dimitris44 Δημοσιεύτηκε June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 27, 2014 Παιδια φτιαχνω ενα λαπτοπ ενος φιλου μου που εχει 8.1 και οπως καθομαι και του βαζω προγραμματα παρατησρω οτι ειναι πολυ ζεστο. Ανοιγω το core temp και ενοιτε οπως το περιμενα υψηλη θερμοκρασια γυρω στα 80 μεχρι και τα 96!! Το θεμα μου ειναι οτι εγω λαπτοπ δεν ανοιγω δεν θελω να τα πειραζω, σε αντιθεση με τους πυργους! Οποτε το ερωτημα μου ειναι αν υπαρχει (που υπαρχει) καποιο σπρεΐ που να ριξω απεξω απο κει που φευγει ο αερας (στο λαπτοπ) ωστε να μην τον ανοιξω καθολου και να φυγει αυτο το προβλημα ομως. Υπαρχει τετοιο σπρεΐ, υπραχει στο Multirama , ειναι ακριβο ? ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Σπρει πεπιεσμενου αερα λες, αλλα δεν κανει για τη χρηση που το θες, ασε που τα περισσοτερα ξερνανε υγρασια, αυτα κανουν για να καθαριζεις πληκτρολογια. Το καλυτερο εργαλειο για αερα ειναι το ηλεκτρικο blower. Κανονικα θελει ανοιγμα να φυγουν ολες οι σκονες και αλλαγη παστας. Μονο με το φυσημα δε θα κανεις δουλεια. Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Δοκίμασε με σεσουάρ μαλλιών ,στο κρύο φυσικά.Ημίμετρο αλλά μπορεί να βοηθήσει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Εγώ έχω κομπρεσέρ αέρα και καθαρίζω τους υπολογιστές . Να το πας σε ένα βενζινάδικο και από μακριά να το φυσήξει ς Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Εγώ έχω κομπρεσέρ αέρα και καθαρίζω τους υπολογιστές . Να το πας σε ένα βενζινάδικο και από μακριά να το φυσήξει ς Tα κομπρεσερ των βενζινάδικων μπορεί να έχουν υγρασία και να κάνουν ζημιά,επίσης θέλει προσοχή γιατί απο την δύναμη που έχουν μπορούν να ξηλώσουν τα πάντα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Εγώ με το δικό μου κομπρεσέρ καθαρίζω τον σταθερό μου και τα λαπτοπ (είναι μεγάλο αυτό που εχω), πετάει λίγο σαν υγρασία αλλά δεν παθαίνει τίποτα ούτε τα λαπτοπ.. Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Εγώ με το δικό μου κομπρεσέρ καθαρίζω τον σταθερό μου και τα λαπτοπ (είναι μεγάλο αυτό που εχω), πετάει λίγο σαν υγρασία αλλά δεν παθαίνει τίποτα ούτε τα λαπτοπ.. Μπορείς να βάλεις υδατοπαγίδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Βάλε γύρω γύρω παγοκυψέλες :lol::lol::lol::lol::lol: ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. June 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 τελικα οι αυξημενες θερμοκρασιες οφειλονται στο οτι το ενεμιστηρακι του επεξεργαστη ΔΕΝ δουλευει και ετσι θα πω του φιλου μου να παρει αλλο με τις ιδιες προδιαγραφες ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts