thePRODIGY Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Εγώ το γαλάζιο μου το έχω ακόμα. Balkans product code, Δεν χάνει τα ελληνικά με τίποτα δηλαδή και επίσης έχει ελάχιστη ροζίλα. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 (edited) Σταθερή αξία το N8, ίσως το πιο ποιοτικό Symbian που βγήκε ποτέ. ;) Edited June 21, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 (edited) Please delete Edited June 22, 2014 by pgetsopoulos Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Σταθερή αξία το N8, ίσως το πιο ποιοτικό Symbian που βγήκε ποτέ. ;) Ναι, το λατρεύω. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Ναι, εδώ υπάρχει αυτό το θέμα... Υπαρχει τρόπος να λυθεί; Η δημοσκόπηση μηδενίστηκε. Μπορείτε να ψηφίσετε ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Η δημοσκόπηση μηδενίστηκε. Μπορείτε να ψηφίσετε ξανά. Δεν γίνεται, ενώ έχει 0 ψήφους συνολικά, μου λέει ότι έχω ψηφίσει :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Νομίζω επειδή την έφτιαξες εσύ Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Δοκιμάστε πάλι να ψηφίσετε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Παιδιά η μάνα μου έχει μια μπακατελα Nokia x2-00, ξέρετε πώς λέγεται το λογισμικό που τρέχει? Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Παιδιά η μάνα μου έχει μια μπακατελα Nokia x2-00, ξέρετε πώς λέγεται το λογισμικό που τρέχει? Γιατί μπακατέλα;:p Στο gsmarena δεν αναφέρει το λειτουργικό (αν έχει) Μπορεί να είναι Symbian, αλλά δεν είμαι βέβαιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Παιδιά η μάνα μου έχει μια μπακατελα Nokia x2-00, ξέρετε πώς λέγεται το λογισμικό που τρέχει? S40...... :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 S40...... :) Αυτό δε βασίζεται στο Symbian? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Όχι.. 1234567 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Λοιπόν, το S60 είναι μια πλατφόρμα που βασίζεται στο Symbian ενώ το S40 όχι. Οι εκδόσεις Symbian στα SE κινητά ονομάζονται διαφορετικά από τις εκδόσεις του Symbian στα Nokia κινητά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Γιατί μπακατέλα;:p Στο gsmarena δεν αναφέρει το λειτουργικό (αν έχει) Μπορεί να είναι Symbian, αλλά δεν είμαι βέβαιος. Μπακατελα γιατί μου διέγραψε το ρεκόρ μου στο rally 3d που το πάλευα 2 χρόνια, μόνο του. :mad::mad::mad: Πάντως δεν είναι καθόλου άσχημο feature Phone. Σκριν saver, άνετο πλήκτρολογιο αλουμίνιο back και ηχείο boom... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Μπακατελα γιατί μου διέγραψε το ρεκόρ μου στο rally 3d που το πάλευα 2 χρόνια, μόνο του. :mad::mad::mad: Πάντως δεν είναι καθόλου άσχημο feature Phone. Σκριν saver, άνετο πλήκτρολογιο αλουμίνιο back και ηχείο boom... :lol::lol::lol: Είναι άριστο feature phone και νομίζω ότι θα πληρώσει την κατάργηση των feature phones η MS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 3, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 (edited) Έχω ένα 6120c-1 classic και το πληκτρολόγιο κάνει κάτι τρελά, πχ. Πατάω το πλήκτρο αβγ 3 φορές έτσι ώστε να πάω στο γ και μου βγαίνει αβγά :wacko: Με ποιά ρύθμιση θα λειτουργεί το πληκτρολόγιο κανονικά; S60 3rd edition είναι η έκδοση λογισμικού. Επίσης, μου το έδωσε η θεία μου και θέλω να του κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά μου ζητάει κωδικό και η θεία μου τον έχει ξεχάσει, γίνεται να κάνω επαναφορά χωρίς τον κωδικό; Επίσης, είναι vodafone branded και αν γίνεται να μου πείτε και ένα τρόπο να το κάνω debranded. Edited August 3, 2014 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Με ενα reset και μια αναβαθμιση λογισμικου θα στρώσει. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 3, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Με ενα reset και μια αναβαθμιση λογισμικου θα στρώσει. Δεν μπορώ να κάνω hard reset όμως, ζητάει κωδικό και δεν τον ξέρω. Αναβάθμιση πως κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Μέσω του nokia suite Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 3, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Και κάτι άλλο, πως μπορώ να τραβήξω screenshot; (αν μπορώ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts