dimitris44 Δημοσιεύτηκε June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 20, 2014 Παω να εγκαταστησω τα windows xp σε εναν υπολογιστη ενος φιλου (windows 98 είχε) μου και οπως κανει την πρωτη επανακηνηση κολλαει σε αυτο το σημειο και οσα εντερ να πατησω μενει στασιμο (δειτε το βιντεο για να καταλαβετε), αλλαξα πληκρολογιο αλλα τιποτα μηπως εχει προβλημα στην θυρα της μητρικης για δειτε την φωτο τι να κανω ? ? ? Βιντεο: https://www.youtube.com/watch?v=c3NNWdN7Bi8&feature=youtu.be Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Μήπως το cd εκείνη την ώρα φορτώνει αρχεία και δεν υπακούει ; Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. June 20, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Μήπως το cd εκείνη την ώρα φορτώνει αρχεία και δεν υπακούει ; Φόρτονε και μετα σταματησε ομως και μετα πατησα το εντερ και εμεινε οπως ηταν κοκαλο Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 (edited) Φόρτονε και μετα σταματησε ομως και μετα πατησα το εντερ και εμεινε οπως ηταν κοκαλο Άλλο cd έχεις να δοκιμάσεις ; Edited June 20, 2014 by NickTheGreek99 Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. June 20, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Άλλο cd έχεις να δοκιμάσεις ; των xp οχι αλλα αν υπαρχει και αυτη η περιπτωση να μην εχει γραφτει καλα θα γραψη αλλο ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- με τι ταχυτητα να το γραψω, τι προτηνεις? Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 των xp οχι αλλα αν υπαρχει και αυτη η περιπτωση να μην εχει γραφτει καλα θα γραψη αλλο ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- με τι ταχυτητα να το γραψω, τι προτηνεις? Όλα μπορεί να είναι πιθανά. Κατά προτίμηση τα δικά μου τα γράφω σε 4x, αργό αλλά είμαι σίγουρος. Εκείνο που γράφει Microsoft Windows ποια είναι ; Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. June 20, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Όλα μπορεί να είναι πιθανά. Κατά προτίμηση τα δικά μου τα γράφω σε 4x, αργό αλλά είμαι σίγουρος. Εκείνο που γράφει Microsoft Windows ποια είναι ; Microsoft windows xp professional Χ32 bit greek Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Microsoft windows xp professional Χ32 bit greek Σε εκεινο μπαίνει ; Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. June 20, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 θα τα γραψω σε 4χ μηπως αλλαξει κατι.. αλλη αιτια που σκεφτεσε ? ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αααααααααααα αυτο λες δεν ξερω δεν μπορω να το πατησω γιατι το πληκρολογιο μενει ανενεργο, παταω αλλα δεν αντιδρα Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 θα τα γραψω σε 4χ μηπως αλλαξει κατι.. αλλη αιτια που σκεφτεσε ? ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αααααααααααα αυτο λες δεν ξερω δεν μπορω να το πατησω γιατι το πληκρολογιο μενει ανενεργο, παταω αλλα δεν αντιδρα Πιθανών χαλασμένη cdιέρα, Το πληκτρολόγιο είναι usb ή ps/2 (το μωβ στόγγυλο ; ) Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. June 20, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 αν μπορεσω και ξεκοκαλωσει το πληκτολογιο θα δω τι ειναι μεσα, πιθανως να ειναι τα windows 98 η προηγουμενη δηλαδη εκδοση ΠΙΘΑΝΩΝ θα δω αν μπορεσω (αν με αφησει το πληκρολογιο) ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πιθανών χαλασμένη cdιέρα, Το πληκτρολόγιο είναι usb ή ps/2 (το μωβ στόγγυλο ; ) το πληκρολογιο ειναι ps/2 το συνηθησμενο ροζ πληκρολογιο, οσο για την cdερα καλη ιδεα θα βαλω μια αλλη να δω αν γινει κατι αλλη αιτία? Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 αν μπορεσω και ξεκοκαλωσει το πληκτολογιο θα δω τι ειναι μεσα, πιθανως να ειναι τα windows 98 η προηγουμενη δηλαδη εκδοση ΠΙΘΑΝΩΝ θα δω αν μπορεσω (αν με αφησει το πληκρολογιο) ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το πληκρολογιο ειναι ps/2 το συνηθησμενο ροζ πληκρολογιο, οσο για την cdερα καλη ιδεα θα βαλω μια αλλη να δω αν γινει κατι αλλη αιτία? Άλλο πράγμα δεν νομίζω να είναι, Στο bios μπαίνει ; Έχει μια επιλογή για το πληκτρολόγιο (δεν είμαι σίγουρος πάντως,) Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. June 20, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 μπαινει στα bios ανετα ξερεις κατι για εκει? Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 μπαινει στα bios ανετα ξερεις κατι για εκει? Δεν ξέρω με σιγουριά να σου πω, οπότε άστο αυτό που σου είπα και ας μείνουμε στα cd, περιμένω να γράψεις άλλο ένα και να δεις. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. June 20, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Δεν ξέρω με σιγουριά να σου πω, οπότε άστο αυτό που σου είπα και ας μείνουμε στα cd, περιμένω να γράψεις άλλο ένα και να δεις. οκ θα γραψω αυριο αλλο cd με 4X ταχυτητα και θα σου πω, θα βαλω και αλλη σιντερι μηπως εχει χαλασει... Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. June 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Τωρα δεν μπαίνει πουθενα κολλαει μπροστα και λεει σφαλμα πληκρολογιου και οσα φ1 να πατησω για να μπω τιποτα και ουτε στα bios μαινει πισ ενω χθες εμπενε ςρα ειναι κσθαρο θεμα πληκρολογιου να παρω αλλο::: ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με το ποιο παλιο πληκτρολογιο μπαινει τα bios και για λίγο μεσα μαλλν πρεπει να παρω το πληκτρολογιο που χρησιμοποιουσε ο φίλος μου να το συνδεσω μηπως γινει κατι μπορει να δέχεται μονο αυτό Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 USB πληκτρολόγιο έχεις ; Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. June 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 USB πληκτρολόγιο έχεις ; οχι ps/2 εχω Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 οχι ps/2 εχω Γενικά αν έχεις usb πληκτρολόγιο, αν έχεις βάλτο. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafeim71 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Γεια σας,εχω 1 sony vaio μοντελο του 2011,κ εδώ και 1 μηνα ξαφνικά άρχισε να μου πετάει διαφημίσεις σε όλες της σελίδες που ανοίγω,ρώτησα κάποιον φίλο μου οτι κόλλησα ιο άλλα τ αντιβαιρους δεν έβρισκε τίποτα και αποφάσισα να κάνω φορματ,άλλα εδώ αρχίζουν τα ωραία,μόλις βάζω τ dvd των Αυθεντικά τα Windows στην συντερια,αρχίζει να βγάζει 1 δυνατό ήχο κ δεν τρέχει το dvd...Μου είπανε οτι χάλασε η σιντερια κ θα χρειαστεί να πεταχτεί μέχρι το βελγιο....γνωρίζουμε πόσο θ μου κοστίσει όλο αυτό το πακέτο..?,και πόσο θα καθυστερήσει..? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. June 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Γενικά αν έχεις usb πληκτρολόγιο, αν έχεις βάλτο. δεν εχω αλλα θα ψαξω ή θα αγορασω αναγκαστικα, λες να γίνει τιποτα μιλαμε για windows 98 ειχε πριν θα το δεχτει? Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 δεν εχω αλλα θα ψαξω ή θα αγορασω αναγκαστικα, λες να γίνει τιποτα μιλαμε για windows 98 ειχε πριν θα το δεχτει? Δοκίμασε με τα 98άρια και μετά αν θες αγόρασε/βρες ένα usb. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Γεια σας,εχω 1 sony vaio μοντελο του 2011,κ εδώ και 1 μηνα ξαφνικά άρχισε να μου πετάει διαφημίσεις σε όλες της σελίδες που ανοίγω,ρώτησα κάποιον φίλο μου οτι κόλλησα ιο άλλα τ αντιβαιρους δεν έβρισκε τίποτα και αποφάσισα να κάνω φορματ,άλλα εδώ αρχίζουν τα ωραία,μόλις βάζω τ dvd των Αυθεντικά τα Windows στην συντερια,αρχίζει να βγάζει 1 δυνατό ήχο κ δεν τρέχει το dvd...Μου είπανε οτι χάλασε η σιντερια κ θα χρειαστεί να πεταχτεί μέχρι το βελγιο....γνωρίζουμε πόσο θ μου κοστίσει όλο αυτό το πακέτο..?,και πόσο θα καθυστερήσει..? ευχαριστώ Βασικά γράψε το μήνυμα σου εδώ για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την κουβέντα και να βοηθήσουμε τον απο πάνω να λύσει το δικό του πρόβλημα. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. June 24, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Τελικα εβαλα τα windows 2000 professional και ηρεμισα!! με τα χιλια ζωρια βεβαια και ενητε θα παρω πληκτρολογιο usb γιατι δεν το δεχετε το ps/2 ουτε για αστειο μεχρι και usb ποντικι εχω συνδεδεμενο και το παιρνει ! παλιος υπολογιστης απιστευτες ικανοτητες!!! Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Θέλω να ρωτ'ησω το εξής: Πρόσπαθώ να περάσω σε Acer 1640 Laptop τα Windows XP από cd, και στην εκκίνηση δεν το διαβάζει καν. To έχω βάλει από το bios να bootάρει από το cd. Κάποιος πέρασε τα 7αρια, αλλά δεν υπάρχουν drivers για τα συγκεκριμένα Windows και θέλω να περάσω τα ΧΡ. Όταν μπαίνει στην επιφάνεια εργασίας ανοίγω το set up από το cd και είναι απενργοποιημένη η εκγατάσταση. Πως γίνεται αυτό? Και τι μπορώ να κάνω για να περάσω τα ΧΡ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts