Alex_tz Δημοσιεύτηκε June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 13, 2014 Ποιό προτιμάτε και γιατί; Εγώ προτιμώ το N8, αν και το Ε7 έχει μεγαλύτερη οθόνη, αλλά το Ν8 παίρνει micro SD και πολύ καλύτερη φωτογραφική μηχανή. Εσείς τι πιστεύετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 (edited) Αυτό μαζί με το "κιθαρίστας ή ντράμερ" είναι τα δυο αιώνια διλήμματα Αλεξανδρε. Επίκαιρα όσο ποτέ, επίσης. : ρ Edited June 13, 2014 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Αυτό μάζι με το "κιθαρίστας ή ντράμερ" είναι τα δυο αιώνια διλήμματα Αλεξανδρε. Επίκαιρα όσο ποτέ, επίσης. :) Εσύ τι προτιμάς; :) Ποιό πιστεύεις ότι είναι λίγο καλύτερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Δαγκωτό στον καμπούρη. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 N8 για την απόλαυση της φωτογραφίας :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Ν97 Πληκτρολόγιο ΚΑΙ 32gb τα συνδυάζει ΌΛΑ Και δεν έχει και gpu για καλύτερη μπαταρία ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Νομίζω κιόλας ότι το Ν8 έχει και περισσότερα ppi λόγω της μικρότερης οθόνης. Αλλά το Ε7 έχει QWERTY πληκτρολόγιο. Δεν ξέρω, έχω μπερδευτεί :wacko: Ν97 Πληκτρολόγιο ΚΑΙ 32gb τα συνδυάζει ΌΛΑ Και δεν έχει και gpu για καλύτερη μπαταρία ;) Ναι, αλλά μοιάζει με τηλεκοντρόλ :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Alex σε αγαπώ. Άργησες όμως ήρθες ρε μπαγασα. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Γιατί; Πανέμορφο είναι! Απολαυστική οθόνη, μεγάλο φυσικό πληκτρολόγιο, κάμερα ακόμα και σήμερα Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Η, τεράστια μνήμη όλη δική σου, επεξεργαστής κτήνος να τρέχει το bounce αλαγκαριστο εντελώς... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Alex σε αγαπώ. Άργησες όμως ήρθες ρε μπαγασα. Ξέρεις πόσο καιρό σας παρακολουθούσα όλους μέχρι να γίνω μέλος; 4μήνες:) Γιατί; Πανέμορφο είναι! Απολαυστική οθόνη, μεγάλο φυσικό πληκτρολόγιο, κάμερα ακόμα και σήμερα Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Η, τεράστια μνήμη όλη δική σου, επεξεργαστής κτήνος να τρέχει το bounce αλαγκαριστο εντελώς... Ναι, δε λέω, πολύ καλό είναι, αλλά κοίτα λίγο αυτή την εικόνα: http://cdn2.gsmarena.com/vv/pics/nokia/nokia-n97-mini.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Μη το βλέπεις σε εικόνα, δες το real thing από κοντά ;) Μόλις το πιάσεις στο χέρι θα τα ξεχάσεις όλα! Επίσης αυτό είναι το μίνι :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 (edited) Μη το βλέπεις σε εικόνα, δες το real thing από κοντά ;) Μόλις το πιάσεις στο χέρι θα τα ξεχάσεις όλα! Επίσης αυτό είναι το μίνι :) Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να το δω από κοντά:( Τα nokia έχουν εξαφανιστεί :( Ουπς, να το μεγάλο :https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTvfpI-N8jfOEIeoTYNj9cIyBVbRUmQZa5_MRGT5ArCK05duVyb Edited June 13, 2014 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 (edited) Για το Χ7 τι λέτε; Το βρίσκω πανέμορφο αν και δεν έχει εμπρόσθια κάμερα και QWERTY πληκτρολόγιο. Μπορεί να μην τα χρησιμοποιώ, αλλά θέλω να έχω επιλογές;) Επίσης το nokia n900 δεν είναι πανέμορφο; Και με Maemo 6 Edited June 13, 2014 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 (edited) To Nokia N900 είναι θρησκεία.. ή μάλλον λατρεία. Είναι μεγάλη ιστορία Αλεξούκο. Edited June 13, 2014 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Αφού αυτές οι συσκευές έκαναν μεγάλη επιτυχία, γιατί αυτή η ΝΟΚΙΑ δεν τις ξαναλανσάρει έστω και με Windows Phone? Ίσως θα μπορούσαν να ξεκολλήσουν τη Microsoft Mobile Oy/Nokia από την αισχρή έβδομη θέση:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Αφού αυτές οι συσκευές έκαναν μεγάλη επιτυχία, γιατί αυτή η ΝΟΚΙΑ δεν τις ξαναλανσάρει έστω και με Windows Phone? Ίσως θα μπορούσαν να ξεκολλήσουν τη Microsoft Mobile Oy/Nokia από την αισχρή έβδομη θέση:mad: Κι όμως δεν έκαναν τόσο μεγάλη επιτυχία όσο νομίζεις. Οι λόγοι είναι πολλοί και τους έχουμε χιλιοαναλύσει. Ήρθες αργά σε αυτό το πάρτι φίλος. Οι καθαρίστριες έχουν μείνει πλέον. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Κι όμως δεν έκαναν τόσο μεγάλη επιτυχία όσο νομίζεις. Οι λόγοι είναι πολλοί και τους έχουμε χιλιοαναλύσει. Ήρθες αργά σε αυτό το πάρτι φίλος. Οι καθαρίστριες έχουν μείνει πλέον. Πάντως θα έπρεπε να είχαν κάνει επιτυχία γιατί ήταν εξαιρετικές. Βέβαια οι τιμές ήταν λίγο υψηλές, αλλά οι συσκευές αυτές ήταν καταπληκτικές Αφού να φανταστείς μαζεύω λεφτά για να πάρω μια συσκευή ΝΟΚΙΑ με Symbian ή με Meego/Maemo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Πάντως θα έπρεπε να είχαν κάνει επιτυχία γιατί ήταν εξαιρετικές. Βέβαια οι τιμές ήταν λίγο υψηλές Φίλε μου το "εξαιρετικό" δεν επικρατεί πάντα στον τομέα της τεχνολογίας. Το τρώνε τα κυκλώματα πολλές φορές : ) Παραδείγματα πολλά... και εκτός κινητής. Αφού να φανταστείς μαζεύω λεφτά για να πάρω μια συσκευή ΝΟΚΙΑ με Symbian ή με Meego/Maemo. Εγώ μαζεύω για να πάω Sonisphere London. Έχεις κάνα καλό αριθμό στο ΚΙΝΟ να προτείνεις; : p Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Πρόσφατα είδα ένα ΝΟΚΙΑ C6. Ωραίο μου φάνηκε, τι πιστεύετε γι'αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 χαχα δες θέμα εδώ.. Αν μαζέυεις λεφτά για symbian, μάζεψε λίγα παραπάνω να πάρεις 808. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 χαχα δες θέμα εδώ.. Αν μαζέυεις λεφτά για symbian, μάζεψε λίγα παραπάνω να πάρεις 808. Το store είναι αξιοπρεπές, δηλαδή πάνω από 120 χιλιάδες εφαρμογές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 χαχα δες θέμα εδώ.. Ε;! Tα σπάει; Πρέπει να τον φωνάζουμε στις συναντήσεις μας μου φαίνεται. Να δει και κανα Mιγκό/Σύμπιαν από κοντά στο φινάλε. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Το store είναι αξιοπρεπές, δηλαδή πάνω από 120 χιλιάδες εφαρμογές; :lol::lol::lol: Ε;! Tα σπάει; Πρέπει να τον φωνάζουμε στις συναντήσεις μας μου φαίνεται. Να δει και κανα Mιγκό/Σύμπιαν από κοντά στο φινάλε. Αν κρίνω από το πάνω post θα έχει πλάκα :D Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 :lol::lol::lol: Αν κρίνω από το πάνω post θα έχει πλάκα :D Τί εννοείς, δεν καταλαβαίνω :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Αlex θα σκάσουμε από εκεί με 3 Ν8, ένα 808PV, και 3 Ν9 (το ένα λευκό) βασανίσου Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts