ilias_7610 Δημοσιεύτηκε June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 22, 2014 για δωστε μου τα φωτα σας. αξιζει το s3 τα παραπανω χρηματα?η διαφορα ειναι 85 ευρω. συν οτι φοβαμαι το θεμα με τη μπαταρια του S3 γιατι εχω ακουσει οτι χαλαει γρηγορα. Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 για δωστε μου τα φωτα σας. αξιζει το s3 τα παραπανω χρηματα?η διαφορα ειναι 85 ευρω. συν οτι φοβαμαι το θεμα με τη μπαταρια του S3 γιατι εχω ακουσει οτι χαλαει γρηγορα. Το galaxy είναι πολύ laggy, ενώ το xperia έχει προβλήματα λογισμικού που δεν λύθηκαν ποτέ. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 για δωστε μου τα φωτα σας. αξιζει το s3 τα παραπανω χρηματα?η διαφορα ειναι 85 ευρω. συν οτι φοβαμαι το θεμα με τη μπαταρια του S3 γιατι εχω ακουσει οτι χαλαει γρηγορα. Γνωστό μου άτομο που έχει τι s3 μια χαρά είναι η μπαταρία του και μπορείς και να την αλλαξεις εύκολα. Δεν λες όμως μια ως πόσα είσαι διατεθειμένος να δώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. June 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 καταρχην ευχαριστω. καπου στα 250-270 υπολογιζω. το S3 το βρισκω απο γνωστο καταστημα στα 285 λογο εκπτωσης. για 15 ευρω, αν το κινητο αξιζει, θα τα δωσω. Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 καταρχην ευχαριστω. καπου στα 250-270 υπολογιζω. το S3 το βρισκω απο γνωστο καταστημα στα 285 λογο εκπτωσης. για 15 ευρω, αν το κινητο αξιζει, θα τα δωσω. Αν το s3 ειναι το lte με τα 2gb ram οκ. Αλλιως στο Σκρουτζ ξεκινάει απο τα 236€. Εγώ πάντως ειτε θα πηγαινα στο huawei p6 με 226€ ή θα ζοριζομουν για το nexus 5 ή στο xperia z στα 266€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Το galaxy είναι πολύ laggy, ενώ το xperia έχει προβλήματα λογισμικού που δεν λύθηκαν ποτέ. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα :lol: Αν μπεις στο νήμα του sp μετά τη τελευταία αναβάθμιση που ήρθε πριν μια δυο βδομάδες τα σχόλια είναι ενθαρρυντικά. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Αν μπεις στο νήμα του sp μετά τη τελευταία αναβάθμιση που ήρθε πριν μια δυο βδομάδες τα σχόλια είναι ενθαρρυντικά. Μακάρι να έφτιαξε, γιατί είναι κρίμα μια τόσο καλή συσκευή να πάει χαμένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 αν θελεις να αποφεγεις lag κανενα απο τα δυο και τα δυο μετά απο τα τελευταία update έχουν γίνει...:X:X:Xι (δεν θέλω να εκφραστώ ακατάλληλα) γενικος τελευταιο χρονο και sony και η samsung τα χουν κανει σαν τα μουτρα τους οσο αφορα λογισμικο στης συσκευες τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Οπώς ειπε και ο Ντεμάκος... Κανένα από τα δύο αν δεν θες να αρχίσεις τα xanax. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontojohn13 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Μην ασχοληθείς καν! Το S3 πέρασε στην ιστορία με την άσχημη έννοια καθώς όταν βγήκε το S4 όλοι έτρεξαν να το πάρουν για να γλυτώσουν τα λεφτά που θα έδιναν για ζάναξ. Αν δεν σε ενδιαφέρουν τόσο οι δυνατότητες και θες απλά ένα κινητό, ξεκίνα από το LG L9ii και δες κυρίως Nexus συσκευές, ακόμα και το N4 θα σε βγάλει για αρκετό καιρό με τα χαρακτηριστικά που έχει. Παράθεση Φέτα, παγωμένο πάτωμα και μπυρίτσα..Καλό καλοκαίρι! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Καλα οσοι λετε λαγκυ κλπ νομιζω τι εννοειτε? Γτ εχοντας το σπ δεν βλεπω λαγκ πουθενα μετα την αναβαθμιση.Δεν ξερω τι να πω δλδ γελαω καθε φορα που τα βλεπω,γτ απλα κανετε δυσφιμηση χωρις προσωπικης εμπειριας.το Σ4 που ειχα ειχε πιο πολυ λαγκ. Εγω απο τα δυο σου προτεινω το σπ , αλλα οπως και ενας φιλος ειπε πιο πανω το π6 που ειναι καταπληκτικη συσκευη. Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Όταν πλησιαζω σε SP νιώθω πως χάνω χρόνια. Και δεν με παίρνει στην ηλικία μου. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Το sp με την τελευταια αναβαθμιση ειναι μια χαρα.Εχει τον καλυτερο διπυρηνο που κυκλοφορει.Απο το s3 ειναι πολυ καλυτερο.Αλλα θα σου προτεινα το lg l9ii στα 160 απο skroutz.Λιγο χειροτερο επεξεργαστη απο το sp αλλα κορυφαια οθονη και σε τιμη χωμα.Αν δεν σου αρεσει το sp ειναι μονοδρομος.Το s3 στα 240 που εχει στο skroutz ειναι πανακριβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. June 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 η αληθεια ειναι πως δεν θα ηθελα να κανω αγορα απο καποιο scroutzομαγαζο. φοβαμαι τις παραεισαγωγες κ τα ενδεχομενα θεματα με τις εγγυησεις που ισως προκυψουν. με το lag στο s3 που λετε, τι εννοειτε? που lagαρει? στο browsing? γενικα κολλαει? κ τα δυο αυτα μοντελα θεωρουσα πως ηταν απο τα καλυτερα που κυκλοφορουν, σε αυτην την τιμη. μαλλον επεσα εξω. θα ριξω μια ματια κ στο lg Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 η αληθεια ειναι πως δεν θα ηθελα να κανω αγορα απο καποιο scroutzομαγαζο. φοβαμαι τις παραεισαγωγες κ τα ενδεχομενα θεματα με τις εγγυησεις που ισως προκυψουν. με το lag στο s3 που λετε, τι εννοειτε? που lagαρει? στο browsing? γενικα κολλαει? κ τα δυο αυτα μοντελα θεωρουσα πως ηταν απο τα καλυτερα που κυκλοφορουν, σε αυτην την τιμη. μαλλον επεσα εξω. θα ριξω μια ματια κ στο lg Μην σε απασχολει το θεμα των παραεισαγωγων και τις εγγυησεις στο skroutz.Πολλες φορες ειναι πιο σωστα ακομα και απο τις μεγαλες αλυσιδες.Ολο το myphone απο εκει ψωνιζει χωρις κανενα θεμα. Οσον αφορα το s3 με μαμα ρομ ειναι παρα πολυ φορτωμενο και το 1gb ram ειναι πολυ λιγο.Με custom rom παει σφαιρα αλλα θελει να ξερεις καποια πραγματακια.Δες και το lg που προτεινα και το sp και αξιζει να τα παρεις απο skroutz.Γλιτωνεις ενα σεβαστο ποσο για ενα ολοιδιο κινητο με ιδια εγγυηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 η αληθεια ειναι πως δεν θα ηθελα να κανω αγορα απο καποιο scroutzομαγαζο. φοβαμαι τις παραεισαγωγες κ τα ενδεχομενα θεματα με τις εγγυησεις που ισως προκυψουν. με το lag στο s3 που λετε, τι εννοειτε? που lagαρει? στο browsing? γενικα κολλαει? κ τα δυο αυτα μοντελα θεωρουσα πως ηταν απο τα καλυτερα που κυκλοφορουν, σε αυτην την τιμη. μαλλον επεσα εξω. θα ριξω μια ματια κ στο lg για παραεισαγογες χαλαροσε ολα οκ ειναι τώρα για το s3 οπος σου είπαν με το μαμά λογισμικό της samsung του έχουν φορτώσει τόσα μα τόσα σκουπίδια που δεν έχει ελεύθερη ραμ να κλα............. και σε συνδυασμό με το κακογραμμένο λογισμικό της samsung κολλάει γενικά, εχει lag, καταναλώνει υπερβολική μπαταρια κλπ κλπ κλπ εκτός και αν θέλεις να το πάρεις και να του βαλεις αλλο λογισμικό (πχ cyanogenmod) τότε ναι μαλιστα εδώ αλλάζουν όλα Αλλα αν θέλεις να το αφήσεις μαμά κατάσταση άστο γιατι θα χρειαστείς ψιχολογο μετά (και στης δυο περιπτώσεις) γενικος οτι αφορα mid range και low end κινιτα (δλδ καπου μεχρι 250 ευρω) εχουμε μονο μερικα lg (2 ουσιαστικα) εχουμε το moto g και μετα κινα μερια (ργω προσοπικα προτιμισα να παρω απο την κινα το zte nubia z5s mini παρα πολυ καλη συσκευη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Παντως αν εισαι μονο αναμεσα στο sp και το s3 τοτε προτιμησε το s3 σαφως πιο καλο.για μενα ομως δωσε λιγα χρηματα παραπανω και παρε το lg g2 απο skroutz. 'η κοιτα και το grand 2.ειναι πολυ καλο κινητο!!! Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Παντως αν εισαι μονο αναμεσα στο sp και το s3 τοτε προτιμησε το s3 σαφως πιο καλο.για μενα ομως δωσε λιγα χρηματα παραπανω και παρε το lg g2 απο skroutz. 'η κοιτα και το grand 2.ειναι πολυ καλο κινητο!!! είναι σαν να λες εχεις δυο σκατά μπροστά ένα κίτρινο ενα πράσινο και σκέφτεσαι ποιο να πατήσεις............ και πατάς το πράσινο γιατί σου αρεσει το χρώμα οπος ειπες καλυτερα να δωσει λιγο παραπανω να παρει κατι σοστο η να παρει απο την κινα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts