Jump to content

The Sims 2

Crypton-R-
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ayto pou mu esteiles?

DEn katalabeno ti na ta kano ayta ta arxeia....

Exo to alcohol..meta ti kano?

• Απαντήσεις 434
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος geovass ( 4 Οκτ. 2004 , 13:08)

Νομιζω τοι παιζει ρολο πια εκδοση θα "αγορασεις" απο το internet.

Αυτη που κατεβασα εγω (4 CD) παιζει αρκετα γρηγορα.

Αυτο που δεν εχω καταλαβει (ειμαι πολυ φρεσκος στο SIMS γενικα) μπορω να εχω το δικο μου σπιτι? Οταν ξεκιναει με ρωταει πια γειτονια θελω να ανοιξω και αφου την ανοιξω εχω την δυνατοτιτα να μπω σε αρκετα σπιτια και να παιξω ετοιμους παιχτες.

Δεν μπορω να το ξεκινησω απο την αρχη με δικο μου σπιτι κλπ κλπ...

Κατ΄αρχήν φτιάχνεις την οικογένεια σου, μετά βρίσκεις ένα κενό σπίτι που μπορείς να το αγοράσεις και μπαίνεις εκεί με την οικογένειά σου. Αν πάλι θέλεις να φτιάξεις δικό σου σπίτι, πατάς στην επιλογή του σπίτιού και τοποθετείς κάπου και μετά πάς με την οικογένεια και το αγοράζεις και μετά χτίζεις ότι θές!

http://img.userbarz.com/46/9081.jpg

Εμένα πάντως η γυναίκα μου, έχει ξετρελαθεί!!! (Το περίμενε από το καλοκαίρι και το αγοράσαμε την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε στα ράφια!!! :cool: )

Ερώτηση: Στα διάφορα sites που έξαψα, για τα cheats, όλα λένε ότι πρέπει να πατήσεις Ctrl+Shift+C για να εμφανιστεί το Cheat Dialog.

Αλλά... όσες φορές και να το πατήσουμε, δεν εμφανίζεται τίποτε απολύτως!!! :cry:

Καμιά βοήθεια σ'αυτό; Πώς στην ευχή εμφανίζεται αυτό το ρημάδι το παράθυρο;;; :confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Stergianos ( 4 Οκτ. 2004 , 15:04)

Κατ΄αρχήν φτιάχνεις την οικογένεια σου, μετά βρίσκεις ένα κενό σπίτι που μπορείς να το αγοράσεις και μπαίνεις εκεί με την οικογένειά σου. Αν πάλι θέλεις να φτιάξεις δικό σου σπίτι, πατάς στην επιλογή του σπίτιού και τοποθετείς κάπου και μετά πάς με την οικογένεια και το αγοράζεις και μετά χτίζεις ότι θές!

τι να πω ρε παιδια... μαλλον ειμαι λιγο στουρνος... :rolleyes: Με το που διαλεγω "γειτονια" τι πρεπει να κανω? Πως διαλεγω τον ηρωα μου? :worry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος geovass ( 4 Οκτ. 2004 , 16:04)

τι να πω ρε παιδια... μαλλον ειμαι λιγο στουρνος... :rolleyes: Με το που διαλεγω "γειτονια" τι πρεπει να κανω? Πως διαλεγω τον ηρωα μου? :worry:

Πατάς στο κουμπί της οικογένειας, εκεί έχει κάποιες έτοιμες. Αμα θές παίρνεις καποια από αυτές, αλλιώς πατάς επιλογή για να δημιουργήσεις τη δικιά σου οικογένεια.

http://img.userbarz.com/46/9081.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jonakis ( 4 Οκτ. 2004 , 15:04)

ayto pou mu esteiles?

DEn katalabeno ti na ta kano ayta ta arxeia....

Exo to alcohol..meta ti kano?

Ναι δυστηχώς σε όσους μου το έχουν ζητήση δεν ξέρουν που ακριβώς πρέπει να μπει και τι να κάνοπυν. :(

Επισυνάπτω έναν οδηγό που ίσως να σας βοηθήση να το τρέξετε το παιχνίδι.

Επίσης πως να βάλετε ήχους και τους κωδικούς.

(Αν δεν επιτρέπετε συγνώμη...) :o

sims guide.txt

Φιλικά Δημήτρης

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Stergianos ( 4 Οκτ. 2004 , 16:28)

Πατάς στο κουμπί της οικογένειας, εκεί έχει κάποιες έτοιμες. Αμα θές παίρνεις καποια από αυτές, αλλιώς πατάς επιλογή για να δημιουργήσεις τη δικιά σου οικογένεια.

Ευχαριστω για τις πληροφοριες. Το απογευμα που θα παω σπιτι, και εαν προλαβω θα δοκιμασω ! :rolleyes:

Για όσους έχουν το παιχνίδι και δεν μπορούν να χτίσουν , λόγω "εναλλακτικής" αγοράς , μπορούν να πάνε στο h**p://www.gameburnworld.com/dl/dl.php?file=Sims2v1.0VirtualNoCDNudePatchEng.rar ,να το κατεβάσουν (12,8 Mb) από όπου θέλουν , εγώ το πήρα από το Mirror 1 North America , και με πολύ απλές οδηγίες να το "τακτοποιήσουν".

Ενδιαφέρον είναι και το nude το οποίο δείχνει τα sims γυμνά χωρίς βέβαια πικάντικες λεπτομέρειες.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος okapi ( 4 Οκτ. 2004 , 22:45)

παιδια ξερετε απο που μπορω να το βρω?? δωστε καποιο λινκ παρακαλω ακομα και με pm

Έχεις pm ;)

Φιλικά Δημήτρης

loipon epeidi ksero oti se osoys exoyn pstn einai dyskola ta 12 mega pm me to e-mail sas na steilo odigies c_r_a_c_k, to c-r-a-c-k, to trainer se ena paketo 1.1 mb.

to exv dokimasei trexei kanonikotata kai den xreiazetai cd.

min katevasete aplo .exe den trexei kanena.

kai ayto poy dino exei mesa sto paketo to daemon tools!

Η αλήθεια είναι πάντως για κάποιον που έχει εμπειρία από Sims ότι το καινούρια δεν είναι ότι αναμενόταν.

Ίσως γι' αυτό και η γενική απογοήτευση προς το παιχνίδι αυτό.

Προσωπικά το έπαιξα στο PS2 και δεν είχε κάτι να μου "πει".

Όμιλος πινγκ-πονγκ Χαλκίδας: http://www.ping-pong.gr

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jim87 ( 5 Οκτ. 2004 , 20:05)

Έχεις pm ;)

δεν δουλεψε το λινκ...τι να πω...ευχαριστω πολυ..θα ζητηση να μου το γραψουν

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chtrox ( 5 Οκτ. 2004 , 21:55)

Η αλήθεια είναι πάντως για κάποιον που έχει εμπειρία από Sims ότι το καινούρια δεν είναι ότι αναμενόταν.

Ίσως γι' αυτό και η γενική απογοήτευση προς το παιχνίδι αυτό.

Προσωπικά το έπαιξα στο PS2 και δεν είχε κάτι να μου "πει".

Μα δεν έχει βγει για το ps2 :eek:

δεν δουλεψε το λινκ...τι να πω...ευχαριστω πολυ..θα ζητηση να μου το γραψουν

Μόλις τώρα το δοκίμασα και κατέβαζε κανονικά.

Υπόψην ότι είναι ftp οπότε θέλεις ένα πρόγραμμα πχ το globalScape ;) :)

Φιλικά Δημήτρης

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dinosang ( 4 Οκτ. 2004 , 21:33)

Για όσους έχουν το παιχνίδι και δεν μπορούν να χτίσουν , λόγω "εναλλακτικής" αγοράς , μπορούν να πάνε στο h**p://www.gameburnworld.com/dl/dl.php?file=Sims2v1.0VirtualNoCDNudePatchEng.rar ,να το κατεβάσουν (12,8 Mb) από όπου θέλουν , εγώ το πήρα από το Mirror 1 North America , και με πολύ απλές οδηγίες να το "τακτοποιήσουν".

Ενδιαφέρον είναι και το nude το οποίο δείχνει τα sims γυμνά χωρίς βέβαια πικάντικες λεπτομέρειες.

χεχε... το κατεβασα και παιζει αψογα !

Thanx ! :D

Ρε παιδια, ξερει κανεις πως γκρεμιζω εναν τοιχο. Εχω παρει ενα ετοιμο σπιτι και θελω να γκρεμισω καποιους εξωτερικους τοιχους. Πως στο καλο γινεται ?

Πατάς το ctrl καθώς έχεις διαλέξει για να χτίσεις έναν τοίχο.

Το εικονίδιο αν θυμάμε καλά αλλάζει σε μπουλτόζα:)

Φιλικά Δημήτρης

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jim87 ( 7 Οκτ. 2004 , 19:50)

Πατάς το ctrl καθώς έχεις διαλέξει για να χτίσεις έναν τοίχο.

Το εικονίδιο αν θυμάμε καλά αλλάζει σε μπουλτόζα:)

Ευχαριστω πολυ !

:rolleyes:

zipperant, δυστυχως αυτο που ζητας δεν γινεται καθως το παχνιδι εχει 3 προστασιες.

κανει ελεγχο για cd. αρα αλλιως δεν γινεται εκτος αν εχεις το αυθεντικο σιντι στο ν οδηγο ή να εχεις το daemon ή να εχεις ενα no-cd c-r-a-c-k!

κανει ελεγχο για καποια δεδομενα στο σιντι. αυτο γινεται και με τους τρεις τροπους!

τελος, κοιταζει και το μεγεθος του .εχε και ετσι το νοου σιντι δεν τα καταφερνει!!

Ερωτηση. Αυτες τις γ@μημενες τις σκαλες πως τις φτιαχνεις. Προσπαθω να φτιαξω σκαλα απο τον πρωτο οροφο στο δευτερο και μου γραφει " Cant Place Top Landing". Τι σκ@τ@ ειναι αυτο ? Απο οτι καταλαβα πρεπει να δηλωσεις σαν εκκινηση τον πανω οροφο και να καταληγει στον πρωτο...

Ξερει κανενας...? :o

λοιπον οι σκαλες ειναι 2 ειδων! οι σκαλες σαν του 1 απο τον κατω στον πανω οροφο και οι καινουργιες απο πανω προς τα κατω.

εσυ προφανως, προσπαθεις τις δευτερες. γιανα τις βαλεις πρεπει να σβησεις 4 πλακακια απο τον πανω οροφο (εχεις το εργαλειο των πλακακιων, και να πατησεις ctrl) και μετα να τοποθετησεις τον κερσορα στην αρχη του κενου και να κανεις κλικ!!