Exposed_Bone Δημοσιεύτηκε September 25, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 25, 2004 σκεφτομαι να αγορασω dvdrw . πιο μου προτεινεται NEC 3500Α 16X or LG GSA-4160B 16X . τα εχω βρει σε τιμες 89Ε και 97Ε αντιστοιχα σε bulk τιμες . οι τιμες ειναι καλες ? εγω κλεινω στο nec μιας και το cdrw ζει ακομη . αλλα επεισης φοβαμαι μηπως θα υπαρχουν χαζο ασυμβατοτες με τα καποια δισκακια οπως στο cdrw επεισης θα ηθελα να ρωτησω αν αναμενουμε να προστεθει καποια νεα τεχνολογια στα DVDRW ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpanourgias Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone (25 Σεπ. 2004 , 10:37) σκεφτομαι να αγορασω dvdrw . πιο μου προτεινεται NEC 3500Α 16X or LG GSA-4160B 16X . τα εχω βρει σε τιμες 89Ε και 97Ε αντιστοιχα σε bulk τιμες . οι τιμες ειναι καλες ? εγω κλεινω στο nec μιας και το cdrw ζει ακομη . αλλα επεισης φοβαμαι μηπως θα υπαρχουν χαζο ασυμβατοτες με τα καποια δισκακια οπως στο cdrw επεισης θα ηθελα να ρωτησω αν αναμενουμε να προστεθει καποια νεα τεχνολογια στα DVDRW ? Εγώ πρόσφατα αγόρασα το NEC 3500Α 16X και είμαι σούπερ ευχαριστημένος!!! Δεν γνωρίζω τις δυνατότητες του άλλου μοντέλου που αναφέρεις, αλλα με αυτά που μου δίνει το NEC είμαι καλυμένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsosp Δημ. September 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2004 Ομοίως και 'γω με τον φίλο jimpanourgias, έχω το NEC3500A εδώ και 3 εβδομάδες και είμαι υπερευχαριστημένος. Ειδικά σε μπακαπ παιχνιδιών του ξμποξ με δισκάκια TDK σε 8πλη ταχύτητα δεν έχω χάσει ούτε ένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts