Black_Drag0n Δημοσιεύτηκε June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 24, 2014 (edited) Ένας συγγενής μου εξαφανίστηκε και πρέπει να ανοίξουμε το κινητό του, το οποίο έχει κλείσει από μπαταρία, μήπως μας δωθεί κάποιο στοιχείο. Δυστυχώς, το κινητό ζητάει pin, το οποίο δε γνωρίζουμε, ούτε η wind μπορεί να το ανοίξει χωρίς pin. Δεν είναι smartphone. Υπάρχει κάποιος τρόπος, οποιοσδήποτε, να μπορέσουμε να το ανοίξουμε, κυρίως για να δούμε κλήσεις και μυνήματα; Κάποιος hacker, ίσως; Είμαστε διατεθειμένοι να πληρώσουμε αρκετές φορές την αξία του κινητού, για να γίνει αυτό, αν χρειαστεί. ΥΓ: Επειδή το θέμα είναι σοβαρό, σκεφτόμουν να το βάλω σε κάποια άλλη κατηγορία του forum, για να το δουν συντομότερα περισσότερα άτομα, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρω μία, έστω και λίγο, τεριαστή. Αν κάποιος mod έχει κάποια ιδέα, να το μετακινήσει αλλού, θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ για οποιαδήποτε απάντηση. Edited June 24, 2014 by Black_Drag0n Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnir Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 ψαχνετε να βρειτε την καρτα σε σχημα πιστωτικης που ηταν η sim. πανω της αναφερονται puk numbers. δινετε 3 φορες λαθος το πιν και μετα σας ζηταει το puk και αφου το πληκτρολογησετε σωστα, τοτε οριζετε νεο Pin. MHN ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΗΜΑΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ PUK!!!! EINAI 2 NOYMEΡΑ ΜΕ 12 ΨΗΦΙΑ (αν θυμαμαι καλα) PUK1 KAI PUK2 Παράθεση Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Ένας συγγενής μου εξαφανίστηκε και πρέπει να ανοίξουμε το κινητό του, το οποίο έχει κλείσει από μπαταρία, μήπως μας δωθεί κάποιο στοιχείο. Δυστυχώς, το κινητό ζητάει pin, το οποίο δε γνωρίζουμε, ούτε η wind μπορεί να το ανοίξει χωρίς pin. Δεν είναι smartphone. Υπάρχει κάποιος τρόπος, οποιοσδήποτε, να μπορέσουμε να το ανοίξουμε, κυρίως για να δούμε κλήσεις και μυνήματα; Κάποιος hacker, ίσως; Είμαστε διατεθειμένοι να πληρώσουμε αρκετές φορές την αξία του κινητού, για να γίνει αυτό, αν χρειαστεί. ΥΓ: Επειδή το θέμα είναι σοβαρό, σκεφτόμουν να το βάλω σε κάποια άλλη κατηγορία του forum, για να το δουν συντομότερα περισσότερα άτομα, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρω μία, έστω και λίγο, τεριαστή. Αν κάποιος mod έχει κάποια ιδέα, να το μετακινήσει αλλού, θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ για οποιαδήποτε απάντηση. Αν πάρεις τηλέφωνο νομίζω μπορεί να σου πει το Puk η wind. Τουλάχιστον παλιά και σε cosmote & voda έπαιρναν τηλέφωνο και τους έλεγαν ότι π.χ. μας ζητάει puk και δεν έχω την αρχική κάρτα. Σε ρωτάνε όμως διάφορα στοιχεία όπως αριθμός ταυτότητας, επώνυμο, όνομα κ.α. για εξακρίβωση. Ρώτα μια τις πληροφορίες να σου πουν. Αν πάντως βάλεις την δική σου κάρτα αν δεν κάνω λάθος βλέπεις τις τελευταίες κλήσεις κ.α. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Ένας συγγενής μου εξαφανίστηκε και πρέπει να ανοίξουμε το κινητό του, το οποίο έχει κλείσει από μπαταρία, μήπως μας δωθεί κάποιο στοιχείο. Δυστυχώς, το κινητό ζητάει pin, το οποίο δε γνωρίζουμε, ούτε η wind μπορεί να το ανοίξει χωρίς pin. Δεν είναι smartphone. Υπάρχει κάποιος τρόπος, οποιοσδήποτε, να μπορέσουμε να το ανοίξουμε, κυρίως για να δούμε κλήσεις και μυνήματα; Κάποιος hacker, ίσως; Είμαστε διατεθειμένοι να πληρώσουμε αρκετές φορές την αξία του κινητού, για να γίνει αυτό, αν χρειαστεί. ΥΓ: Επειδή το θέμα είναι σοβαρό, σκεφτόμουν να το βάλω σε κάποια άλλη κατηγορία του forum, για να το δουν συντομότερα περισσότερα άτομα, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρω μία, έστω και λίγο, τεριαστή. Αν κάποιος mod έχει κάποια ιδέα, να το μετακινήσει αλλού, θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ για οποιαδήποτε απάντηση. Και που το ξέρουμε ότι λες αλήθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Drag0n Δημ. June 24, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Έχουμε ταυτότητα, ΑΦΜ και όλα τα απαραίτητα στοιχεία του ατόμου που χάθηκε (που αστυνομία το ξέρει ότι χάθηκε). Έχουμε ακόμη και χαρτιά της wind για το συγκεκριμένο κινητό, εκτός από αυτό με τους κωδικούς puk, που δεν το βρήσκουμε. Νομίζω ότι είναι παράνομο να πάρει άλλος και να ζητήσει κωδικό puk, κι αφού ανακατέψαμε και την αστυνομία στο θέμα (μετά την άρνηση της wind να δώσει το pin), δε θέλω να ζητήσω κάτι παράνομο από τη wind. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν βάλω τη δική μου sim, μέχρι ποια παρελθοντική στιγμή θα μπορώ να δω κλήσεις; Μέχρι τη στιγμή που έκλεισε το κινητό από μπαταρία (πριν ζητήσει το pin); Οι νέες κλήσεις πότε καταγράφονται στη μνήμη του κινητού; Όταν η sim είναι μέσα στο κινητό, έστω κι αν αυτό είναι κλειστό ή ζητάει το pin; Ή μόνο όταν ανοίγει κανονικά το κινητό και μπένει στο λειτουργικό; Αν βάλω τη δική μου sim και δω τις κλήσεις και μετά ξαναβάλω τη sim που υπήρχε μέσα, θα συνεχίσει να καταγράφει πιθανές νέες κλήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Έχουμε ταυτότητα, ΑΦΜ και όλα τα απαραίτητα στοιχεία του ατόμου που χάθηκε (που αστυνομία το ξέρει ότι χάθηκε). Έχουμε ακόμη και χαρτιά της wind για το συγκεκριμένο κινητό, εκτός από αυτό με τους κωδικούς puk, που δεν το βρήσκουμε. Νομίζω ότι είναι παράνομο να πάρει άλλος και να ζητήσει κωδικό puk, κι αφού ανακατέψαμε και την αστυνομία στο θέμα (μετά την άρνηση της wind να δώσει το pin), δε θέλω να ζητήσω κάτι παράνομο από τη wind. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν βάλω τη δική μου sim, μέχρι ποια παρελθοντική στιγμή θα μπορώ να δω κλήσεις; Μέχρι τη στιγμή που έκλεισε το κινητό από μπαταρία (πριν ζητήσει το pin); Οι νέες κλήσεις πότε καταγράφονται στη μνήμη του κινητού; Όταν η sim είναι μέσα στο κινητό, έστω κι αν αυτό είναι κλειστό ή ζητάει το pin; Ή μόνο όταν ανοίγει κανονικά το κινητό και μπένει στο λειτουργικό; Αν βάλω τη δική μου sim και δω τις κλήσεις και μετά ξαναβάλω τη sim που υπήρχε μέσα, θα συνεχίσει να καταγράφει πιθανές νέες κλήσεις; Aν βάλεις την sim σου θα δεις όλες τις κλήσεις που έχουν γίνει μέχρι να βάλεις εσύ την νέα κάρτα και είχε λάβει η συσκευή. Δοκίμασέ το και στο δικό σου να το δεις. Μόλις ενεργοποιήσεις την sim θα σου έρθουν σε μήνυμα ότι κλήση έχει γίνει προς το νούμερο και ότι μήνυμα έχει σταλθεί. Αν έχει ανακατέψει την αστυνομία μπορείς να πάρεις μέσω εισαγγελέα όλες τις κλήσεις που έχουν γίνει προς τον αριθμό. Όσο για το παράνομο εγώ έκανα τον πατέρα μιας φίλης μου μιας και είχε ξεχάσει το pin 04:00 το πρωί και δεν μπορούσε να πάρει τον πατέρα της να πάρει την cosmote εκείνη την ώρα για να μάθει το puk. Βέβαια και αυτή δεν μου ειχε πει κάποια στοιχεία που έπρεπε και τελικώς @@@. Σε άλλη περίπτωση παλαιότερα δεν υπήρξε θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Αν αλλαξεις σιμ δεν θα βλέπεις παλιές κλήσεις ουτε θα σου ερθουν σμς με χαμενες κλήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 1. μην αλλάξεις σιμ, μην πειράξεις τίποτα από το κινητό μέχρι να το ανοίξετε και να βρείτε ότι χρειαζεστε 2. ζήτησε από την αστυνομία να μεσολαβήσει για την κοινοποιηση των PUK - εάν έχετε κάνει δήλωση εξαφάνισης νομίζω οτι με αντίγραφό της μπορείτε να αιτηθείτε επισήμως από την wind τα στοιχεία puk - μήπως να ξαναρωτήσεις στη wind αλλά κάπως πιό αρμόδια, μήπως και δεν σε καθοδήγησαν σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Drag0n Δημ. June 25, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Τελικά παρενέβει εισαγγελέας και θα μας δώσει το pin η wind σύντομα. Δε μπορώ να γράψω περσσότερα αυτήν τη στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts