ggtaxo Δημοσιεύτηκε June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 22, 2014 Καλημέρα. Θα ήθελα να ακούσω προτάσεις (με υπέρ και κατά) για οικονομικό (Κίνα μεριά δηλαδή), δίκαρτο android τηλέφωνο. Με ενδιαφέρει να έχει αξιοπρεπές gps, να μην έχει σάπιο επεξεργαστή και δε με νοιάζει καθόλου η κάμερα. Το κυριότερο, να είναι συμμαζεμένο σε διαστάσεις. Είμαι κάτοχος του Hongmi, το οποίο σκίζει, αλλά θέλω κάτι που να χωράει στην τσέπη. :D Παράθεση I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 (edited) Καλημέρα. Θα ήθελα να ακούσω προτάσεις (με υπέρ και κατά) για οικονομικό (Κίνα μεριά δηλαδή), δίκαρτο android τηλέφωνο. Με ενδιαφέρει να έχει αξιοπρεπές gps, να μην έχει σάπιο επεξεργαστή και δε με νοιάζει καθόλου η κάμερα. Το κυριότερο, να είναι συμμαζεμένο σε διαστάσεις. Είμαι κάτοχος του Hongmi, το οποίο σκίζει, αλλά θέλω κάτι που να χωράει στην τσέπη. :D δλδ θέλεις κάτι μικρότερο από το 4.7? και να είναι και δυκαρτο και αξιόπιστο σαν το hongmi? ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ισος αυτο (αν και διαφορά είναι ελάχιστη στο μέγεθος) http://www.to2c.com/huawei-g6-basic-qualcomm-quad-core-mobile-phone-4-5-inch-ips-5mp-8mp-camera-1gb-ram-4gb-rom-android-4-3-wcdma-dual-sim-dlna.html Edited June 22, 2014 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggtaxo Δημ. June 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Αξιόπιστο σαν το Hongmi με λιγότερα λεφτά δεν περιμένω, αν ήταν 4" το ρυζάκι δε θα συζητούσαμε καν τώρα. Απλά θέλω όπως γράφω κάτι φτηνό και να μην είναι σάπιο. Κάτι σαν αυτό ας πούμε. http://www.focalprice.com/MH1097B/Cubot_GT95_4.0_Capacitive_IPS_Dual_Layer_Glass_Touch_Screen_800x480_Android.html?Source=EN_BFDproduct&Currency=EUR Το θέλω για τώρα το καλοκαίρι που οι τσέπες είναι περιορισμένες... Το ρύζι είναι άψογο, αλλά δυστυχώς δε διπλώνει. :) Με νοιάζει μόνο να κάνω κλήσεις-βιντεοκλήσεις, να δουλεύω gps με sygic, να ακούω καμιά μουσικούλα και αν χρειαστεί και λίγο σερφάρισμα. Ούτε παιχνίδια, ούτε φωτογραφίες, ούτε τίποτα το τρελό. Απλά να κάνει αυτά που γράφω επάνω και να μην το σπάσω από τα νεύρα μου. Παράθεση I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Αξιόπιστο σαν το Hongmi με λιγότερα λεφτά δεν περιμένω, αν ήταν 4" το ρυζάκι δε θα συζητούσαμε καν τώρα. Απλά θέλω όπως γράφω κάτι φτηνό και να μην είναι σάπιο. Κάτι σαν αυτό ας πούμε. http://www.focalprice.com/MH1097B/Cubot_GT95_4.0_Capacitive_IPS_Dual_Layer_Glass_Touch_Screen_800x480_Android.html?Source=EN_BFDproduct&Currency=EUR Το θέλω για τώρα το καλοκαίρι που οι τσέπες είναι περιορισμένες... Το ρύζι είναι άψογο, αλλά δυστυχώς δε διπλώνει. :) Με νοιάζει μόνο να κάνω κλήσεις-βιντεοκλήσεις, να δουλεύω gps με sygic, να ακούω καμιά μουσικούλα και αν χρειαστεί και λίγο σερφάρισμα. Ούτε παιχνίδια, ούτε φωτογραφίες, ούτε τίποτα το τρελό. Απλά να κάνει αυτά που γράφω επάνω και να μην το σπάσω από τα νεύρα μου. δεν ειπα με λιγότερα λεφτά........... είπα να είναι πανο κάτω στης επιδόσεις και στην αξιοπιστία σαν το hongmi........... απλός δεν υπάρχει για να πας στης 4 και δiκαρτο πας σε κατι με 512 ram και αυτό με συνδιασμο που ειναι android σημαίνει άθλια λειτουργία με το κιλό lag κλπ κλπ κλπ (ούτε καν κοντά σε αυτο που συνήθισες με το hongmi) + εσυ ανέφερες το gps............ καμια συσκευη με mtk cpu (εξαίρεση αποτελει hongmi/hongmi note και μερικα huawei) δεν δουλεύουν σωστά............ ετσι ξαναγυρνάμε στο οτι............ δεν υπαρχει....... (σε single sim εχει λίγο παραπάνω επιλογές αλλα σε dual δεν......) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggtaxo Δημ. June 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 δεν ειπα με λιγότερα λεφτά........... είπα να είναι πανο κάτω στης επιδόσεις και στην αξιοπιστία σαν το hongmi........... απλός δεν υπάρχει για να πας στης 4 και δiκαρτο πας σε κατι με 512 ram και αυτό με συνδιασμο που ειναι android σημαίνει άθλια λειτουργία με το κιλό lag κλπ κλπ κλπ (ούτε καν κοντά σε αυτο που συνήθισες με το hongmi) + εσυ ανέφερες το gps............ καμια συσκευη με mtk cpu (εξαίρεση αποτελει hongmi/hongmi note και μερικα huawei) δεν δουλεύουν σωστά............ ετσι ξαναγυρνάμε στο οτι............ δεν υπαρχει....... (σε single sim εχει λίγο παραπάνω επιλογές αλλα σε dual δεν......) Βρε, το ξέρω για το Hongmi, δεν είπα να βρω ένα Hongmi μικρότερο. Είπα κάτι φθηνό που για απλές δουλίτσες (τηλέφωνα, gps, μουσική, λίγο σερφάρισμα) θα τα καταφέρει. Π.χ. αυτό που βρήκα παραπάνω αξίζει τα 55€ που κοστίζει; Όσο για το gps θα διαφωνήσω. Είχα και άλλα τηλέφωνα με mtk SoC (alcatel, thl κλπ) και δούλευαν όλα κομπλέ και χωρίς καν να χρειαστεί να κάνω τις σχετικές ρυθμίσεις. Πλάκα-πλάκα το μόνο με mtk που παρουσίασε πρόβλημα στο gps ήταν το πρώτο Hongmi που παρήγγειλα (είμαι και γκαντέμης) και αναγκάστηκα αφού πρώτα δοκίμασα κυριολεκτικά τα πάντα να το στείλω πίσω. Σίγουρα δεν κλείδωναν τόσο γρήγορα ή με την ακρίβεια Snapdragon αλλά τη δουλειά σου την κάνεις. Παράθεση I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Κατι τετοιο ισως http://www.vickmall.com/jiayu-f1-smartphone-andoird-4-2-mtk6572-dual-core-gps-4-0-inch-2400mah-3g.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggtaxo Δημ. June 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Κατι τετοιο ισως http://www.vickmall.com/jiayu-f1-smartphone-andoird-4-2-mtk6572-dual-core-gps-4-0-inch-2400mah-3g.html Να υποθέσω σε σχέση με το cubot είναι ανώτερο ποιοτικά, έτσι; Εμπειρία; Παράθεση I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Κατι τετοιο ισως http://www.vickmall.com/jiayu-f1-smartphone-andoird-4-2-mtk6572-dual-core-gps-4-0-inch-2400mah-3g.html περα απο gps ολα τα αλλα καλα ειναι gps ΑΘΛΙΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggtaxo Δημ. June 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 περα απο gps ολα τα αλλα καλα ειναι gps ΑΘΛΙΟ Με ξενέρωσες! :p Δηλαδή για αξιοπρεπή λειτουργία πρέπει ή να είναι γκουμούτσα ή να πάρω "επώνυμο" και να δώσω διπλά και βάλε φράγκα;:( Παράθεση I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Με ξενέρωσες! :p Δηλαδή για αξιοπρεπή λειτουργία πρέπει ή να είναι γκουμούτσα ή να πάρω "επώνυμο" και να δώσω διπλά και βάλε φράγκα;:( δυστυχώς αν θελεις gps μονοδρομος η κάτι απο huawei/xiaomi η οτιδιποτε με επεξεργαστή της qualcomm (κοινός σπανιότατο να έχει qualcomm και dual sim και όσα έχουν είναι ακριβά) Sony Xperia M 160 euro αυτο μονο μου ερχεται στο μιαλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggtaxo Δημ. June 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 δυστυχώς αν θελεις gps μονοδρομος η κάτι απο huawei/xiaomi η οτιδιποτε με επεξεργαστή της qualcomm (κοινός σπανιότατο να έχει qualcomm και dual sim και όσα έχουν είναι ακριβά) Sony Xperia M 160 euro αυτο μονο μου ερχεται στο μιαλο Ναι το Xperia M είναι ανάμεσα σε διάφορα που κοιτούσα από σκρουτζομάγαζα, αλλά δεν θέλω να δώσω τόσα λεφτά. Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις. Για το Cubot GT95 ξέρουμε τι λέει; Παράθεση I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Ναι το Xperia M είναι ανάμεσα σε διάφορα που κοιτούσα από σκρουτζομάγαζα, αλλά δεν θέλω να δώσω τόσα λεφτά. Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις. Για το Cubot GT95 ξέρουμε τι λέει; αν το θες για απλά πράγματα θα σε καλύψει αν θες gps πεταμένα λεφτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontojohn13 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Ναι το Xperia M είναι ανάμεσα σε διάφορα που κοιτούσα από σκρουτζομάγαζα, αλλά δεν θέλω να δώσω τόσα λεφτά. Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις. Για το Cubot GT95 ξέρουμε τι λέει; Αν πιστεύεις ότι είσαι εντάξει με 512ram και θες μόνο χρήση για gps, μουσική κλπ που ανέφερες, κοίταξε το Sony Xperia E Dual από 89 ευρώ ή το Sony Xperia E1 που είναι πιο καινούργιο στα 110. Για απλή χρήση είναι μια χαρά αν και θα δεις κολλήματα (δεν υπάρχει lag free κινητό android με 512ram) αλλά σου προτείνω, αν δεν έχεις πρόβλημα μήπως χάσεις την εγγύηση, να ξεκλειδώσεις τον bootloader και να περάσεις custom rom. ;) Παράθεση Φέτα, παγωμένο πάτωμα και μπυρίτσα..Καλό καλοκαίρι! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggtaxo Δημ. June 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 αν το θες για απλά πράγματα θα σε καλύψει αν θες gps πεταμένα λεφτά Αν πιστεύεις ότι είσαι εντάξει με 512ram και θες μόνο χρήση για gps, μουσική κλπ που ανέφερες, κοίταξε το Sony Xperia E Dual από 89 ευρώ ή το Sony Xperia E1 που είναι πιο καινούργιο στα 110. Για απλή χρήση είναι μια χαρά αν και θα δεις κολλήματα (δεν υπάρχει lag free κινητό android με 512ram) αλλά σου προτείνω, αν δεν έχεις πρόβλημα μήπως χάσεις την εγγύηση, να ξεκλειδώσεις τον bootloader και να περάσεις custom rom. ;) Μα δεν περιμένω κάτι σπουδαίο και το ξέρω ότι με μισό γίγα ραμ δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια. Απλά να δουλεύει μου αρκεί. Παράθεση I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontojohn13 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Μα δεν περιμένω κάτι σπουδαίο και το ξέρω ότι με μισό γίγα ραμ δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια. Απλά να δουλεύει μου αρκεί. Τότε πας σε Xperia E/E1 με κλειστά μάτια (αν και με το Nokia Here στα Windows Phone πιστεύω ότι θα ήσουν μια χαρά, αλλά εσύ έχεις και το μαχαίρι και το καρπούζι). Κοίταξε στα σχετικά θέματα να δεις εμπειρίες αλλά στο Ε που είναι πιο παλιό έχουν αναφερθεί προβλήματα όπως ότι μετά από λίγο μπουκώνει και χρειάζεται restart, κολλάει κάτω από πίεση και διάφορα άλλα. Γι'αυτό αν το θες για απλή χρήση και δεν σε νοιάζει τόσο η εγγύηση, μια custom rom θα σου λύσει τα χέρια (αν και είναι δυσεύρετες σε dual sim συσκευές) Παράθεση Φέτα, παγωμένο πάτωμα και μπυρίτσα..Καλό καλοκαίρι! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Μα δεν περιμένω κάτι σπουδαίο και το ξέρω ότι με μισό γίγα ραμ δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια. Απλά να δουλεύει μου αρκεί. ε οκ αν δεν σε νοιάζει gps τότε παρτο αλλα αν σκοπεύεις να κάνεις χρήση του gps δεν υπάρχει κατι στα λεφτά που ζητάς (τοσο απλά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Το gps του Jiayu f1 δουλευει. Δεν το εχω δοκιμάσε στο δρομο αλλά με το gps test επιασε πιο γρήγορα δορυφόρους απο το δικό μου (jiayu g3s). Επίσης το τηλέφωνο έχει πολυ καλό σημα wi-fi και είναι πολύ γρήγορο στο browsing. Για τα λεφτά που ζητάει είναι σούπερ Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggtaxo Δημ. June 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Το gps του Jiayu f1 δουλευει. Δεν το εχω δοκιμάσε στο δρομο αλλά με το gps test επιασε πιο γρήγορα δορυφόρους απο το δικό μου (jiayu g3s). Επίσης το τηλέφωνο έχει πολυ καλό σημα wi-fi και είναι πολύ γρήγορο στο browsing. Για τα λεφτά που ζητάει είναι σούπερ Ευχαριστώ. Παράθεση I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggtaxo Δημ. June 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Τελικά πήρα το G2F και πετάει! Gps ΑΨΟΓΟ! Γρήγορο, πολύ καλή οθόνη, μαζεμένο σε διαστάσεις, τελικά μια χαρά είναι παιδιά! Η μόνη ρύθμιση που χρειάστηκε ήταν στο apn της vodafone για το 3G, κατά τα άλλα δούλεψε κομπλέ! Το gps κλείδωσε δορυφόρους σε 10"! Για όποιον θέλει μικρό, δίκαρτο είναι μονόδρομος. Παράθεση I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 (edited) Τελικά πήρα το G2F και πετάει! Gps ΑΨΟΓΟ! Γρήγορο, πολύ καλή οθόνη, μαζεμένο σε διαστάσεις, τελικά μια χαρά είναι παιδιά! Η μόνη ρύθμιση που χρειάστηκε ήταν στο apn της vodafone για το 3G, κατά τα άλλα δούλεψε κομπλέ! Το gps κλείδωσε δορυφόρους σε 10"! Για όποιον θέλει μικρό, δίκαρτο είναι μονόδρομος. Και σε πολυ καλη τιμη στο minideal(51 ευρω)αλλα out of stock! Edited June 27, 2014 by dimi_1982 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggtaxo Δημ. June 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Και σε πολυ καλη τιμη στο minideal(51 ευρω)αλλα out of stock! Ναι, το είδα, αλλά δεν το πρόλαβα. Είναι out of stock εδώ και μέρες :mad: Παράθεση I believe that if life gives you lemons, you should make lemonade... And try to find somebody whose life has given them vodka, and have a party. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts