Jump to content

Leagoo Lead 1

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όταν φτιάχνω recovery και μετά το φορτώνω και κάνω boot σε recovery mode, είναι όλα στα κινέζικα. Πώς γίνεται να είναι στα Αγγλικά;

Επίσης, κατά το root με το vRoot εγκαθίσταται μια Κινέζικη εφαρμογή Superuser και πρέπει να δώσεις root access στο SuperSU ώστε να εγκατασταθεί αυτό και μετά να βγάλεις την Κινεζιά. Τα έχετε κάνει εσείς αυτά ή μόνο σε μένα έτυχαν; :D

• Απαντήσεις 806
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όταν φτιάχνω recovery και μετά το φορτώνω και κάνω boot σε recovery mode, είναι όλα στα κινέζικα. Πώς γίνεται να είναι στα Αγγλικά;

Επίσης, κατά το root με το vRoot εγκαθίσταται μια Κινέζικη εφαρμογή Superuser και πρέπει να δώσεις root access στο SuperSU ώστε να εγκατασταθεί αυτό και μετά να βγάλεις την Κινεζιά. Τα έχετε κάνει εσείς αυτά ή μόνο σε μένα έτυχαν; :D

Το δεύτερο Ναι, βαλε το root uninstaller και ξήλωσε την κινεζια

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το παρέλαβα και εγώ σήμερα.Πρώτη εντύπωση είναι ότι για 65€ έχει μια καλή ποιοτική κατασκευή.Φυσικά είναι και αρκετά μεγάλο για όποιον δεν έχει συνηθίσει σε τέτοια μεγέθη συσκευών.Προσωπικά έχοντας ως βασική συσκευή το redmi note μου φαίνεται άριστο το μεγεθος του και μου άρεσε το πίσω καπάκι που δεν ειναι γυαλιστερό όπως του redmi note μου.Περισσότερες εντυπώσεις όταν βρω χρόνο να το δουλέψω.

περασες την καινουρια αναβαθμιση η ειναι οπως το πηρες το τηλ?

γιατι προσωπικα εμενα με κανονικη χρηση ιντερνετ -τηλεφωνα και μηνηματα μου κραταει το πολυ 24 ωρες.

σημερα μου ηρθε και η καινουρια μπαταρια που παρηγγειλα απο gearbest,θα την δοκιμασω και θα σας πω...περιμενω και θηκη απο gearbest αλλα ακομα δεν εχει ερθει:mad:

Την μπαταρία με τι ταχυδρομείο σου την έστειλαν ;;;

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Την μπαταρία με τι ταχυδρομείο σου την έστειλαν ;;;

Λογικά με NL όπως και σε εμένα

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Λογικά με NL όπως και σε εμένα

Ρωτάω γιατί σε εμένα την έστειλαν με τα Ελβετικά ταχυδρομεία και ακόμη περιμένω ....

καλησπερα,σημερα εστειλα μειλ στην λεγγο για το προβλημα της μπαταριας αλλα και αν χρειαζετε να κανω το firmware upgrade και οριστε τι μου απαντησαν.

For the battery problem, it may because of the setting. Please try to adjust the brightness, you could choose automatic or lower the brightness manually. As you may know, the network signal, use habit and some other reasons may influence the battery lasting time.

We have higher capacity battery, but it is not fit to Lead 1 since different model comes with different batteries. Besides, the new 1202 firmware is not for your phone, please don't install it.

δεν μπορω να καταλαβω γιατι μου ειπανε πως το firmware δεν ειναι για το τηλεφωνο σου....

Πλάκα μας κάνουν οι λεγκολάδες μου φαίνεται. Αφού αυτοί μου έδωσαν τη rom να την περάσω. Βρε λες να προέκυψε εκ των υστέρων κανένα θέμα?

Πάντως το δικό μου σιγά σιγά στρώνει. Η μπαταρία μου βγάζει 2 μέρες άνετα με τηλέφωνα, λίγο internet και λίγα παιχνιδάκια. Παρατήρησα βελτίωση όταν πριν λίγες μέρες το άφησα να πάει στο 1%, του έκανα μία πλήρη φόρτιση με φορτιστή από ένα παλιό samsung, βγάλσιμο μπαταρίας και πάλι φόρτιση όλο το βράδυ. Συνήθως το φορτίζω από ένα usb hub με τροφοδοτικό που έχω στον υπολογιστή.

Και το δικό μου "στρώνει", το έβγαλα στις 10 το πρωί από τον φορτιστή και από τότε με τηλεφωνήματα, ανοιχτό bluetooth, wifi, skype viber και internet τώρα είναι στο 78%.

Και το δικό μου "στρώνει", το έβγαλα στις 10 το πρωί από τον φορτιστή και από τότε με τηλεφωνήματα, ανοιχτό bluetooth, wifi, skype viber και internet τώρα είναι στο 78%.

με ποια rom ? με αυτή του Britzolas?

με ποια rom ? με αυτή του Britzolas?

Ακριβώς, και τον ευχαριστώ πολύ ... :)

Παιδια,καλησπερα. Ειμαι καινουρια στο φορουμ.. :O Ερωτευτηκα κ εγω το λενκω λεντ 1.. :D Διαβασα ολα τα σχολια σας θετικα-αρνητικα κ εχω μπερδευτει ΛΙΓΟΟΟ....:wacko: Εχω βρει ενα ελληνικο σαιτ που το εχει 147.80€.. Αξιζει?? Ας με βοηθησει καποιος...Ευχαριστω πολυ..!!! :)

Εγώ σου προτείνω να το πάρεις, όσοι γνωστοί το είδαν έπαθαν πλάκα ... και εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Πάντως τα 150 ευρώ μου φαίνονται πολλά όταν μπορείς να το πάρεις με 100 από Κίνα. :)

Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση...Μονο απο το εμπαυ ξερω να παραγγελνω..δεν ξερω κανενα αλλο σαιτ..εχεις εσυ καποιο αλλο να μου προτεινεις?

Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση...Μονο απο το εμπαυ ξερω να παραγγελνω..δεν ξερω κανενα αλλο σαιτ..εχεις εσυ καποιο αλλο να μου προτεινεις?

Περίμενε να ψάξω, από εκεί που τα πήραμε εμείς ξεπούλησε ... :)

Με πρόχειρη έρευνα βρήκα τα παρακάτω:

http://www.dealsmachine.com/best_183502.html

http://www.pandawill.com/leagoo-lead-1-smartphone-mtk6582-55-inch-ips-ogs-hd-android-44-wake-gesture-black-p90087.html

http://www.dx.com/p/leagoo-lead1-mtk6582-quad-core-android-4-4-2-wcdma-bar-phone-w-5-5-hd-8gb-rom-wi-fi-gps-black-326616#.VJShWfJrw

http://www.coolicool.com/leagoo-lead-1-mtk6582-13ghz-quad-core-55-inch-1280-720-ips-screen-android-442-3g-smartphone-g-33745?gclid=Cj0KEQiAts-kBRCbgrXc1rnXw7MBEiQAnFqTdpxczpt9eXrDiu9u0yI8A5C1KfJBihGIyax2z0L2lpEaAlZh8P8HAQ

http://www.to2c.com/leagoo-lead-1-basic-mtk6582-quad-core-1-3ghz-android-4-4-smartphone-1g-ram-8g-rom-5-5-inch-hd-ips-screen.html

http://www.minideal.net/new-leagoo-lead-1-5-5-android-4-4-quad-core-mtk6582-1-3ghz-8gb-smartphone-blue.html

Δεν σου προτείνω κάποιο επί μέρους κατάστημα, κοίταξέ τα και αποφασίζεις εσύ.

Επίσης, μπορείς να πάρεις με 5 ευρώ τα πίσω καλύμματα σε 3 επιπλέον χρώματα από το geekbuying, γιά να αλλάζεις χρώμα αναλόγως με την ... τσάντα. :p

Γιά το πως θα αγοράσεις θα σε βοηθήσουμε όλοι ...

Με μια προχειρη ματια?? Φαντασου να εψαχνες με προσοχη..!!!:lol: Ευχαριστω πολυυ..:* Δεν ξερω κανενα απο τα παραπανω σαιτ.. :worry:

Εχεις παραγγειλει εσυ απο καποιο?Ειναι αξιοπιστα?

Από τα 3 πρώτα δεν είχα κανένα πρόβλημα.

ίσως έχουν και τα υπόλοιπα μέλη καμμία πρόταση ...

Σκεφτομαι να επιλεξω το πρωτο καθαρα απο θεμα τιμης... ( http://www.dealsmachine.com/best_185659.html )

Δεν εχω ιδεα πως να παραγγειλω ομως... Να ρωτησω και κατι αλλο, υπαρχει περιπτωση να κολλησει στο τελωνειο κ να πληρωσω το ενα αλλο ενα??:p

Θα σου βγεί συν επιπλέον 7 ευρώ γιά ταχυδρομικά και 2 περίπου γιά tracking number.

(Το κοίταξα τώρα προσποιούμενος ότι θα το αγοράσω ... )

Γιά το τελωνείο με απλό ταχυδρομείο είναι απίθανο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις ... ΠΟΤΕ όμως με courier.

Εγω επιλεγω με ποιο τροπο θα μου αποσταλει?? Λοιπον,εκανα λογαριασμο κ το προσθεσα στο καλαθι.. Διευθυνση αποστολης θα μου ζητησει κατα την αγορα?

Εάν θέλεις γράφεις στον λογαριασμό σου την διεύθυνση, αλλά εάν πληρώσεις όπως ελπίζω μέσω PayPal δεν χρειάζεται, το στέλνουν στην διεύθυνση που έχεις εκεί

Θα επιλέξεις την πρώτη αποστολή + αριθμό.

edit

Πάντως πολύ γρήγορα αποφάσισες, ελπίζω να μην σε πάρω στον λαιμό μου, γιατί με τους Κινέζους ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται ...

Edited by evansarmor

Ναι,μεσω Pay Pal κανω αγορες... Παντα... Εχει ελληνικο μενου το κινητο ετσι γτ δεν αναγραφει την Ελληνικη γλωσσα στις πληροφοριες...:wacko: Edited by maraki_t