NickTheGreek99 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Θέλω να ρωτ'ησω το εξής: Πρόσπαθώ να περάσω σε Acer 1640 Laptop τα Windows XP από cd, και στην εκκίνηση δεν το διαβάζει καν. To έχω βάλει από το bios να bootάρει από το cd. Κάποιος πέρασε τα 7αρια, αλλά δεν υπάρχουν drivers για τα συγκεκριμένα Windows και θέλω να περάσω τα ΧΡ. Όταν μπαίνει στην επιφάνεια εργασίας ανοίγω το set up από το cd και είναι απενργοποιημένη η εκγατάσταση. Πως γίνεται αυτό? Και τι μπορώ να κάνω για να περάσω τα ΧΡ?? Άλλα cd τα διαβάζει ; Είναι απενεργοποιημένη γιατί βλέπει ότι έχεις νεώτερη έκδοση από αυτήν που έχει. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Άλλα cd τα διαβάζει ; Είναι απενεργοποιημένη γιατί βλέπει ότι έχεις νεώτερη έκδοση από αυτήν που έχει. Κανονικά τα διαβάζει, αλλά έγινε χαζομάρα και κάποιος πέρασε τα 7, μια χαρά τα τρέχει αλλά δεν παίρνει τους drivers και τώρα δεν μπορώ να περάσω τα ΧΡ. Υπάρχει κάποια άλλη λύση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Κανονικά τα διαβάζει, αλλά έγινε χαζομάρα και κάποιος πέρασε τα 7, μια χαρά τα τρέχει αλλά δεν παίρνει τους drivers και τώρα δεν μπορώ να περάσω τα ΧΡ. Υπάρχει κάποια άλλη λύση?? Μπορείς να κατεβάσεις τους drivers για ΧP που υπάρχουν για το μηχάνημά σου και απλά σε κατάσταση συμβατότητας να τους περάσεις !!!!!! Ετσι όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση και κάνεις restart θα ενημερωθούν κιόλας !!!!!!!!! ;);););) Οχι να αλλάξουμε λειτουργικό λόγω μή ύπαρξης (που επιμένω κάτι λάθος κάνεις) οδηγών......... Εαν σέρνεται το μηχάνημά σου ναι αλλιώς δεν υπάρχει λόγος Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Κανονικά τα διαβάζει, αλλά έγινε χαζομάρα και κάποιος πέρασε τα 7, μια χαρά τα τρέχει αλλά δεν παίρνει τους drivers και τώρα δεν μπορώ να περάσω τα ΧΡ. Υπάρχει κάποια άλλη λύση?? Μπορεί εκείνος να τα είχε περάσει από usb, κάνε ότι σου είπε ο Γιώργος. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Δοκιμασε να μπεις στην σελιδα του bios και να κανεις load fail/safe ωστε να γυρισει ολες τις λειτουργιες στην εργοστασιακη κατασταση μπας και εχει ενεργοποιησει κατι λαθος απο το bios Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Μπορείς να κατεβάσεις τους drivers για ΧP που υπάρχουν για το μηχάνημά σου και απλά σε κατάσταση συμβατότητας να τους περάσεις !!!!!! Ετσι όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση και κάνεις restart θα ενημερωθούν κιόλας !!!!!!!!! ;);););) Οχι να αλλάξουμε λειτουργικό λόγω μή ύπαρξης (που επιμένω κάτι λάθος κάνεις) οδηγών......... Εαν σέρνεται το μηχάνημά σου ναι αλλιώς δεν υπάρχει λόγος Τους έχω τους drivers, απλά δεν τους εγαθιστά, μου βγάζει μήνυμα ότι είναι ασύμβατοι με τα 7άρια. Μπορεί εκείνος να τα είχε περάσει από usb, κάνε ότι σου είπε ο Γιώργος. Αυτό είναι διαδικασία, γιατί τα στικάκια που έχω είναι γεμάτα με σημαντικά έγγραφα 2πλα και 3πλα back up Δοκιμασε να μπεις στην σελιδα του bios και να κανεις load fail/safe ωστε να γυρισει ολες τις λειτουργιες στην εργοστασιακη κατασταση μπας και εχει ενεργοποιησει κατι λαθος απο το bios Δεν έχει τέτοια δυνατότητα στο bios.. Είναι σχεδόν όλα κλειδωμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Τους έχω τους drivers, απλά δεν τους εγαθιστά, μου βγάζει μήνυμα ότι είναι ασύμβατοι με τα 7άρια. Θα ξεκινήσεις το setup σε λειτουργία συμβατότητας (compatibility mode). Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Θα ξεκινήσεις το setup σε λειτουργία συμβατότητας (compatibility mode). Ναι καλά λες, αυτό δεν το είχα σκεφτεί. Οκ θα δοκιμάσω και αν έχω πρόβλημα ξανά ρωτάω.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts