ganian Δημ. June 30, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 http://i807.photobucket.com/albums/yy359/vsavv/EMOTICONS/444.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganian Δημ. July 25, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Eιδα και το xiaomi mi3 απο κοντα σημερα σε καποια εταιρεια στα νοτια προαστια που φιλοδοξει (ειπε) την αντιπροσωπευση της xiaomi στην χωρα μας, και μου αρεσε πολυ σαν σχεδιαση και λειτουργια, οπως και στο χερι δεν μου φανηκε πολυ μεγαλο. Για την καμερα του τι θα λεγατε, πως θα την χαρακτηριζατε σε φωτο και video? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Eιδα και το xiaomi mi3 απο κοντα σημερα σε καποια εταιρεια στα νοτια προαστια που φιλοδοξει (ειπε) την αντιπροσωπευση της xiaomi στην χωρα μας, και μου αρεσε πολυ σαν σχεδιαση και λειτουργια, οπως και στο χερι δεν μου φανηκε πολυ μεγαλο. Για την καμερα του τι θα λεγατε, πως θα την χαρακτηριζατε σε φωτο και video? οτι αφορά την camera σε video αρκετά καλή στην φώτο προς καλή (την μέρα) .............τώρα το βραδύ κλασσικό σαν τα περισσότερα κινητά η χαλια η μετρια (αν εισαι τυχερος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Γενικά ο imx135 που φοράει το mi3 δεν είναι ότι καλύτερο. Αποδεκτές φωτογραφίες βγάζει αλλά έως εκεί . Τα LG G2 ( και αυτό με imx135 , εδώ το software κάνει την διαφορά ) και το Samsung S4 μπορούν να βγάλουν καλύτερες photo με φώς αλλά και το βράδυ . Αλλά το 1020 ( κατ' εμέ ) είναι καλύτερο από όλα αυτά . Για άλλες υλοποιήσεις με sony sensor δες σε κάτι πιο καινούργιο, που να φοράει τον imx214 π.χ. Oppo Find 7a ή Oneplus One κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Λοιπον εκανα μια βολτα σημερα σε καποιο πλαισιο, σε mediamarkt, και σε καποιον Γερμανο, για να δω κυριως το 1020, αλλα δεν το βρηκα πουθενα γιατι θεωρειται παλιο μοντελο. Ειδα ομως τα περισσοτερα απο αυτα που μου απαντησατε (και σας ευχαριστω), οπως το galaxy s4, to zoom, τo htc one, το z1 compact, εκτος τα κινεζικα, μονο καποιο huawei υποδεεστερο μοντελο του 7a, αλλα ειναι αρκετα μεγαλουτσικα για τα γουστα μου. Τα samsung τα εχω (δυστυχως) αποκλεισει λογω ραδιοφωνου (το zoom πολυ "αντρικο" :lol: βρε παιδι μου), μαλλον για μικροτερο δεν θα βρω με πολυ καλη καμερα που θελω. Μενει να δω απο κοντα το 1020, μηπως και μου αρεσει σαν μεγεθος. Δεν είμαι κι εγώ λάτρης των παντοφλών. Σίγουρα όμως το 1020 δεν είναι παντόφλα. Όταν το πιάσεις στα χέρια σου θα με θυμηθείς. Το προτείνω ανεπιφύλακτα. Τα υπόλοιπα που αναφέρθηκαν δεν τα ξέρω απο πρώτο χέρι. Όμως το z1 το έχει φίλος μου και κλαίω από τα γέλια όταν βλέπω τις φωτογραφίες του. Δεν ξερω αν κάνει κάτι λάθος ο ίδιος αλλα ειναι απλα τραγικές. Υ.Γ. Κάποιος ανέφερε πως το k zoom δεν έχει ράδιο λόγω lte? Που κολλάει αυτο? Y.Γ.2 Υπάρχει και το Nokia 808 που έχει ότι ζητάς (κάμερα, αποσπώμενη μπαταρία, ράδιο κλπ) αλλά έχει και ένα νεκρό λειτουργικό (και πλέον μόνο σε μεταχειρισμένο υπάρχει) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganian Δημ. July 30, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 (edited) Δεν είμαι κι εγώ λάτρης των παντοφλών. Σίγουρα όμως το 1020 δεν είναι παντόφλα. Όταν το πιάσεις στα χέρια σου θα με θυμηθείς. Το προτείνω ανεπιφύλακτα. Τα υπόλοιπα που αναφέρθηκαν δεν τα ξέρω απο πρώτο χέρι. Όμως το z1 το έχει φίλος μου και κλαίω από τα γέλια όταν βλέπω τις φωτογραφίες του. Δεν ξερω αν κάνει κάτι λάθος ο ίδιος αλλα ειναι απλα τραγικές. Υ.Γ. Κάποιος ανέφερε πως το k zoom δεν έχει ράδιο λόγω lte? Που κολλάει αυτο? Y.Γ.2 Υπάρχει και το Nokia 808 που έχει ότι ζητάς (κάμερα, αποσπώμενη μπαταρία, ράδιο κλπ) αλλά έχει και ένα νεκρό λειτουργικό (και πλέον μόνο σε μεταχειρισμένο υπάρχει) Ναι ψαχνοντας διαβασα και για το 808 και οτι ισως να βγαζει καλυτερες φωτο του 1020, αλλα θελω να παω σε κατι συγχρονο. Αν εξαιρεσεις την αποσπωμενη μπαταρια, (κατι που τελικα δεν ειναι κρισιμο) στα υπολοιπα με καλυπτει και το 1020, αλλα δεν το βρισκω πουθενα να το πιασω στο χερι. Edited July 30, 2014 by ganian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts