Jump to content

Lumia 1020 vs Galaxy S4

Dreamw
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το μόνο κινιτο που πλησιάζει φωτογραφική είναι το 808 το οποίο δεν υπάρχει ποια (καινούργιο εστο) και με το απαρχαιωμένο λειτουργικό...... είσαι σαν να εχεις κινιτο με φωτογραφική και όχι smartphone ........

από την άλλη υπάρχει το lumia 1020 το οποίο μεν άψογο harware (και camera βεβαία) αλλα το χαντακώνει το λειτουργικό του (κύριός την camera)

υπάρχει βεβαία και το galaxy zoom 5 αλλα αυτό δνε είναι smarpthone με φωτογραφική.................. ειναι φωτογραφική με smarptohne............

ουσιαστικά επιλογές είναι φτωχές αν προσπαθείς να αντικαταστήσεις μια καλή compact (για dslr ουτε συζήτηση)

Πραγματικα αυτη η παραπληροφορηση περι της σειρας zoom ειναι φοβερη. Φιλε μου ειχα το s4 zoom και τωρα το Κ zoom. Tι εννοεις οτι ειναι πρωτα φωτ.μηχανη κ μετα smartphone? Στην οψη? Η τις λειτουργιες του? Αν εννοεις το πρωτο,εν μερη θα συμφωνησω. Αν εννοεις το δευτερο σε πληροφορω οτι οχι απλως οι ιδιοτητες του σαν smartphone ερχονται σε δευτερη μοιρα,αλλα ειναι ενα ΙΣΑΞΙΟ λειτουργικα ΕΞΑΠΥΡΗΝΟ smartphone που ισως να υπερεχει κ με μερικα που αναφερθηκαν. Κοινως,κανει τα ΠΑΝΤΑ,απλα επειδη παιζει πολυ παραπληροφορηση,και ολοι σατιριζουν χωρις να το εχουν πιασει καν,καλο ειναι πρωτα μια μερα εστω συμβιωσης μαζι του. Οσον αφορα το αλλο που ειπες,οτι μονο το 808 πλησιαζει φωτογραφικη,αυτο αν το ελεγες πριν 5 χρονια θα ησουν σωστος,τωρα που υπαρχει το s4 zoom και το Κ zoom, απλα δεν παιζει αυτο που λες. Κινητο με 10χ οπτικο, 20.7 mp, xenon flash και ποιοτητα οπως το zoom,δεν το συγκρινεις εν ετη 2014 με το 808. Ειδικα αν δεν εχεις δει πρωτα φωτο του εκτυπωμενες ή στο pc. Για μενα,ολα ειναι πολυ καλα φωτογραφικα κινητα, και το s5 και το s4 και το g2 AΛΛΑ αν θες ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ στιγμη να βγαλεις φωτο,σε περιβαλλον με χαμηλο φωτισμο,ειτε υπαιθρο ειτε σε μπαρακι ειτε σπιτι σου,θα παρεις ΜΟΝΟ κινητο με xenon,και αυτο στο προσφερει μονο η σειρα zoom αλλα και το 1020. Oλα τα αλλα ειναι μεχρι τις 8 το καλοκαιρι και μεχρι τις 5 τον χειμωνα,ΑΝ εχεις απαιτησεις,αλλιως ειναι μια χαρα και τα αλλα. Παντος το Κ ZOOM,φιλε που ξεκινησες το αρθρο,εχε το υποψη σου,ειναι κατι το ιδιαιτερο, και πολυ καθημερινο,σε σχεση με τον προκατοχο του, και δεν στο λεω επειδη το εχω,ουτε καν με νοιαζει,απλα σε βλεπω ανθρωπο που θες καλη φωτογραφια οποιαδηποτε χρονικη στιγμη..και αυτο θα στο προσφερει απλοχερα!

Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

Πραγματικα αυτη η παραπληροφορηση περι της σειρας zoom ειναι φοβερη. Φιλε μου ειχα το s4 zoom και τωρα το Κ zoom. Tι εννοεις οτι ειναι πρωτα φωτ.μηχανη κ μετα smartphone? Στην οψη? Η τις λειτουργιες του? Αν εννοεις το πρωτο,εν μερη θα συμφωνησω. Αν εννοεις το δευτερο σε πληροφορω οτι οχι απλως οι ιδιοτητες του σαν smartphone ερχονται σε δευτερη μοιρα,αλλα ειναι ενα ΙΣΑΞΙΟ λειτουργικα ΕΞΑΠΥΡΗΝΟ smartphone που ισως να υπερεχει κ με μερικα που αναφερθηκαν. Κοινως,κανει τα ΠΑΝΤΑ,απλα επειδη παιζει πολυ παραπληροφορηση,και ολοι σατιριζουν χωρις να το εχουν πιασει καν,καλο ειναι πρωτα μια μερα εστω συμβιωσης μαζι του. Οσον αφορα το αλλο που ειπες,οτι μονο το 808 πλησιαζει φωτογραφικη,αυτο αν το ελεγες πριν 5 χρονια θα ησουν σωστος,τωρα που υπαρχει το s4 zoom και το Κ zoom, απλα δεν παιζει αυτο που λες. Κινητο με 10χ οπτικο, 20.7 mp, xenon flash και ποιοτητα οπως το zoom,δεν το συγκρινεις εν ετη 2014 με το 808. Ειδικα αν δεν εχεις δει πρωτα φωτο του εκτυπωμενες ή στο pc. Για μενα,ολα ειναι πολυ καλα φωτογραφικα κινητα, και το s5 και το s4 και το g2 AΛΛΑ αν θες ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ στιγμη να βγαλεις φωτο,σε περιβαλλον με χαμηλο φωτισμο,ειτε υπαιθρο ειτε σε μπαρακι ειτε σπιτι σου,θα παρεις ΜΟΝΟ κινητο με xenon,και αυτο στο προσφερει μονο η σειρα zoom αλλα και το 1020. Oλα τα αλλα ειναι μεχρι τις 8 το καλοκαιρι και μεχρι τις 5 τον χειμωνα,ΑΝ εχεις απαιτησεις,αλλιως ειναι μια χαρα και τα αλλα. Παντος το Κ ZOOM,φιλε που ξεκινησες το αρθρο,εχε το υποψη σου,ειναι κατι το ιδιαιτερο, και πολυ καθημερινο,σε σχεση με τον προκατοχο του, και δεν στο λεω επειδη το εχω,ουτε καν με νοιαζει,απλα σε βλεπω ανθρωπο που θες καλη φωτογραφια οποιαδηποτε χρονικη στιγμη..και αυτο θα στο προσφερει απλοχερα!

η σειρα zoom δεν ειναι κινιτο ειναι φωτογραφική με κινιτο δεν το αναφέρουμε καν οταν ζιταει καποιος κινιτο............ αλλο αν ζητάνε φωτογραφική με smart δυνατότητες

και ναι ενοω οψη/μέγεθος όγκος κλπ κλπ

βάλε δίπλα ενα s4 πχ (να αναφέρουμε την ίδια εταιρεία ) και βάλε μετά δίπλα το zoom...... όποιος δεν ξέρει οτι υπάρχει τέτοια συσκευη θα πει οτι ειναι φωτογραφική μηχανή και οχι κινιτο............ (στην οψη)

και τα δυο τα δούλεψα εκτεταμένα και είναι άψογες συσκευές (οκ έχουν τα κλασσικά θέματα με το software της samsung αλλα αιτώ είναι άσχετο με το θεμα μας)

όσο άψογες και αν ειναι (ειδικα σαν φωτογραφικές) τοσο δεν ειναι κινιτα ομάς................. ειναι μια ψιφιακη με smart δυνατότητες(αν και το K είναι ποιο συμμαζεμένο συνεχίζει και είναι θηρίο μεγάλο)................

κοινώς ειναι για άτομα που ψάχνουν για μια τέτοια συσκευη και όχι για άτομα που θελουν ενα κινιτο με καλή φωτογραφική

και συνεχίζω να επιμένω ότι για την ώρα το 808 δεν έχει αντίπαλο

Καλό θα είναι να βλέπουμε λίγο πιο αντικειμενικά τα πράγματα. Το galaxy zoom, πέρα του τρομερού zoom λόγω φακού (και πραγματικά μπράβο που το κάνανε και χώρεσε στο νέο μοντέλο σε τέτοιες διαστάσεις), αποδεδειγμένα ΔΕΝ βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από το 808 και το 1020 (όταν διορθώσουν το firmware του). Βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες, επιπέδου s5 και έχει την αβάντα του οπτικού zoom. Αυτό. Κατά τα άλλα συμφωνούμε. Μάταια ψάχνω xenon και δυστυχώς έχω μπει στο τρυπάκι να μην το έχω στις προτεραιότητές μου πλέον, προκειμένου να "εκσυγχρονιστώ" κάποια στιγμή.

