Jump to content

Τα φώτα σας ,για αγορά κινητού ,παρακαλώ!

Maya_1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα !

Θα ηθελα ,σας παρακαλώ ,οποιος εχει την καλοσυνη ,να με βοηθησει ,σχετικα με την επιλογη smartphone .

Δεν εχω ιδεα ,σχετικά και καθε βοηθεια-γνωμη ,ευπροσδεκτη!

Μπορω να διαθεσω ,ως 200 ευρώ ,δεν παιζω παιχνιδια κλπ κλπ , μ ενδιαφερει να μπαινω skype ,F.B ,να γραφω σε καποια fora , να ψαχνω διάφορα στο διαδικτυο και να βγαζω ,αξιοπρεπεις φωτογραφιες και μεχρις εκει!:)

Θα ηθελα ,η οθονη ,να ειναι τουλαχιστον 4 ,3'' .

Εχω δει διάφορα και μεταξυ αυτων ,τα:

LG optimus L9 II D605

Samsung Galaxy Core

Samsung Galaxy Grand Neo DS (8GB)

Motorola Moto G (8GB)

Εχω ομως καταμπερδευτει και δεν βγαζω ακρη.... λογω ασχετοσυνης,:( οπότε ,παρακαλώ ,οποιον εχει την καλοσυνη ,να μου δωσει τα φώτα του ,σχετικα με τα πιο πανω 4 τηλεφωνα και ποιό ,θα μου ταιριαζε καλυτερα ...ή αν εχει να μου προτεινει και καποιο άλλο !:help:

Ευχαριστω εκ των προτέρων !

Το καλύτερο για σένα είναι το moto g, αφού δεν θα εγκαταστήσεις εφαρμογές. Είναι πολύ γρήγορο και παίρνει αναβαθμίσεις (αν και δεν νομίζω να σε νοιάζει ιδιαίτερα) :)

Το καλύτερο για σένα είναι το moto g, αφού δεν θα εγκαταστήσεις εφαρμογές. Είναι πολύ γρήγορο και παίρνει αναβαθμίσεις (αν και δεν νομίζω να σε νοιάζει ιδιαίτερα) :)

Ευχαριστώ πολύ ,Alex_tz,για την άμεση απάντηση σου ! Εχεις απόλυτο δικιο ,δεν με νοιαζουν καθολου ,οι αναβαθμισεις! :)

Να 'σαι καλά! :thanks:

Ευχαριστώ πολύ ,Alex_tz,για την άμεση απάντηση σου ! Εχεις απόλυτο δικιο ,δεν με νοιαζουν καθολου ,οι αναβαθμισεις! :)

Να 'σαι καλά! :thanks:

Να ενημερώσεις με την εντυπώσεις σου, όταν το αγοράζεις :)

Alex_tz, οταν το πάρω-,θα γραψω εντυπώσεις και τυχόν απορίες ! :)

Εν τω μεταξύ ,μελετάω το σχετικο για το τηλεφωνο ,αυτο, thread,στο myphone.gr!

Oμως ,διαβαζοντας κι αλλού ,για την νεα εκδοση με Android OS, v4.4.2 (KitKat),παλι ,μπερδευτηκα...Αυτα ,που γραφει στο λινκ που παρεθεσα ,ειναι σημαντικα ,ωστε να προτιμησω αυτην την εκδοση ,απ την άλλη με Android OS, v4.3 (Jelly Bean) ?

Και πάλι :thanks:

Edited by Maya_1

Μην μπερδεύεσαι, τα ίδια κινητά θα είναι. Το ότι είναι jelly bean δεν σημαίνει κάτι, έτσι ξεκίνησε να βγαίνει από το εργοστάσιο εν τω μεταξύ βγήκε η kitkat, οπότε είτε θα σου έρθει με kitkat είτε μόλις συνδεθείς θα σε ειδοποιήσει ότι υπάρχει ενημέρωση και αν επιθυμείς να την εγκαταστήσεις, για να πάρεις την 4.4.2 και προσεχώς, 4.4.3.

Η νέα βερσιόν το διαφορετικό που έχει είναι η υποστήριξη 4G δικτύων και η επέκταση μνήμης με κάρτα SD.

Αν θα τραβήξεις αρκετά βίντεο ή φωτογραφίες (αφού δεν θα βάλεις εφαρμογές) πιθανόν να σε ενδιαφέρει, αλλιώς πάρε την τωρινή έκδοση γιατί κατά τα άλλα ίδια χαρακτηριστικά έχουν!

Μην μπερδεύεσαι, τα ίδια κινητά θα είναι

........

Ευχαριστώ πολυ ,για την απαντηση ,mechpanos ! Σαν ασχετη ,που ειμαι ,πανω στο θεμα ,αυτο ,με βοηθανε πολυ ,οι απαντησεις σας !:)

:thanks:

Edited by Maya_1

Καλημέρα! Δεν γνωρίζω για τα άλλα κινητά αλλά στη δουλειά έχω το LG optimus L9 II D605 και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Ωραία κατασκευή, μεγάλη οθόνη, ωραίο touch, γενικά για τα χρήματα του αξίζει σαν κινητό. Για τα άλλα δεν γνωρίζω να σου πω. Έχει και καλή μπαταρία :)
Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος.

Καλημέρα! Δεν γνωρίζω για τα άλλα κινητά αλλά στη δουλειά έχω το LG optimus L9 II D605 και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Ωραία κατασκευή, μεγάλη οθόνη, ωραίο touch, γενικά για τα χρήματα του αξίζει σαν κινητό. Για τα άλλα δεν γνωρίζω να σου πω. Έχει και καλή μπαταρία :)

Ευχαριστώ πολυ ,για την απαντηση σου ,kaidaki!:)

:thanks:

δεν ειναι ομως προβλημα ο 2πυρηνος επεξεργαστης του l9ii; θα αντεξει καιρο;

Καλά ναι, σίγουρα, αφού οι εφαρμογές πλέον γίνονται όλο και πιο απαιτητικές. Εξαρτάται βέβαια και τη χρήση που θέλει κι αν θα παίζει παιχνίδια. Βέβαια και το core διπύρηνο έχει. Δεν τα έχω δει από κοντά τα άλλα, αλλά έχω ακούσει πως και το Grand είναι πολύ καλό για τα λεφτά του. Οπότε καταλήγουμε σε Grand και Moto G;

Να σημειώσουμε ότι και οι μπαταρίες είναι σχετικά καλές αφού το Moto G έχει 2070mah και το Grand Neo 2100 mAh.

Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος.