Lumens Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Μόλις κουνήθηκα ΠΟΛΥ στο Βόλο. Πρώτη φορά κουνιέμαι έτσι, και ήταν και διαρκείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Έγινε σεισμός ή εγώ κουνιέμαι;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumens Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Έγινε σεισμός ή εγώ κουνιέμαι;:confused: Έγινε, και πρώτη φορά φοβήθηκα τόσο :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Έλα μωρέ σιγά. Είμαι στον 4ο και τον ένιωσα για τα καλά. Νομίζω με πηγαινε δεξιά αριστερά, αλλά μου θύμισε τις κούνιες που έκανα μικρός... Στο χαλαρό πάντως ούτε που σηκώθηκα από την καρέκλα...:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumens Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Έλα μωρέ σιγά. Είμαι στον 4ο και τον ένιωσα για τα καλά. Νομίζω με πηγαινε δεξιά αριστερά, αλλά μου θύμισε τις κούνιες που έκανα μικρός... Στο χαλαρό πάντως ούτε που σηκώθηκα από την καρέκλα...:cool: Και άλλος ένας μικρότερος :ninja: Το θέμα είναι ότι μένω στον 5ο, σε μια πολυκατοικία της πλάκας που δε σηκώνει πολλά πολλά :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Εγινε και εδώ Θεσσαλονίκη αισθητός, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο, δεν κουνηθήκαμε πολύ. Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Και άλλος ένας μικρότερος :ninja: Το θέμα είναι ότι μένω στον 5ο, σε μια πολυκατοικία της πλάκας που δε σηκώνει πολλά πολλά :cry: Σίγουρα στις μούφα οικοδομές νιώθεις μια ανασφάλεια. Αλλά και πάλι ο τελευταιος μεγάλος σεισμός με πέτυχε να κοιμάμαι σε παλιά οικοδομή, γύρισα από την άλλη και ξανακοιμηθηκα! Εσένα πάντως δε σε βλέπω να κοιμάσαι απόψε... Άντε πάρε ένα σεντόνι και έλα απο δω.:p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumens Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Άντε πάρε ένα σεντόνι και έλα απο δω.:p :lol: Εντάξει βρήκα άκρη νομίζω..έβαλα το στρώμα στο σαλόνι δίπλα ακριβώς από την τραπεζαρία, οπότε ότι και να γίνει είμαι ένα στριφογύρισμα μακριά :cool: Πάντως στην TV δεν είπαν τίποτα ακόμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos13 Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Den to pisteuw!Eniosa ena tsak isa isa sth sparth!sxedon katholou bebaia...kai twra blepw auta!kseroume megethos,epikentro ktl? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Εντάξει βρήκα άκρη νομίζω..έβαλα το στρώμα στο σαλόνι δίπλα ακριβώς από την τραπεζαρία, οπότε ότι και να γίνει είμαι ένα στριφογύρισμα μακριά :cool: Πάντως στην TV δεν είπαν τίποτα ακόμα! χαχαχα...απλά απίστευτος.Δεν υπάρχει αυτό! Δηλαδή κουβάλησες ολόκλησρο στρώμα;:lol: Λογικά αυτός πρέπει να ήταν ο κύριος σεισμός, οπότε μην αγχώνεσαι. Den to pisteuw!Eniosa ena tsak isa isa sth sparth!sxedon katholou bebaia...kai twra blepw auta!kseroume megethos,epikentro ktl? Ακόμα δεν ξέρουμε τπτ. Περιμένουμε να σηκωθεί ο δημοσιογράφος του τουρουτού ή του άστρα να μας ενημερώσει.λολ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Λοιπόν βρήκα αυτά από διάφορες πηγές: http://neic.usgs.gov/neis/bulletin/neic_vgab_cy.gif Magnitude 4.9 Date-Time * Sunday, August 03, 2008 at 00:39:17 UTC * Sunday, August 03, 2008 at 03:39:17 AM at epicenter Location 39.638°N, 23.851°E Depth 10 km (6.2 miles) set by location program Region AEGEAN SEA Distances 125 km (75 miles) E of Larisa, Greece 135 km (85 miles) SE of Thessaloniki, Greece 150 km (95 miles) SSW of Kavalla, Greece 180 km (115 miles) N of ATHENS, Greece ------------------------------------------------------------------------------------------ Τα παρακάτω είναι από το γεωδυναμικό ινστιτούτο Διαφέρουν τόσο στο εστιακό βάθος, όσο και στην ένταση... 2008 AUGUST 3 ATHENS: H=00:39:16.3 AEGEAN SEA LAT= 39.58N LON= 23.87E DEPTH= 31Km Ml=5.3 +/- 1.0Km +/- 1.1Km +/- 3.5Km RMS= 0.5 GAP= 52 NR= 35 An = 69.0mm Ae = 54.0mm Ml= 5.3(ATH) Άλλοι το δίνουν 5,3 σε βάθος 31 χμ και άλλοι 4,9 σε βάθος 10χμ! Επίκεντρο: http://www.gein.noa.gr/services/recent.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 και εμεις το νιωσαμε εδω στη Λαρισα στις 03.42.:O http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=924495&lngDtrID=244 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Στο in.gr μόλις ξυπνήσαν: Με επίκεντρο στη θάλασσα Σεισμός 5,1 Ρίχτερ ανοιχτά του Βόλου Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 03:43 την Κυριακή, με επίκεντρο τον υποθαλάσσιο χώρο 80 χλμ ανατολικά του Βόλου. Ο σεισμός έγινε αισθητός στην ευρύτερη περιοχή. Δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί ή ζημιές. Βέβαια εγώ ξέρω τον λόγο του σεισμού, επέστρεψε ο getolikas στο Βόλο :p btw, φοβούνται τα παλικάρια με 5.1 ωρέ;http://www.laymark.com/i/m/m089.gif Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Δε με έπιανε ύπνος το βράδυ και πάνω που τα κατάφερα αρχίζω να κουνιέμαι για τα καλά!:dizzy: ''Την τύχη μου μέσα όχι τώρα που με πήρε ο ύπνος'' λέω.:kill: Το επίκεντρο έμοιαζε να είναι στο περίπτερο της γειτονιάς μου.:ninja: Τελικά μέχρι τις 06.30 που κοιμήθηκα:wacko: κατάλαβα άλλους 2 μετασεισμούς.:yawn: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 εγω τον καταλαβα στις 5 το πρωι.μολις επεσα για υπνο και πηγαινα περα-δωθε.ειμαι στον εκτο οροφο και κουνηθηκα αρκετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 πριν 30 δεύτερα έγινε αλλά και πριν 10 λεπτά.Νότια προάστεια Αττικής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 και εμεις το νιωσαμε εδω στη Λαρισα στις 03.42.:O http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=924495&lngDtrID=244 xaxaxa Εσείς τον νιώσατε με 3' καθυστέρηση!!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Κουνηθήκαμε αρκετά εδώ στο Βόλο. Ευτυχώς ήταν στη θάλασσα το επίκεντρο. Μικρό το κακό, συνηθισμένοι είμαστε. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 και εμεις το νιωσαμε εδω στη Λαρισα στις 03.42.:O http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=924495&lngDtrID=244 xaxaxa Εσείς τον νιώσατε με 3' καθυστέρηση!!!:p Μια χαρά είναι τα 3 λεπτά καθυστέρηση!Πάλι καλά να λες...Εδώ στο Βόλο κουνηθήκαμε στις 03.39 και στη Θεσσαλονίκη ο σεισμός έγινε αισθητός στις 05.00:!: :lol: εγω τον καταλαβα στις 5 το πρωι.μολις επεσα για υπνο και πηγαινα περα-δωθε.ειμαι στον εκτο οροφο και κουνηθηκα αρκετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Μια χαρά είναι τα 3 λεπτά καθυστέρηση!Πάλι καλά να λες...Εδώ στο Βόλο κουνηθήκαμε στις 03.39 και στη Θεσσαλονίκη ο σεισμός έγινε αισθητός στις 05.00:!: :lol: ανησυχια απο 5,3 ριχτερ αναστατωση προκληθηκε χτες τα ξημερωματα απο την ισχυρη σεισμικη δονηση μεγεθους 5,3 ριχτερ, που σημειωθηκε στο θαλασσιο χωρο μεταξυ χαλκιδικης και σποραδων και η οποια εγινε αισθητη σε ολες τις γυρω περιοχες, χωρις ωστοσο να αναφερθουν ζημιες.ο σεισμος σημειωθηκε στις 3.39 τα ξημερωματα και το επικεντρο του εντοπιζεται 50 χλμ βορεια της αλονησου, 40 χλμ νοτια των ακτων της χαλκιδικης και 140 χλμ νοτιοανατολικα της θεσσαλονικης. συμφωνα με τους σεισμολογους του ΑΠΘ,το βορειο αιγαιο χαρακτηριζεται ως περιοχη με εντονη σεισμικοτητα και η χτεσινη δονηση θεωρειται συνηθισμενο φαινομενο. οπως προκυπτει απο την καταγραφη του φαινομενου απο το εργαστηριο γεωφυσικης του ΑΠΘ, τον ισχυρο σεισμο ακολουθησαν αρκετοι μετασεισμοι. οι 2 μεγαλυτεροι σημειωθηκαν στις 3.52 με μεγεθος 4,2 βαθμων και στις 4.56 με μεγεθος 4,4 βαθμων τις κλιμακας ριχτερ. πηγη: εφημεριδα Αγγελιοφορος δευτερα 4 αυγουστου 2008 σελιδα 11(πανω δεξια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 To ξέρω ότι έγιναν στις 4 και στις 5 μετασεισμοί άλλωστε ξύπνιος ήμουνα.:p Πλάκα έκανα με αφορμή το αστείο του getolika για την καθυστέρηση.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 και γω απλα το ανεφερα,γιατι πολλοι δεν διαβαζουν ολα τα post με αποτελεσμα να νομιζουν οτι καποιοι τους κορο'ι'δευουν ή απλα postαρουν για να εχουν πολλα μνμ.;) btw μηπως εγινε και σημερα σεισμος;την ωρα που κοιμομουν ακουσα την μανα μου να φωναζει "σεισμος,σεισμος"βεβαια εγω δεν καταλαβα τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Ok σωστός.;) Τώρα για σήμερα ούτε άκουσα ούτε κατάλαβα κάτι αν εξαιρέσουμε βέβαια τους σεισμούς που καταλαβαίνω καθημερινά όταν ξαπλώνω κάθε φορά που περνάει νταλίκα από κάτω.:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 σεισμος στις 17:26 το απογευμα 4 ριχτερ μαλλον στην ανδραβιδα ειναι το επικεντρο http://www.gein.noa.gr/services/recent-earth2.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Σεισμος πριν 20 λεπτα......πρωτη φορα στη ζωη μου ακουω κατι τετοιο.....σα να επεσε βομβα κατω απο τη γη,ακουστηκε ενας δυνατος κροτος κατω απο τη γη και μετα απο 2 δευτερα περιπου κουνηθηκε το κτιριο για διαστημα 2-3 δευτερολεπτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts