billyavl Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 προφανώς δεν ενδιαφέρεται κανένας αλλα ΟΚ... :p http://thesims2.ea.com/about/ep4_screenshots.php Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Ενα trailer που ειδα στο youtube, πολυ ωραιο μου φανηκε. (Αντε για να μην κλαις) :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argy_4 Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 pote bgainei to pets??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 στο pc που ειχα το sims2 ηταν πολυ καλο, μονο που δεν ειχα built mode. τωρα ενδιαφερομαι να το αγορασω στο psp. τι λεει, ειναι καλο???στον υπολογιστη παντως μου αρεσε, αλλα τι διαφορες εχει με το psp??? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 στο pc που ειχα το sims2 ηταν πολυ καλο, μονο που δεν ειχα built mode. τωρα ενδιαφερομαι να το αγορασω στο psp. τι λεει, ειναι καλο???στον υπολογιστη παντως μου αρεσε, αλλα τι διαφορες εχει με το psp??? Το πρόβλημα με το built mode είναι γνωστό και οφείλετε σε πρόβλημα που είχε το αρχικό ***** που βγήκε αργοτερα άλλο και είναι οκ. Δεν έχω psp ούτε το έχω δει πουθενά για να σου πω εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argy_4 Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 στο pc που ειχα το sims2 ηταν πολυ καλο, μονο που δεν ειχα built mode. τωρα ενδιαφερομαι να το αγορασω στο psp. τι λεει, ειναι καλο???στον υπολογιστη παντως μου αρεσε, αλλα τι διαφορες εχει με το psp??? Mia einai i sigouri kai apli lusi... IMAGE:X :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 mporei na mou steilei kapoios ti xreiazetai gia na paiksei to sims2? eixa katebasei to arxiko pou eixe protobgei kai den mporo na xtiso!:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Το The Sims 2 @ Psp έχει τα ίδια γραφίκα με το pc; Στο The Sims @ PSP μπόρεις να χτίσεις δικό σου σπίτι ή πρέπει να αγόρασεις έτοιμα ή να μένεις σε ξενοδοχεία; Παρακαλώ απαντήστε μου σύντομα Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Παιδιά αυτό το Glamour Life το έβαλε κανείς? Α καλά...πάντως με το νέο expansion Pets θα βγάλω το άχτι μου...θα φτιάξω ένα σπίτι με έναν Sim και 10 ζώα...του ζώου θα γίνει. Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argy_4 Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 pali kala mou mou to thimises :p.... tha paw na to brw twra. kiolas :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magica_chr Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Γεια σας παιδια εχω ενα προβλημα με το Sims2 ελπιζω να μπορει καποιος να βοηθησει Εχω τα expansions University, Nighlife, Open for busyness, Family fun staff, παιζει κανονικα το παιχνιδι αλλα τα πραγματα που εχω κατεβασει απο διαφορα sites (επιπλα, ρουχα, κτλ) δεν μου τα εμφανιζει. Μερικα τα βγαζει στην αρχη του παιχνιδιου οτι δεν υποστιριζονται, βγαζω τα συγκεκριμενα και δεν βλεπει ουτε τα υπολοιπα. Εν τω μεταξυ πριν βαλω τα expansions το βασικο παιχνιδι τα εμφανιζε ολα αυτα που δεν εμφανιζουν τα expansions. Τι κανω λαθος. Μηπως πρεπει να τα βαζω σε αλλο φακελο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 παιδια το πηρα για το psp, οτι ερωτησεις θελετε, σε εμενα Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 λεον σου απαντω εδω. σπιτι δεν αγοραζεις ουτε χτιζεις, πας απο γειτονια σε γειτονια, κανεις οτι αποστολες σου λεει, και τις αναγκεσου τις πραγματοποιεις σε οποιο σπιτι θες Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annula Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 auto ton mina nomizw 8a vgei to sims 2 pets. prepei na einai teleio :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 Παιδια ξερει κανεις αν εχει βγει δε καποιο torrent site?Αν γνωριζει ας μου στειλει ενα pm.:) Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magica_chr Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Γεια σας παιδια, εχω ενα προβλημα με το παιχνιδι, οτι download του βαλω δεν το βλεπει, αν ειναι σε μορφη setup υπαρχει μια μικρη περιπτωση να το δει αλλιως στο ξεκινημα του παιχνιδιου βγαζει μια σελιδα με οσα πραγματα εχω σεταρει οτι δεν τα αναγνωριζει κ αν θελω να τα κανει disable. Κατεβασα ενα αρχειακι το see them all κ μπορω να πω βλεπει περισσοτερα αλλα δεν βαζει πορτες κ παραθυρα στο χτισιμο. Οσο ειχα μονο το sims 2 δεν ειχα προβλημα τα εβλεπε ολα όταν εβαλα ομως τα expansion κανει αυτα τα κολληματα. Δεν ξερω τι να κανω. Να πω οτι εχω ολα τα expansion εκτος του pet κ γνησια. Ας βοηθησει καποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Γεια σας παιδια εχω ενα προβλημα με το Sims2 ελπιζω να μπορει καποιος να βοηθησει Εχω τα expansions University, Nighlife, Open for busyness, Family fun staff, παιζει κανονικα το παιχνιδι αλλα τα πραγματα που εχω κατεβασει απο διαφορα sites (επιπλα, ρουχα, κτλ) δεν μου τα εμφανιζει. Μερικα τα βγαζει στην αρχη του παιχνιδιου οτι δεν υποστιριζονται, βγαζω τα συγκεκριμενα και δεν βλεπει ουτε τα υπολοιπα. Εν τω μεταξυ πριν βαλω τα expansions το βασικο παιχνιδι τα εμφανιζε ολα αυτα που δεν εμφανιζουν τα expansions. Τι κανω λαθος. Μηπως πρεπει να τα βαζω σε αλλο φακελο? ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΝΗΣΙΟ το SIMS2 μου έφεραν δώρο και το PET έχω όλα τα άλλα εκτός του Night life Τι στο καλό φταίει ? έχω τόσα download και δεν τα βλέπει στο παιχνίδι Για δες εδώ κάτι βρήκα http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=192907 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magica_chr Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Μακαρι να δουλευει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destiny1983 Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Exw ena problhma me ta expansions tou sims 2!kollaw sto para8uro pou gnetai to update kai mou zhtaei na balw to dvd twn sims 2...ekei den kserw ti kanw...kai an kanw otidhpote allo mou kanei amesws apegkatastash to expansion pou ekana egkatastash!exei antimetwpisei kapoios auto to problhma???pleaseeee help me.... Παράθεση http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Δωκιμασες να βαλεις το DVD?:confused: Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destiny1983 Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 to dvd to exw alla einai spasmena kai ta expansions kai to the sims 2 dvd.persi 8imamai pataga enan sindiasmo pliktrwn kai den xreiazotan na valw to dvd tou the sims 2. apla den 8imamai ton sindiasmo. an gnwrizei kapoios... Παράθεση http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Τοτε δεν ξερω.Εγω απλα εβαζα μεσα το CD 4 και εκανε το update:) Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Τοτε δεν ξερω.Εγω απλα εβαζα μεσα το CD 4 και εκανε το update:) Χμμμ και εγώ έβαλα το αυθεντικό και κάνει Update αλλά ξέρω το τρόπο :pppppp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 Παιδιά, βοήθεια! Έκανα install το "The Sims 1". Αργότερα εγκατάστησα το "The Sims Vocation" και το "The Sims Superstar" EXPANSION PACKS. Σήμερα που πήγα να παίξω, στην "γειτονία" μου δείχνει κάθε δύο δευτερόλεπτα τις "επιλογές-σήματα" που βρίσκονται πάνω. Όταν πάω σε ένα σπίτι Η σε ένα οικόπεδο με οικογενεία ή όταν έχει οικογένεια μέσα, δεν μου δείχνει τους Sims, δεν μου δείχνει τις επιλογές για το για να χτίσω σπίτι ή να βάλω επιπλά(για να μου το δείξει πρέπει να έχω το "Βελάκι" στην γωνία, που όμως μου το δείχνει για ένα δευτερόλεπτο). Τι να κάνω? Τι έκανα λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magica_chr Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΝΗΣΙΟ το SIMS2 μου έφεραν δώρο και το PET έχω όλα τα άλλα εκτός του Night life Τι στο καλό φταίει ? έχω τόσα download και δεν τα βλέπει στο παιχνίδι Για δες εδώ κάτι βρήκα http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=192907 το δοκιμασα, τζιφος!!!!!!!!! δεν δουλευουν κ παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts