Jump to content

2014 FIFA World Cup Brazil

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και πάμε στα πέναλτι!

EDIT: Πολύ κακό πρώτο πέναλτι για την Ολλανδία, το βγάζει ο Ρομέρο.

EDIT2: Η Αργεντινή εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στον τελικό. Έβγαλε και το πέναλτι του Σνάιντερ ο Ρομέρο.

Edited by alkis_7

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έληξε. Η Αργεντινή θα βρει τη Γερμανία στον τελικό. Επανάληψη του τελικού του 1990. :)
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Τελικά έπρεπε να ξαναλλάξει τερματοφύλακα ο Van Gaal

αν ειχε αλλη αλλαγη ισως να το εκανε

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

Μπράβο ο Ρομέρο. Δεν του το 'χα... ;)
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Έληξε. Η Αργεντινή θα βρει τη Γερμανία στον τελικό. Επανάληψη του τελικού του 1990. :)

Και για να δούμε τώρα αν θα καταφέρει να τους κερδίσει!

Και για να δούμε τώρα αν θα καταφέρει να τους κερδίσει!

Δεν ξέρω τι θα γίνει. Προσωπικά θέλω την Αργεντινή. Με την άμυνα που είχαν σήμερα, θεωρώ ότι μπορούν να κοντράρουν στα ίσα τους Γερμανούς. Οι Γερμανοί έδειξαν ότι σε κλειστές άμυνες έχουν θέμα.

Πάντως πώς τα έφερε πάλι ο θεός της μπάλας, ούτε τώρα θα δούμε τελικό ή μικρό τελικό Βραζιλία-Αργεντινή. :rolleyes:

Και ΜΟΝΟ για ψυχολογικους λογους επρεπε να βαλει τον Κρουλ! Πιστευω θα "τρομαζε" λιγο περισσοτερο τους Αργεντινους κι ο ιδιος θα χε καλη ψυχολογια! Ο βασικος GK λεει δεν εχει πιασει ΠΟΤΕ πεναλτι κ θα πιασει του Μεσσι;

Για να είχε βάλει τον Κρουλ, θα έπρεπε να είχε κάνει μια αλλαγή λιγότερη. Όταν έκανε ήδη μια αναγκαστική (ο Ντε Γιονγκ, ήταν τραυματίας και δεν άντεξε παραπάνω), δεν είχε άλλη επιλογή.

Αν δεν ήταν ο Ντε Γιονγκ τραυματίας λογικά θα είχε βάλει τον Κρούλ μέσα. Έπιασε το 'πείραμα' με τη Κόστα Ρίκα. Γιατί να μην έπιανε και με την Αργεντινή ;)

του εκατσε ασχημα και ο ντε γιονγκ, αλλα και το γεγονός οτι Ιντι πηγαινε καρφωτος για δευτερη κιτρινη. Επισης, ο Χουντελαρ δεν βοήθησε καθολου οταν αντικατέστησε τον εδω και τρια ματς κακο Φαν περσι:worry:

Κριμα, ηθελα ολλανδα-γερμανια τελικο, αλλα γενικα βλεπω την Γερμανια να το σηκωνει. Οχι εξαιτιας τις 7ρας, αλλα επειδη σε αντιθεση με την Αργεντινη που εχει κανει μονο κακα-μετρια ματσακια, εχει παιξει 1-2 φορες πολυ καλυ μπαλα

Η μεγάλη διαφορά από τον τελικό του 1990 είναι ότι γίνεται στην Νότιο Αμερική. Δεν το έχει σηκώσει ποτέ ευρωπαϊκή ομάδα σε άλλη ήπειρο.

Πάντως θα έχει ενδιαφέρον. Δύο εντελώς διαφορετικές σχολές ποδοσφαίρου.

Φιλικά Γιώργος

Οπως τα έλεγα στη φάση των ομίλων ποια θα ειναι η τετράδα των ομάδων στα ημιτελικά και οπως επίσης ποιο θα ειναι το ζευγάρι του τελικού επαληθευτηκσν 100%:rolleyes:

Τώρα για τον τελικό δεν κάνω πρόβλεψη μιας και είμαι με την Αργεντινή αφού φτάσαμε στο τελικό πλέον :p

Να πάρουμε μια άτυπη ρεβάνς του 90.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Οπως τα έλεγα στη φάση των ομίλων ποια θα ειναι η τετράδα των ομάδων στα ημιτελικά και οπως επίσης ποιο θα ειναι το ζευγάρι του τελικού επαληθευτηκσν 100%:rolleyes:

Τώρα για τον τελικό δεν κάνω πρόβλεψη μιας και είμαι με την Αργεντινή αφού φτάσαμε στο τελικό πλέον :p

Να πάρουμε μια άτυπη ρεβάνς του 90.

Αλέξη γιατί δεν μας το είπες να γράψουμε και εμείς κανένα στοίχημα. Μόνο εσύ να τα κονομήσεις.:p

Φιλικά Γιώργος

Αλέξη γιατί δεν μας το είπες να γράψουμε και εμείς κανένα στοίχημα. Μόνο εσύ να τα κονομήσεις.:p

Μπα ούτε φράγκο δεν έβαλα στην τσέπη αφού δεν έπαιξα καθολου.

Κακός, αλλα αγχώνομαι πολυ αν ειναι να παίξω.

Μπα ούτε φράγκο δεν έβαλα στην τσέπη αφού δεν έπαιξα καθολου.

Κακός, αλλα αγχώνομαι πολυ αν ειναι να παίξω.

Το ξέρω ότι δεν μπήκε φράγκο στην τσέπη, αφού τα ξόδεψες όλα για κινητά.:cool:

Φιλικά Γιώργος

Το ξέρω ότι δεν μπήκε φράγκο στην τσέπη, αφού τα ξόδεψες όλα για κινητά.:cool:

Πάντως εδώ που τα λέμε ευκαιρία ηταν να βγάλω τα έξοδα για το Surface Pro 3:cry:

Αλλα δεν παίζω οπως είπα αγχώνομαι πολυ.

Δεν θέλω ούτε σεντς να δίνω στον ΟΠΑΠ η στις εταιρίες στοιχημάτων.;)

Είχα γράψει εχθές οτι under θα έρθει το χθεσινό ματς.

Όσοι λοιπόν με άκουσαν θα πηγαιναν ταμείο :rolleyes:

Εγώ δε πέτυχα μόνο το under αλλά και το κακό παιχνίδι :p

Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, τι βρωμοδουλειά έχει κάνει σήμερα αυτός ο γίγαντας ο Μασεράνο... Πόσο έχει αδικηθεί στη Μπάρτσα να πρέπει να παίζει σέντερ μπακ...

Ο Μαραντόνα είχε πει, η 11δα του είναι ο Μασερανο και άλλοι 10 ;)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Τρικυμία εν κρανίω κυριολεκτικά:

http://www.sport-fm.gr/article/skolari-na-dialusoume-tin-omada-gia-ena-mats/775755

"Γιατί να διαλύσουμε αυτή την ομάδα. Επειδή χάσαμε ένα ματς; Οι 13-14 παίκτες από αυτή την ομάδα πιστεύω πως θα είναι και στο Μουντιάλ του 2018."

Ο Θεός να μας φυλάει...:wacko:

Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα ;)

Δεν ξερω αν θυμάσαι τελευταία η προτελευταία αγωνιστική Καμπιονάτο του 10-11 που έπρεπε να έρθουν ισοπαλία Ίντερ-Μίλαν ετςι ώστε και οι 2 να βγουν Τσάμπιονς λιγκ.

Πιάστηκαν στον ύπνο οι book και ο κόσμος έβγαλε λεφτά με τον τόνο με το x.

Αν είχες δει το παιχνίδι ενα φιλικό παιχνίδι ηταν με προκαθορισμένο αποτέλεσμα.

Πρέπει να ηταν απο τα πιο ευχάριστα βαρετά παιχνίδια :rolleyes:

Οςο για το Μασερανο τεράστιος αμυντικός χάφ και που σαν αμυντικός στη Μπαρτσα παλι καλύτερος αμυντικός ειναι απο πολλούς αλλους αμυντικούς σε άλλες ομάδες.

Δεν τον είχε η ομάδα ανάγκη διότι είχε στα καλά του Τσαβι-Ινιεστα,τώρα όμως τον χρειάζεται μιας και ξεφουσκωσαν οι 2 στοιλοβατες της μεσαίας γραμμής.

Edited by alextrela

Κάτι ήξερε απ' ότι φαίνεται ο Ντιέγκο ;)

Πάντως ήθελα την Αργεντινή να περάσει χτες και τα κατάφερε. Τώρα στο τελικό, δε ξέρω τι μπορεί να γίνει. Μοιάζει πολύ αμφίρροπο παιχνίδι!

Τρικυμία εν κρανίω κυριολεκτικά:

http://www.sport-fm.gr/article/skolari-na-dialusoume-tin-omada-gia-ena-mats/775755

"Γιατί να διαλύσουμε αυτή την ομάδα. Επειδή χάσαμε ένα ματς; Οι 13-14 παίκτες από αυτή την ομάδα πιστεύω πως θα είναι και στο Μουντιάλ του 2018."

Ο Θεός να μας φυλάει...:wacko:

χαιρονται ηδη οι αντιπαλοι της Βραζιλιας με αυτα που λεει.