evansarmor Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Ρυθμίσεις --> Σχετικά με το τηλέφωνο --> Ασύρματη ενημέρωση. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Provocateur1989 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Ρυθμίσεις --> Σχετικά με το τηλέφωνο --> Ασύρματη ενημέρωση. Σας ευχαριστω παρα πολυ, αντε να δουμε, οταν ερθει :D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 xposed framework + gravitybox.Είσαι όμως root; ποια ρομ έχεις πάνω; Γιατί δε γίνεται να δουλεύει σε μένα και να μη δουλεύει σε εσάς.Προσωπικά το κινητό το έχω πουλήσει ήδη αλλά την εφαρμογή την είχα δοκιμάσει και δούλευε Δεν εχω ιδεα αν ειμαι root κ ουτε πως μπορω να το μαθω... :O:O Ειμαι ασχετη εντελως...:O:O Θα με βοηθησεις??:O:cry::(:( ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης σε επικοινωνία που ειχα με τημ Leaggo για το Θέμα της μπαταρίας μου ζητησαν να του πω ποιο τηλέφωνο εχω με βαση 2 φωτογραφίες απο την περιοχή της μπροστινής κάμερας [ATTACH]55242[/ATTACH] [ATTACH]55243[/ATTACH] Το δικό μου ειναι ιδιο με την δευτερη φωτογραφία και εγκατεστησα την 105. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Δεν εχω ιδεα αν ειμαι root κ ουτε πως μπορω να το μαθω... :O:O Ειμαι ασχετη εντελως...:O:O Θα με βοηθησεις??:O:cry::(:( ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το δικό μου ειναι ιδιο με την δευτερη φωτογραφία και εγκατεστησα την 105. ως αρχαρια που εισαι θα σε συμβουλευα να μην κανεις ρουτ,απλως με το ρουτ αποκτας δικαιωματα διαχειριστη στο τηλ.και μπορεις να σβηνεις εφαρμογες η οποιες ειναι αρχικα εγκατεστημενες στο τηλεφωνο και αλλα πολλα,πες μου ομως ποιο ειναι το προβλημα που εχεις για να σε βοηθησουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Δεν εχω ιδεα αν ειμαι root κ ουτε πως μπορω να το μαθω... :O Ειμαι ασχετη εντελως...:O:O Θα με βοηθησεις??:cry::(:( ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το δικό μου ειναι ιδιο με την δευτερη φωτογραφία και εγκατεστησα την 105. Δεν χρειάζεται να το πειράξεις εφ'όσον εγκατέστησες την επίσημη. Όπως λέει και ο bill, εάν χρειαασθείς οτιδήποτε θα σε βοηθήσουν τα μέλη .... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 ως αρχαρια που εισαι θα σε συμβουλευα να μην κανεις ρουτ,απλως με το ρουτ αποκτας δικαιωματα διαχειριστη στο τηλ.και μπορεις να σβηνεις εφαρμογες η οποιες ειναι αρχικα εγκατεστημενες στο τηλεφωνο και αλλα πολλα,πες μου ομως ποιο ειναι το προβλημα που εχεις για να σε βοηθησουμε. Δεν εχει ολοκληρωθει η εγκατασταση ακομα. Να την διακοψω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Δεν εχει ολοκληρωθει η εγκατασταση ακομα. Να την διακοψω;; ΟΧΙ !!! ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 ΟΧΙ !!! ... OK,ok...:lol::lol: Εχω θεματακι με την μπαταρια.. Μετα απο 40% σε 2 λεπτα κλεινει χωρις να το πειραζω..:worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 OK,ok...:lol::lol: Εχω θεματακι με την μπαταρια.. Μετα απο 40% σε 2 λεπτα κλεινει χωρις να το πειραζω..:worry::worry: το διορθωνει η αναβαθμιση που εκανες αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 το διορθωνει η αναβαθμιση που εκανες αυτο Τελεια!Τι να κανω τελικα για να ειναι μονιμα φωτισμενα τα κατω κουμπια οταν ειναι ανοιχτη η οθονη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akapsali Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Το δικό μου ειναι ιδιο με την δευτερη φωτογραφία και εγκατεστησα την 105. Για εγυκλοπαιδική και μονο χρηση περαν της διαφορας που φαινεται στην φωτογραφίες, οταν τελειώσει το update σε παρακαλώ κλεισε το τηλφωνο κοιτα τη γραφει κάτω απο τη καρτα Sim Α0 ΄η Α2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Για εγυκλοπαιδική και μονο χρηση περαν της διαφορας που φαινεται στην φωτογραφίες, οταν τελειώσει το update σε παρακαλώ κλεισε το τηλφωνο κοιτα τη γραφει κάτω απο τη καρτα Sim Α0 ΄η Α2 Ενταξει...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Τελεια!Τι να κανω τελικα για να ειναι μονιμα φωτισμενα τα κατω κουμπια οταν ειναι ανοιχτη η οθονη? πρεπει να εισαι ρουτ για να το κανεις αυτο,εγω σε προειδοποιησα,ειναι δικια σου ευθυνη αν κανεις ρουτ και μετα μπρικαρει το τηλ.σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 πρεπει να εισαι ρουτ για να το κανεις αυτο,εγω σε προειδοποιησα,ειναι δικια σου ευθυνη αν κανεις ρουτ και μετα μπρικαρει το τηλ.σου Τι σημαινει "μπρικαρει";; (ειμαι ασχετη στο ειπα):( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akapsali Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Τι σημαινει "μπρικαρει";; (ειμαι ασχετη στο ειπα):( Καλυτερα να μην το παθεις μονο για να το μάθεις: http://en.wikipedia.org/wiki/Brick_%28electronics%29 The word "brick", when used in reference to consumer electronics, describes an electronic device such as a smart phone, game console, router, or tablet computer that, due to a serious misconfiguration, corrupted firmware, or a hardware problem, can no longer function, hence, is as useful as a "brick". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Καλυτερα να μην το παθεις μονο για να το μάθεις: http://en.wikipedia.org/wiki/Brick_%28electronics%29 The word "brick", when used in reference to consumer electronics, describes an electronic device such as a smart phone, game console, router, or tablet computer that, due to a serious misconfiguration, corrupted firmware, or a hardware problem, can no longer function, hence, is as useful as a "brick". Οκ,τωρα με τρομαξες. Να την διακοψω? Γιατι να εχω τετοιο προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Οκ,τωρα με τρομαξες. Να την διακοψω? Γιατι να εχω τετοιο προβλημα? τι να διακοψεις???την αναβαθμιση??ακομα δεν εγινε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 τι να διακοψεις???την αναβαθμιση??ακομα δεν εγινε??? Ειναι αργο το δικτυο μου... Ειναι στο 96%.. Ας μου πει καποιος που να ξερει σιγουρα. Τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akapsali Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά αν δρν υπάρχει καποιος ιδιαιτερος λογος μην το κάνεις root εγω δεν το εχω ροοτάρει Να ξερεις σε αυτες τις διαδικασίες firmeare update , root κλπ για διαφορους λογους(πχ προβλημα μπαταρίας, διακοπή επικοινωνίας λογω ελατωμστικου καλωδιίου η προβλημα στο PC) παντα υπάρχει κινδυνος η διαδικασία να διακοπεί στην μεση και το τηλεφωνο μπορεί να μην ξαναξεκινησει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Τελεια!Τι να κανω τελικα για να ειναι μονιμα φωτισμενα τα κατω κουμπια οταν ειναι ανοιχτη η οθονη? Μην το κάνεις, δοκίμασα να το κάνω εγώ με εφαρμογή που είπε κάποιο μέλος και το αποτέλεσμα ήταν να τρώει την μπαταρία και να μην κλείνει η οθόνη με το κλείσιμο της θήκης ... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ειναι αργο το δικτυο μου... Ειναι στο 96%.. Ας μου πει καποιος που να ξερει σιγουρα. Τι να κανω? Είπαμε, μην το πειράξεις μέχρι να τελειώσει η αναβάθμηση. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akapsali Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Ειναι αργο το δικτυο μου... Ειναι στο 96%.. Ας μου πει καποιος που να ξερει σιγουρα. Τι να κανω? Τωρα ειδα αυτο που εγραψες. Νομιζω δεν υπαρχει προβλημα Στην διαδικασία update Μεσω wifi πρωτα ολοκληρωνετε το download και μετα ξεκιμ=ναει η διαδικασία Update Παρολα αυτά μην διακοπτεις την διαδικασία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά αν δρν υπάρχει καποιος ιδιαιτερος λογος μην το κάνεις root εγω δεν το εχω ροοτάρει Να ξερεις σε αυτες τις διαδικασίες firmeare update , root κλπ για διαφορους λογους(πχ προβλημα μπαταρίας, διακοπή επικοινωνίας λογω ελατωμστικου καλωδιίου η προβλημα στο PC) παντα υπάρχει κινδυνος η διαδικασία να διακοπεί στην μεση και το τηλεφωνο μπορεί να μην ξαναξεκινησει!! Εκανα παυση στο 96% για να μου πειτε σιγουρα... Την ακυρωνω ή την ολοκληρωνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akapsali Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Εκανα παυση στο 96% για να μου πειτε σιγουρα... Την ακυρωνω ή την ολοκληρωνω? συνεχισε και μην φοβασαι ακομα εισαι σε διαδικασία download Μολις ολοκληρωθει θα σου ζητησει να κανεις update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_t Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 συνεχισε και μην φοβασαι ακομα εισαι σε διαδικασία download Μολις ολοκληρωθει θα σου ζητησει να κανεις update Τωρα μου ζηταει να κανω ενημερωση. Κανω ή οχι;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Κάνε, η αναβάθμηση δεν έχει καμμία σχέση με το root .... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts