chalk Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 το δικό μου μέσω ΝL σήμερα εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο, οπότε Δευτέρα ή Τρίτη θα είναι στα χέρια μου Των Αεκτζιδων τα εχουν βαλει μαζι μάλλον :D. Στην ιδια κατασταση και το δικο μου. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crueljay Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 @evans. για την μπαταρία είναι νωρίς να βγάλω συμπέρασμα, κατά τα άλλα γρήγορο, ωραία οθόνη και έπαθα πλάκα με την ποιότητα του βίντεο που τραβάει..βλέποντάς το σε υπολογιστή, καλή και η εμπρός κάμερα και παρόλο που είναι 5,5 ίντσες, δουλεύεται άνετα με ένα χέρι, είναι λεπτό και όμορφο.(ιδίως το μεταλλικό που έχει στα πλάγια). Το value for money θα φανεί με τον χρόνο, αλλά άν ξαναβγεί σε προσφορά παρόμοια με αυτήν που το πήραμε, το προτείνω με κλειστά μάτια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 @evans. για την μπαταρία είναι νωρίς να βγάλω συμπέρασμα, κατά τα άλλα γρήγορο, ωραία οθόνη και έπαθα πλάκα με την ποιότητα του βίντεο που τραβάει..βλέποντάς το σε υπολογιστή, καλή και η εμπρός κάμερα και παρόλο που είναι 5,5 ίντσες, δουλεύεται άνετα με ένα χέρι, είναι λεπτό και όμορφο.(ιδίως το μεταλλικό που έχει στα πλάγια). Το value for money θα φανεί με τον χρόνο, αλλά άν ξαναβγεί σε προσφορά παρόμοια με αυτήν που το πήραμε, το προτείνω με κλειστά μάτια. Το έβγαλε γιά λίγο το DX με 69 δολλάρια αλλά δεν το πρόλαβα .... :( Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 @evans. για την μπαταρία είναι νωρίς να βγάλω συμπέρασμα, κατά τα άλλα γρήγορο, ωραία οθόνη και έπαθα πλάκα με την ποιότητα του βίντεο που τραβάει..βλέποντάς το σε υπολογιστή, καλή και η εμπρός κάμερα και παρόλο που είναι 5,5 ίντσες, δουλεύεται άνετα με ένα χέρι, είναι λεπτό και όμορφο.(ιδίως το μεταλλικό που έχει στα πλάγια). Το value for money θα φανεί με τον χρόνο, αλλά άν ξαναβγεί σε προσφορά παρόμοια με αυτήν που το πήραμε, το προτείνω με κλειστά μάτια. αν θελεις βγαλε καμια ασχετη φωτο και ποσταρε την,τωρα που ειναι και βραδυ να δουμε... αν δεν σου κανει κοπο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ciufudement Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Εχω παρει αυτο το τηλ.το λεγοο λεαδ 1 κ ειναι οκ, αλλα ακουγεται σιγα, θα ηθελα να ξερω αν εχει κ αλλος αυτο το προβλημα! Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Εχω παρει αυτο το τηλ.το λεγοο λεαδ 1 κ ειναι οκ, αλλα ακουγεται σιγα, θα ηθελα να ξερω αν εχει κ αλλος αυτο το προβλημα! Ευχαριστω! Φίλε μου, σου απάντησα χτες, όπως και σε ρώτησα κάποια πράγματα, δες τα ποστ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosmos Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Σήμερα το πρωί έπιασε Ελλάδα. Ελπίζω ως τέλος της ερχομένης να έρθει Β Ελλάδα Αλεξανρούπολη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crueljay Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Δοκίμασε κανείς το OTG? Σε μένα αναγνωρίζει το φλασάκι, αλλά δεν φαίνονται τα αρχεία που έχει μέσα. Μήπως θέλει root για να δουλέψει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galaxy_singer Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 παιδια !!! ειμαι στο τσακ να το παρω... αυτο ομως με την μπαταρια ειναι πολυ χοντρο προβλημα? κραταει τουλαχιστον ή απλα η ενδειξη τον ...παιχνιδιζει? τωρα το εχει 87,44ευρω στο geek και λεει πως ειναι και deal και τελειωνει σε 2-3 ωρες... αλλα γιατι το μαυρο ειναι πιο φτηνο ??? ουφ αυτα. ας φωτισει καποιος.. αξιζει ? θηκες καλες εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 παιδια !!! ειμαι στο τσακ να το παρω... αυτο ομως με την μπαταρια ειναι πολυ χοντρο προβλημα? κραταει τουλαχιστον ή απλα η ενδειξη τον ...παιχνιδιζει? τωρα το εχει 87,44ευρω στο geek και λεει πως ειναι και deal και τελειωνει σε 2-3 ωρες... αλλα γιατι το μαυρο ειναι πιο φτηνο ??? ουφ αυτα. ας φωτισει καποιος.. αξιζει ? θηκες καλες εχει? Δεν ξέρουμε εάν υπάρχει το πρόβλημα, άσε να τα παραλάβουμε και βλέπουμε .... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Britzolas Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Μόλις μου το έφερε ο ταχυδρόμος στη δουλειά. Παραγγελία 11/11, αποστολή 12/11 με NL post. Εντυπώσεις το βράδυ μετά τις 9 που θα γυρίσω σπίτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akapsali Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Εμένα μου ηρθε το σαμάρι γρηγοροτερα απο το γομάρι Ειχα παραγγειλει την ιδια μερα 11/11 απο το Pandawill επειδή ειχα ενα κουπονι Flipcase , screen protector, backcase τα παρέλαβα σήμερα Εκ πρωτης οψης φαινονται καλά και αυτό που παρατηρησα μάλλον πρεπειι να βγάλεις το πισω καπακι και καπακι πλεον ειναι η πλατη του Flipcase Αναμένω το γομαρι................. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Αρα εσας που σας τα στειλανε με nl post ηρθαν γρηγοροτερα, το δικο μου με sg post ειναι ακομα dispatced to overseas απο 19/11. Παρατηρησε κανεις προβλημα με την μπαταρια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akapsali Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Αρα εσας που σας τα στειλανε με nl post ηρθαν γρηγοροτερα, το δικο μου με sg post ειναι ακομα dispatced to overseas απο 19/11. Παρατηρησε κανεις προβλημα με την μπαταρια??? Και εμενα dispatced to overseas απο 19/11 με SG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Britzolas Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Το κινητό τσακίζει κόκαλα (για την τιμή). Πανέμορφο, λεπτό, οθόνη φοβερή, σήμα καμπάνα, wi-fi καμπάνα. Κλήσεις άριστες. Ήθελα να ακούω λίγο πιο δυνατά το συνομιλητή αλλά αυτό διορθώνεται (μάλλον) με το uncle μόλις ρουταριστεί. Η έκδοση είναι η Α0 και firmware έχει το V0.5.5.1_S0919. Αυτά για τώρα, τα υπόλοιπα μόλις ξαναγυρίσω το βράδυ. Α ναι: Παραγγείλετε όλοι θήκες, οι γωνίες του είναι έντονες και με μία απροσεξία μπορεί να τις "κουρέψετε"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Το κινητό τσακίζει κόκαλα (για την τιμή). Πανέμορφο, λεπτό, οθόνη φοβερή, σήμα καμπάνα, wi-fi καμπάνα. Κλήσεις άριστες. Ήθελα να ακούω λίγο πιο δυνατά το συνομιλητή αλλά αυτό διορθώνεται (μάλλον) με το uncle μόλις ρουταριστεί. Η έκδοση είναι η Α0 και firmware έχει το V0.5.5.1_S0919. Αυτά για τώρα, τα υπόλοιπα μόλις ξαναγυρίσω το βράδυ. Α ναι: Παραγγείλετε όλοι θήκες, οι γωνίες του είναι έντονες και με μία απροσεξία μπορεί να τις "κουρέψετε"... Οπως τα λεει ο Μπριζολας. Πολυ πετυχημενη αγορα με μονο - την μικρη ενταση του ακουστικου που θα βρεθει σιγουρα. Αντε να ερθει και στους υπολοιπους. Πολυ καλη οθονη αριστη αποκριση ωραιο ηχειο πολυ καλες καμερες, αν κραταει και μια μερα η μπαταρια ειναι απο τις καλυτερες Κινεζοαγορες μου. Το geekbuying ταχυτατο. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markos44 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 ηρθε και σε μενα με NL post.πρωτες εντυπωσεις καλες,για τα 67 ευρω που εδωσα ειμαι παραπανω απο ευχαριστημενος. οπως γραφει και ο φιλος απο πανω καλο σημα,δυνατο ηχειο,ωραια οθονη,πολυ καλο wifi. gps δεν δοκιμασα ενω για την μπαταρια ειναι νωρις για συμπερασματα.ειπα στην δουλεια,που μου το φερανε, ποσο το πηρα κανεις δεν με πιστευε......:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Οπως τα λεει ο Μπριζολας. Πολυ πετυχημενη αγορα με μονο - την μικρη ενταση του ακουστικου που θα βρεθει σιγουρα. Αντε να ερθει και στους υπολοιπους. Πολυ καλη οθονη αριστη αποκριση ωραιο ηχειο πολυ καλες καμερες, αν κραταει και μια μερα η μπαταρια ειναι απο τις καλυτερες Κινεζοαγορες μου. Το geekbuying ταχυτατο. Περνω πισω τα περη καλης καμερας. Επειτα απο διεξοδικη εξεταση το φλας ειναι ανυπαρκτο και οι φωτογραφιες κατω των προσδοκιων. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Περνω πισω τα περη καλης καμερας. Επειτα απο διεξοδικη εξεταση το φλας ειναι ανυπαρκτο και οι φωτογραφιες κατω των προσδοκιων. Φίλε μου με 67 ευρώ δεν περιμένουμε κάμερα DSLR, αρκεί να βγάζει καλές την ημέρα .... :p Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galaxy_singer Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 δηλαδη για 87 ευρω που το πουλαει τωρα το geek δε λεει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Φίλε μου με 67 ευρώ δεν περιμένουμε κάμερα DSLR, αρκεί να βγάζει καλές την ημέρα .... :p Αλλο τι ενδιαφερει εσενα και αλλο τι ενδιαφερει εμενα.. Λεμε τι κανει και τι εχει το κινητο οχι αν ειναι και τι ειναι για τα λεφτα του. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galaxy_singer Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Αλλο τι ενδιαφερει εσενα και αλλο τι ενδιαφερει εμενα.. Λεμε τι κανει και τι εχει το κινητο οχι αν ειναι και τι ειναι για τα λεφτα του. ... παιδια και οι δυο ειναι αποψεις αλλα γενικες. ειδικα αυτο το "για τα λεφτα του" ειναι τοσο γενικο οσο και η εκφραση "οι γυναικες ειναι ωραιες". συγκρινετε τις φωτος με κατι κοινως γνωστο, ή το πιο απλο και το πιο "αντικειμενικο", στειλτε δειγματα. και παλι, αλλοι θα ειναι ικανοποιημενοι και αλλοι οχι. και δεν ειναι παντα το τι πληρωσαμε αλλα κ οι απαιτησεις του καθενα, το ματι, το γουστο κλπ... οποτε.... πειτε μου αν αξιζει να το αγορασω 87€! χαχαχαχαχα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Αλλο τι ενδιαφερει εσενα και αλλο τι ενδιαφερει εμενα.. Λεμε τι κανει και τι εχει το κινητο οχι αν ειναι και τι ειναι για τα λεφτα του. Ακριβώς, αυτή είναι η γνώμη σου, θα δούμε εάν όλοι πουν ότι το φλάς είναι ανύπαρκτο και οι φωτογραφίες χάλια ... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Υπάρχει στους οδηγούς ένα, mod για ενίσχυση του φλας.Ας το δοκιμάσει κάποιος Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Περνω πισω τα περη καλης καμερας. Επειτα απο διεξοδικη εξεταση το φλας ειναι ανυπαρκτο και οι φωτογραφιες κατω των προσδοκιων. βγαλε καμια φωτο με φλας και μια χωρις να δουμε και εμεις που το περιμενουμε:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts