pgetsopoulos Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Απίστευτο γκολ... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 πολυ καλο γκολ στο replay φανηκε να τη βρισκει λιγο ο τερματοφυλακας Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Ελεος ομως οι σπικερ να τον λενε χαμες.. Λίγο ελεος εκει στη νεριτ.. Καλα να λέμε δηλαδή που αποκλείστηκε κι ο ζερβινιΌ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Ελεος ομως οι σπικερ να τον λενε χαμες.. Λίγο ελεος εκει στη νεριτ.. Καλα να λέμε δηλαδή που αποκλείστηκε κι ο ζερβινιΌ Το ίδιο ήθελα να πω κι εγώ απ' τη πρώτη φορά που το άκουσα. Τζέιμς δε τον λένε τον άνθρωπο; Όπως και να τον λένε πάντως, έβαλε γκολάρα! Με το Ζερβινιό πραγματικά γέλαγα κάθε φορά που το άκουγα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Το ίδιο ήθελα να πω κι εγώ απ' τη πρώτη φορά που το άκουσα. Τζέιμς δε τον λένε τον άνθρωπο; Όπως και να τον λένε πάντως, έβαλε γκολάρα! Με το Ζερβινιό πραγματικά γέλαγα κάθε φορά που το άκουγα :p Τζέιμς τον λενε ναι.. Τωρα πωωωως τον βγάλαν ολοι εκει στη νεριτ χαμες ένας θεός ξέρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Τζέιμς τον λενε ναι.. Τωρα πωωωως τον βγάλαν ολοι εκει στη νεριτ χαμες ένας θεός ξέρει Έτσι τον ήξερα κι εγώ. Τώρα ποιος ξέρει πως τους κόλλησε. Ψιλοβαρετό ματς μου μοιάζει αυτό που παίζει τώρα. Πέρα απ' το γκολ, δε με έχει ενθουσιάσει καθόλου.. EDIT: 2-0 πάλι ο Ροντρίγκεζ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Έτσι τον ήξερα κι εγώ. Τώρα ποιος ξέρει πως τους κόλλησε. Ψιλοβαρετό ματς μου μοιάζει αυτό που παίζει τώρα. Πέρα απ' το γκολ, δε με έχει ενθουσιάσει καθόλου.. EDIT: 2-0 πάλι ο Ροντρίγκεζ! Κριμα που το βαλε αυτός ακουσαμε 10 φορες το χαμες χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 (edited) Όπως και να προφέρεται το όνομά του, το παστέλωσε και το δεύτερο. :) Αν δεν πιστεύετε τους τύπους στη ΝΕΡΙΤ, τουλάχιστο πιστέψτε την Independent: http://www.independent.co.uk/sport/football/worldcup/colombia-vs-uruguay-world-cup-2014-preview-james-rodriguez-weaves-his-magic-for-colombia-and-casts-a-spell-that-can-bewitch-uruguay-9569532.html "But James (pronounced Hamez) is yet to face a test he has not passed, or a responsibility he has not assumed. " Edited June 28, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Κριμα που το βαλε αυτός ακουσαμε 10 φορες το χαμες χαχαχα :lol::lol::lol: Και συνεχίζει. Όχι απλά το λέει, το τονίζει κιόλας. Πολύ καλός παίκτης πάντως. Δε τον είχα για τόσο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Μια ηχογράφηση ρε παιδιά Γιατί το βλέπω με περιγραφή Jon Champion :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Μια ηχογράφηση ρε παιδιά Γιατί το βλέπω με περιγραφή Jon Champion :p Μπες στο live της ΝΕΡΙΤ και άκου :ρ Σίγουρα σε κάποιο άλλο αγώνα θα το έχεις ακούσει. Πάντα έτσι τον λένε! Και ένα θετικό για την εθνική μας. Και σήμερα προπονήθηκε με τους αναπληρωματικούς ο Κατσουράνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 το προφερουν στα ισπανικα Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Εντάξει ρε σεις, ούτε εγώ τους πάω τους δημοσίους υπαλλήλους στη ΝΕΡΙΤ, αυτό όμως δε σημαίνει πως ό,τι λένε είναι λάθος. Όντως υφίσταται το Χάμες κι όχι Τζέιμς. Γκουγκλάρετέ το και θα το διαπιστώσετε. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Βρε ναι υφίσταται αλλά είναι λίγο κάπως να το ακούς ξαφνικά. Καλύτερο το Τζέιμς πιστεύω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Μα ο παίχτης Τζέιμς διαβάζετε, τουλάχιστον από τον Jon :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Ειναι δεν είναι σωστό στα ισπανικά εδώ δεν είμαστε Ισπανία να το λεμε χαμες. Αντίστοιχα εχει πει κανεις αθπιλικουετα αντι για αζπιλικουετα και δεν φάνηκε περιεργο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Em... Αθπιλικουετα τον λέω πάντα και εγώ και όλοι οι σπικερς... Αφού έτσι διαβάζεται Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Εγώ πάντως είμαι στη κατηγορία Αζπιλικουέτα :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Όπως και να 'χει, ο τυπάκος έχει ήδη 5 γκολ στη διοργάνωση, κι αν περάσει η Κολομβία (που έτσι διαφαίνεται), θα βάλει κι άλλα. ;) Τελικά σκέφτομαι πόσο διαφορετικός θα ήταν ο αγώνας αν υπήρχε ο Σουάρεζ (με ή χωρίς δάγκωμα... :p)... Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Εγώ πάντως είμαι στη κατηγορία Αζπιλικουέτα :confused: εισαι ο πρωτος που ακουω(διαβαζω) να τον λεει ετσι:) Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 εισαι ο πρωτος που ακουω(διαβαζω) να τον λεει ετσι:) Μπορεί, τι να σου πω. Πάντως εγώ ξέρω αρκετά άτομα που τον λένε έτσι :confused: Πάνο λογικό είναι. Πρόκειται για ένα πολύ καλό επιθετικό. Ειδικά τώρα που ο Καβάνι δε φαίνεται να είναι φορμαρισμένος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Θα τα βρουν δύσκολα απέναντι στην Κολομβία οι Βραζιλιάνοι. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Πάντως με αυτή την εικόνα που έδειξαν σήμερα Κολομβία και Βραζιλία, αν δε γίνει τίποτα συνταρακτικό, ή αν δε βρεθεί κανένα περίεργο κοράκι που να παίξει έδρα 80-20, δεν την βλέπω για παραπέρα τη σελεσάο... ;) @ggazas: με πρόλαβες Γιώργο. Σκούρα θα τα βρούνε αν δεν δείξουν στοιχειώδη σοβαρότητα... ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Όντως η Κολομβία είναι μια πολύ καλή ομάδα, με τον Ροντρίγκες σε μεγάλη φόρμα. Σίγουρα θα τα βρει σκούρα η Βραζιλία, ειδικά αν είναι εκτός κλίματος ο Νευμάρ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Από 4 αμερικανικές θα περάσει ημιτελικό 1... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts