπαταρίας, διακοπή επικοινωνίας λογω ελατωμστικου καλωδιίου η προβλημα στο PC) παντα υπάρχει κινδυνος η διαδικασία να διακοπεί στην μεση και το τηλεφωνο μπορεί να μην ξαναξεκινησει!!

Μην το κάνεις, δοκίμασα να το κάνω εγώ με εφαρμογή που είπε κάποιο μέλος και το αποτέλεσμα ήταν να τρώει την μπαταρία και να μην κλείνει η οθόνη με το κλείσιμο της θήκης ...

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ειναι αργο το δικτυο μου... Ειναι στο 96%.. Ας μου πει καποιος που να ξερει σιγουρα. Τι να κανω?

Είπαμε, μην το πειράξεις μέχρι να τελειώσει η αναβάθμηση.

Τωρα ειδα αυτο που εγραψες.

Νομιζω δεν υπαρχει προβλημα Στην διαδικασία update Μεσω wifi πρωτα ολοκληρωνετε το download και μετα ξεκιμ=ναει η διαδικασία Update

Παρολα αυτά μην διακοπτεις την διαδικασία

Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά αν δρν υπάρχει καποιος ιδιαιτερος λογος μην το κάνεις root

εγω δεν το εχω ροοτάρει

Να ξερεις σε αυτες τις διαδικασίες firmeare update , root κλπ για διαφορους λογους(πχ προβλημα μπαταρίας, διακοπή επικοινωνίας λογω ελατωμστικου καλωδιίου η προβλημα στο PC) παντα υπάρχει κινδυνος η διαδικασία να διακοπεί στην μεση και το τηλεφωνο μπορεί να μην ξαναξεκινησει!!

Εκανα παυση στο 96% για να μου πειτε σιγουρα... Την ακυρωνω ή την ολοκληρωνω?

Εκανα παυση στο 96% για να μου πειτε σιγουρα... Την ακυρωνω ή την ολοκληρωνω?

συνεχισε και μην φοβασαι

ακομα εισαι σε διαδικασία download

Μολις ολοκληρωθει θα σου ζητησει να κανεις update

συνεχισε και μην φοβασαι

ακομα εισαι σε διαδικασία download

Μολις ολοκληρωθει θα σου ζητησει να κανεις update

Τωρα μου ζηταει να κανω ενημερωση. Κανω ή οχι;;

Κάνε, η αναβάθμηση δεν έχει καμμία σχέση με το root ....