Όπως είπε ο Μοράλας... Οι περισσότεροι με το 1020 βάλαμε την developers preview (που είναι χωρίς τους αναβαθμισμένους drivers της Nokia)... Αν κοίταξες στις τελευταίες σελίδες του τόπικ για το 1020 ένας φίλος γύρισε WP8 μέχρι να πάρει αυτές τις μέρες τα επίσημα WP8.1 και οι φώτο του είναι εξαιρετικές... Στην preview for developers έκδοση δεν είναι πολύ καλές οι φώτο αλλά απλά μην τη βάλεις (ούτε κάτι επίσημο είναι, ούτε υποχρεωτικό)...

Καλά όσο για τη φώτο με την σύγκριση, πλάκα κάνετε...? Ακόμα πιστεύεται το κάθε σάιτ που προμοτάρει εταιρίες (και δεν μιλάω μόνο για το συγκεκριμένο, ούτε καν μόνο για κινητά)... Άσε που το συγκεκριμένο κάνει και μπαμ...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Nαι βρε παιδια, σιγουρα οπτικα δεν ειναι το κλασσικο ευκολοχρστο κινητο (αναφερομαι στην σειρα zoom) απλα το Κ πιστευω πλεον οτι αν εχεις το μικροβιο της συσκευης 2 σε 1, ειναι το πιο ολοκληρωμενο, και μπορεις να το εχεις σε καθημερινη χρηση. Εχω μια ενσταση για το 808,αλλα δεν επιμενω επειδη δεν το εχω δουλεψει, αλλα επιμενω οτι δεν αντικαθηστα φωτογραφικη μηχανη,διοτι απουσιαζει το οπτικο,δεν γινεται να ξεπερνα ενα κινητο με 10χ φωτογραφικης μηχανης οσο καλη αναλυση να εχει η συγκεκριμενη τεχνολογια. Κατα τα αλλα δεν διαφωνω,και εγω θα το ηθελα λεπτο και παναλαφρο,αλλα θα ειχε το τιμημα του. Συμβιβαζομαι,και σιγουρα ειναι για ενα μικρο ποσοστο χρηστων γι αυτο αλλωστε κ δεν πουλησε αρκετα. Αλλα αναφερθηκα επειδη ο φιλος ψαχνει κινητο με καμερα στυλ ψηφιακης,αν καταλαβα καλα. Για να ειμαι Ontopic, στο θεμα καμερα, σαφως lumia 1020 σε σχεση με το s4. Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

Nαι βρε παιδια, σιγουρα οπτικα δεν ειναι το κλασσικο ευκολοχρστο κινητο (αναφερομαι στην σειρα zoom) απλα το Κ πιστευω πλεον οτι αν εχεις το μικροβιο της συσκευης 2 σε 1, ειναι το πιο ολοκληρωμενο, και μπορεις να το εχεις σε καθημερινη χρηση. Εχω μια ενσταση για το 808,αλλα δεν επιμενω επειδη δεν το εχω δουλεψει, αλλα επιμενω οτι δεν αντικαθηστα φωτογραφικη μηχανη,διοτι απουσιαζει το οπτικο,δεν γινεται να ξεπερνα ενα κινητο με 10χ φωτογραφικης μηχανης οσο καλη αναλυση να εχει η συγκεκριμενη τεχνολογια.

Κανένα κινητό δεν αντικαθιστά φωτογραφική μηχανή, είπαμε ότι έχει φτάσει κάποιες και έχει ξεπεράσει κάποιες ίσως παλιότερες compact. Επίσης δεν είπε κανείς ότι το 808 ή το 1020 ξεπερνά το 10x του gal. zoom. Χωρίς κανένα zoom αν βγουν ίδιες φωτογραφίες από τα δύο αυτά κινητά (και το 1020 με το νέο firmware) οι διαφορές θα είναι εμφανής όμως. Το galaxy zoom έχει την ποιότητα που έχει (μάλλον την καλύτερη σε android) και την έχει υπό όλες τις συνθήκες zooming λόγω του optical. Αν δε χρησιμοποιήσεις zoom ή έστω μέχρι το pureview 3x, χάνει από τα δύο αυτά.

Σας ευχαριστώ για τις απόψεις σας, επέλεξα το lumia 1020 και το περιμένω θα σας ενημερώσω για τηνεμπειρία και ποιότητα φωτογραφίας.

-> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11-> iPhone12-> iPhone 13 Pro max-> iPhone15 Pro