Jump to content

NEC 3500Α 16X or LG GSA-4160B 16X ?

Exposed_Bone
 Κοινοποίηση

NEC 3500Α 16X vs LG GSA-4160B 16X  

8 members have voted

1. 1. NEC 3500Α 16X vs LG GSA-4160B 16X

• LG GSA-4160B 16X
      0
    • NEC 3500Α 16X
      8

Recommended Posts

σκεφτομαι να αγορασω dvdrw . πιο μου προτεινεται NEC 3500Α 16X or LG GSA-4160B 16X . τα εχω βρει σε τιμες 89Ε και 97Ε αντιστοιχα σε bulk τιμες . οι τιμες ειναι καλες ? εγω κλεινω στο nec μιας και το cdrw ζει ακομη . αλλα επεισης φοβαμαι μηπως θα υπαρχουν χαζο ασυμβατοτες με τα καποια δισκακια οπως στο cdrw

επεισης θα ηθελα να ρωτησω αν αναμενουμε να προστεθει καποια νεα τεχνολογια στα DVDRW ?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone (25 Σεπ. 2004 , 10:37)

σκεφτομαι να αγορασω dvdrw . πιο μου προτεινεται NEC 3500Α 16X or LG GSA-4160B 16X . τα εχω βρει σε τιμες 89Ε και 97Ε αντιστοιχα σε bulk τιμες . οι τιμες ειναι καλες ? εγω κλεινω στο nec μιας και το cdrw ζει ακομη . αλλα επεισης φοβαμαι μηπως θα υπαρχουν χαζο ασυμβατοτες με τα καποια δισκακια οπως στο cdrw

επεισης θα ηθελα να ρωτησω αν αναμενουμε να προστεθει καποια νεα τεχνολογια στα DVDRW ?

Εγώ πρόσφατα αγόρασα το NEC 3500Α 16X και είμαι σούπερ ευχαριστημένος!!! Δεν γνωρίζω τις δυνατότητες του άλλου μοντέλου που αναφέρεις, αλλα με αυτά που μου δίνει το NEC είμαι καλυμένος.

Ομοίως και 'γω με τον φίλο jimpanourgias, έχω το NEC3500A εδώ και 3 εβδομάδες και είμαι υπερευχαριστημένος. Ειδικά σε μπακαπ παιχνιδιών του ξμποξ με δισκάκια TDK σε 8πλη ταχύτητα δεν έχω χάσει ούτε ένα.