egodemis Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Ο τύπος στο βίντεο πρέπει έχει βάλει 14 προστατευτικά οθόνης στο Nexus για να φαίνεται ξεπλυμένο.. Τόσο απροκάλυπτη λάσπη στο youtube για το Nexus 5 δεν έχω ξαναδεί. Αν θες όμως και μια πιο "φυσιολογική" σύγκριση μπορείς να δεις . Το βίντεο ξεκινάει από το σημείο των φωτογραφικών (Nexus ξεκάθαρα πρώτο) και συνεχίζει με benchmarks όπου στο μοναδικό αξιόπιστο, το 3DMark, βγαίνει πρώτο (εδώ θυμίζω ότι το 3DΜark μπανάρει τις συσκευές που κλέβουν σκορ). Η συζήτηση ήταν άκρως διαφωτιστική πάντως. Κατάλαβα σε ποιους απευθύνονται τα κινέζικα. ok έχεις δίκιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ploiarxos Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Το ζητούμενο είναι να μπορέσεις να βοηθηθείς εσύ φίλε μου στο δίλημμα που έθεσες... Αναφορικά με την αξιοπιστία των συσκευών της xiaomi, μπορώ από προσωπική εμπειρία και κατόπιν συνειδητής επιλογής να σου πω, πώς με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο από το Νοέμβρη του 2012 όταν αγόρασα το mi2, και τώρα που το άλλαξα με το mi3. Η δε χρήση που κάνω είναι βαριά θα έλεγα, λαμβάνοντας υπόψιν μόνο την ανάγνωση ~800-1000 email και 2-3 ώρες καθημερινής ομιλίας, browsing, FB, αρκετά παιχνίδια (συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που πρόσθεσαν και τα παιδιά μου)... Lag μηδενικό, value for money (1999 yuan το 64άρι - αγορά από το mi.com), και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις επώνυμες ναυαρχίδες των 600-700 ευρώ (θεωρώ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Το ζητούμενο είναι να μπορέσεις να βοηθηθείς εσύ φίλε μου στο δίλημμα που έθεσες... Αναφορικά με την αξιοπιστία των συσκευών της xiaomi, μπορώ από προσωπική εμπειρία και κατόπιν συνειδητής επιλογής να σου πω, πώς με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο από το Νοέμβρη του 2012 όταν αγόρασα το mi2, και τώρα που το άλλαξα με το mi3. Η δε χρήση που κάνω είναι βαριά θα έλεγα, λαμβάνοντας υπόψιν μόνο την ανάγνωση ~800-1000 email και 2-3 ώρες καθημερινής ομιλίας, browsing, FB, αρκετά παιχνίδια (συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που πρόσθεσαν και τα παιδιά μου)... Lag μηδενικό, value for money (1999 yuan το 64άρι - αγορά από το mi.com), και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις επώνυμες ναυαρχίδες των 600-700 ευρώ (θεωρώ). άστο φίλε πες εχεις δίκαιο (όταν μαλώνεις με την γυναίκα πως κάνεις? "ναι καλή μου εχεις δίκαιο φταίω" :lol::lol:) ετσι κανε και εδώ :P (πίστεψε με πιάνει........... ετσι είπε ο γιατρός έστω :lol: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 +1000 :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoraklis Δημ. July 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Κλείνω προς το oppo αλλα δε ξερω αν αξιζει να περιμένω το 7. Υποθέτω η οθόνη του θα καταναλώνει πολύ και δε θελω να βρίσκομαι ολο με ενα φορτιστή οπως τώρα με το xperia! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Κλείνω προς το oppo αλλα δε ξερω αν αξιζει να περιμένω το 7. Υποθέτω η οθόνη του θα καταναλώνει πολύ και δε θελω να βρίσκομαι ολο με ενα φορτιστή οπως τώρα με το xperia! Και να εισαι με τον φορτιστη εχει rapid charging :p Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts